واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مصطفوي: تذكر لساني بايد با فرهنگسازي در جامعه احيا شود
فرهنگي. معارف. فرهنگ و ارتباطات
مهدي مصطفوي ،رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات ، با تاكيد بر ترويج و نهادينه كردن فرهنگ تذكر لساني درجامعه ،اظهارداشت: تذكر لساني بايد با فرهنگسازي در بين مردم احيا شود و هيچ كس از بيان انتقاد نسبت به ديگري واهمهاي نداشته باشد و آن را از وظايف خود بداند.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا از سازمان فرهنگ و ارتباطات ، مصطفوي در نشست آمران به معروف و ناهيان از منكر كه در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي برگزار شد، ضمن بر شمردن محاسن امر به معروف و نهي از منكر، فرهنگسازي و آگاه ساختن مردم نسبت به اين فريضه الهي را به ويژه براي دستگاههاي دولتي، امري ضروري دانست.
رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، درباره نقش امر به معروف و نهي از منكر در سالمسازي محيط كاري، گفت: اگر هر فرد بداند كه خداوند ناظر براعمال اوست و در بازبيني و اصلاح عملكرد رفتار خود در محيط كاري دقت و كوشايي به خرج دهد، ديگر ما شاهد منكري در دستگاه اداري نخواهيم بود.
وي افزود: اولين چيزي كه در دستگاهها مورد بحث قرار دارد، آموزش كاركنان و معتمدين است كه تذكر لساني از جمله نخستين نتايج آن به شمار ميرود.
مشاور رييس جمهور تاكيد كرد: ميخواهيم با تذكر لساني جوي را كه دشمن ايجاد كرده مبني بر اين كه مردم نسبت به اين موضوع حساس هستند وكسي امر به معروف و نهي از منكر را نميپذيرد را، بشكنيم.
مصطفوي به نقش موثر در ترويج و نهادينه كردن فرهنگ تذكر زباني امر به معروف و نهي از منكر در بين كاركنان دستگاههاي دولتي اشاره كرد و گفت:
تذكر لساني در يك اداره بين همكار با همكار ميتواند بحث دوستانهاي را به خود بگيرد و حتي تذكر دادن يك كارمند به مافوق خود ميتواند در ادارات نيز عملي شود. ما نبايد ملزم به اين باشيم كه به افراد هم سطح يا پايين تر از خودمان تذكر بدهيم حتي يك كارمند جزء هم ميتواند تذكر لساني را داشته باشد.
مصطفوي تاكيد كرد: يكي از آثار مهم تذكر لساني، جلوگيري از بروز گناه است و بكارگيري از اين شيوه ميتواند كارايي امر به معروف و نهي از منكر را به صورت شاخص نمايان كند.استفاده از تذكر لساني براي دور كردن افراد خاطي از اجراي منكرات و هدايت آنان به سوي معروفات كاري بس دشوار است كه عزمي راسخ ميطلبد .
وي تصريح كرد: تذكر لساني ميتواند در ارتقاي سطح امنيت اخلاقي و اجتماعي مفيد و موثر باشد كه اين امر نياز به حمايت مردم و كاركنان در محيط كار و جامعه دارد.
غلامعلي رجائي از ديگر سخنرانان اين نشست بود كه در خصوص نقش نخبگان در اجراي وظيفه امر به معروف و نهي از منكر، مطالبي بيان كرد.
وي دربخشي از سخنانش به خاطراتي شيرين از حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري درباره تذكرات امر به معروفي پرداخت.
دراين نشست، همچنين حجتالاسلام تسخيري رئيس شوراي امر به معروف و نهي از منكر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و حجتالاسلام اكبري كارشناس ارشد مركز مطالعات فرهنگي و بينالمللي در خصوص تذكر لساني امر به معروف و نهي از منكر مطالبي بيان كردند.
دوشنبه 16 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 330]