واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مشكلات صنعتگران ايلامي با حضور وزير صنعت، معدن و تجارت بررسي شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - ايلام
سرويس: استانها
رييس شوراي اصناف ايلام گفت: رونق بخشيدن به بازارچه مرزي مهران ميتواند محركي در جهت ترقي صنعت استان باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجت شاكيان در نشست فعالان اقتصادي با حضور وزير صنعت، معدن و تجارت در ايلام ضمن بيان اينكه نگاه دولت به اصناف بايد به گونهاي عوض شود كه به جاي پرداختن به امورات اجرايي به زيربناهاي صنفي بپردازد، اظهار كرد: مرز بينالمللي مهران داراي ظرفيتها و پتانسيلهاي لازم براي جذب سرمايهگذار است كه اين مهم توجه مسئولان را ميطلبد.
وي با اشاره به اينكه حوزه صنعت استان آمادگي لازم را براي احداث نمايشگاه بينالمللي اصناف در استان دارد، بيان كرد: در آذر ماه جاري 6 هزار بازرسي در سطح صنوف استان انجام شده است.
شاكيان تسريع در روند راه اندازي بانك اصناف در ايلام را خواستار شد و گفت: اولويت اجراي اين طرح در استان در حد مطلوبي است كه با احداث بانك اصناف در استان، تحولي مثبت در حوزه صنفي و صنعتي استان رخ ميدهد.
رييس مجمع امور صنفي ايلام، ساماندهي صنوف آلاينده را از خواستههاي مهم مجمع اعلام و عنوان كرد: ايجاد بازاري خود كنترل و رقابتي براي اولين بار در استان فقط با ساماندهي صنوف آلاينده امكانپذير است.
يارمحمدي، مسئول انجمن حمايت از حقوق مصرفكنندگان ايلام نيز در اين نشست با اشاره به فعاليت تعاونيهاي مرزنشينان در استان گفت: در سال 78 تعداد 16 تعاوني با 161 هزار نفر در استان آغاز به كار كرد كه در حال حاضر اين تعداد به 8 تعاوني با 90 هزار نفر كاهش يافته كه مشكلات اين حوزه در صنعت استان نيازمند توجه مسئولان است .
وي، نبود سرمايه در اين حوزه را يكي از بزرگترين مشكلات تعاونيهاي مرز نشينان دانست و گفت: عدم امنيت سرمايهگذاري در مرز مهران يكي از بزرگترين مشكلات تجار و بازرگانان ايلامي در مهران است.
شعبان فروتن، رييس اتاق بازرگاني استان نيز در اين نشست ايجاد منطقه ويژه اقتصادي در مهران را از مطالبات اصلي بخش صنعت استان اعلام و بيان كرد: نبود نمايشگاه بينالمللي صنعت در استان با توجه به وجود مرز بينالمللي مهران ميتواند محركي براي توسعه صنعت استان باشد.
وي نبود كنسولگري عراق در استان را مشكلي براي تجار ايلامي دانست و با بيان اينكه برخي از تجار براي دريافت مطالبات خود بايد از طريق كنسولگري عراق در استان كرمانشاه يا تهران اقدام كنند، افزود: حضور نماينده عراق در استان به ويژه در مرز بينالمللي مهران لازم و ضروري است.
رييس اتاق بازرگاني استان تغيير نگاه به مرز مهران را از امنيتي به اقتصادي خواستار شد و بيان كرد: ايجاد واردات كوله بري و چمداني در مرز بينالمللي مهران بايد از سوي مسئولان پيگيري شود تا منتج به نتيجه شود.
در اين جلسه دكتر غضنفري، وزير صنعت، معدن و تجارت در حضور مسئولان بانك مركزي و وزارت دارايي به بررسي مشكلات صنعتگران پرداخت.
انتهاي پيام
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]