واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش نشست گروهي از عوامل «كارآگاه علوي2» در سيمافيلم؛يراقچيان: ميخواستيم در «كارآگاه علوي2» نوآور باشيم
خبرگزاري فارس: نشست مطبوعاتي مجموعه «كارآگاه علوي» با حضور 6 نفر از عوامل اصلي آن، در مركز سيما فيلم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در اين نشست كه از ساعت 15:30 ديروز آغاز شد و نزديك به سه ساعت طول كشيد، حميدرضا يراقچيان تهيه كننده و آهنگساز سريال«كارآگاه علوي»، محمد علي ساربان بازيگر مجموعههاي «كارآگاه علوي»، «يوسف پيامبر (ع)» و «شيخ بهايي»، زويا خليل آذر دوبلور و بازيگر نقش هاسميك در مجموعه «كارآگاه علوي»، محمدرضا عباس نژاد بازيگر نقش كارآگاه كازروني، ولي اويسي دستيار اول كارگردان و بازيگر نقش كارآگاه كردبچه و داريوش حافظ الكتب طراح جلوههاي ويژه رايانهاي اين سريال، ضمن حضور در جلسه فوق از تجربه همكاري خود در مجموعه «كارآگاه علوي» صحبت كردند.
*يراقچيان: ميخواستيم نوآور باشيم
تهيه كننده اين مجموعه تلويزيوني در اين نشست مطبوعاتي گفت: با وجود مقاومتهايي كه درخصوص حركتهاي نو در ايران وجود دارد، من و آقاي هدايت سعي كرديم در سري جديد «كارآگاه علوي» با تغييراتي در رنگ و شيوه ارائه كار مثل سياه و سفيد و منوكروم كردن تصاوير صحنههاي فلاش بك و گاه حتي رنگي كردن پالتوي علوي و ... مانند آن، ضمن ايجاد فاصله زماني در روايتها، حركتهاي نويي انجام داده باشيم. اين رويكرد حتي در مرحله جلوههاي ويژه تا اندازهاي كار ما را سختتر كرد. اما استقبال مخاطب و بينندگان و آنچه به ما منعكس شده، بسيار خوب بوده است.
*ساربان: من به عنوان بازيگر جراحي اجتماعي ميكنم
محمد علي ساربان بازيگر نقش ليستر در مجموعه كارآگاه علوي گفت: زماني كه قرار است نقشي را بازي كنم، اول خوب در مورد آن و اقيلم و جغرافيا، طبقه اجتماعي و تمام خصوصيات نقش، خوب تحقيق ميكنم و بعد پز آن را ميگيرم. از آنجايي كه من به سفر و ديدن ممالك ديگر علاقه دارم و نقاط مختلفي را هم ديدهام، برايم تفاوت شخصيتها راحتتر است.
وي افزود: مثلاً تشخيص ميدهم عصبانيت يك بلغاري با يك فرانسوي و يا يكي ديگر چه تفاوتي دارد. بازيگر بايد با توجه به شخصيتي كه بازي ميكند، فيزيكش هم متناسب با نقش تغيير كند. به عبارتي من بازيگر با كارم جراحي اجتماعي ميكنم.
وي تصريح كرد: من در ابتدا قرار بود نقشي را در «كارآگاه علوي» بازي كنم كه متني براي آن نوشته نشده بود، زماني كه قرار شد نقش ليستر را بازي كنم، كمي نگراني داشتم اما وقتي بعد از پايان روز اول كاريم در مجموعه، آقاي هدايت آمدند و گفتند: امروز به من خيلي خوش گذشت، متوجه شدم كه نقش درآمده است.
*خليل آذر: من دوبلورم؛ بازيگر نيستم
زويا خليل آذر بازيگر نقش هاسميك نيز در اين نشست مطبوعاتي گفت: من دوبلورم و بازيگر نيستم . ادعاي چنين چيزي را هم ندارم. نقش هاسميك اولين بازي من است. گويا خانمي كه در سري قبل «كارآگاه علوي» نقش هاسميك را بازي مي كردند، فوت شدهاند و آقاي هدايت به دنبال كسي بودند كه شباهتهايي هم به او داشته باشد.
وي تصريح كرد: از طريق يكي از دوستان دوبلور كه كار بازي هم ميكند،به تهيه كننده معرفي شدم و بعد هم تصويربردار آقاي هدايت با نهايت احترام آمدند استوديويي كه ما مشغول كار دوبله بوديم و تست گرفتند و در نهايت هم من با گروهي خوب و جذاب همكاري كردم.
*عباسنژاد: طنز موجود در نقش كازروني تا حدي از خود من است
محمد رضا عباسنژاد بازيگر نقش كارآگاه كازروني نيز گفت: زماني كه آقاي هدايت مشغول تدارك ساخت سريال بود، من در دفتر ايشان جايي را داشتم و كارهاي خودم را در زمينه مستند و ... انجام ميدادم. البته سابقه بازي در سريالي مثل «پدر سالار » و چند كار ديگر را داشتم. او ميخواست براي نقش كارآگاه كازروني بازيگري با لهجه شيرازي بازي كند.
وي تصريح كرد: از آنجايي كه من هم شيرازي بودم، روزي اين مساله را مطرح كرد كه ميخواهم تو اين نقش را بازي كني. از طرفي هم گفت كه اگر خوب نباشي عوضت ميكنم. براي همين من نگران بودم. از قضا شروع تصويربرداري با صحنهاي بود كه من و صدري از پلههاي دادگستري بالا ميرويم و... من نقشم را در اين صحنه با طنازي كه خودم داشتم ايفا كردم اما آقاي هدايت نپسنديدند. صحنه را با جديديت تكرار كرديم كه در نهايت گفت نه مثل همان اول بازي كن چون من خودم هم شخصيتم به اين نوع كاراكتر نزديك است.
*اويسي: «حسن هدايت» ميداند چه ميخواهد
ولي اويسي بازيگر نقش كارآگاه «كرد بچه» نيز گفت: نمايش «ملاقات با بانوي سالخورده» مسبب حضور من در نقش «كرد بچه» شد. من پيش از اين در فيلم «جست وجو در شهر» براي هدايت بازي كرده بودم و بعدها هم دستياري ايشان را در كار ديگري كردم. تا اين كه قرار شد در سريال «كارآگاه علوي» به عنوان دستيار شروع به كار كنم. ما كارمان را شروع كرديم و من برنامهريزيهايم را انجام ميدادم.
وي اظهار داشت: در اين ميان آقاي سمندريان ميخواست كه من در تئاتر «بانوي سالخورده» برايشان بازي كنم. موضوع را با آقاي هدايت در ميان گذاشتم، ايشان گفتند كه كارمان زياد است و نميتوانند اجازه بدهند كه من بروم. بعد از مدتي هم گفت قبلاً تو براي ما بازي ميكردي،چرا در اين سريال بازي نميكني؟ پرسيدم براي چه نقشي؟ گفت كردبچه، كه من هم پذيرفتم ...كار كردن با آقاي هدايت بسيار راحت است،چون ايشان واقعاً ميدانند چه ميخواهند.
*حافظ الكتب: كارگردانها به طراحان جلوههاي ويژه اعتماد نميكنند
طراح و مجري جلوههاي ويژه در مجموعه تلويزيوني كارآگاه علوي گفت: در زمينه جلوههاي ويژه، كارهاي خوبي ميتواند در كشور انجام شود. ما نيروهايي داريم كه ميتوانند كارهايي در حد برخي از پروژههاي هاليوودي انجام دهند؛ اما متاسفانه به واسطه چند كار ضعيف كه توسط برخي در اين زمينه انجام شده، كارگردانها ديگر اعتماد نميكنند.
وي ادامه داد: به خاطر دارم كه سر فيلمبرداري «سكانس زير آب»، فيلم «پاداش سكوت» آقاي پوشان و من به همراه دستيار ايشان كه آلماني بودند، اين كار را انجام داديم. شاكله اصلي كار ايراني بودند اما مطبوعات نوشتند يك گروه آلماني اين كار را انجام دادند. حتي اگر در همين سريال « كارآگاه علوي » تمام اپيزود ترور شاه با جلوههاي ويژه در آمده، به خاطر آن است كه اتومبيل شاه داخل موزه بود و امكان خارج كردن آن وجود نداشت. ما متريال تصويري زيادي در اين اپيزود نداشتيم و يا حتي ميدان توپخانه، منزل ليستر، خياط خانه و... اغلب در كامپيوتر ساخته شدهاند و در واقع مكاني با آن شكل وجود خارجي ندارد.
انتهاي پيام/ا
سه|ا|شنبه|ا|20|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]