تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828679111




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

واگذاري مسئوليت خريد گندم به سازمان تعاون روستايي ايران


واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: واگذاري مسئوليت خريد گندم به سازمان تعاون روستايي ايران
رئيس تعاون روستايي ايران خواستار شد؛تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز: رئيس هيات مديره و مديرعامل سازمان مركزي تعاون روستايي ايران، واگذاري مسئوليت خريد گندم مازاد بر نياز كشاورزان از وزارت بازرگاني را به اين سازمان خواستار شد.


به گزارش خبرنگار اقتصادي ايران، "سيدمحمد موسوي" با اشاره به ابلاغ سياست هاي كلي برنامه پنجم توسعه كشور از سوي مقام معظم رهبري و لزوم واگذاري 25 درصد فعاليت هاي اقتصادي به بخش تعاون تا سال پاياني اجراي اين برنامه( سال 1393 )، گفت: با وجود تاكيد مسئولان بر لزوم تقويت بخش تعاون، هم اكنون خريد گندم مازاد بر نياز كشاورزان از سازمان تعاون روستايي حذف و در اختيار يك شركت دولتي قرار گرفته است.

موسوي با بيان آنكه براساس تاكيد اصل 44 قانون اساسي، فعاليت هاي تصديگري ازجمله خريد گندم بايد در اختيار بخش هاي غير دولتي با اولويت بخش تعاون قرار گيرد، پيشنهاد كرد: با توجه به ظرفيت ها و بسترهاي مناسب موجود در شبكه تعاوني هاي روستايي و كشاورزي كشور، امر خريد گندم به سازمان مركزي تعاون روستايي به عنوان پوشش دهنده فعاليت هاي شبكه يادشده واگذار شود.

اين مقام مسئول افزود: شبكه تعاوني هاي روستايي از حدود نيم قرن تجربه در خريد، جمع آوري و نگهداري گندم كشور برخوردار است .به طوري كه در 10 سال گذشته 12/79 درصد كل گندم مازاد بر نياز كشاورزان (بين 4 تا 5/7 ميليون تن در سال) توسط اين شبكه خريداري شده است.

به گفته موسوي، اين شبكه با حضور گسترده در 57 هزار و 202 روستاي كشور از پنج هزار مركز خريد محصولات كشاورزي و 2/2 ميليون تن ظرفيت انباري و نگهداري محصول در 2 هزار و 546 انبار و 11 هزار فروشگاه مصرف در سطح 30 استان كشور برخوردار است.

مديرعامل سازمان مركزي تعاون روستايي كشور همچنين برخورداري از سامانه نرم افزاري لازم جهت عمليات خريد و پرداخت به روز بهاي محصولات كشاورزي به كشاورزان، برخورداري از 692 واحد اعتباري با افزون بر يك تريليون ريال سرمايه در گردش جهت خريد محصولات كشاورزي و مردمي بودن شبكه تعاوني هاي روستايي و كشاورزي و تعلق آن به شش هزار تعاوني روستايي و كشاورزي و زنان با عضويت پنج ميليون خانوار و انتفاع بالغ بر 23 ميليون جمعيت روستايي و كشاورزان را از ويژگي هاي اين شبكه برشمرد.

وي تصريح كرد: واگذاري مجدد مسئوليت خريد تضميني گندم و مباشرت توزيع آرد روستايي و عشايري از شركت بازرگاني دولتي ايران به شبكه تعاونيهاي روستايي و كشاورزي كشور موجب برگشت منافع اجراي اين عمليات به خود روستاييان و كشاورزان مي شود.

موسوي در ادامه با اشاره به عملكرد سازمان مركزي تعاون روستايي درخصوص خريدهاي اضميني و توافقي محصولات كشاورزي، گفت: امسال تاكنون 131 نوع محصول به ميزان 6/1 ميليونتن و به ارزش پنج تريليون و 770 ميليارد ريال توسط سازمان و شبكه تعاوني هاي تحت پوشش از كشاورزان خريداري شده كه در مقايسه با زمان مشابه سال گذشته از رشد 25 درصدي برخوردار است.

وي افزود: در مجموع در مقايسه با زمان مشابه سال گذشته، عملكرد اين سازمان در خريد هاي توافقي از نظر انواع محصولات كشاورزي 73 درصد و از نظر ارزش محصولات خريداري شده 37 درصد داشته و رشد اين ارقام در خريدهاي تضميني نيز به ترتيب 67 درصد از نظر انواع و 20 درصد از نظر ميزان خريد بوده است.

مديرعامل سازمان مركزي تعاون روستايي ايران سپس از ايجاد 30 اتحاديه تخصصي محصولات كشاورزي تا پايان سال 88 خبر داد و گفت: براي تحقق اين هدف 2 تريليون ريال تسهيلات بانكي از محل آيين نامه گسترش بنگاه هاي اقتصادي زودبازده و كارآفرين اختصاص يافته است.

به گفته موسوي، براساس تفاهم نامه اي كه بين مدير عامل سازمان مركزي تعاون روستايي ايران، روساي سازمان هاي جهاد كشاورزي استان ها و استانداران مبادله مي شود، تا پايان سال‌ آينده دستكم يك اتحاديه تخصصي محصولات كشاورزي در هر استان ايجاد خواهد شد كه اين موضوع در برنامه پنجم توسعه به كل محصولات اساسي و راهبردي هر استان نيز تعميم داده مي شود.

وي درخصوص اهداف ايجاد تعاوني ها و اتحاديه هاي تخصصي محصولات كشاورزي، اظهار داشت:‌تحقق كشاورزي پيشرفته، اساس و پيش نياز توسعه اقتصادي كشور است و كشاورزي پيشرفته نيز براساس آخرين تعريف شامل برنامه ريزي و مديريت هماهنگ حلقه ها و كل زنجيره اقتصادي محصولات كشاورزي از مرحله قبل از توليد تا توليد و پس از توليد است.

موسوي سپس از تعدد عوامل مديريتي و اجرايي در هر يك از حلقه هاي زنجيره اقتصادي محصولات كشاورزي، تعدد حلقه ها در كل زنجيره و نيز ضعف در وجود ارتباط مستمر، سامانه اي و هدفمند بين حلقه ها با حلقه هاي قبل و بعد در كل زنجيره اقتصادي توليد به عنوان عوامل مهم در عدم مديريت هماهنگ و منسجم كل زنجيره اقتصادي محصولات كشاورزي نام برد و افزود:‌ اين موضوع سبب توزيع ناعادلانه سود ناشي از توليد، جمع آوري، تبديل و فروش در زنجيره اقتصادي محصولات كشاورزي شده و افزون بر آن در تضعيف انگيزه توليد، افزايش ريسك سرمايه گذاري هر يك از حلقه هاي زنجيره اقتصادي محصولات و نيز خروج از برنامه پذير شدن توليد و تنظيم بازار محصولات كشاورزي موثر است.

مديرعامل سازمان مركزي تعاون روستايي در پايان با اشاره به طرح تحول اقتصادي، يكي از اركان اين طرح را ساماندهي نظام توزيع عنوان و پيشنهاد كرد: مسئوليت ساماندهي نظام توزيع روستايي در تحول اقتصادي به سازمان تعاون روستايي و شبكه تعاوني هاي روستايي و كشاورزي زير پوشش اين سازمان واگذار شود. ‌

انتهاي پيام//
 دوشنبه 23 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 281]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن