واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: *بيستويكمين روز تهاجم صهيونيستها به غزه* شهادت بيش از 330 كودك فلسطيني تاكنون ادامهي استفاده از بمبهاي فسفري و آتشزا در غزه
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بينالملل - فلسـطيـن
به رغم اعلام تعليق چهارساعته بمبارانهاي رژيم صهيونيستي به نوار غزه، حملات جنگندههاي اين رژيم امروز (جمعه) به مناطق مختلف غزه هم چنان ادامه دارد. تشديد حملات همهجانبهي رژيم صهيونيستي به غزه در حالي صورت ميگيرد كه به رغم مواضع نه چندان قاطع بسياري از سران عرب، موج محكوميت جهاني اين حملات همچنان ادامه دارد و بسياري از گروهها و نهادهاي حقوق بشر جنايات و فجايع غزه را محكوم كردهاند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، صبح امروز (جمعه) در بمباران جنگندههاي رژيم صهيونيستي در غرب شهرك جباليا، يك كودك فلسطيني به شهادت رسيده و يك تن ديگر مجروح شدند. در حملات 21 روزهي صهيونيستها به غزه 1133 فلسطيني شهيد و 5200 تن زخمي شدهاند.
اين در حالي است كه راديو رژيم صهيونيستي اعلام كرده بود ارتش رژيم اشغالگر از ساعت 10 صبح امروز تا ساعت دو بعد از ظهر به وقت محلي حملاتش عليه غزه را به حالت تعليق در ميآورد تا زمينه براي انتقال كمكهاي بشر دوستانه به نوار غزه فراهم شود.
قرار است اين كمكها از طريق گذرگاههاي كرم ابوسالم و المنطار به غزه وارد شود، اما به رغم اعلام اين آتش بس چهار ساعته صداي چندين انفجار بزرگ در نزديكي شهرك خان يونس شنيده شد.
بر اساس گزارش شبكه الجزيره، نيروهاي صهيونيستي چندين حمله توپخانهيي نيز به شرق جباليا انجام دادند.
منابع پزشكي نيز از زخمي شدن شش فلسطيني در شرق رفح و هم چنين كشف 23 پيكر متعلق به شهيدان ناشي از حملات صهيونيستها به نوار غزه در منطقه حي الهوي خبر دادند.
نيروهاي ارتش رژيم صهيونيستي هم چنين مسجد الامين و خالدبن وحيد در جنوب نوار غزه را بمباران كردند. مقر مركزي پليس غزه در خان يونس نيز ديگر هدف جنگندههاي رژيم صهيونيستي بود كه صبح امروز هدف قرار گرفت و خسارتهاي زيادي به آن وارد شد.
نيروهاي رژيم اشغالگر هم چنين مناطق مختلف شهر خان يونس را با بمبهاي فسفري و آتش زا هدف قرار دادند.
بنا به گفته شاهدان عيني، تانكهاي رژيم صهيونيستي پس از وارد كردن خسارتهاي گسترده به منازل مسكوني منطقه تل الهوي در جنوب شهر غزه، از اين منطقه عقب نشيني كردند.
براساس اين گزارش، نيروهاي اشغالگر كه صبح روز پنجشنبه با حمله و پيشروي وارد منطقه شده بودند، پس از دستگيري تعدادي از ساكنان اين منطقه از خاك آن عقب نشيني كردند.
سخنگوي ارتش رژيم اشغالگر نيز اعلام كرد: گروههاي مقاومت فلسطين صبح امروز سه موشك از نوار غزه به سمت جنوب سرزمينهاي اشغالي شليك كردند كه اين موشكها در منطقه اشكول در نزديكي جنوب غزه منفجر شد و خسارتهاي زيادي به اين منطقه وارد كرد.
گردان ناصر صلاح الدين شاخه نظامي كميتههاي مقاومت مردمي فلسطين نيز از شهادت سه تن از مبارزانش در جريان بمباران جنگندههاي رژيم صهيونيستي به منطقه الكرامه واقع در شمال غزه خبر داد.
گردان عزالدين القسام شاخه نظامي حماس نيز اعلام كرد: شهرك مفتاحيم واقع در جنوب سرزمينهاي اشغالي را با دو موشك هدف قرار داده است.
گردان مقاومت ملي فلسطين شاخه نظامي جبهه دموكرات براي آزادي فلسطين نيز مسووليت حملات موشكي به مركز كيسوفيم رژيم صهيونيستي در شرق خان يونس را بر عهده گرفت.
در همين حال، جنبش حماس امروز را روز خشم خواند و از تمام ساكنان كرانه باختري خواست تا در اعتراض به جنايات صهيونيستها در غزه دست به تظاهرات بزنند.
همزمان پيكر سعيد صيام وزير امور داخلي دولت حماس كه پنجشنبه در حملات صهيونيستها به شهادت رسيد، تشييع شد.
شهادت 335 كودك فلسطيني تاكنون
وزارت آموزش و پرورش فلسطين نيز اعلام كرد: از آغاز حملات اسراييل به نوار غزه تاكنون حدود 335 كودك فلسطيني به شهادت رسيدند و 1497 تن ديگر نيز طي اين حملات زخمي شدند.
اين وزارتخانه ضمن محكوم كردن جنايات اشغالگران در نوار غزه تاكيد كرد: نيروهاي اشغالگر به صورت عمدي و در اقدامي وحشيانه كودكان بيگناه را هدف قرار دادند و در حملات هوايي خود از بمبهاي فسفري كه جزو سلاحهاي ممنوعه بينالمللي محسوب ميشود استفاده كردند.
اين وزارتخانه هم چنين نسبت به پيامدهاي منفي حملههاي رژيم صهيونيستي به نوار غزه بر وضعيت روحي و رواني كودكان فلسطيني اشاره كرده و نسبت به اين مساله هشدار داد.
وزارت آموزش و پرورش فلسطين از جامعه بينالمللي و سازمان هاي حقوق بشر خواست تا با اعمال فشار عليه رژيم اشغالگر اين رژيم را وادار به پذيرش قطعنامه 1860 شوراي امنيت و توقف فوري حملاتش عليه غزه نمايد.
اين وزارتخانه هم چنين محاكمه عاملان اين جنايات را در دادگاههاي بينالمللي به دليل كشتار كودكان بيگناه فلسطيني و ديگر غير نظاميان غزه خواستار شد.
سازمان ملل استفاده از بمبهاي فسفري در غزه را تاييد كرد
دفتر هماهنگي امور بشر دوستانه سازمان ملل متحد (اوتشا) نيز در گزارشي استفاده رژيم صهيونيستي از فسفر سفيد در حملات نظامي عليه غزه را تاييد كرد.
در اين گزارش آمده است: اسراييل در حمله به غزه از ماده فسفر سفيد استفاده كرده كه بر اساس آن ساختمانهاي مسكوني و تعداد زيادي از غير نظاميان آتش گرفته و سوختند.
در اين گزارش هم چنين به احتمال افزايش پيامدهاي ناشي از استفاده از بمبهاي فسفري به دليل بالا بودن حجم مناطق مسكوني نوار غزه اشاره شده است.
بر اساس گزارش اين سازمان بينالمللي، دهها هزار غير نظامي فلسطيني در نوار غزه بر اثر حملات اسراييل آواره شدند.
در اين گزارش هم چنين به كشته شدن هشت تن از كارمندان سازمان ملل متحد و 13 تن از اعضاي كادر پزشكي مشغول فعاليت در نوار غزه اشاره شده است.
اين سازمان هم چنين اعلام كرده بيمارستانهاي نوار غزه به دليل افزايش تعداد زخميها و كمبود امكانات با مشكلات عديدهاي روبرو هستند و 28 مركز از مجموع 58 مركز بهداشتي وابسته به وزارت بهداشت فلسطين به دليل بمبارانهاي اسراييل بسته شده است.
در اين گزارش آمده است: حدود 500 هزار فلسطيني در نوار غزه از آب آشاميدني برخوردار نيستند.
افزايش درخواستهاي بينالمللي براي توقف جنايات صهيونيستها
سازمان عفو بينالملل جهت ممانعت از ريختن خون مردم بيگناه غزه، تحريم تسليحاتي رژيم صهيونيستي را خواستار شد.
مالكولم اسمارت مدير سازمان عفو بينالملل در خاورميانه و شمال آفريقا، از آمريكا خواست تا از طرحهايش مبني بر اعطاي سلاح به هم پيمان اسراييلياش خودداري كند.
ديدهبان حقوق بشر نيز بار ديگر از رژيم صهيونيستي خواست تا از فسفر سفيد و ديگر مواد كشنده در بمبارانها عليه نوار غزه استفاده نكند.
كنت راس، مدير اجرايي اين سازمان، در يك كنفرانس خبري در واشنگتن اظهار داشت: تركيب شيميايي فسفر سفيد موجب سوختن ساختمانها و مردم ميشود و نبايد در مناطق مسكوني استفاده شود.
ديدهبان حقوق بشر همچنين اعلام كرد كه كادر پزشكي موجود در غزه به اين ديدهبان ابلاغ كردهاند كه تعداد زيادي مجروح حملات و بمبارانهاي صهيونيستها در غزه را تحت مداوا قرار دادهاند كه بر اثر استفاده از فسفر سفيد دچار سوختگيهاي شديد شدهاند.
400/1 ميليارد دلار حجم خسارات وارده به غزه
مركز آمار فلسطين نيز حجم خسارتهاي ناشي از حملات نظامي رژيم صهيونيستي به نوار غزه را دست كم يك ميليارد و 400 ميليون دلار پيشبيني كرد.
در بيانيه اين مركز آمده است: حدود 20 هزار ساختمان مسكوني طي حملات زميني، دريايي و هوايي نيروهاي اشغالگر خسارت ديده كه حدود 4000 از اين منازل مسكوني به طور كامل ويران شده است و بر اثر اين خسارتها حدود 26 هزار تن از ساكنان غزه آواره شده و مجبور شدند كه در اردوگاههاي موقت اسكان يابند.
در اين گزارش هم چنين به ويران شدن تعداد زيادي از ساختمانهاي دولتي، 18 مدرسه، تعدادي دانشگاه، راه، پل، خطوط انتقال برق و لولههاي انتقال آب آشاميدني اشاره شده است.
سازمان پزشكان بدون مرز نيز اوضاع حاكم بر نوار غزه را بحراني توصيف كرده و از رژيم صهيونيستي خواست تا اجازه ورود كمكهاي بشر دوستانه به اين منطقه را بدهد.
سفر هياتهاي حماس و اسراييل به مصر
اين در حالي است كه عاموس گلعاد رييس شوراي سياسي و امنيتي وزارت جنگ رژيم صهيونيستي براي ديدار با رهبران مصر جهت بررسي طرح آتش بس و پيشنهادات جنبش حماس در اين خصوص وارد قاهره شد.
هم چنين قرار است هياتي از حماس امروز براي بررسي همين مساله به قاهره سفر كند.
ديدار بان كي مون با عباس
در همين حال بان كي مون دبير كل سازمان ملل متحد در ادامهي رايزنيهايش در منطقه، در كنفرانس خبري مشترك با محمود عباس رييس تشكيلات خودگردان فلسطين ابراز اميدواري كرد كه حملات و درگيريهاي غزه تا پيش از پايان سفرهاي دورهيياش به منطقه متوقف شود.
محمود عباس نيز تاكيد كرد: هدف اصلي ما در شرايط فعلي توقف فوري حملات به نوار غزه است و چنانچه در اين باره تلاش نشود، شاهد كشتار، خونريزي و ويرانيهاي بيشتر در غزه خواهيم بود.
وي عنوان داشت: ما پس از تحقق اين امر به بررسي مصالحه ملي فلسطين تحت نظارت و سرپرستي مصر خواهيم پرداخت.
رييس تشكيلات خودگردان فلسطين گفت: اكنون نميخواهيم وارد جزييات مربوط به اين موضوع شويم زيرا اين مساله ما را از هدف اصليمان كه همان توقف حملات خونريزيها در غزه است دور ميسازد.
بان كي مون پيش از اين نيز در ديدار با سلام فياض نخست وزير دولت موقت فلسطين و نيز مقامات اسراييلي، به بررسي آخرين تحولات غزه و لزوم برقراري فوري آتش بس تاكيد كرده بود.
انتهاي پيام
جمعه 27 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]