پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850159274
3 ( در شهر )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 3 ( در شهر )
گفتگوي «خراسان امروز» با نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي؛ قطار شهري مشهد 3 سال ديگر بايد منتظر واگن بماند!
خراسان امروز- سروش: هميشه مسؤولان از مشهد مقدس به عنوان دومين كلان شهر مذهبي جهان نام مي برند و به مشكلات عديده اين شهر اشراف دارند، اما هنگامي كه مي خواهند دست به جيب شوند و بودجه اي را براي اين شهر بزرگ اختصاص دهند، موقعيت ويژه اين شهر از يادشان مي رود.
با وجود اين، زيرساختهاي مشهد مقدس كه به عنوان پايگاه معنوي و مذهبي در بين مسلمانان جهان نيز شناخته مي شود، چندان مهيا نيست، به طوري كه سالهاست مردم اين شهر از وضعيت حمل و نقل عمومي گلايه مندند.
طي گفتگويي با جواد كريمي قدوسي، نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي برخي از مشكلات و معضلات اين شهر و نيز چند موضوع ديگر را مورد بحث و بررسي قرار داديم كه از نظرتان مي گذرد.
* آقاي كريمي! ترافيك به يكي از معضلات اساسي شهر مشهد مقدس تبديل شده است. به عقيده شما چه نسخه اي را مي توان براي اين كلان شهر تجويز نمود؟
** اصولاً ترافيك در كلان شهرهاي ايران به يك معضل تبديل شده كه دلايل مختلفي دارد و از آن جمله مي توان به جمعيت شهرها، ساختار ناهمگون خيابانها و توليد بيش از اندازه خودرو اشاره كرد.
با وجود اين شرايط، راهكارهاي زيادي هست كه بايد از آنها براي حل اين معضل بهره برد؛ از جمله اين راهكارها مي توان به مترو، قطارشهري و استفاده از ديگر وسايل نقليه عمومي اشاره نمود، اما در شهر مشهد راه اندازي حداقل چهار خط مترو، احداث مونوريل، اصلاح هندسي برخي معابر و كمك ويژه دولت مي تواند در حل مشكل ترافيك اين كلان شهر كمك كند.
* سالهاست مردم مشهد چشم انتظار شنيدن صداي سوت قطارشهري هستند. اما با گذشت سالها از زمان آغاز به كار اين پروژه، از راه اندازي آن خبري نيست، به نظر شما گره كور اين ماجرا كجاست؟
** ابتدا بايد برگرديم به سالها قبل. به ياد دارم استاندار وقت خراسان در آن زمان تلاش كرد معاونتي در شهرداري مشهد با عنوان «قطار شهري» ايجاد كند كه وزارت كشور با چنين پروژه اي در مشهد مخالفت كرد. اما با اصرار استاندار مجوزي از رئيس جمهور وقت در اين خصوص گرفته شد و قرار گرديد چند درصدي از عوارض قند و شكر در استان به احداث قطار شهري مشهد اختصاص يابد. اين در حالي بود كه وزارت كشور همچنان با اين موضوع مخالفت مي كرد. پس از گذشت مدتي از تصدي دولت هشتم برامور كشور اعلام شد مديريت قطارشهري را دولت بر عهده مي گيرد. طي اين سالها قطارشهري مشهد فراز و نشيبهايي را طي كرد تا اينكه دولت نهم اختيارات را به استانداري خراسان رضوي واگذار نمود.
به عقيده من اين پروژه تا چندي پيش براساس آزمون و خطا پيش مي رفت و اشراف مديريتي در اين پروژه قابل مشاهده نبود.به هر روي اين پروژه تا حدودي آماده است، اما هنوز بايد تا دو سه سال آينده نيز منتظر ساخت واگنها ماند.
من گمان مي كنم با روند كنوني، خط يك قطار شهري مشهد همزمان با خط دو كه چندي پيش قرار آن امضا شده، به طور همزمان راه اندازي شود.
* از آنجا كه شهر مشهد مقدس سالانه ميزبان ميليونها زائر است و طبق گفته مسؤولان بيش از يكهزار دستگاه اتوبوس براي جابه جايي اين تعداد مسافر در شهر مشهد كمبود داريم، چه دلايلي وجود دارد كه با وجود قول مساعد مسؤولان براي افزايش اين ناوگان هنوز اتوبوسهاي شركت واحد به مشهد نرسيده اند؟
** مصوبات و تصميمات رئيس جمهور و هيأت دولت در اين خصوص حتماً به مسؤولان ابلاغ شده است. اما انتظار اين است كه مسؤولان اتوبوسراني و شهرداري مشهد دلايل اجرايي نشدن اين مصوبه را به مردم و نمايندگان مردم گزارش بدهند تا ما به عنوان نماينده مردم پيگير اجرايي شدن اين مصوبه باشيم.شهر مشهد به حمايت جدي تري از سوي مسؤولان اين شهر نياز دارد و اين مهم محقق نمي شود مگر اينكه بتوانيم حقمان را از دولت بگيريم.
* اخيراً يكي از نمايندگان خراساني كه با خبرنگاران قرار مصاحبه اي داشته با تأخير به جلسه مي رسد و دليل تأخير را حضور در صف بانك عنوان مي كند. وي همچنين عنوان كرده كه «نماينده نبايد در صف بانك يا تهيه بليت براي هواپيما» بايستد! براستي يك نماينده بايد اين گونه باشد؟
** نمايندگان بايد به معناي واقعي مردمي و در ميان مردم باشند و روشهاي مردمي را با رفتارشان به مردم نشان دهند، لذا حضور نماينده در صف بانك، سوار شدن به اتوبوس و... از الزامات يك نماينده مردمي است.به نظرم اين گونه رفتارها ممكن است به ترويج اشرافي گري بينجامد.
به منظور كاهش نقاط حادثه خيز؛ معابر مشهد تحت كنترل بازرسان ايمني ترافيك قرار مي گيرد
خراسان امروز: مدير بهره برداري سازمان حمل و نقل و ترافيك مشهد از بازرسي ايمني معابر مشهد به منظور كاهش نقاط حادثه خيز و افزايش ضريب ايمني خبرداد.
پوريا محمديان اظهار كرد: به منظور رفع نواقص ترافيكي، معابر و تقاطعهاي شهر مشهد توسط كارشناسان اين سازمان مورد بازديد و بازرسي قرار مي گيرد.
وي تصريح كرد: طي اين بازديدها، معبر به لحاظ ابنيه و علايم ترافيكي افقي، عمومي و فني موجود در مسير، مورد بازرسي قرار گرفته و مشكلات و نواقص آن شناسايي خواهد شد.
وي گفت: اين پروژه با هدف مكان يابي و رفع محلهاي مخاطره آميز و افزايش ضريب ايمني تردد وسايل نقليه و عابران پياده در معابر شهر اجرا مي شود.
وي اعلام كرد: در اين راستا تاكنون بولوار ملك آباد، بولوار پيروزي، بولوار وكيل آباد، بولوار فردوسي و بولوار معلم مورد بازرسي ايمني قرار گرفته و به زودي نسبت به رفع كمبودها و مكانهاي مخاطره آميز اين بولوارها مانند نصب تابلوهاي انتظامي، اخباري و هشداردهنده در مكانهاي مناسب، ايمن سازي محلهاي عبور عابران پياده به ويژه معلولان، اصلاح خط كشي ها، اصلاح هندسي و حضور عامل انتظامي در محدوده هاي مورد نياز اقدام خواهد شد.
وي با اشاره به بازرسي ايمني از خيابان ثبت به درخواست ساكنان اين خيابان، افزود: طي اين بازديد مشكلات اين خيابان همچون پارك دوبله، پارك در پياده روها و ديگر مكانهاي غيرمجاز كه باعث ايجاد گره ترافيكي مستمر در اين خيابان مي شود، شناسايي شد.
وي عنوان كرد: بولوار آزادي و بولوار خيام نيز به زودي مورد بازديد و بازرسي ايمني قرار خواهند گرفت.
معاون دانشگاه علوم پزشكي مشهد خواستار شد؛ جلوگيري از واردات محصولات دامي از افغانستان
خراسان امروز- طيراني: فرآورده هاي لبني تا پايان مهلت تعيين شده، بايد به صورت صنعتي و تمام خودكار توليد وعرضه شود.
فرماندار مشهد در جلسه شوراي بهداشت شهرستان مشهد با بيان اين مطلب افزود: گرچه اين اتفاق طي مدت كوتاه امكانپذير نيست، ساماندهي توليدات فرآورده هاي لبني هدف نهايي است.موحديان با اشاره به اينكه فرآورده هاي لبني بايد به صورت تفكيك شده توليد شود، گفت: حتي محصولات توليدي كارگاه هاي داراي مجوز كه در حال توليد و توزيع فرآورده هاي لبني هستند، بايد محدود به شير و ماست باشد.
وي تأكيد كرد: توليد و توزيع فله اي فرآورده هاي لبني نيازمند اصلاح است.وي گفت: بايد در مجوز كارگاه هاي توليدي توليد و توزيع شير وماست قيد شود و ساير فرآورده هاي لبني نظير خامه و كره نبايد به صورت سنتي توليد و توزيع شود.
وي يادآور شد: طبق چشم انداز دولت بايد تمام محصولات غذايي به صورت بسته بندي و داراي برچسب بهداشتي باشد و در اين خصوص در مورد محصولاتي نظير محصولات لبني و نان سرعت بيشتري در نظر گرفته شده است.
فرماندار مشهد در جلسه شوراي بهداشت در زمينه همكاري و ارائه تسهيلات به توليدكنندگان فرآورده هاي لبني جهت توليدات صنعتي قول داد و گفت: هدف نهايي قوانين و سياستهاي دولت به سمت بسته بندي محصولات غذايي است و از آنجا كه كشورهاي همسايه ما در زمينه مسايل بهداشتي مشكلات فراواني دارند، بايد اين مسأله به صورت جدي دنبال شود.معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مشهد نيز در اين جلسه گفت: 15 كارگاه توليدي در سطح شهر مجاز به توليد و توزيع فرآورده هاي لبني (شير و ماست) تا پايان شهريور ماه سال آينده براي اخذ پروانه بهداشتي فرصت دارند.
وي با اشاره به اينكه فرآورده هاي لبني توليد شده توسط اين كارگاهها بايد داراي برچسب بهداشتي و آدرس دقيق كارگاه باشد، گفت: در حال حاضر اين كارگاه ها مجاز به توليد ساير فرآورده هاي لبني نيستند.
دكتر وحدتي تصريح كرد: با توجه به آنكه ذائقه بعضي از شهروندان به سوي فرآورده هاي سنتي است، بايد بررسي شود كه آيا مي توان توليد فرآورده هاي لبني به شيوه سنتي را دنبال كرد يا خير.وي تأكيد كرد: اگر طبق بررسي هاي در دست اقدام، مشخص شود توليد فرآورده هاي لبني به صورت سنتي با سلامت شهروندان مغايرت دارد، توليد آن به اين شيوه به طور كامل متوقف خواهد شد.مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي استان نيز در اين جلسه از شيوع بيماري سيروز كبدي در كشور افغانستان خبرداد و گفت: اين بيماري از طريق نوعي گياه به نام چرهك به دام منتقل مي شود.دكتر احتشام فر ادامه داد: اين بيماري ازفردي به فرد ديگر قابل انتقال نيست و تنها از طريق مصرف شير دام مبتلا به سيروز كبدي قابل انتقال مي باشد. وي با اشاره به اينكه سيروز كبدي نسبت به حرارت مقاوم مي باشد، يادآور شد: خوشبختانه تاكنون اين بيماري وارد ايران نشده است، اما بايد از ورود مواد غذايي نظير گندم، فرآورده هاي لبني و پروتئيني از طريق مرزها به داخل كشور جلوگيري شود.به گفته اين مسؤول، در حال حاضر نظارت دقيق از سوي ضابطان بهداشتي بر توليد و توزيع فرآورده هاي غذايي از جمله فرآورده هاي لبني صورت مي گيرد، اما توصيه مي شود كه شهروندان تنها از محصولات بهداشتي داراي بسته بندي و برچسب بهداشتي استفاده كنند.
رئيس دادگستري خراسان شمالي انتقاد كرد؛ كوتاهي برخي مديران در پاسخ به نامه هاي شعبه هاي دادگاه
بجنورد - خبرنگار قدس: رئيس كل دادگستري خراسان شمالي در نشست كميته مبازره با جرايم خاص خواستار تصويب قوانين در مراجع قانونگذار براي جرم دانستن حمل چاقو شد و گفت: 43 درصد از قتلهاي صورت گرفته در استان توسط چاقو انجام شده است.
كيخسروي خاطرنشان كرد: با اجراي طرحهاي مختلف از سوي دادگستري اين استان در بيشتر موضوعات با كاهش ورودي پرونده مواجه بوده ايم.
وي تصريح كرد: طي 8 ماهه سال جاري، پرونده هاي مربوط به اعتياد و استعمال مواد مخدر 38 درصد، پرونده هاي تصرف عدواني و اختلافات ملكي 5/22 درصد و پرونده هاي ايراد صدمات بدني 5/32 درصد نسبت به سال گذشته كاهش يافته است.
وي تصريح كرد: همچنين پرونده هاي تخريب اراضي دولتي و كلاهبرداري 11 درصد، اختلافات 5/8 درصد و پرونده هاي سرقت 5/5 درصد كاهش داشته است.
كيخسروي اذعان داشت: يكي از عوامل اطاله دادرسي، تخطي و كوتاهي بعضي از مديران در پاسخگويي به نامه هاي شعبه هاي رسيدگي كننده است و بايد با اين مسأله برخورد جدي تري شود.
قائم مقام دادگستري استان خراسان شمالي نيز راهكارهاي تحقق بهداشت قضايي را آسيب شناسي زمينه هاي ارتكاب جرم و به كارگيري مأموران مجرب، متخصص و شجاع در نيروهاي انتظامي و امنيتي عنوان كرد.
عبداللهي، اختصاص معاونت رسيدگي به قتل و صدور احكام بازدارنده و اصرار در اجراي احكام را از جمله راههاي مبارزه با جرايم دانست.وي يادآور شد: با مراقبت بعد از خروج زندانيان از زندان، تقويت ستادهاي پيشگيري و حفاظت اجتماعي و برخورد قاطع با متخلفان، مي توان از وقوع بسياري از جرايم در جامعه پيشگيري كرد.
ميرعلم سيدي، دادستان عمومي و انقلاب بجنورد نيز در اين نشست گفت: اجراي حدود و قصاص در پيشگيري از جرايم بسيار اهميت دارد و بايد ريشه جرايم خشكانده شود.
كمبود نيرو يكي از مشكلات اداره ثبت احوال جغتاي
جغتاي- خبرنگار قدس: اولين جلسه شوراي هماهنگي ثبت وقايع شهرستان جغتاي با حضور مديركل ثبت احوال خراسان رضوي و مسؤولان شهرستان برگزار شد.
در ابتدا فرماندار جغتاي وظيفه اين شورا را هماهنگ كردن ادارات و نهادهاي دولتي با اداره ثبت احوال به منظور تهيه آمار دقيق شهرستان عنوان كرد و گفت: براي اينكه به آمار دقيق دست پيدا كنيم، مي طلبد كه دستگاه ها همكاري بيشتري با هم داشته باشند.
محمدرضا كاظمي مهمترين مشكلات اداره ثبت احوال جغتاي را كمبود وسيله نقليه مناسب و نيرو عنوان كرد و خواستار آن شد كه در صورت جذب نيرو براي اين اداره از نيروهاي بومي اين شهرستان استفاده شود.
فرزام، رئيس اداره ثبت احوال جغتاي نيز گفت: آمار در هر كشور از اهميت خاصي برخوردار است و اگر كشوري خواستار رسيدن به برنامه هاي موفق است، به آمار دقيق براي برنامه ريزي اقتصادي نياز دارد.
رئيس دادگستري جغتاي هم گفت: در خصوص اينكه آمار، مبحث اصلي تصميمات همه دولتهاست شكي نيست و وظيفه تمام دستگاه هاست كه براي رسيدن به آمار دقيق همكاري نمايند.
بهره برداري از راهدارخانه سيدآباد چناران در زمستان سال جاري
خراسان امروز: مسؤول نمايندگي راه و ترابري شهرستان چناران گفت: راهدارخانه سيدآباد چناران به زودي مورد بهره برداري قرار خواهد گرفت.
ناصرخانزاده با بيان اينكه عمليات احداث راهدارخانه سيدآباد چناران پيشرفت فيزيكي مناسبي داشته است، عنوان كرد: عمليات احداث اين راهدارخانه كه به منظور انجام برخي فعاليتهاي راهداري از جمله كسب اطلاع از وضعيت راههاي شهرستان در حال اجراست، زمستان امسال به پايان خواهد رسيد.
وي همچنين اعلام كرد: 65 كيلومتر راه روستايي چناران و 95 كيلومتر راه بين شهري اين شهرستان با استفاده از 20 دستگاه انواع ماشين آلات راهداري در طرح زمستاني برفروبي مي شوند.
وي يادآور شد: 600 متر مكعب نمك و شن براي عمليات زمستاني در اين شهرستان ذخيره شده است.
وي از رانندگان و مسافراني كه قصد سفر به چناران را دارند، در خواست كرد: قبل از حركت، از وضعيت راه هاي اين شهرستان آگاه شوند.
چه خبر
درگز: در جلسه ستاد احياي زكات كه در مسجد جامع بخش لطف آباد درگز برگزار شد بر مبارزه با فقر و بيكاري تأكيد شد.
تيموري رئيس كميته امداد امام(ره) درگز افزود: زكات، واجب الهي است كه در قرآن بسيار تأكيد شده و ما بايد در اين زمينه تكليفمان را انجام دهيم.
وي افزود: همچنين انفاق از كارهايي است كه بركات آسماني را براي مردم به همراه دارد.
در پايان اين جلسه، لوح تقدير از طرف كميته امداد درگز به احياگران زكات اهدا شد و از زحمات آنان قدرداني شد.
سرولايت: به منظور برگزاري هر چه باشكوه تر مراسم سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، ستاد دهه فجر آموزش و پرورش سرولايت در اين اداره تشكيل شد.
معتمدي فر، معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش سرولايت گفت: در سال نوآوري و شكوفايي برنامه هاي ويژه اي در مدارس بخش برگزار مي شود.
وي مهمترين برنامه هاي مراسم دهه فجر را برگزاري مسابقات قرآن، محافل انس با قرآن، برگزاري گفتمان انقلاب، برپايي نمايشگاه كتابهاي مذهبي و انقلابي، تجليل از دانش آموزان برتر مسابقات، اجراي برنامه هاي گلبانگ انقلاب، نمايش فيلم دوران انقلاب در مدارس و برگزاري مسابقات فرهنگي هنري و ورزشي اعلام كرد.
* اردوي علمي، آموزشي و تفريحي مديران مقاطع آموزش و پرورش سرولايت با هدف بازديد از كارخانه پتروشيمي بجنورد، بازديد آموزشي از طرح و برنامه هاي آموزشگاههاي شهرهاي گرگان، ساري و استانهاي گلستان و مازندران براي كسب تجربيات مديران انجام شد.
در اين بازديد مديران با تشكيل كارگروههاي تخصصي پيرامون مسايل آموزشي و پرورشي به بحث و تبادل نظر پرداختند.
* با پيگيري هاي انجام گرفته توسط بخشداري و شوراي اسلامي بخش سرولايت پروژه نصب آنتن تلفن همراه در ساقي بيگ سرولايت اجرا مي شود. حسيني، بخشدار سرولايت در اين باره گفت: خوشبختانه با پيگيريهاي انجام شده يكي از آرزوهاي ديرينه مردم سرولايت به وقوع پيوست و پروژه نصب آنتن تلفن همراه در روستاي ساقي بيگ در حال نصب مي باشد.
وي گفت: تا پايان سال اين پروژه به بهره برداري مي رسد و بسياري از نقاط كور كه از آنتن دهي تلفن همراه برخوردار نبودند مشكلاتشان مرتفع خواهد شد.
قوچان: همزمان با تاسوعا و عاشوراي حسيني 23 نفر از هنرمندان قوچاني در زمينه هاي مختلف هنري طي سفري فرهنگي به استان يزد رفتند.
حميد ضيايي سرپرست كانون هنرمندان قوچان در اين زمينه گفت: هدف از برگزاري اين اردوي فرهنگي علاوه بر شركت در مراسم عزاداري سيد و سالار شهيدان، به تصوير كشيدن معماري منحصر به فرد يزد و فرهنگ غني مردم اين استان و مراسم خاص عاشوراي حسيني توسط هنرمندان عكاس و فيلمساز و همچنين بهره مندي هنرمندان تئاتر و موسيقي از جلوه هاي عاشورايي و شيوه هاي تعزيه خواني و... بوده است.
* محمدزاده سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي قوچان گفت: با همت انجمن عكس اين اداره و با همكاري كانون هنرمندان قوچان نمايشگاه عكس با موضوع پيشگيري از اعتياد كه آثار 22 عكاس قوچاني در آن به نمايش درآمده در محل نگارخانه كوثر اين شهرستان به مدت يك هفته بر پا شد و مورد استقبال بازديدكنندگان قرار گرفت.
تربت جام: رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي تربت جام از برگزاري كارگاه نقاشي به مناسبت ايام محرم و با موضوع محرم و عاشورا در اين شهرستان خبر داد.علي محمد ايازي گفت: در اين كارگاه 45 اثر انتخاب شد كه به مدت يك هفته نمايشگاهي از آثار برگزيده در محل كانون هنرمندان برگزار شده است. وي افزود: اين نمايشگاه به همت كانون هنرمندان برگزار گرديده و مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
رئيس پليس راهور استان اعلام كرد؛ افزايش 56 درصدي جرايم رانندگي در خراسان جنوبي
بيرجند- خبرنگارقدس: رئيس پليس راهور خراسان جنوبي از افزايش 56 درصدي صدور برگ جريمه براي رانندگان متخلف در اين استان خبر داد.
سرهنگ مجتبي زنگويي با بيان اينكه در 9 ماهه اول سال گذشته 89 هزار و 218 برگ جريمه براي رانندگان متخلف صادر شده است، اذعان داشت: اين ميزان در 9 ماهه اول امسال به 108 هزار و 166 برگ جريمه افزايش يافته است.وي درخصوص وقوع تصادفات درون شهري در 9 ماهه اول سال جاري تصريح كرد: از ابتداي امسال هزار و 914 فقره تصادف درون شهري در استان رخ داده است كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 13 درصد كاهش نشان مي دهد.
وي ميزان مجروحان تصادفات درون شهري امسال را از ابتداي سال جاري 795 نفر اعلام كرد و افزود: ميزان مجروحان نسبت به مدت مشابه سال قبل 23 درصد كاهش يافته است.
رئيس پليس راهور خراسان جنوبي با اذعان به كاهش 12 درصدي آمار كشته شدگان ناشي از تصادفات درون شهري متذكر شد: براساس آمار پزشكي قانوني در 9 ماهه اول امسال 29 نفر در تصادفات درون شهري استان جان خود را از دست داده اند كه اين رقم در مدت مشابه سال گذشته 33 نفر بوده است.
وي بر رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي تأكيد كرد و اظهار داشت: خراسان جنوبي از استانهاي پيشتاز در راستاي رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي است. وي همچنين ضمن يادآوري اينكه رعايت قوانين و مقررات توسط رانندگان خانم بيشتر از آقايان است متذكر شد: براساس آمار، در بيشتر تصادفات مقصر آقايان هستند.
نماينده بجنورد در مجلس عنوان كرد؛ ضرورت اختصاص بودجه براي كمك هزينه درمان بيماران نيازمند
بجنورد - خبرنگار قدس: لازم است براي كمك درماني به افرادي كه توانايي مالي ندارند بودجه اي اختصاص يابد.
نماينده مردم بجنورد، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شوراي اسلامي ضمن بيان اين مطلب گفت: بيشترين نامه ها و گلايه هاي مردمي بعد از مشكلات اشتغال، درخواستهاي مالي براي دريافت هزينه هاي درماني است.
شهرياري اظهار داشت: بيشترين مشكلات درماني مراجعه كنندگان، هزينه جراحي قلب، زانو و جراحي هاي مربوط به شكستگي هاست و براي مساعدت مالي به افراد كم توان لازم است بودجه اي مخصوص در نظر گرفته شود.
وي خاطرنشان كرد: درخواست كمك مالي بيماران از نهادهاي كميته امداد، بهزيستي، دفتر نمايندگان مجلس و ديگر ارگانهاي مساعدت كننده نمي تواند به صورت جامع مشكلات اين اقشار را برطرف كند.
وي به ضعف مالي بسياري از درخواست كنندگان مساعدت، اشاره كرد و خواستار رفع مشكلات درماني شهروندان نيازمند شد. وي ادامه داد: يكي ديگر از مشكلات درماني، زير ميزي گرفتن پزشكان است و اين مسأله معضلي است كه در بيمارستانهاي دولتي ديده مي شود و اين در حالي است كه پزشكان در بيمارستانهاي دولتي نبايد از بيماران، زيرميزي دريافت كنند. وي انجام برنامه هاي فرهنگي و اعمال مديريت در مراكز درماني مربوطه را لازمه جلوگيري از زيرميزي گرفتن پزشكان عنوان كرد.
رئيس دادگستري چناران: اعضاي ستاد حفاظت اجتماعي نمي توانند در امور اجرايي دخالت كنند
چناران-خبرنگار قدس: رئيس دادگستري چناران در جمع اعضاي ستاد حفاظت اجتماعي اين شهرستان هدف از راه اندازي اين ستاد در چارچوب اجراي فريضه امر به معروف و نهي از منكر اعلام كرد و گفت: اين ستاد كه در سالهاي اخير سازماندهي شده و كار خود را آغاز كرده با همين هدف شكل گرفته است.
وي با بيان اينكه اعضاي اين ستاد حق دخالت در امور اجرايي را ندارند، تأكيد كرد: فعاليت اين ستاد داراي ضوابط و شرايط خاصي است و حتي گزارشهايي كه اعضا ارائه مي كنند بايد داراي كد خاص و بسيار حساب شده باشد.
امام جمعه چناران نيز در جمع مسؤولان و اعضاي ستاد حفاظت اجتماعي اين شهرستان با بيان اينكه دولت بايد اجازه ندهد تا فرهنگ اجنبي وارد كشور شود، به برخي از ناهنجاريها در جامعه اشاره كرد و با برشمردن علل اين ناهنجاريها افزود: مبارزه با اين كارها سخت و دشوار است اما مسؤولان بايد در اين خصوص تلاش بيشتري نمايند.
وي با بيان اينكه قدرت پيشگيري از برخي ناهنجاريها، از كنترل برخي خانواده ها خارج شده است، گفت: با ورود ماهواره و بسياري از تجهيزات ديگر به درون خانه ها هجوم فرهنگي غرب آغاز مي شود و مسؤولان و خانواده ها بايد نظارت خود را قويتر نمايند.
وي همچنين به اهميت پرداخت زكات از ديدگاه اسلام و روايات اشاره كرد و گفت: حال بايد ديد با وجود اين همه روايات و اهميت پرداخت زكات، جايگاه آن در كشور ما در كجاست و چقدر از مردم به پرداخت زكات اهميت مي دهند و آن را به موقع پرداخت مي كنند؟
لحظه ها
اجراي طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر در بجنورد
بجنورد - خبرنگار قدس: فرمانده انتظامي بجنورد از كشف 10 كيلو و 287 گرم مواد مخدر از نوع ترياك طي 50 روز در شهرستان بجنورد خبر داد. آمار تخلفات صورت گرفته طي مدت ياد شده را نيز سرهنگ قرائي شامل 3 فقره سرقت خودرو، 20 فقره سرقت موتورسيكلت، 4 مورد كيف قاپي و 19 مورد جيب بري عنوان كرد.
وي همچنين 60 مورد برخورد با مزاحمان خياباني، 2335 مورد توقيف موتورسيكلت و 83 مورد توقيف خودروي متخلف را نيز از ديگر اقدامات انجام شده در اين مدت بيان كرد.
وي خاطرنشان كرد: در اين مدت 2 تصادف منجر به فوت، 218 مورد تصادف جرحي و 188 مورد خسارتي در بجنورد به وقوع پيوسته كه در اين تصادف نيز 259 نفر مجروح شده اند.
وي در ادامه اين شهرستان را از امن ترين شهرستانها در مقايسه با ديگر مراكز استاني كشور بيان كرد و تصريح نمود: با اجراي طرح پليس ياران محرم، امسال مراسم تاسوعا و عاشوراي حسيني با شكوه هر چه بيشتر برگزار شد و در مقايسه با سالهاي گذشته با مشكلات كمتري در زمينه كنترل امنيت مواجه بوديم.
وي گفت: 300 پليس يار، محرم در روزهاي تاسوعا و عاشوراي حسيني برقراري نظم و آسايش را برعهده داشتند.
وي درخصوص اجراي طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر نيز گفت: طرحهايي كه در زمينه برخورد با خرده فروشان و مكانهاي آلوده به مواد مخدر اجرا مي شود به صورت قطعي بوده و پس از شناسايي مكانها عمليات پاكسازي در آنها انجام مي شود.
دستگيري كلاهبردار حرفه اي در بيرجند
بيرجند- خبرنگار قدس: رئيس پليس آگاهي خراسان جنوبي از دستگيري يك كلاهبردار حرفه اي در بيرجند خبر داد.
وي با اعلام اين خبر گفت: در پي كسب اطلاعات و اخبار رسيده مبني بر اينكه فردي با چهره اي آراسته و فريبنده و با شگردهاي مختلف در سطح شهر اقدام به چندين فقره كلاهبرداري نموده و سپس متواري شده است، مأموران انتظامي توانستند پس از دو هفته، در اقدامي غافلگيرانه اين فرد كلاهبردار را در سطح شهر دستگير كنند.
وي خاطرنشان كرد: متهم پس از دستگيري به چندين فقره كلاهبرداري اعتراف كرد و به همراه پرونده متشكله تحويل مقامات قضايي شد.
خبر ديگري نيز حاكي است، مأموران انتظامي شهرستان سربيشه موفق به كشف و ضبط 1000 ليتر سوخت قاچاق شدند.براساس اين خبر مأموران انتظامي شهرستان در حين گشت زني از يك دستگاه خودروي تويوتا 1000 ليتر سوخت قاچاق كشف و ضبط كردند.
كشف 315 كيلوگرم مواد مخدر در تربت جام
تربت جام- خبرنگار قدس: مأموران انتظامي تربت جام در حين كنترل خودروهاي عبوري به دو نفر مسافر زن يك دستگاه خودروي سمند مشكوك شده و موفق شدند از آنان 14 كيلو و 500 گرم مواد مخدر از نوع ترياك كشف و ضبط نمايند.
در اين ارتباط دو متهم ياد شده دستگير شدند.
همچنين در پي يكسري تدابير اطلاعاتي، مأموران انتظامي بخش صالح آباد موفق شدند حين پاكسازي ارتفاعات 238 كيلوگرم مواد مخدر از نوع ترياك را كشف نمايند كه اقدامات قانوني در اين زمينه در دست اقدام است.
خبر ديگري نيز حاكي است، مأموران انتظامي تربت جام از يك دستگاه كاميون مقدار 77 كيلوگرم مواد مخدر از نوع هروئين فشرده را كشف كردند.
معرفي 8 واحد متخلف فروش علوفه و جمع آوري شير به مراجع قضايي
بجنورد - خبرنگار قدس: بازرسان معاونت بازرسي و نظارت سازمان بازرگاني خراسان شمالي در راستاي وظيفه نظارتي خود هشت واحد متخلف فروش علوفه و جمع آوري شير را شناسايي و پس از تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي كردند.
گفتني است، تخلفات اين واحدها، گرانفروشي، عدم درج قيمت و عدم صدور صورتحساب، احتكار، كم فروشي، تقلب و عرضه خارج از شبكه مي باشد.
يك مسؤول در خراسان رضوي هشدار داد؛ خشكيدن و كاهش آبدهي برخي قناتها و چشمه ها
خراسان امروز: مدير عامل و رئيس هيأت مديره شركت آب و فاضلاب روستايي خراسان رضوي گفت: با تكميل 109 مجتمع آبرساني بيش از يك ميليون نفر در هزار و 337 روستا از آب شرب سالم و بهداشتي برخوردار مي شوند.
مهندس محمدعلي ميرزا محمودي با بيان اينكه با تكميل اين مجتمع هاي آبرساني كمبود آب شرب اين روستاها برطرف خواهد شد، افزود: در صورت تخصيص هزار و 930 ميليارد ريال اعتبار اين امر محقق خواهد شد.
وي همچنين يادآور شد: براي رفع مشكل 312 روستاي غير برخوردار با جمعيت 111 هزار و 104 نفر كه 6.3 درصد جمعيت روستايي استان را شامل مي شود به اعتباري افزون بر هزار ميليارد ريال نياز مي باشد.
ميرزا محمودي به اثرات خشكسالي بر شبكه هاي آب شرب روستايي اشاره كرد و اظهار داشت: با توجه به آمار بارندگي در چند سال اخير و كاهش قابل ملاحظه آن، اين امر باعث شده بيشتر چشمه ها و قناتهايي كه در سالهاي گذشته، بخش عمده اي از آب شرب روستاها را تأمين مي كرده خشك و از مدار خارج و يا با كاهش شديد آبدهي روبه رو شود.
وي خاطرنشان كرد: به طور متوسط 30 درصد از منابع آبي روستاهاي تحت پوشش متأثر از خشكسالي شده است.
يك مسؤول خواستار شد؛ ساخت سرويسهاي بهداشتي ميان راهي در خراسان شمالي كارشناسي شده باشد
بجنورد - خبرنگار قدس: معاون عمراني استاندار خراسان شمالي گفت: 10 ميليارد ريال اعتبار در سال 87 براي ساخت سرويسهاي بهداشتي در مناطق ميان راهي و اماكن گردشگري استان تخصيص يافته است.
مهندس طالب زاده در كار گروه گردشگري استان اظهار داشت: 20 سرويس بهداشتي در نقاط مختلف استان ساخته مي شود كه 8 سرويس توسط شركت توسعه ايرانگردي و جهانگردي و 12 سرويس توسط سازمان ميراث فرهنگي احداث خواهد شد.
وي افزود: سرويسهاي بهداشتي با اولويت بندي مكانهاي هدف ساخته مي شود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي استان نيز گفت: در خراسان شمالي مناطق گردشگري و طبيعي متعددي وجود دارد كه برخي از اين مناطق بدون سرويس بهداشتي هستند.
وي افزود: در كارگروه گردشگري 42 نقطه براي ساخت سرويسهاي بهداشتي تعيين شده بود كه از اين تعداد 20 نقطه انتخاب شده است.
وي بيان كرد: براي ساخت اين سرويسهاي بهداشتي، مناطق مختلف استان اولويت گذاري شده و برخورداري مناطق از امكاناتي مانند آب و برق بررسي شده است و طبق مصوبه براي ساخت اين سرويسها دستگاه هاي مرتبط مكلف به همكاري شده اند.
وي افزود: همچنين مقرر شده از محل درآمدهاي شركت نفت نيز نسبت به توسعه و بهسازي سرويسهاي بهداشتي در پمپ بنزينها مساعدت شود كه اين شركت در خراسان شمالي همكاري خوبي در اين زمينه داشته است.
مديركل راه و ترابري استان نيز گفت: ساخت سرويسهاي بهداشتي در مناطق ميان راهي بايد با كار كارشناسي انجام شود و در حاشيه جاده ها با رعايت حريم و ايمني انجام گيرد تا نقض قانون نشود.
باقرنيا گفت: همچنين بايد براي جلوگيري از ايجاد ترافيك در زمانهاي پرتردد سال، اولويت ايجاد اين امكانات در سمت چپ و راست جاده كارشناسي شود كه اكنون استان با اين مشكل مواجه است.
هدف
قهرماني تربت جام در مسابقات واليبال كاركنان كميته امداد خراسان رضوي
مسابقات واليبال كاركنان كميته امداد خراسان رضوي كه به ميزباني چناران برگزار شده بود، با قهرماني تيم كميته امداد تربت جام به پايان رسيد.
براساس اين خبر تيم واليبال كميته امداد تربت جام با پيروزي در دور مقدماتي در ديدار نهايي به مصاف تيم مشهد الف رفت كه موفق شد با پيروزي بر اين تيم به مقام قهرماني دست يابد.
برگزاري مسابقه تنيس روي ميز مدارس راهنمايي دخترانه اسفراين
اسفراين - خبرنگار قدس: از سوي كارشناس تربيت بدني معاونت پرورشي آموزش و پرورش اسفراين يك دوره مسابقه تنيس روي ميز بين آموزشگاههاي راهنمايي دخترانه برگزار گرديد كه در پايان فائزه دنيوي راد، فاطمه جعفري و انسيه خوش اخلاق به ترتيب مقامهاي اول تا سوم را كسب كردند.
خبر ديگري حاكي است، مسابقات آمادگي جسماني دختران مقاطع سه گانه آموزش و پرورش اسفراين با شركت بيش از 200 نفر برگزار گرديد كه نفرات برتر اين مسابقات در رده هاي سني مختلف مشخص شدند.
براساس اين خبر انسيه غلامي، كبري رحيمي، ندا شيخ اميرلو، خاطره قليزاده، زهره صادقي، شقايق ميرعلايي، فاطمه صبوري، زكيه دلپسند، زهرا ميكامقدم، شيما صمدي رضايي و زهرا طائي نفرات برتر اين مسابقات بودند.
پنجشنبه 26 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-