پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849288334
كامل/رييسجمهور: بودجه يكشنبه در دولت نهايي ميشود توقف حمله به غزه و رفع محاصره فوريت دارد يك دلار از حساب ذخيره ارزي بدون مصوبه جابهجا نميشود
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كامل/رييسجمهور: بودجه يكشنبه در دولت نهايي ميشود توقف حمله به غزه و رفع محاصره فوريت دارد يك دلار از حساب ذخيره ارزي بدون مصوبه جابهجا نميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
رييسجمهور اقدامات كوتاهمدت و بلندمدت دولت جمهوري اسلامي ايران براي حل مساله غزه را تشريح كرد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، دكتر محمود احمدينژاد در حاشيه جلسه روز چهارشنبه دولت در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب در پاسخ به پرسشي درباره تاثير حضور فرستادگانش در كشورهاي ديگر براي رايزني درباره مساله غزه و نتيجه اين سفرها گفت: غزه يك مساله بسيار مهم است. ممكن است برخي از درگيريها گذرا باشد، اما ماجراي فلسطين و غزه و حوادثي كه اتفاق ميافتد، حداقل 60 سال و به تعبيري 400 سال سابقه دارد.
وي افزود: شايد پيچيدهترين، مهمترين و موثرترين مساله دوران ما مساله فلسطين است؛ آنجا همه طراحيهاي قدرتهاي استكباري به هم گره خورده و در صحنه حاضر است، و ما اين انتظار را كه با يك حركت و يك اقدام مساله فلسطين به فوريت حل شود، نداريم.
رييسجمهور همچنين گفت: در يك روند دنبال اصلاح اين مساله هستيم؛ البته توقف حملات به غزه و رفع محاصره آن، فوريت دارد كه بايد انجام شود.
احمدينژاد ادامه داد: هم خود من با برخي سران كشورها گفتوگو كردم و هم همكاران به نمايندگي به كشورهايي رفتند؛ چنانكه وزير امور خارجه گفتوگوهاي مفصلي داشته است. رييس مجلس نيز پيگيريها و گفتوگوهايي داشته است.
وي افزود: ما يك سري اهداف كوتاهمدت را در اين مذاكرات دنبال ميكنيم، همچنين يك سري اهداف بلندمدت.
رييسجمهور ادامه داد: اهداف كوتاه مدت اين است كه هرچه زودتر اين حملات وحشيانه و كشتار مردم متوقف، محاصره مردم مظلوم غزه برطرف و حقوق اساسي آنها به رسميت شناخته شود. اهداف درازمدت نيز اين است كه مساله تجاوز،اشغالگري ،زورگويي ، زيرپاگذاشتن مقررات بينالمللي، كوتاهي سازمانها و نهادهاي مسوول در سطح بينالملل و دخالتهاي قدرتهاي زورگو در اين سازمانها را به گونهاي حل بكنيم؛ يعني وضعيت مديريت جهان، مديريت بحران در جهان و مديريت سازمانهاي جهاني را بايد اصلاح كنيم تا مانع از ورود به چنين فجايعي شود و اگر كسي دست از پا خطا كرد، بتوان بر اساس عدالت نظم را برقرار كرد و حق ملتها و مردم را به آنها برگرداند.
رييسجمهور تصريح كرد: خوشبختانه امروز فضا ، فضاي خوبي است. پاسخهايي كه ما دريافت ميكنيم پاسخهاي مثبتي است و ارتباط خوبي در دنيا شكل گرفته است. شما مشاهده ميكنيد هم دولتها در حال موضعگيري خوبي هستند، هم به طور خاص ملتها كه به طور مستمر در صحنه هستند و اين زشتكاريها و بداخلاقيها را طرد و نفي ميكنند.
به گزارش خبرنگار ايسنا، دكتر احمدينژاد در ادامه سخنانش در جمع خبرنگاران درباره جلسه خود با شهردار تهران درباره ترافيك تهران نيز گفت: ترافيك تهران بحث مهمي است كه دولت از ابتدا به حل آن اهتمام داشته. اقدامي كه از دست دولت برميآمد، چه در بخش تخصيص منابع و چه ارائه امكانات و تجهيزات، اين كارها را انجام داده است. بيش از 30 درصد امكاناتي را كه براي شهرهاي كل كشور در نظر گرفتهايم به تهران دادهايم، براي مترو نيز در اين سه سال دولت بودجه بسيار خوبي را اختصاص داده كه قابل مقايسه با قبل از آن نيست. همينطور در تخصيص اتوبوسها بودجههاي خوبي اختصاص دادهايم، اما بحث ترافيك تهران يك بحث تا حدودي پيچيده است.
رييسجمهور افزود: در اين راستا جلسهاي داشتيم و آقايان چمران رييس شوراي شهر تهران و قاليباف شهردار تهران و معاون ايشان ، وزير كشور و مديران ترافيكي ايشان حضور داشتند و از نهاد رياستجمهوري نيز برخي همكاران ما از جمله وزير صنايع و رييس ستاد حمل و نقل كشور حضور داشتند؛ لذا بحث بسيار خوب و مفصلي صورت گرفت و كار در سه سطح تقسيمبندي شد.
احمدينژاد افزود: يك سطح طرح جامع حمل و نقل تهران بود كه از گذشتهها طرحهايي تهيه و تغييراتي در آن داده شده، ولي هنوز طرحي كه به تصويب يك مرجع نهايي برسد، نداريم؛ از اين رو قرار شد مطالعات را بياورند و به سرعت تصويب كنيم تا همه كارهايي كه در تهران انجام ميشود بر اساس آن طرح جامع باشد.
وي ادامه داد: قرار شد دو كار كوتاه مدت نيز انجام شود كه طي آن پيشنهادها و طرحها را ميآورند و يك بخش كوتاه مدت نيز مديريت تقاضاي حمل و نقل است؛ يعني اقدامات مديريتي كه ميتوانيم انجام دهيم براي كاهش تراكم ترافيك، مانند همين زوج و فرد كردن يا محدوديتها يا تغيير ساعتها كه اينها اقدامات مديريتي است.
احمدينژاد همچنين با بيان اين كه بايد تعداد و تقاضاي سفرها را در ساعت اوج ترافيك كاهش دهيم، افزود: در بخش بعدي فوريتدار كه افزايش ظرفيت ناوگان موجود است نيز قرار شد پيشنهادهاي عملياتي را بياورند.
وي ادامه داد: در تهران در حال حاضر تعداد زيادي تاكسي ، ون و اتوبوس، و مترو وجود دارد. همچنين ظرفيت چهارراهها و تقاطعها ، بزرگراهها و چراغهاي راهنمايي را با اعمال مديريت ميتوانيم بالا ببريم.
احمدينژاد تصريح كرد: مطالعات ما ميگويد در حال حاضر تنها از 60 درصد ظرفيت موجود استفاده هستيم. اگر يك مقدار هماهنگيها و همدليها بيشتر و مديريت دقيقتري اعمال شود ميتوانيم آن 40 درصد ظرفيت خالي را هم پر و به كاهش ترافيك كمك كنيم.
به گزارش خبرنگار ايسنا، دكتر احمدينژاد درباره متروي تهران نيز گفت: فقط دولت بيش از 500 ميليارد تومان به متروي تهران اختصاص داده است. دكتر قاليباف عنوان ميكرد شهرداري هم امسال 600 ميليارد تومان گذاشته كه نصف آن مجوزها و نصف ديگر آن پول نقد بوده كه رقمهاي خوبي است.
وي افزود: دولت تمام مجوزهايي را كه ميخواستند در اختيار آنها گذاشته و به همه فاينانسها و مجوزهايي كه نياز داشتند اجازه داده، همچنين در اين دو سه سال بانكها را مطلق آزاد گذاشتيم تا به شهرداري تهران هر مقدار تسهيلات ميخواهد با ارائه توجيه لازم، بدهند.
رييسجمهور درباره دادن پول از حساب ذخيره ارزي به مترو نيز گفت: حداقل 500 ميليارد تومان تسهيلات از طريق بانكها داده شده و در مورد حساب ذخيرهي ارزي كه ديدهام برخي مدام تكرار و مطرح ميكنند، بايد گفت صندوق ذخيره ارزي كه دست دولت نيست، ذخيره ارزي قانون دارد. بخش غيردولتي وقتي ميخواهد سرمايهگذاري كند طرحش را به يك بانك عامل ميبرد، بانكهاي عامل آن را بررسي ميكنند و در حد بودجه خود بعد از تصويب، طرح را در كميسيون اقتصادي دولت ميآورند، سپس هيات امناي صندوق ذخيره ارزي آن طرح را تصويب ميكند و بعد از طريق بانك عامل وامشان را دريافت ميكنند؛ در واقع ذخيره ارزي يك نوع وام طبق قانون است كه بايد از مسير بانك عامل بيايد.
احمدينژاد اظهاركرد: من سوال كردم و هنوز چنين درخواستي به كميسيون اقتصادي دولت از طريق هيچ بانك عاملي نرسيده است، بهتر است بروند مسيرش را طي كنند. اين گونه نيست كه كميسيون بنشيند و بگويد 100 ميليون به آن بدهيد 200 تومان به ديگري بدهيد، چنين چيزي اصلا وجود ندارد. اين كار قانون دارد، بايد مسير قانوني آن طي شود، ما هم هيچ محدوديتي نداريم .
وي در ادامه با بيان اينكه طرحهاي ترافيكي تهران در اولويت است، اظهار كرد: كارهايي نيز شهرداري انجام ميدهد و مي تواند كارهاي بيشتري هم انجام دهد. مهم اين است كارهايي كه بايد انجام شود، اينها را در دعوا و بكشبكش نيندازيم، بالاخره همه بايد كمك كنند، مردم و همه دستگاهها بايد همراهي كنند تا با راهكار و تدبير مشكلات را برطرف كنيم.
رييسجمهور تصريح كرد: مردم دو تا سه ساعت در ماشينهاي خود مينشينند و ترافيك و سختيهاي توقف را تحمل ميكنند، بدتر از آن، مشاجرتي است كه برخي راه مياندازند و فضا را سياسي ميكنند، به نظر ميرسد اين كار زشتتر از آن كوتاهيهايي است كه در حال انجام است؛ بنابراين بحث سه بخش شد؛ بخش اول طرح جامع است كه ما آمادگي داريم و قرار شد در اينجا خود وقت بگذارند. شنبه آينده نيز از صبح زود تا ظهر بنده وقت اختصاص دادهام كه طرحهايشان را بياورند و در همان جلسه انشاءالله تصويب كنيم و راهكارهاي ارتقاي استفاده از وضع موجود را پيدا كنيم.
رييس قوه مجريه ادامه داد: يك شبكهي اتوبوسراني و تاكسيراني هم داريم كه بايد حداكثر استفاده از آن را بكنيم.
وي افزود: پيشنهادها را ميآورند، همان جمعي كه اسم بردم دور هم مينشينند و توضيحات لازم را ميدهند و انشاءالله تصميم ميگيريم مردم هم كه هميشه همراهي كردند، شما خبرنگاران و رسانهها نيز همراهي ميكنيد تا گرهها را يكي يكي باز كنيم و مردم راحت باشند.
به گزارش خبرنگار ايسنا، دكتر محمود احمدينژاد در ادامه سخنانش در جمع خبرنگاران در حاشيه جلسه دولت درباره زمان ارائه لايحهِي بودجه 88 به مجلس با بيان اين كه در حال آماده كردن لايحه بودجه هستيم، گفت: انشاءالله يكشنبه آينده اين لايحه در دولت نهايي ميشود و يك هفته هم معاونت برنامهريزي براي چاپ نياز دارد، يك هفته هم كه مجلس تعطيل است. سپس به محض اينكه مجلس كار خود را شروع كرد، در همان روز اول لايحه را تقديم ميكنيم.
احمدينژاد درباره لايحه هدفمندكردن يارانهها در مجلس هم گفت: در مجلس در اين باره صحبت كردهايم و هماهنگيهاي لازم وجود دارد و اين دو مزاحم يكديگر نيست، با يكديگر گفتوگو و تفاهم كردهايم و لايحه بودجه را نيز به مجلس ارائه ميدهيم، اين گونه كه به من گفتهاند بعد از ارائه لايحه بودجه كار آن حداقل در دو هفته تمام ميشود و اگر نياز به تغييراتي در آن باشد، مجلس اين كار را انجام خواهد داد؛ بنابراين از اين جهت هيچ مشكل و نگرانياي وجود ندارد.
وي در ادامه در پاسخ به پرسشي درباره آنچه بلاتكليفي 250 ميليارد دلار منابع ذخاير ارزي خوانده شد، گفت: 250 ميليارد دلار يا 800 ميليارد ريال، هرچه دلشان ميخواهد ميگويند، از دقيقترين حسابداريها، حسابداري ارزي كشور است كه در اختيار بانك مركزي است و هيچ احدي در كشور بدون مصوبه و قانون اجازه ندارد يك دلار از آن را جابهجا و در جايي هزينه كند.
احمدينژاد تصريح كرد: برخي كه متاسفانه خودشان مسوول بوده و ميدانند چنين چيزي امكان ندارد، به گونهاي حرف ميزنند كه گويي ذخيرهي ارزي يك كيسهي پول آن هم در دست دولت است كه هر موقع دلش ميخواهد دست در آن ميكند و بر مي دارد؛ در حالي كه اين گونه نيست.
احمدينژاد ادامه داد: تمام هزينههايي كه ميشود با مصوبه مجلس و قانون و در سطح مصوبه است كه همه علني منتشر ميشود و هيچ احدي حق ندارد نه يك دلار، نه يك سنت از آن را جابهجا كند، چه برسد به اينكه هزينه كند. محل هزينهها همه به تصويب ميرسد و همه آن قانون است و يا دولت لايحه ميدهد و يا طرحي در مجلس به تصويب ميرسد و يا قانون دائمي است كه تكليفي را معين كرده است.
وي با بيان اين كه عددهايي كه عنوان ميكنند، غيرواقعي است، اظهار كرد: آنچه در ذخيره ارزي و كلا ذخاير ارزي داريم چيزي است كه فقط در اختيار بانك مركزي است و بانك مركزي نيز اجازه ندارد ارقام دقيق را منتشر كند، بهويژه در شرايطي كه دشمنان تحريم بانكي كردند و دنبال ايجاد محدوديت هستند؛ حتي دنبال اين هستند بدانند اين منابع در كدام بانكها نگهداري ميشود تا مزاحمت ايجاد كنند.
رييسجمهور تصريح كرد: حتي منابع ريالي دولت نيز همين طور است. دستگاههاي ناظر و متعددي مانند ديوان محاسبات ، ذيحسابي و خود سلسلهمراتب همه وجود دارد. بانك مركزي هم كه اصلا خود يك شبكه مستقل است و تا قانون نباشد يك دلار هم به خزانه منتقل نميكنند، اينها به نظر من بيشتر حرفهاي تبليغاتي و سياسي است كه متاسفانه برخي به تبعات آن توجه ندارند.
وي ادامه داد: يك جايي شوخي كردم و گفتم كه راه اين را كه بتوانيم از ذخيره ارزي غيرقانوني استفاده كنيم بلد نيستيم، آنهايي كه ميگويند ميتوان استفاده كرد، لابد وقتي خودشان مسوول بودند از اين كارها كردهاند. خوب است اعلام كنند تا مردم هم بدانند.
احمدينژاد گفت: بد است مسائل اساسي كشور را در يك سري بازيهاي بسيار سطح پايين بياوريم. بالاخره درآمدهاي دولت هر سال در بودجه تصويب ميشود، اما بحث 250 ميليارد دلار كه ميشود، اين سوال پيش ميآيد كه دولت اصلا از كجا اين را آورده است . سال 84 كه معلوم بود ذخيره ارزي 32 ميليارد دلار است. سال 85 معلوم بود 36 تا 37 ميليارد دلار و سال 86 ، 36 ميليارد دلار بوده و سال آينده هم باز در حال تصويب قانون هستيم. آن چيزي كه در اختيار دولت قرار ميگيرد مشخص است.
رييسجمهور ادامه داد: وامهايي به مردم براي سرمايهگذاري داده ميشود كه به دهها ميليارد دلار هم ميرسد، اينها همه قانون دارد و همان مسير را كه گفتم بايد طي شود.
وي درباره بحث منابع نفتي نيز گفت: بخش مهمي از نفت در اختيار خود وزارت نفت براي سرمايهگذاريها و نگهداريها است. بخشي هم براي بدهيهايي يا قرضهايي است كه طي سالهاي گذشته گرفته شده و بايد سال به سال پرداخت شود، رقم دقيق همه اينها تا ريال آخر آن در قانون بودجه و خزانه و حسابداري وجود دارد.
رييسجمهور ادامه داد: اميدوارم بيجهت در اين رابطهها نه وقت مردم نه وقت خودشان و نه وقت امسال بنده را نگيرند، كه بخواهيم بياييم توضيح دهيم.
رييس قوه مجريه در ادامه درباره لايحه دولت مبني بر مجازات شركتهاي معاملهكننده با شركتهاي وابسته به رژيم صهيونيستي گفت: در داخل كه از گذشته، ممنوعيت و محدوديت داشتيم، آن چيزي كه در دولت تصويب شد نگاه جهاني است و كلياتش تصويب شد كه بتوانيم هر شركتي را كه در محدوده سرزمين اشغالي فلسطين سرمايهگذاري و به رژيم اشغالگر قدس كمك ميكند، مجازات كنيم.
وي افزود: مثلا اگر قراردادهايي دارد لغو كنيم و اگر خريدهايي از آن داريم آن خريدها را قطع كنيم، همچنين اگر كالايي به ايران صادر ميكنند يا در سرمايهگذاريها ايران مشاركت دارند، بتوانيم آن را محدود كنيم.
احمدينژاد گفت: من الان مسوول اين كه اسم جايي را بگوييم نيستم، اما وقتي قانون تصويب شد معاملات كساني كه در هر جاي دنيا به نفع رژيم صهيونيستي كمك و سرمايهگذاري ميكنند، با ايران دچار محدوديت ميشود و دولت در حد قوانين و توان خود مجازاتهايي را ضد آنها اعمال ميكند.
رييسجمهور در پاسخ به پرسش ديگري درباره آنچه بالاگرفتن اختلافات دولت و مجلس در نحوه پرداخت نقدي يارانهها در لايحههايي كه دولت داده، خوانده شد، گفت: اين عباراتي كه شما در سوال به كار ميبريد اصلا واقعيت ندارد. بالا گرفتن اختلاف بين دولت و مجلس اصلا وجود ندارد، كجا بين دولت و مجلس اختلاف وجود دارد؟ حتي در مورد نحوه اجرا .
وي افزود: كشور ما آزاد است، مثلا وزيري ميآيد اظهارنظري ميكند كه اين معنايش دولت نيست و يا يك نماينده محترم اظهارنظر ميكند، اين هم معنايش مجلس نيست، بلكه اين آزادي در كشور ماست و اجازه دهيم اين آزادي وجود داشته باشد. ما در حال جلوبردن كارهاي خود در هماهنگي با مجلس هستيم و جلسات هماهنگي بسيار فراواني داشتيم و الان هم داريم.
رييسجمهور گفت: الان هم در حال رايزني هستيم، مهم اين است كه طرح هدفمندكردن يارانهها يك طرح ملي و بسيار مهم است كه بايد حتما در كشور ما اجرا شود. خوشبختانه در چارچوب و كليات و جهتگيريها اين لايحه، تفاهم و توافق كمنظيري برقرار است و بيشترين كار كارشناسي و بيشترين جلسات هماهنگي درمورد آن انجام شده، در حال حاضر هم تقديم مجلس محترم است .
وي افزود: خوشبختانه مجلس نيز با تمام دقت و جديت در حال جلو بردن كار است و ما خوشحال هستيم، دولت نيز در كنار مجلس كمك آن است، هر اندازه اطلاعات كارشناسي و بحثها و نظرهاي كارشناسي بخواهد، دولت اين كار را خواهد كرد. وزرا نيز به مجلس ميروند و در جلسات طولاني در مورد اين لايحه بحث ميكنند، اجازه دهيم اين طرح ملي كه همه اساس آن را قبول دارند روال كار خود را ادامه دهد.
احمدينژاد تصريح كرد: مخالفتهاي برخي هم سياسي و زودگذر است، نه حتي سياسي بلكه سياسي در سطح بسيار پايين است؛ وگرنه اين در قانون برنامه سوم و برنامهي چهارم آمده است؛ حتي در تمام برنامههاي اقتصادي دولتهاي قبل اساس اين طرح وجود داشته، حال اين دولت آمده آن را عملياتي كند و مجلس واقعا ميخواهد اين كار را عملياتي كند و ميخواهد يك تصميم بزرگ بگيرد.
وي گفت: ما همه بايد شرايط را فراهم كنيم كه مجلس بتواند بهترين تصميم را براي اقتصاد كشور و ملت بگيرد.
رييسجمهور در ادامه سخنانش در جمع خبرنگاران با اشاره به فجايع غزه گفت: دوران قلدري و زورگويي به پايان رسيده است. كشورهاي زورگو بدانند دوراني كه بتوانند خواستههايشان را به ديگر كشورها تحميل كنند به پايان رسيده است.
وي افزود: من فكر ميكنم سياستمداران بايد خود را بهروز و ادبيات و رفتارشان را اصلاح كنند و متناسب با شرايط امروز جهان رفتار كنند؛ زيرا استفاده از ادبيات متعلق به گذشته، نفعي براي كسي ندارد.
احمدينژاد همچنين گفت: ملت ايران هم ملتي زنده، قوي و مستحكم و مقتدر است؛ البته اقتدار آن فرهنگي و صالح است، قانونمدار و عدالتمدار است و نقش خود را در مناسبات جهاني هوشمندانه و به درستي و البته بر پايه برادري و عدالت ايفا خواهد كرد.
رييسجمهور بار ديگر با تاكيد بر اينكه شرايط جهاني تغيير كرده و تغييرات بزرگي نيز در راه است، گفت: به نظر من مهمترين تغيير به رسميت شناختن حقوق ملتها و رعايت قانون و عدالت براي همه است و اگر افرادي ميخواهند تغييري ايجاد كنند اين تغييرات بايد پايهاي باشد، همچنين نوع نگاه آنها به مسائل بينالمللي عوض شود، بدانند دوران زورگويي و قلدري و تحميل خواستهها بر ديگر كشورها و ملتها به پايان رسيده است.
وي در پاسخ به اين پرسش كه « چرا به نظر وي رژيم صهيونيستي تا كنون در حمله به غزه نتوانسته به اهدافش برسد در حالي كه گفته ميشود اين رژيم چهارمين ارتش قوي دنيا را در اختيار دارد» گفت: آنها كه ميگويند چهارمين ارتش، يا دروغ ميگويند يا آن سه ارتش اول ارتش نيستند، ولي اينكه چرا شكست ميخورند، دليل آن خيلي روشن است. همواره سلاح و آهن در برابر ايمان و اعتقاد شكست خورده است.
احمدينژاد گفت: مردم غزه با ايمان ميجنگند و از سرزمين خود دفاع ميكنند و طبق سنت الهي، خون بر شمشير پيروز است.
رييسجمهور با اشاره به جنايتهاي رژيم صهيونيستي در غزه اظهاركرد: كشتار زنان و كودكان قدرت نيست بلكه اوج ذلت و بيفرهنگي و ضعف است.
وي گفت: صهيونيستها در اين قضيه اشتباه كرده و باختند و اربابان آنها نيز باختند، طراحان اين سناريوي ضدبشري نيز باختند و اكنون همه ميدانند كه اين رژيم بايد برود و جايي در اين منطقه ندارد و يك تحميل و ظلم به كل بشريت است.
رييسجمهور همچنين در پاسخ به پرسشي مبني بر اين كه تاثير انقلاب اسلامي بر منطقه و مقاومت ملت فلسطين چيست؟ گفت: درست است كه خاستگاه انقلاب اسلامي، ايران است، ولي اين انقلاب فقط متعلق و محدود به ايران نيست. اين يك حركت الهي و انساني است و جنس آن از جنس حركت پيامبران الهي است و پيام پيامبران الهي، پيامي جهاني و متعلق به فطرت و حقوق اساسي انسانهاست، انقلاب اسلامي نيز همين است، انقلاب اسلامي هيچگاه در مرزهاي نژاد، مليت و جغرافيايي محدود نميشود و خاستگاه آن قلب و فطرت انسانهاست.
وي با بيان اين كه امروز در بين ملتها با ملت ايران هيچ فاصلهاي نيست، گفت: با فرهنگ و ادبيات ملت ايران همه احساس آشنايي و نزديكي ميكنند. ملتهاي مختلف ميگويند حرف ملت ايران حرف دل ماست و ما احساس ميكنيم حرف ملت ايران حرفي آشنا و براي ماست.
احمدينژاد ادامه داد: طبيعي است كه اين انقلاب اسلامي، تمام مناسبات جهاني را تحت تاثير قرار داده و ميدهد و يكي از اين عرصهها صحنه فلسطين است.
رييسجمهور گفت: صهيونيستها و اربابانشان اين سرزمين را اشغال كرده بودند و با فشار سياسي و تحميل ميخواستند اين مساله يعني اشغال را يك مساله عادي جلوه دهند، اما وقتي انقلاب اسلامي آمد يك روح، نگاه و حركت جديد در فلسطين آمد و آن معادله يكجانبه به هم خورد؛ چنان كه ملت فلسطين بيدار شد و مقاومت ايماني و آرماني شكل گرفت و معادلات در منطقه عوض شد.
وي ادامه داد: اما اومانيسم و فرهنگ مادي غربي خود را امروز در فلسطين نشان ميدهد، ما خلاصه تمام شعارهاي حقوق بشري را در فلسطين ميبينيم؛ كشتار و جنايت عليه زنان و كودكان.
رييسجمهور اظهار كرد: حقيقت اين است كه امروز مقاومت غزه دارد از كرامت، نوع و حيثيت انسان و اصل عدالت و قانون و حقوق بشر و حق تعيين سرنوشت و آزادي حقيقي دفاع ميكند. آنها به نمايندگي از تمام ملتها دارند از اين اصول دفاع ميكنند و طبيعي است كه تمام ملتها بر جرثومه صهيونيستي پيروز خواهند شد.
احمدينژاد همچنين در پاسخ به اين پرسش كه آيا ممكن است ايران تحت فشار از حمايتهاي خود از مردم غزه دست بردارد گفت: تحت فشار كي؟ چه كسي؟ كسي ميتواند به ايران فشار بياورد؟
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنانش گفت: حماس نيازمند حمايت سياسي است، براي اينكه جلوي جنايتهاي رژيم صهيونيستي گرفته شود.
وي همچنين با اشاره به كمكهاي ملت ايران به مردم غزه اظهار كرد: كشتي ايراني كه حامل كمكهاي ملت ايران است به مرزهاي غزه رسيده كه البته صهيونيستها مشكلاتي ايجاد كردهاند، ما از دولت مصر خواستهايم گذرگاه رفح را باز كند تا اين كمكها صورت بگيرد؛ البته تعداد زيادي از كشورها اين درخواست را كردهاند.
به گزارش ايسنا رييسجمهور در بخش ديگر سخنانش در پاسخ به پرسشي درباره ميزان درنظرگرفته شده قيمت نفت در بودجه 88 با توجه به كاهش مداوم قيمت آن گفت: اين مسائل يعني كاهش قيمت نفت ديده شده است و همه تلاشها در حال صورت گرفتن است تا كمترين رقم را بگذاريم؛ معنايش هم اين است كه ما همان هدف كلي يعني كاهش وابستگي بودجه به نفت را دنبال و از شرايط ايجاد شده در بازار نفت حداكثر استفاده را ميكنيم؛ چنان كه منابع جديدي را براي هزينههاي دولت تعريف كردهايم و اميدواريم سال آينده سهم نفت از سالهاي قبل نيز به مراتب كمتر باشد.
احمدينژاد در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اين كه «چرا سفر هيات دولت به كرمانشاه لغو شد؟» گفت: سفر كرمانشاه به خاطر سرما و برف آنجا لغو شد و من اصرار كردم لغو شود تا مردم دچار زحمت در اين سرما و برف نشوند. ما اصلا بنايمان نيست كه برويم براي زحمت دادن به مردم.
رييسجمهور در پاسخ به اين سوال كه « گفته ميشود اين سفر به خاطر نامهي نمايندگان كرمانشاه به تعويق افتاده است» اظهار كرد: برنامههاي دولت روشن است و طبق زمانبندي انجام ميشود، بارها اتفاق افتاده كه زمان سفرهاي استاني به دلايلي از جمله شرايط آب و هوايي يا آماده نشدن بعضي مصوبات تغيير كرده است.
احمدينژاد همچنين در پاسخ به اين پرسش كه « گفته ميشود ستاد انتخاباتي شما به رياست آقاي ثمره هاشمي مشاور ارشدتان كارش را آغاز كرده» گفت: من نشنيدم.
احمدينژاد در پاسخ به اين پرسش كه « فعاليتهاي انتخاباتيتان را از كي آغاز ميكنيد؟» نيز گفت: مگر زمان انتخابات شده است؟ ما اكنون مشغول بودجه و پروژهها و سفرهاي استاني هستيم.
رييسجمهور در پايان در پاسخ به پرسش خبرنگار ديگري كه به وي گفت « عدهاي فعاليتهاي انتخاباتيشان را آغاز كردهاند و حتي بحث حضور برخي اعضاي دولت در انتخابات مطرح است» اظهار كرد: مگر وقت انتخابات شده است؟ اكنون بحث مسائل غزه است، به مسائل آن توجه كنيد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 25 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-