واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: اخبار كوتاه از دانشگاه سمنان
- عباس كاشيان، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در سمنان، از برگزاري همايش ملي آموزش عالي و صنايع دستي در دانشگاه سمنان خبر داد گفت: اين همايش با هدف تجديد نظر در دروس دانشگاهي مرتبط با صنايع دستي و با همكاري دانشگاه سمنان برگزار مي شود.
عباس كاشيان، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در سمنان، از برگزاري همايش ملي آموزش عالي و صنايع دستي در دانشگاه سمنان خبر داد گفت: اين همايش با هدف تجديد نظر در دروس دانشگاهي مرتبط با صنايع دستي و با همكاري دانشگاه سمنان برگزار مي شود.
وي با بيان اينكه همايش ملي آموزش عالي و صنايع دستي اسفند ماه سال جاري در دانشگاه سمنان برگزار مي شود، گفت: در اين همايش محورهايي نظير پيوند نظام آموزشي پيش از دانشگاه، آموزش عالي در صنايع دستي و آموزش عالي و تجربه هاي نو در صنايع دستي مورد بررسي قرار مي گيرد.
كاشيان يكي از مهمترين ابزارهاي توسعه هر رشته را داشتن نظام آموزشي مرتبط با آن و تربيت نيروي متخصص دانست و گفت: در زمان حاضر كتاب هاي درسي آموزش عالي مرتبط با صنايع دستي، فاقد مطالب و واقعيت هاي موجود در بازار كار و توليدات صنايع دستي است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان با تاكيد بر لزوم ايجاد تغيير در كتاب هاي درسي و استفاده از مطالب ملموس تر با صنايع دستي گفت: با توجه به سلايق مختلف انسان ها و پيچيدگي نيازهاي روحي آنها در مورد زيبايي شناسي و تامين نيازهاي مردم، نياز به تغيير در درس هاي آموزشي صنايع دستي الزامي است.
وي در پايان تصريح كرد: توليدات صنايع دستي بايد با باورهاي ملي و مذهبي همراه شود و در اين راستا، تغيير روند ارائه محصولات هنري در بازارهاي جهاني، ما را با ضرورت تحول در شيوه آموزش و پرورش هنرمندان صنايع دستي مواجه مي كند.
- شوراي گسترش آموزش عالي كشور با پذيرش دانشجوي رشته دكتري حرفه اي دامپزشكي در دانشگاه سمنان موافقت كرد.
دكتر رحمان بهمني، معاون آموزشي دانشگاه سمنان در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در سمنان، در اين خصوص گفت: آموزشكده دامپزشكي دانشگاه سمنان در سال 1370 بر اساس استعدادها و نيازمندي هاي منطقه و با همكاري و كمك مالي مردم فرهنگ دوست شهميرزاد در اين منطقه تاسيس شد و تا كنون به تربيت دانشجو در مقطح كارداني دامپزشكي و كارشناسي علوم آزمايشگاهي دامپزشكي پرداخته است.
وي تصريح كرد: با ارتقاي توانمندي هاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه سمنان و با موافقت قطعي شوراي گسترش آموزش عالي كشور، با شروع سال تحصيلي آينده، دانشكده دامپزشكي دانشگاه سمنان اقدام به پذيرش دانشجو در مقطح دكتري حرفه اي دامپزشكي خواهد كرد.
لازم به ذكر است، با پذيرش دانشجو در اين رشته، تعداد رشته هاي دكتراي دانشگاه سمنان به 20 رشته و كل رشته ها و رقم گرايش هاي اين دانشگاه به 106 رشته خواهد رسيد.
- دكتر عصمت اسماعيلي، معاون پژوهشي دانشكده علوم انساني دانشگاه سمنان در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در سمنان از انتشار مجلهاي تحقيقاتي با همكاري دانشگاههاي سمنان و دمشق خبر داد و گفت: با عقد تفاهم نامهاي علمي و پژوهشي بين دانشگاه سمنان و دانشگاه دمشق در سال جاري، مقدمات انتشار مجلهاي علمي و پژوهشي با عنوان «تحقيقنامه ادبيات فارسي» فراهم شده است.
اين استاديار گروه زبان و ادبيات فارسي دانشكده علوم انساني دانشگاه سمنان كه با حكم رئيس دانشگاه سمنان به عنوان سردبير اين مجله تعيين شده است، تصريح كرد: اين مجله با عنوان عربي «درسات فيالادب الفارسي» به ثبت رسيده است و نخستين شماره آن بزودي منتشر خواهد شد.
- نرگس اسماعيل بيگي، نايب دبير كانون هلال احمر دانشگاه سمنان در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در سمنان، از برگزاري كلاس هاي آموزشي امداد و كمك هاي اوليه در اين دانشگاه خبر داد و گفت: متعاقب اطلاع رساني گسترده و ثبت نام از دانشجويان علاقه مند در سطح دانشگاه سمنان، اين كلاس ها هفته اي دو روز در محل خوابگاه كوثر دانشگاه سمنان برگزار شد.
وي در خصوص مطالب مطرح شده در اين كلاس ها افزود: ويژگي هاي لازم براي يك امدادگر، نحوه ارزيابي مصدوم، گزارش نويسي امدادگر و كنترل علائم حياتي در مصدومين از جمله مهم ترين مباحثي بود كه در اين كلاس ها مطرح و آموزش داده شد.
اسماعيل بيگي با اشاره به حمايت سازمان جوانان جمعيت هلال احمر استان سمنان از برگزاري اين كلاس ها گفت: تدريس اين كلاس ها را فتاحي، از مربيان مجرب اين سازمان بر عهده داشت كه در طول اين دوره آموزشي با استفاده از وسايل كمك آموزشي همچون لوح فشرده و مانكن به ارائه آموزش هاي مفيدي پرداخت.
نايب دبير كانون هلال احمر دانشگاه سمنان در پايان گفت: اين كلاس ها از اول آبان ماه تا آخر آذرماه در خوابگاه كوثر دانشگاه سمنان و آزمون پايان اين دوره، سي ام آذرماه برگزار شد كه با برگزاري آزمون عملي و تئوري، گواهي پايان دوره به دانشجويان شركت كننده اعطا شد.
- كارگاه آموزشي «ارتباط موثر»، ويژه اعضاي كانون هاي فرهنگي هنري دانشگاه سمنان با هدف افزايش مهارت هاي ارتباطي و تقويت تعاملات كانون ها در محيط هاي دانشجويي در اين دانشگاه برگزار شد.
اصول كار گروهي، ويژگي هاي كار گروهي، تكنيك هاي برقراري ارتباط موثر، فنون مذاكره و سخنراني از مهم ترين موضوعات مورد بحث در اين كارگاه آموزشي بود كه با حضور 40 تن از اعضاي فعال كانون هاي دانشگاه سمنان برپا شد.
لازم به ذكر است، كارگاه آموزشي ارتباط موثر به همت مديريت امور فرهنگي و با همكاري امور كانون هاي دانشگاه سمنان و نيز با پشتيباني دفتر امور كانون هاي اداره كل امور فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، چهارشنبه و پنجشنبه، 11و 12دي ماه در دانشكده مهندسي دانشگاه سمنان برگزار شد./انتهاي پيام/
دوشنبه 16 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]