تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827722517




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اظهارات سخنگوي وزارت امورخارجه درجمع خبرنگاران داخلي وخارجي


واضح آرشیو وب فارسی:حيات: اظهارات سخنگوي وزارت امورخارجه درجمع خبرنگاران داخلي وخارجي
تهران - حيات

نشست خبري سخنگوي وزارت خارجه برگزار شد.
به گزارش حيات به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت امور خارجه، حسن قشقاوي سخنگوي وزارت خارجه ايران امروز دوشنبه در نشست هفتگي با خبرنگاران فرا رسيدن تاسوعا و عاشوراي حسيني و تداوم كشتار مردم بي گناه فلسطين توسط رژيم صهيونيستي را تسليت گفت.
يكي از خبرنگاران در اين جلسه با اشاره به اهانت هاي مصر نسبت به جمهوري اسلامي و با بيان اينكه جمهوري اسلامي همواره برخورد ملايمي با مصر كرده، از قشقاوي سؤال كرد كه چرا جمهوري اسلامي در اين زمينه موضع قاطعي اتخاذ نمي كند كه وي در پاسخ گفت: عمق فجايع دلخراشي كه جهانيان اين روزها در غزه شاهدند وجدان بشري را به شدت تحت تاثير قرار داده و نه تنها بيداري اسلامي بلكه بيداري انساني را در عرصه جهان به وجود آورده است.
وي ادامه داد: اين فجايع انتظارات را از همه كشورهاي جهان به ويژه كشورهاي عربي و مخصوصا مصر با توجه به وضعيت جغرافيايي اين منطقه و گذرگاه رفح، دو چندان كرده است.
قشقاوي ادامه داد: با توجه به عمق فاجعه و شرايط محاصره مظلومان فلسطيني و با توجه به سابقه تاريخي مصر كه رهبراني چون عبدالناصر و حسن البنا و مبارزات 1973 عليه اشغالگران قدس را داشته اند ، اين انتظار را مضاعف كرده كه دولت مصر به وظيفه انساني، تاريخي، اسلامي و وجداني خود به خوبي عمل كرده و در جهت رفع محاصره مردم مظلوم فلسطين گام هاي اساسي بردارد.
قشقاوي در اين زمينه به نامه روز گذشته آقاي متكي به ابوالغيط همتاي مصري اش كه در آن به دو نكته تاكيد شده يكي آمادگي كامل جمهوري اسلامي براي پذيرش و مداواي مجروحان فلسطيني در بيمارستان ها و ديگر همكاري مصر براي استقرار بيمارستان صحرايي و كادر درماني ايران در نزديك ترين نقطه ممكن به غزه و با صلاحديد دولت مصر اشاره كرد و گفت: منتظر دريافت پاسخ در اين خصوص هستيم.
يكي از خبرنگاران از سخنگوي وزارت خارجه سوال كرد كه آيا ايران مي خواهد تنها به بيانيه و قطعنامه در مورد جنايات اسراييل اكتفا كند و آيا نمي خواهد از ابزار قدرتمندتر ديگري از جمله بستن تنگه هرمز استفاده كند كه وي پاسخ داد: در حال حاضر تعداد موشك هايي كه بر سر مردم بي گناه فلسطين ريخته مي شود از تعداد بيانيه هايي كه توسط خيلي از كشورها صادر شده، بيشتر است.
قشقاوي اضافه كرد: معتقديم بايد يك اقدام دسته جمعي جدي ديپلماتيك و اقدام سياسي موثر و نافذ در جهت مقابله با تداوم ددمنشي هاي رژيم صهيونيستي صورت گيرد.
سخنگوي وزارت خارجه به رايزني هاي جمهوري اسلامي ايراني در اين زمينه، انجام سفرها، گفت وگوهاي تلفني، اعزام فرستادگان رييس جمهور به كشورهاي مختلف كه به تدريج در حال عزيمت براي ارسال پيام احمدي نژاد به همتايانشان هستند، سفر جليلي دبير شورايعالي امنيت ملي به منطقه، رايزني هاي وزير خارجه در تماس مستمر با همتايان اروپايي، عربي، اسلامي، آفريقايي و آسيايي و همچنين تلاش ها در عرصه پارلماني و توسط مجلس شوراي اسلامي اشاره كرد و از حضور آقاي لاريجاني رييس مجلس در اجلاس مجمع روساي پارلمان هاي اسلامي در 25 دي در تركيه خبر داد.
سخنگوي وزارت خارجه اين اقدامات را نياز و پاسخگويي جدي به وجدان عمومي بشري خواند و افزود: اين روزها شاهد خيزش افكار عمومي و بيداري انساني در كشورهاي مختلف هستيم.
وي درباره بستن تنگه هرمز با بيان اينكه تنگه هرمز منطقه جغرافيايي ديگري است، افزود: اين تنگه مربوط به حوزه خاورميانه نمي شود.
خبرنگاري در ادامه اظهارات ميرفيصل باقرزاده رييس موسسه حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس مبني بر اينكه كشورهاي اسلامي بايد صادرات نفت خود را به كشورهاي حامي رژيم صهيونيستي قطع كنند را مورد اشاره قرار داد و از آقاي قشقاوي سوال كرد كه آيا اين سياست مورد تائيد وزارت خارجه است كه وي گفت: هر اقدام سياسي، اقتصادي، تبليغاتي و فرهنگي و در چارچوب رايزني هاي بين المللي كه بتواند از تداوم جنايات رژيم صهيونيستي جلوگيري كند، مورد تائيد ايران است و همواره آمادگي انجام آن را دارد.
وي با اشاره به 2 هدف قطع فوري اين تجاوز و ددمنشي و همچنين رفع محاصره و تحريم غزه تصريح كرد: آماده ايم در چارچوب رايزني و تعامل گسترده در عرصه بين المللي براي تحقق اين دو هدف بزرگ، گام هاي اساسي برداريم.
يكي از خبرنگاران به اظهارات بان كي مون دبيركل سازمان ملل كه از ايران خواسته امنيت جان شيرين عبادي را تامين كند اشاره كرد كه سخنگوي وزارت خارجه در اين باره اظهار داشت: در مورد دفتر كانون مدافعان حقوق بشر مطلبي را عنوان كردم كه خوشبختانه تكذيب نشد و اعضاي اين كانون نيز در مصاحبه اي كه داشتند كاملا آن را تائيد كردند.
وي ادامه داد: آنچه من عرض كردم اين بود كه پروانه فعاليت در اين كانون وجود ندارد و مراجع رسمي نيز اين موضوع را اعلام كردند.
كميسيون ماده 10 احزاب طي نامه هايي از جمله نامه 29 آبان 84 و 26 دي 84 كه كتبا به اين كانون اعلام شده از آن خواسته شده كه اساسنامه خود را براي اخذ پروانه فعاليت تقديم كند كه اين كار انجام نشد و در تاريخ 10 مرداد 85 نيز نامه ديگري به آنها ابلاغ و در نهايت در 23 آذر 87 در يك پروسه كاملا قانوني، اين دفتر بسته شد.
قشقاوي ياد آور شد: اين موضوع در قبال همه نهادها، احزاب، جمعيت هاي مردم نهاد و سازمان ها صادق است كه براي اخذ پروانه فعاليت بايد يك روند قانوني طي شود.
سخنگوي وزارت خارجه همچنين گفت: دفتر ايشان طبق ماده 188 قانون مالياتي كه نسبت به همه وكلا اين كار صورت مي گيرد بازرسي شده است.
حتي اگر وكيلي ادعا كند كه به صورت مجاني كار وكالت را انجام مي دهد طبق قانون مالياتي ايران براي پرونده هاي مجاني نيز بايد 5 درصد ماليات پرداخته شود، حتي اگر هيچ مبلغي از موكلين دريافت نشود.
وي تصريح كرد: در جمهوري اسلامي كسي نبايد تقاضا داشته باشد كه فراقانوني عمل كند.
قشقاوي با طرح اين سوال كه چرا بايد امتياز ويژه و فراقانوني به يك نفر داده شود، خاطر نشان كرد: وكلا بايد در خط مقدم قانونگرايي باشند و به قانون احترام بگذارند.التجا به بيگانگان كار خوبي نيست.
سخنگوي وزارت خارجه ، ايران را كشوري كاملا آزاد خواند و افزود: فعاليت و نشاط هاي حقوق بشري در ايران بسيار زياد است و مطلقا هيچ محدوديتي براي فعالان حقوق بشري در ايران وجود ندارد.
به گفته وي بايد پروسه قانوني در اين زمينه طي و پروانه فعاليت اخذ شود.
سخنگوي وزارت خارجه همچنين گفت: بوش كه ادعاي حمايت مي كند در همان كشور نيز نسبت به اخذ ماليات اقدام مي شود و در بقيه كشورها نيز به همين صورت.
وي با اشاره به عمق احساسات و عواطف مردم در خصوص حوادث اخير در غزه افزود: انتظار از كساني كه ادعاي حمايت از حقوق بشر را دارند خيلي بيشتر است.
قشقاوي يادآور شد: هر چند كه رژيم صهيونيستي ساختمان حقوق بشر ادعايي و دموكراسي و سكولاريسم را در غزه بمباران كرد و هيچ منطقي براي مدافعين حقوق بشر در دفاع از اين حقوق باقي نگذاشت.
سخنگوي وزارت خارجه ادامه داد: در عين حال اين احساسات خودجوش است و بايد تحمل پذيري بيشتري وجود داشته باشد.
وي باطرح اين سوال كه چرا اينقدر دوست دارند تك صدايي بشود؟
گفت: وكلا بايد از شنيدن صداهاي مختلف و از آزادي و از اين نشاط جامعه مدني كه در قالب تحصن صورت گرفته و همچنين از فعاليت جنبش دانشجويي استقبال كنند و به نفع آنها است كه يك مقدار درجه تحمل شان را بيشتر كرده، آزاديخواه باشند و بيشتر به آزادي بيان احترام بگذارند اين به نفع آنها است و الا تك بعدي و تك صدايي نمي تواند مفيد باشد.
قشقاوي ادامه داد: اگر خانم شيرين عبادي احساس مي كند احيانا مزاحمتي براي وي هست مي تواند تقاضا كند و قطعا دولت جمهوري اسلامي تامين گارد براي ايشان را مورد توجه قرار مي دهد.
همانطور كه تا الان هيچ گزندي به ايشان نرسيده است.
وي گفت: همواره جمهوري اسلامي از همه شهروندانش از جمله ايشان در چارچوب قانون حمايت و دفاع خواهد كرد و اگر نياز باشد كه در حمايت گارد باشد اين كار صورت خواهد گرفت.
سخنگوي وزارت خارجه با بيان اينكه تظاهرات در بسياري از جاها از جمله در مقابل وزارت خارجه نيز صورت گرفته است، افزود: همواره توصيه كرده ايم كه احساسات كنترل شود و كار غير قانوني صورت نگيرد.
به گفته قشقاوي خصلت جامعه آزاد چند صدايي همين هاست.
اينها بايد تمرين كنند كه تحمل شان را بيشتر كنند.
وي خاطر نشان كرد: ما بايد در درون و به عنوان يك خانواده و جامعه بزرگ ايراني مسائل خودمان را حل كنيم و دولت جمهوري اسلامي همواره اصل حمايت از حقوق شهروندان را مورد توجه و تاكيد قرار داده است.
سخنگوي وزارت خارجه ايران در ادامه نشست با خبرنگاران در پاسخ به پرسشي در خصوص انتخابات اخير بنگلادش ضمن استقبال از اين انتخابات، به خانم شيخ حسينه واجد به خاطر پيروزي جناحش در اين انتخابات تبريك گفت و اين انتخابات را يك گام در جهت توسعه و پيشرفت كشور مسلمان بنگلادش عنوان كرد.
وي با اشاره به رابطه بسيار خوب ايران و بنگلادش ابراز اميدواري كرد كه بعد از انتخابات اين روند توسعه يافته و شاهد گسترش بيش از پيش روابط باشيم.
يكي از خبرنگاران با اشاره به سفر اخير نوري المالكي نخست وزير عراق به تهران و با بيان اينكه در اين سفر اقدامات مثبتي در جهت توسعه روابط اقتصادي صورت گرفته، بزرگ ترين مانع بر سر راه بازرگانان ايراني به منظور حضور فعال در بازار عراق را موضوع اخذ ويزا عنوان كرد و نظر سخنگوي وزارت خارجه را در اين باره جويا شد كه وي در پاسخ اين سفر كه به منظور برگزاري اجلاس كميسيون مشترك عالي به رياست داودي و المالكي انجام شد را گامي به جلو براي تعميق مناسبات دوجانبه عنوان كرد.
وي گسترش همكاري هاي اقتصادي، سياسي و فرهنگي و از جمله ارائه تسهيلات بيشتر كنسولي به ويژه صدور ويزا را از جمله بحث هايي عنوان كرد كه در سفر مالكي به همراه 5 وزير كابينه در مورد آن گفت وگو شده است.
سخنگوي وزارت خارجه اضافه كرد: در اين زمينه طرفين اقدامات وحشيانه رژيم صهيونيستي در حمله به غزه را محكوم و خواستار رفع محاصره مردم مظلوم فلسطين شدند.
به گفته قشقاوي اين سفر علاوه بر روابط دو جانبه، در رايزني هاي منطقه اي و بين المللي و از جمله ارائه تسهيلات كنسولي موثر و مفيد است.
يكي ازخبرنگاران اظهارات مقامات آمريكايي در خصوص تبادلات علمي و فرهنگي ايران و آمريكا مبني بر اينكه ايران اين تبادلات را نقض مي كند مورد اشاره قرار داد و نظر سخنگوي وزارت خارجه را در اين باره جويا شد كه وي در پاسخ گفت: نفس تبادلات مردمي بين مردم ايران و آمريكا همواره مورد استقبال جمهوري اسلامي بوده است.
منتهي اين تبادلات در آمريكا به شدت تحت كنترل وزارت خارجه اين كشور است و اين وزارتخانه بخشي تحت عنوان ديپلماسي عمومي دارد كه تبادلات اساتيد، علمي، فرهنگي و هنري را به شدت كنترل مي كند.
به گفته وي آمريكايي ها همواره مايلند از تبادلات مردمي در چارچوب ديپلماسي عمومي به عنوان ابزار پيشبرد اهداف سياسي خود استفاده كنند.
قشقاوي با تاكيد بر اينكه جمهوري اسلامي مايل نيست اين تبادلات مردمي ابزار سوء استفاده وزارت خارجه آمريكا قرار گيرد.
تصريح كرد: با حساسيت اين مسئله را زير نظر داريم.
وي نفس تبادل بين انسان ها را امر مطلوبي بر شمرد.
سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ به پرسش ديگر همان خبرنگار در خصوص آخرين تحولات توافق ايران و تركمنستان درباره بهاي گاز وارداتي از اين كشور اظهار داشت: خريد گاز ما از تركمنستان 20 تا 30 درصد كمتر از قيمت فروش گاز ماست كه اين به خاطر فرمول مشخصي است كه وجود دارد.
به عنوان مثال فرمول فروش گاز ما به تركيه بر اساس متوسط قيمت 6 ماهه فروش و پايه قيمت نفت كوره، نفت گاز و قيمت جهاني نفت است.
وي با بيان اينكه فرمول قيمت با تركمنستان تقريبا ثابت است، تاكيد كرد: عكس آنچه در برخي از رسانه ها مطرح شد، در حال حاضر فروش ما 20 تا 30 درصد نسبت به خريد ما بيشتر است.
سخنگوي وزارت خارجه با ذكر اين نكته كه فرمول قيمت نفت ساري و جاري است، اظهار داشت: اين متغيري است كه بازار نفت تعيين مي كند و جهاني است و براي اينكه قضاوت منصفانه اي صورت گيرد اينها را بايد تفكيك كرد.
وي بار ديگر تاكيد كرد: فرمول و مكانيسم توافقات فرق مي كند.
اين به آن معنا نيست كه مبلغي كه در حال حاضر براي خريد مي دهيم بيشتر از فروش است.
قشقاوي خبر بازداشت تعدادي از صيادان ايراني توسط گشت هاي دريايي امارات را در اطراف تنب بزرگ و تنب كوچك تاييد نكرد و گفت: چنين بازداشتي صورت نگرفته است.
سخنگوي وزارت خارجه ايران در ادامه نشست هفتگي با خبرنگاران در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه آيا در سفر نوري المالكي نخست وزير عراق به تهران درباره توافقنامه امنيتي آمريكا و عراق و همچنين عهدنامه 1975 الجزاير گفت وگويي شده است؟
با اشاره به اظهارات مقام معظم رهبري در ديدار مالكي مبني بر بي اعتمادي به آمريكايي ها، گفت: هوشمندي مسئولين عراقي اين بود كه اين امر را به برگزاري رفراندوم و همه پرسي از مردم عراق احاله كردند.
وي افزود: اميدواريم اراده ملي مردم عراق در اين خصوص بيان شود.
سخنگوي وزارت خارجه با بيان اينكه مردم عراق تداوم اشغالگري را به هر صورت و شكلي نمي پذيرند، خاطرنشان كرد: مردم عراق انتظار دارند به حاكميت ملي، استقلال و تماميت ارضي اين كشور توجه شود.
يكي از خبرنگاران به اظهارات هاشمي رفسنجاني رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در خصوص كمك تسليحاتي به غزه اشاره كرد و از قشقاوي سؤال كرد كه آيا ايران چنين برنامه اي را در دستور كار دارد؟
كه وي با بيان اينكه من خود در نماز جمعه حضور داشتم و آقاي رفسنجاني چنين چيزي را مطرح نكرد، افزود: ايشان بر ضرورت حمايت همه جانبه جهان اسلام از مردم غزه تاكيد كرد كه اين چارچوب همكاري و رايزني همه جانبه جهان اسلام است.
قشقاوي ادامه داد: انتظار از جهان اسلام اين است كه در چارچوب قواعد بين المللي كمك هاي لازمه را به مردم غزه ارائه دهد.
وي با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران در اين چارچوب پيشتاز و فعال خواهد بود، اظهار داشت: نگرش ما به بحث فلسطين يك نگرش مقطعي نيست.
سخنگوي وزارت خارجه با تاكيد بر اينكه نگاه جمهوري اسلامي براساس آرمان ها و مباني انقلاب و قانون اساسي، نگاه كاسبكارانه، موضعي و مقطعي براي رسيدن به هدف خاص سياسي در فلسطين نيست، گفت: يك حمايت پايه اي، اصولي، ريشه اي و 30 ساله است كه حتي قبل از تشكيل حماس انجام شده است.
وي با اشاره به اتهامات وارده به حزب الله لبنان مبني بر اينكه در جنگ 33 روزه سپر انساني تشكيل داده بود، افزود: دانشكده وابسته به ارتش آمريكا در سه هفته قبل گزارشي را منتشر كرد مبني بر اينكه اين اتهامات دروغ و كار رواني بوده و از سپر انساني در جنگ 33 روزه استفاده نشده است.
حتماً به زودي نيز همين جنگ رواني و اتهاماتي كه عليه حماس و ديگر گروه ها مطرح كرده اند ، پس خواهند گرفت.
به گفته قشقاوي حماس و گروه هاي اسلامي يك گروه چند نفره نيستند، مجموعه مردم هستند.
وي ادامه داد: اينكه اسراييل بخواهد با توپ و تانك به جنگ دموكراسي بيايد و نتيجه انتخابات مردمي را از بين ببرد، بي پايه است.
اين جنگ اراده هاست و طبيعي است كه اراده مقاومت بر اراده صهيونيسم پيروز خواهد شد.
خبرنگاري باز به اظهارات بان كي مون دبيركل سازمان ملل در خصوص شيرين عبادي و بسته شدن دفتر كانون مدافعان حقوق بشر اشاره كرد كه سخنگوي وزارت خارجه اظهار داشت: بان كي مون به جاي دخالت در امور داخلي يك كشور و به جاي اينكه همگان را به احترام به قوانين ملي و قانون گرايي تشويق كند بهتر است توجه اش را به مسئوليت بين المللي اش جلب كند.
وي با اشاره به موضع ديرهنگام بان كي مون در خصوص ضرورت توقف كشتار وحشيانه مردم غزه، افزود: واقعيت اين است كه امروز افكار عمومي جهان از بي حالي مفرطي كه در سازمان هاي بين المللي نسبت به اين هولوكاست واقعي كه در جريان است، گله مند هستند.
سخنگوي وزارت خارجه تاكيد كرد: مدعيان وقوع هولوكاست نسبت به اين هولوكاست واقعي كه در حال صورت گرفتن است، عكس العمل نشان دهند و بهتر است بان كي مون شهروندان را به رعايت قوانين تشويق كند.
يكي از خبرنگاران با بيان اينكه آمريكا و رژيم صهيونيستي در سال 2008 تلاش كردند ايران را به جاي اسراييل، دشمن كشورهاي عربي و منطقه معرفي كنند، از قشقاوي سؤال كرد كه ايران براي تحكيم روابط با كشورهاي منطقه و از جمله كشورهاي حوزه خليج فارس چه اقداماتي را در دستور كار دارد؟
كه وي با بيان اينكه موضوع ايران منتفي شد، پاسخ داد: خيزش جهاني افكار عمومي از شرق تا غرب عالم نشان داد كه بحث يك قوم و مذهب نيست بلكه بحث بشريت است كه امروز در حال جنگ با صهيونيسم مي باشد.
وي با اشاره به اظهارات بوش و با بيان اينكه اين اظهارات خشم جهاني را بيشتر برانگيخت، افزود: باعث تاسف است كه رييس جمهور يك كشور بزرگ در حد يك سفير تازه كار صهيونيسم بخواهد موضع بگيرد.
سخنگوي وزارت خارجه به رايزني هاي ايران با كشورهاي عربي اشاره كرد و گفت: ما به رابطه برادرانه و همكاري خود با همه كشورها براي دفاع از مظلومين فلسطين ادامه مي دهيم.
خبرنگاري از قشقاوي پرسيد آيا ايران براي پايان دادن به اوضاع كنوني در غزه و شروع يكسري مذاكرات صلح عملي بين همه فلسطيني ها و رژيم صهيونيستي حاضر است حضور فعالي داشته باشد و پيشنهاد روشن و عملي ايران براي صلح پايدار در خاورميانه چيست؟
قشقاوي در پاسخ به اين سؤال خاطرنشان كرد: ما مايليم با همه گروه هاي فلسطيني در جهت دفاع از حقوق حقه فلسطيني ها و رفع اشغال و مقابله با توطئه هاي رژيم صهيونيستي، همكاري گسترده اي را داشته باشيم.
وي با تاكيد بر اينكه هيچ محدوديتي در ارتباط، تماس، همفكري و رايزني با همه گروه ها نداريم، در پاسخ به حضور ايران در مذاكرات با رژيم صهيونيستي، تصريح كرد: ما رژيم صهيونيستي را به رسميت نمي شناسيم و از اساس نامشروع مي دانيم.
سخنگوي وزارت خارجه با طرح اين پرسش كه عاقبت پيمان اسلو و پيمان مادريد چه شد؟
گفت: عاقبت كنفرانس آناپليس، همين جنگ بود.
وي با اشاره به اظهارات بيسمارك مبني بر اينكه `جنگ ادامه صلح آهنين است`، اظهار داشت: صلح آهنيني كه اينها مي خواهند همين جنگي است كه مي بينيم.
به گفته قشقاوي نمي توان كتابي را از وسط خواند و درباره آن قضاوت كرد بلكه بايد كتاب را از آغاز ماجرا خواند تا بتوان درباره آن قضاوت كرد.
قشقاوي در پايان تصريح كرد: وضعيت اين كتاب 60 ساله روشن است و موضوع يك سال و دو سال اخير نيست.
پايان پيام
 دوشنبه 16 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات]
[مشاهده در: www.hayat.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن