تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848730092




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در نشست انتقال فن‌آوري، فرصت‌ها و چالش‌هاي فرارو مطرح شد: بايد از ظرفيت‌هاي صنعتي و دانشگاهي براي توسعه و انتقال و فروش فن‌آوري استفاده كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در نشست انتقال فن‌آوري، فرصت‌ها و چالش‌هاي فرارو مطرح شد: بايد از ظرفيت‌هاي صنعتي و دانشگاهي براي توسعه و انتقال و فروش فن‌آوري استفاده كنيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات

پانزدهمين نشست تخصصي نشريه رشد فن‌آوري با عنوان "انتقال فن‌آوري؛ فرصت‌ها و چالش‌هاي فرارو" توسط مركز رشد فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي (رويش) در مركز همكاريهاي فن‌آوري رياست جمهوري برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در اين مراسم اميري‌نيا - رئيس دفتر همكاريهاي فن‌آوري رياست جمهوري - با اشاره به اين كه فرهنگ‌سازي براي توسعه و انتقال فن‌آوري يك ضرورت براي توسعه كشور است، گفت: در هر زمينه‌اي كه در توسعه فن‌آوري كشور به رشد و پيشرفت رسيده‌ايم، ابتدا در آن زمينه فرهنگ‌سازي لازم صورت گرفته و زمينه‌هاي فرهنگي و اجتماعي لازم براي توسعه آن فن‌آوري فراهم شده است.

وي با تصريح بر اين كه در تعاملات سياسي و روابط ديپلماتيك كشورها، بحث فن‌آوري به عنوان يك عامل تعيين كننده است، گفت: دستاورد كشورمان در زمينه‌ توليد داروي ايدز و يا توليد سلول‌هاي بنيادي و غيره در ديدارهاي سياسي جايگاه ويژه‌اي دارد و به عنوان مثال در ديدار رييس جمهور اكوادر از كشورمان ايران تصميم گرفته است ده‌ها نفر از بيماران ايدزي اكوادري را درمان كند.

دكتر فصيح - استاد حقوق دانشگاه شهيد بهشتي - هم در اين نشست به بحث حقوق انتقال فن‌آوري پرداخت و گفت: حقوق مالكيت فكري در راستاي بحث انتقال فن‌آوري قرار مي‌گيرد و براي توسعه و انتقال فن‌آوري قوانين مالكيت فكري بايد متحول و به روز و كارآمد شود چرا كه زيربناي اختراع، ابتكار، نوآوري و فن‌آوري داشتن قانون مترقي در زمينه مالكيت فكري در كشور است.

عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي با بيان اينكه هنوز در كشور متصدي انتقال تكنولوژي وجود ندارد، گفت: مطالعات بر روي كشورهاي مختلف و پيشرو در بحث انتقال تكنولوژي نشان مي‌دهد كه نهادهاي مختلف و كارآمدي در بحث انتقال فن‌آوري در آن كشورها فعاليت مي‌كنند كه رياست شوراي حاكم بر اين مراكز را رئيس جمهوري بر عهده دارد ولي آيا در كشور ما شورايي در بحث انتقال فن‌آوري وجود دارد كه رياست آن بر عهده رئيس جمهور باشد.

كوروش خسروي - رئيس سابق پارك فن‌آوري اصفهان و دبير چند دوره جشنواره كارآفريني شيخ بهايي - درباره توسعه تكنولوژي گفت: آنچه در سال گذشته در بحث توسعه و انتقال تكنولوژي در دنيا مطرح بوده موضوع انتقال تكنولوژي با شعار فن‌آوري با همه براي همه" بوده است و براي تحقق اين شعار بعضا ميليون‌ها نفر در دنيا براي بهبود و توسعه يك تكنولوژي تلاش مي‌كنند.

خسروي با ارائه تجربياتي از شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان در توسعه و انتقال تكنولوژي گفت: جمعيت جوان و دانشگاهي كشور بزرگترين منبع نوآوري در كشور محسوب مي‌شود و بايد از ظرفيت‌هاي صنعتي و دانشگاهي براي توسعه و انتقال و فروش فن‌آوري استفاده كنيم.

سعيد سركار - دبير ستاد نانو فن‌آوري - هم در ادامه اين نشست با تاكيد بر اين كه بايد ظرفيت‌ها و دانش لازم را براي جلب و جذب فن‌آوري در كشور فراهم كنيم گفت: بدون معرفت و دانش لازم و بدون فرهنگ‌سازي براي توسعه فن‌آوري، اصولاً امكان انتقال فن‌آوري در زمينه‌هاي مختلف مشكل است.

حاج حسيني - رئيس موسسه پژوهش و فن‌آوري سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران - هم بر نظام ملي نوآوري در كشور تاكيد كرد و گفت: توسعه نيروي انساني و انتقال فن‌آوري از مباحث بسيار مهم زيرمجموعه نظام ملي نوآوري در كشور است و بايد بحث انتقال فن‌آوري در اين نظام جايگاه برجسته و شايسته‌اي داشته باشد چرا كه از كاركردهاي يك نظام ملي نوآوري كارآمد، توسعه و انتقال فن‌آوري است.

وي افزود: بايد نظام ملي نوآوري به گونه‌اي عمل كند كه با حمايت دولت هم انتقال فن‌آوري از خارج به داخل صورت گيرد و هم از داخل به داخل و در سطح ملي انجام پذيرد.

جعفر توفيقي - سردبير نشريه رشد فن‌آوري و عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس - نيز با تاكيد بر اين موضوع كه توسعه فن‌آوري و انتقال فن‌آوري زيربناي توسعه اقتصادي و اجتماعي كشور است اظهار كرد: يكي از مهمترين موضوعات در بحث توسعه و انتقال فن‌آوري درگير كردن مردم به اين موضوع اساسي در رشد و توسعه كشور است.

توفيقي بر توسعه كسب و كار در كشور اشاره كرد و گفت: يكي از راهكارهايي كه مي‌تواند به توسعه و انتقال بهتر و بيش‌تر فن‌آوري در كشور منجر شود حمايت و توسعه كسب و كارهايي است كه در آن‌ها مردم نقش اساسي دارند.

او با اشاره به اين كه بيش از شش ميليون اختراع در دنيا وجود دارد گفت: 90 درصد اختراعاتي كه در جهان صورت گرفته و به فن‌آوري و محصول منجر شده و موجب كسب و كار شده‌اند، مربوط به مردم است و تنها 10 درصد اين اختراعات دولتي است.

انتهاي پيام
 دوشنبه 30 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن