واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: به همت گروه طيف؛همايش تخصصي WiMAX در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد
تهران- خبرگزاري كار ايران
WIMAX كه مخفف كلمات WORLDWIDE INTEROPERABILITY FOR MICROWAVE ACCESS است، امروزه به عنوان يكي از مطرحترين تكنولوژيهاي روز دنيا در حوزه شبكه هاي باند پهن بي سيم شناخته مي شود. به طبع آن در ايران نيز به اين مقوله، هر چند ديرتوجه شده است كه اولين نتيجه آن مزايده WIMAX چندي پيش بود كه اصلي ترين شركت هاي فعال در اين حوزه معرفي شدند.
به گزارش خبرنگار ايلنا، گروه طيف با هدف بررسي قابليت هاي اين تكنولوژي و همچنين مقايسه آن با تكنولوژي هايي مانند 3G و GSM
ديروز ، 28 دي ماه ، سميناري را در محل سال امام خميني دانشگاه علم و صنعت برگزار كرد.
اين گردهمايي با دعوت از بازيگران اصلي وايكمس در ايران و البته چهار شركت بين الملليBRIDGE-FACENET ، J"SON & PARTNERS ، HUAWEI و ZTE برگزار شد.
اين گردهمايي از 3 حامي الماس ، طلايي و نقره اي نيز برخوردار بود كه به ترتيب عبارت بودند از شركت هاي HUAWEI، ZTE و كاريان.
در بخش ديگري از اين سمينار شركت هاي داتك ، كاريان ، گروه طيف و HUAWEI نيز با گذاشتن ميزهايي به اصطلاح غرفه هايي را ايجاد كرده بودند و به معرفي خدمات خود مي پرداختند.
نكته جالب در اين سمينار نبودن شركت هايي مانند زيمنس بود كه در سمينار وايمكس سال گذشته حضور داشتند. اين گردهمايي كه مطابق برنامه قرار بود از ساعت 8.30 صبح تا 16.30 بعداز ظهر برگزار شود، مطابق رسم معهود در چنين سيمنارهايي با تاخير زماني برگزارشد.
همچنين در اين سمينار فني هيچ از مقامات دولتي دست اندركار در حوزه وايمكس در ايران حضور نداشتند و از اين حيث مي توان سمينار روز گذشته را تنها گردهمايي شركت هاي خصوصي فعال در حوزه شبكه و البته وايمكس دانست.
در بخش اول سمينار مقامات بلند پايه شركت هاي بين المللي شركت كننده در اين گردهمايي با ارائه سخنراني خدمات شركت خود را معرفي و درباره آينده وايمكس در دنيا و ايران به گمانه زني پرداختند.
در بخش دوم نيز مسئولاني از مركز تحقيقات مخابرات ، شركت كاريان و شركت داتك به ايراد سخنراني پرداختند، به گفته حاضران در اين سمينار، گردهمايي امسال نسبت به سال گذشته از لحاظ كيفي و كمي داراي افت محسوسي بود.
ولي اين سمينار از جهت بار علمي به نسبت خوب بود، تعداد افراد شركت كننده نشان ازتهييج فعالان اين صنف از سوي برگزاركنندگان اين سمينار بود كه در اين امر موفق بودند، البته برخي مطالب علمي تكرارمكررات بود ولي اين نيست كه در يك سمينار همه راضي نگه داشته شوند و همه نسبت به نياز خود از سمينار استفاده مي كنند.
يكي از نقاط قوت اين سمينار از نگاه علمي جايگاه اين دست سمينارها است كه در كشور شناخته شده نيست ولي متاسفانه جبهه گيريهايي در زمينه برگزاران سمينارباعث لطمه خوردن به آن مي شوند، عدم حضور مسوولين وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و مخابرات يكي از نقاط ضعف اين سمينار بود.
اميد است در آينده شاهد برگزاري سمينارهايي بسيارباشيم.
پايان پيام
كد خبر: 469076
يکشنبه 29 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]