واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: علي مطهري: اگر مشاركت پايين باشد، تندروها وارد مجلس ميشوند
از مردم درخواست ميكنم در انتخابات به صورت فعال شركت كنند زيرا اگر مشاركت پايين باشد همين گروههاي تندرو وارد مجلس خواهند شد اما مشاركت بالاي مردم باعث ميشود گروههاي معتدل و عقل مدار وارد مجلس شوند.
ايلنا: اگر بخواهيم گزارش كميسيون اصل 90 را بپذيريم بايد گزارش احمد شهيد را قبول كنيم.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي درباره گزارش قرائت شده كميسيون اصل 90 با موضوع اتفاقات پس از انتخابات گفت: گزارش يك طرفهاي بود و وقتي ما به طرف مقابل اجازه پاسخگويي نمي دهيم منجر ميشود كه اين گونه گزارشها تهيه شود اگر بخواهيم اين گزارش را بپذيريم بايد گزارش احمد شهيد را درباره ايران بپذيريم درحالي كه ما به آن گزارش نيز انتقاد داريم.
علي مطهري كه براي ثبت نام به عنوان نامزد انتخاباتي مجلس هشتم در حوزه وزارت كشور در جمع خبرنگاران سخن ميگفت، افزود: اين گزارش بيشتر از آن كه گزارش كميسيون اصل 90 باشد، گزارش آقاي فدايي بود با اين كارها مخالفم و تعجب ميكنم كه هيات رييسه اجازه داد اين گزارش قرائت شود.
وي درباره عملكرد مجلس هشتم با اشار به اينكه مجلس از بعد نظارتي ضعيف عمل كرده، گفت: اگر طرح سوال از رييس جمهور عملي بشود به خودم نمره 15 خواهم داد در غير اين صورت نمره كمتري دريافت ميكنم.
مطهري درباره انگيزه حضور خود در انتخابات آينده گفت: دليل اصلي آن كارهايي است كه فرصت انجام آن را نداشتم.
وي افزود: طرحهايي كه به دلايلي انجام نشد مانند سازمان امر به معروف و نهي از منكر، تعطيلات رسمي كارهايي است كه در مجلس هشتم توان تكميل آن را نداشتيم.
مطهري با اشاره به اينكه در بعد نظارتي نيز نتوانستيم دولت را در ريل قانون قرار بدهيم و مجلس به معناي واقعي ناظر بر دولت نبود، گفت: ميزان شجاعت مجلس در قبال دولت در بعضي جاها خوب بود مانند استيضاح كردان و همچنين مجلس درباره استيضاح وزير اقتصاد خوب واردعمل شد اما درنهايت خوب عمل نكرد.
اين نماينده مجلس مهمترين مشكل كشور را اشتغال دانست و تصريح كرد: اشتغال پايدار احتياج به كارهاي بنيادين اقتصادي دارد. هرچه توليد افزايش پيدا كند نرخ رشد اقتصادي نيز افزايش پيدا ميكند و ما ميتوانيم به سمت اشتغالزايي پيش برويم.
وي خاطرنشان كرد: بايد طرحهايي را شروع كنيم كه شايد در 10 يا 20 سال آينده نتيجه بدهد اما كارهاي ماندگاري است اينگونه نباشد كه طرحهاي زودبازده را اجرايي كنيم.
وي تاكيد كرد: استاندارد نبودن طرحها موجب ميشود بودجه بيشتري را براي تكميل و رفع معايب طرح هزينه كنيم و اين مهم انجام نميشود مگر اينكه مسايل سياسي را از صحن مجلس خارج كنيم.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه شما در برههاي از زمان نمايندگي خود به دليل پارهاي از مسايل استعفا دادهايد و در حال حاضر شاهد اين هستيم كه براي ثبت نام اقدام ميكنيد؛ چه انگيزهاي براي استعفا شد، گفت: استعفا براي اين بود كه اهرم فشاري باشد براي مطرح شدن طرح سوال از رييس جمهور و اين مساله اختياري است كه آيين نامه داخلي مجلس به نماينده داده كه اگردر جاي خود استفاده شود موثر نيز خواهد بود.
وي افزود: درحال حاضر نيز شاهد اين هستيم كه سوال از رييس جمهور در كميسيونهاي مجلس بررسي ميشود.
وي مهمترين اولويت آينده را پيشگيري از قانون گريزي دولت دانست و گفت: با دولتي مواجه هستيم كه اهميت زيادي براي قانون قائل نيست و كارهاي خود راانجام ميدهد. مجلس اگر بتواند دولت را در ريل قانون قرار بدهد و اعتدال وعقل گرايي را در كشورايجاد كند؛ بسياري از تحريمهاي اقتصادي و تهديدهاي نظامي از كشور دفع خواهد شد.
وي تصريح كرد: اگر به همين روش ادامه بدهيم كه افراد در گروه را از قطار انقلاب خارج كنيم وادعا كنيم كه ما خودمان انقلابي واقعي هستيم به بن بست خواهيم رسيد.
وي تاكيد كرد: از مردم درخواست ميكنم در انتخابات به صورت فعال شركت كنند زيرا اگر مشاركت پايين باشد همين گروههاي تندرو وارد مجلس خواهند شد اما مشاركت بالاي مردم باعث ميشود گروههاي معتدل و عقل مدار وارد مجلس شوند.
وي درباره حضور اصلاح طلب را در انتخابات آينده گفت: در نطقها گفتهام كه بهتر است اصلاح طلبها حتي با تابلوي خود در انتخابات شركت كنند تا مشاركت مردم را بالا ببرند آنها مطالبات خود از انتخابات گذشته را نبايد با انتخابات آينده پيوند بزنند و حضورشان را مشروط به دستيابي به مطالباتشان كنند.
مطهري افزود: دستيابي به مطالبات بايد از راه خود دنبال شود وآنها حتي ميتوانند اين مطالبات را در مجلس نهم پيگيري كند با اين وضعيت كه نه انتخابات را تحريم كردهاند و نه در آن شركت ميكنند موافق نيستم.
وي در پاسخ به سوال كه چقدر مطالبات اصلاح طلبان را به حق ميدانيد، گفت: بله گاهي تندرويي ها و برخوردهاي نادرستي با آنها انجام شده و بخشي از مطالباتشان به حق است و بايد پيگيري شود.
وي درباره اينكه بعداز گذشت 4 سال وضعيت مجلس را چگونه ميبينيد، گفت: همين مقدار كار هم موثر بود اگر همين مجلس نبود كارها بدتر ميشود. مجلس در خيلي از مسايل دولت را كنترل كرد با اقدامات خود تحقيق و تفحص استيضاح و قرائت گزارش توانست بخشي از رفتارهاي نادرست دولت را كنترل كند.
وي در پايان تاكيد كرد: مجلس تركيب بدي نداشت اما اگر هيات رييسه قويتري داشته باشد ميتوانست بهتر عمل كند.
لازم به ذكر است مطهري به صورت مستقل و از تهران كانديد خواهد شد. او اعلام كرد هر كسي كه مايل باشد ميتواند اسم مرا در ليست قرار بدهد اما ترجيح ميدهم در جبهه 8+7 باشم.
پايان پيام
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]