واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه فرهنگي
در بخش مسابقه جشنواره فلوريدا
فيلم سينمايي پرچمهاي قلعه كاوه به كارگرداني محمد نوريزاد، به جشنواره بينالمللي فيلم فلوريداي آمريكا راه يافت.
به گزارش فارس، عمده فيلمهايي كه به اين جشنواره راه يافتهاند، آمريكايي و اروپايي هستند و در كنار فيلم پرچمهاي قلعه كاوه، فيلمهايي نظير جكسون (لاتون از آمريكا)، انعكاس (پرين لي ويس از فرانسه)، او مرده است (برادران اتريج از آمريكا)، اگر من ديكتاتور بودم، (جاستين روت از آمريكا)، شب فلاسفه (دان ناتاليا از آمريكا)، سگ (آلن ويت ني از آمريكا)، برنده شدن همه چيز نيست (هاپ كيندم از آمريكا) حضور دارند.يكي از مديران جشنواره اعلام كرده است كه فيلم سينمايي پرچمهاي قلعه كاوه به دليل نوع نگاه ويژهاي كه به تاريخ دارد، از شانس برندهشدن برخوردار است.اين جشنواره رقابتي همهساله در ماه ژانويه در ايالت فلوريداي آمريكا برگزار ميشود.
اركستر فيلارمونيك پكن، موسيقي را مينوازد
اركستر فيلارمونيك پكن طي روزهاي 22 و 23 دي موسيقي فيلم ملك سليمان را مينوازد.
به گزارش فارس به نقل از بنياد سينمايي فارابي، چندي قبل قرارداد ساخت موسيقي فيلم ملك سليمان به تهيهكنندگي مجتبي فرآورده با پانگ چان آهنگساز برجسته چيني منعقد شد و براين اساس، با مديريت ايشان، اركستر فيلارمونيك پكن موسيقي ملك سليمان را مينوازد. پانگ چان بيش از اين موسيقي فيلم جنگ سالاران را ساخته است.
موسيقي اين فيلم با حال و هواي شرقي ساخته خواهد شد. صداگذاري فيلم نيز توسط كين سونگ تسانگ در حال انجام است و جلوههاي ويژه به صورت همزمان در سه كشور چين، هنگ كنگ و ايران طراحي ميشود.طراحي جلوههاي ويژه ملك سليمان به ويژه در دو سكانس مرئي شدن و تسخير اجنه و شياطين فرآيندي پيچيده و سخت و زمان بر است.ملك سليمان به كارگرداني شهريار بحراني كه مقاطعي از زندگي حضرت سليمان (ع) را به تصوير ميكشد از محصولات بنياد سينمايي فارابي است.
دانشگاه تهران د انشجوي مجازي ميپذيرد
دانشگاه تهران در دو مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشجوي مجازي پذيرش ميكند.
به گزارش ايسنا، مركز آموزشهاي الكترونيكي دانشگاه تهران در دو مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد در رشتههاي مديريت مالي، مديريت بازرگاني، مديريت كارآفريني، مديريت اجرايي و حسابداري دانشجوي مجازي ميپذيرد.گفتني است، ثبتنام اين دوره تا 26 دي ماه ادامه دارد و علاقمندان براي كسب اطلاعات بيشتر ميتوانند به آدرس اينترنتي دانشگاه به نشاني http: //utec.ut.ac.ir مراجعه كنند.
آغاز فصل جديدي در شناخت ارنست همينگوي
اسناد، عكسها، كتابها و دستنوشتههاي ارنست همينگوي كه سالها در زيرزمين منزل اين نويسنده آمريكايي در كوبا در معرض نابودي بوده، در نهايت در دسترس پژوهشگران قرار گرفت.
به گزارش فارس، همينگوي سالها در فينكا ويجيا، شهري در هفت مايلي هاوانا، زندگي ميكرد و بسياري از دستنوشتهها، عكسها وكتابهايش را در منزل خود در كوبا نگهداري ميكرد.
پيش از اين كارشناسان و پژوهشگران به اين اسناد كه در زيرزمين خانه همينگوي نگهداري ميشد، دسترسي نداشتند.دستنوشتههايي از كتاب و همچنين فيلمنامهاي براساس شاهكار در بين اين اسناد موجود است.
نامزد بخش بهترين فيلم خارجي زبان
نامزدهاي جوايز اسكار انگليسي (بافتا) در بخش بهترين فيلم خارجي زبان اعلام شد.
به گزارش فارس، پويانمايي كه در يك سال اخير سروصداي زيادي در سطح بينالمللي به راه انداخته و جوايز مختلفي را آيين جشنوارههاي مختلف گرفته، در بين فهرست بافتا حضور دارد.
اين فيلم به كارگرداني آري فولمن، درباره قتل عام فلسطينيها در بيروت در سال 1982 است. اين روزها كه بحران غزه ادامه دارد و رسانههاي گروهي بينالمللي توجه ويژهاي به اين درگيري دارند، والس بابشير اهميت و جلوه ديگري پيدا كرده است. فولمن، كارگردان فيلم در جريان جنگ سال 82 سرباز ارتش رژيم صهيونيستي بود كه گردان محل خدمت وي، يكي از گردانهايي بود كه به خاك لبنان حمله كرد. با اين حمله، گروهي از تندروهاي نظامي مسيحي لبناني امكان آن را يافتند كه به اردوگاه پناهندگان و آوارگان فلسطيني يورش برده و گروهي از افراد بيگناه و غيرمسلح فلسطيني را به خاك و خون بكشند.آيين اهداي جوايز بافتا روز 8 فوريه در شهر لندن برپا خواهد شد.
سال قبل فيلم آلماني و تحسين شده جايزه بهترين فيلم خارجي سال را از آن خود كرد.
انتشار كتابخانه شخصي هيتلر
تيموتي ريبك با انتشار كتابي به نام كتابخانه شخصي هيتلر به كتابها و نويسندگان موردعلاقه اين جنايتكار آلماني اشاره كرده و زندگي شخصي وي را بررسي كرده است.
به گزارش فارس، ديكتاتور آلماني را بيشتر به سوزاندن كتاب ميشناسند در حالي كه او مجموعهاي از كتابهاي مختلف را در كتابخانه شخصي خود نگهداري ميكرده است.تيموتي ريبك نويسنده آمريكايي با نوشتن كتابي با عنوان كتابخانه شخصي هيتلر: كتابهايي كه يك زندگي را شكل دادند به زندگي هيتلر باتوجه به كتابهاي كتابخانه وي ميپردازد.اين نويسنده معتقد است كه كتابهاي كتابخانه شخصي هيتلر در شكلگيري شخصيت جنايتكار و خودكامه وي تاثير بسزايي داشتهاند.به نوشته نويسنده اين كتاب هيتلر 16 هزار جلد كتاب داشته كه آنها را در اقامتگاه خود در شهرهاي برلين، مونيخ و اوبرسالزبرگ نگهداري ميكرده است.
شنبه 21 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]