واضح آرشیو وب فارسی:موج: سواد آموزي در جامعه احياي يك انسان، يك جامعه و يك ملت استخبرگزاري موج -
۷ دي ۱۳۹۰ (۱۷:۵۵ب.ظ)
سواد آموزي در جامعه احياي يك انسان، يك جامعه و يك ملت است
خبرگزاري موج - استاندار آذربايجان غربي در جلسه اي با حضور مسئولين سواد آموزي استان كه صبح امروز در محل سالن حوزه استاندار ترتيب يافت با اشاره به اهميت سواد آموزي در جامعه گفت: سواد آموزي در جامعه همانا احياي يك انسان و در پي آن، احياي يك جامعه و يك ملت است.
به گزارش خبرگزاري موج، جلال زاده دين اسلام را دين علم، سواد، فرهنگ و تمدن دانست و گفت: دين مبين اسلام به امر سواد آموزي اهميت فراواني قائل مي باشد به طوري كه در صدر اسلام قيمت آزادي اسير را سواد آموزي چند انسان تعريف مي كند كه اين نشان از اهميت امر دارد.
وي عمق حركت پيامبر گرامي اسلام را در آزادي انسان ها از بي سوادي و سوق آنها به سمت علم آموزي دانست.
استاندار آذربايجان غربي گفت: مردمي كه مثل مردم تمدن ساز ايران اسلامي ادعاي تمدن سازي و فرهنگ سازي در جامعه را دارند بايد بي سوادي را در جامعه خود ريشه كن كنند.
جلال زاده در ادامه نهضت سواد آموزي را جز نهاد هاي گم نام جامعه دانست و افزود: نهضت سواد آموزي به عنوان يك نهاد موثر و مهم در زمينه كاهش بي سوادي در جامعه در خاطر مردم ماندگار خواهد ماند.
وي در ادامه با اشاره به اين كه نهضت سواد آموزي به محرومترين افراد جامعه خدمت رساني مي كند افزود: خدمت به محرومين افتخاري است كه نصيب اين نهاد شده است و بايد اين امر را قدر بدانند.
استاندار آذربايجان غربي اصل علم آموزي را با محوريت علوم ديني و اسلامي دانست و گفت: بر اساس نگرش دين مبين اسلام در امر سواد آموزي، بايد علوم ديني در محوريت سواد آموزي ها قرار گيرد چرا كه علوم ديني علوم واقعي هستند و ديگر علم ها فضيلت به شمار مي آيند.
جلال زاده نور ائمه را برگرفته از علم ايشان دانست و خاطر نشان كرد: ائمه اطهار (ع) نور الهي هستند كه مردم را از ظلمات به سمت نور سوق مي دهند و اين نور همان علم الهي آنان است.
وي نهضت سواد آموزي را يك كار زير ساختي در جامعه دانست و افزود: نهضت سواد آموزي جز كارهاي اصالتي در محضر خداوند مي باشد چرا كه خدمت رساني واقعي را به مردم جامعه انجام مي دهد.
مدير كل آموزش و پرورش آذربايجان غربي در اين جلسه با اشاره به اين كه سازمان نهضت سواد آموزي با ادغام به وزارت آموزش و پرورش زير نظر اين نهاد با نام معاونت سواد آموزي فعاليت خواهد كرد.
سمر قندي در ادامه گفت: با توجه به برنامه ريزي هاي صورت گرفته در ظرف دو سال آينده بي سوادي در استان ريشه كن خواهد شد.
وي افزود: با توجه به آمار به دست آمده در سال 85 در استان آذربايجان غربي 85 هزار نفر بي سواد شهري و 102 هزار نفر بي سواد روستايي وجود دارد.
مدير كل آموزش و پرورش آذربايجان غربي انسداد ورودي بي سوادي در آموزش و پرورش ،شناسايي اسمي افراد واجد التعليم و مشاركت 80 درصد فعاليت ها از طريق همكاري با نهاد هاي مختلف از جمله برنامه هايي استا كه جهت ارتقاء با سوادي در استان در نظر گرفته شده است.
سمر قندي تعداد آموزش ياران را در استان 2026 نفر دانست و گفت: امسال 1374 نفر از اين تعداد جذب آموزش و پرورش شده اند.
چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 380]