واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: خسارت هاي رانندگي تا سقف دو ميليون و250 هزار تومان بدون كروكي پرداخت مي شود
تهران - رييس پليس ترافيك شهري راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي اعلام كرد: شركت هاي بيمه بايد خسارات رانندگي تا سقف دو ميليون و 250 هزار تومان را بدون كروكي پرداخت كنند.
سرهنگ "محسن مهرآيي" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا در عين حال افزود: تنها در صورتي نياز به كروكي است كه طرفين درباره مقصر حادثه تفاهم نداشته باشند.
وي اضافه كرد: چنانچه رانندگان پس از تصادف، خودروهاي خود را به سمت راست معابر منتقل نكنند، جريمه خواهند شد.
وي اظهار داشت: راهنمايي و رانندگي بر انجام اين كار تاكيد زيادي دارد زيرا در روان شدن ترافيك تاثير بسزايي دارد.
رييس پليس ترافيك شهري راهور ناجا تصريح كرد كارشناسان راهنمايي و رانندگي موظف هستند در بررسي اينگونه حوادث، ابتدا در مورد اينكه رانندگان خودروهاي خود را به سمت راست معابر منتقل نكرده اند، قانون را اعمال كنند و سپس كارشناسي حادثه را انجام دهند.
مهرآيي درباره ضرورت اطلاع رساني اين موارد به مردم گفت: راهنمايي و رانندگي براي اطلاع رساني در همه امور با چاپ ويژه نامه، تهيه برنامه هاي آموزشي و اطلاع رساني از طريق مطبوعات و خبرگزاري ها تلاش مضاعفي دارد اما رانندگان نيز بايد به حقوق و تكاليف خود آشنا باشند.
وي افزود: تغيير فرهنگ رفتار ترافيكي در جامعه منوط به همكاري مردم با پليس است كه اين همكاري در كشور روند رو به رشدي دارد.
اين مقام پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي اظهار داشت: پليس راهور از مراحل اجرايي قانون جديد تخلفات رانندگي رضايت كامل دارد و مردم در اجراي اين قانون، همكاري بسياري خوبي با ماموران داشته اند.
وي با بيان اينكه مرحله نخست قانون جديد راهنمايي و رانندگي از دهم ارديبهشت ماه سال جاري آغاز شد، درباره آثار و نتايج اجراي آن گفت: در هشت ماهه نخست امسال حوادث رانندگي در تمام ماهها كاهش داشته است.
رييس پليس ترافيك شهري راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي اضافه كرد:
كاهش حوادث رانندگي جز با همكاري مردم و اجراي دقيق قانون از سوي راهنمايي و رانندگي امكان پذير نيست.
وي با بيان اينكه پليس راهنمايي و رانندگي در دو سال گذشته درباره چگونگي تعامل ماموران اين نيرو با مردم، دوره هاي آموزشي متعددي براي آنان برگزار كرده است، گفت: نحوه اعمال قانون بايد به گونه اي باشد كه ارتباط مردم با راهنمايي و رانندگي دچار آسيب و مشكل نشود.
مهرآيي با بيان اينكه تغيير در فرهنگ رفتار ترافيكي مردم كاري زمان بر است، اظهار داشت: اين تغييرات حتي در كشورهاي پيشرفته با هزينه بسيار زياد و سالها صرف وقت، انجام شده است كه در ايران، روند تغييرات در مقايسه با كشورهاي پيشرفته سريعتر است و دليل آن، اعتماد مردم به پليس راهور است.
وي اعتماد مردم به پليس راهور را بهترين ابزار براي نهادينه شدن رفتار درست ترافيكي دانست و گفت: پليس راهور سعي دارد در اين ارتباط دو سويه، پاسخ اعتماد مردم را با اجراي دقيق قوانين و مبارزه با متخلفان راهنمايي و رانندگي بدهد تا شاهد ترافيك رواني در كشور باشيم.
رييس پليس ترافيك شهري راهنمايي و رانندگي ناجا درباره نتايج اجراي مرحله دوم قانون تخلفات رانندگي كه از اول ديماه جاري آغاز شده است ، اظهار داشت: هنوز آمار و اطلاعات مربوط به ميزان جرايم راهنمايي و رانندگي بعد از اجراي مرحله دوم قانون در كشور جمع آوري نشده است اما در شش روز نخست اجراي اين قانون شاهد كاهش تخلفات رانندگي بوديم.
اجتمام** 1379**1572
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30741793
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]