واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يادواره شهيد علم الهدي و ديگر شهداي حماسه هويزه در اهواز برگزار شد
اهواز- يادواره شهيد "سيد محمد حسين علم الهدي" و 70 شهيد حماسه هويزه، بعد از ظهر پنجشنبه با حضور استاندار خوزستان و جمعي از مقامات كشوري و لشكري در اهواز برگزار شد.
به گزارش ايرنا، رييس بازرسي قرارگاه عملياتي خاتم الانبياء (ص) سپاه پاسداران در اين يادواره گفت: شهيد علم الهدي اهل فكر و انديشه بود و برنامه ريزي در راس امور آن شهيد والامقام قرار داشت.
سردار "محمد جعفر اسدي" افزود: اين شهيد در ابعاد فرهنگي و جهادي، انساني پاكباز و تلاش گر بود ودر خصوص دفاع از دين، انقلاب و ميهن اسلامي نيتي ويژه داشت به نحوي كه ابعاد آن حتي بسيار فراتر از عمل بود.
وي تصريح كرد: از وجوه و امتيازات زندگاني آن شهيد بزرگ مي توان به تربيت وي در دامان مادري مومن و معتقد و از متوسلان و عاشقان حضرت زهرا (س) اشاره نمود.
سردار اسدي با قدرداني از كوشش دست اندركاران سپاه حضرت ولي سپاه ولي (عج) خوزستان در برگزاري يادواره شهداي اين استان، بر تداوم اين موضوع مهم براي تقابل با هجمه هاي فرهنگي دشمن و زنده نگه داشتن ياد و خاطره آن شهداي والامقام تاكيد كرد.
فرمانده سپاه ولي عصر(عج) خوزستان نيز گفت: نسل امروز نيازمند دريافت و بهره گيري از الگوهاي شايسته اي نظير شهداست كه در كنار امام راحل (ره) توانستند آن صحنه هاي حماسي را در دوران دفاع مقدس خلق و در تاريخ ماندگار نمايند.
سردار "حسن شاهوار پور" افزود: در اين راستا برنامه هاي مختلفي نظير برگزاري يادواره ها در استان خوزستان اجرا شده و روند موجود با محوريت بزرگداشت ياد و خاطره شهداي محوري همچون شهيد علم الهدي تداوم خواهد يافت.
وي در خصوص سيره اين شهيد والامقام نيز گفت: شهيد علم الهدي شخصيتي فرهنگي بود كه علاوه بر فعاليت هاي مختلف در اين حوزه و مبارزات فراوان در دوران ستم شاهي، در ميدان نبرد نيز فعاليتي توام با توفيق داشت.
"نصرت الله محمود زاده"، همرزم شهيد علم الهدي در واپسين لحظات عروج، و نويسنده كتاب سفر سرخ، برگرفته از زندگي نامه و خاطراتي از آن شهيد نيز در سخناني به شرح حماسه هويزه و مقاومت آن شهيد و ياران با وفايش در رويارويي با انبوه تانك هاي دشمن بعثي پرداخت.
بردار شهيد "سيد محمدحسين علم الهدي" نيز تاثيرگذاري، تاسي از ائمه معصومين و ولايت مداري را ويژگي هاي شاخص آن شهيد والامقام عنوان كرد.
حجت الاسلام "سيدحميد علم الهدي" در حاشيه برگزاري يادواره شهيد سردار شهيد علم الهدي در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود: اين شهيد همچنين بسيار مثبت انديش بود و در انجام امور به برنامه ريزي و كار فكري توجه زياد مي كرد.
وي با بيان اينكه شهيد يادشده به رغم جواني از توان تشخيص راه اسلام به شكل شايسته اي برخوردار بود، اظهار داشت: جوانان امروز نيز بايد با تاسي از شهدا توان تشخيص توطئه هاي دشمنان و شناخت راه درست را در خود تقويت نمايند.
حجت الاسلام علم الهدي با اشاره به فرارسيدن سالروز 9 دي و تبريك اين روز به عموم ملت تصريح كرد: انقلاب اسلامي دشمنان فراواني دارد و مستكبران و شياطين عالم در هر شرايطي با موضوعات مختلف هجمه وارد مي كنند كه بايد هوشيار بود و راه را شناخت.
وي خاطرنشان كرد: البته حماسه 9 دي ثابت كرد كه مردم ما همان مردم دوران انقلاب و دفاع مقدس هستند و همواره براي مقابله با توطئه هايي كه از سوي دشمنان طراحي مي شود آمادگي دارند.
در يادواره سردار شهيد علم الهدي و ديگر شهداي حماسه هويزه زندگي و فعاليت هاي سياسي و نظامي آن شهيد والامقام در قالب نمايشي به تصوير كشيده شد.
همچنين گروه بين المللي تواشيح "ذكر" به اجراي سروده هايي با موضوع شهادت، و حماسه هويزه و جانفشاني شهيد علم الهدي و يارانش پرداخت.
شهيد سيد محمد حسين علم الهدي، فرزند آيت الله حاج سيد مرتضي علم الهدي، در هشتم مهر 1337، در اهواز چشم به جهان گشود و از آنجا كه فرزند خانواده اي مذهبي و روحاني بود، از همان كودكي علاقه وافر به علوم ديني بويژه تلاوت قرآن مجيد داشت، تا جايي كه با گذشت زماني كوتاه اين توانايي را به دست آورد كه به تدريس قرآن كريم بپردازد.
شور انقلابي و مذهبي آن شهيد والامقام سبب شد تا وي از همان دوران نوجواني و از 14 سالگي پا به عرصه ي فعاليت هاي سياسي بگذارد.
تشكيل گروه موحدين با عده اي از دوستان، شروع مبارزه مسلحانه عليه رژيم طاغوت، تكثير و پخش اعلاميه هاي امام راحل (ره) و شركت در ترور مستشار امريكايي (پل گريم)، بالاترين مقام شركت نفت در اهواز كه سبب ايجاد وحشت بيشتر در دل رژيم و حاميان آن و در نتيجه تداوم اعتصاب در شركت نفت اهواز شد، از جمله فعاليت هاي شهيد علم الهدي در دوران قبل از پيروزي بود.
شهيد علم الهدي بعد از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران نيز منشأ فعاليت هاي پربار مختلفي بود كه مجاهدت در جهاد سازندگي، تاسيس سپاه هويزه و شركت در تسخير لانه جاسوسي امريكا همراه با ساير دانشجويان پيرو خط امام از جمله انها مي باشد.
آن انسان وارسته كه دانشجوي سال دوم دانشگاه مشهد در رشته تاريخ بود، با شروع جنگ تحميلي همراه با گروهي از دانشجويان و نيروهاي بسيجي به سوي جبهه هاي دفاع حق عليه باطل شتافت و در حالي كه در 16 دي ماه 59 در حلقه محاصره دشمن در هويزه به اتفاق همرزمان خود گرفتار شده بود، تا آخرين قطره خون به دفاع از ايران اسلامي پرداخت و در نهايت مظلومانه و عاشقانه به ديدار پروردگارش نايل آمد.
7279
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30739340
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 289]