واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: افشارزاده: براي انتخاب مربي اميد زمانسوزي ميكنيم از ابتداي اسفند تقويم تداركاتي گوانگجو اجرا ميشود تمام امكانات آكادمي دراختيار فدراسيونها قرار ميگيرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
دبيركل كميته ملي المپيك گفت: با برنامه محوري و تدارك خوب تيمهاي ورزشي ميتوانيم در بازيهاي آسيايي 2010 و المپيك 2012 موفق شويم.
بهرام افشارزاده دبيركل كميته ملي المپيك در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با برنامههاي آماده سازي رشتههاي ورزشي براي حضور در بازيهاي آسيايي 2010 و المپيك لندن، با اشاره به آخرين اقدامات صورت گرفته براي تيم ملي فوتبال اميد اظهار كرد: در فوتبال يك كار بزرگ در پيش داريم. از آنجا كه افراد موردنظر براي سرمربيگري تيم اميد برنامههاي خود را ارايه ندادند مهلت انتخاب سرمربي تمديد شد. اگر برنامه محور باشيم و دقيق عمل كنيم و براي تيم خوب تدارك ببينيم قادر هستيم كه در بازيهاي آسيايي 2010 و المپيك 2012 مقام بياوريم. بايد دقت كرد كه حضور در مجامع بينالمللي نياز به يك برنامه مدون دارد.
وي تاكيد كرد: اين كار بايد زودتر انجام شود. استدلال فدراسيون اين است كه چون اكثر مربيان در ليگ برتر مشغول به كارند تمايلي براي پذيرش اين سمت ندارند و از اين نظر داريم زمانسوزي ميكنيم. هر روز ديرتر انتخاب كردن سرمربي ما را يك ماه عقبتر مياندازد.
افشارزاده افزود: انتخاب سرمربي يك سوي قضيه است ولي اجراي تقويم به همكاري باشگاه نياز دارد. باشگاهها بايد بدانند كه در پيروزي و شكست تيم ملي شريك هستند.
دبيركل كميته ملي المپيك خاطرنشان كرد: دائما با تاج و كفاشيان جلسه برگزار ميكنيم. آينده فوتبال را روشن ميبينم. موفقيت در فوتبال به حمايت مربي، برنامه محوري، حمايت از آمادهسازي تيم، همكاري مستقيم بين فدراسيونها و كميته تداركاتي و نگاه ويژه و مهربانانه به يكديگر نياز دارد. بايد يكديگر را تحمل كرده و خوبيهاي هم را پيدا كنيم و در يك محيط بسيار آرام و صميمي به پيشبرد فوتبال كمك كنيم.
افشارزاده درباره مطالب بعضي از روزنامهها مبني بر انتخاب ذوالفقارنسب به عنوان سرمربي تيم ملي تاكيد كرد: هنوز كسي را به طور قطعي انتخاب نكردهايم و من اين موضوع را تكذيب ميكنم. انتخاب سرمربي تيم ملي طبق همان برنامه قبلي و توافق با فدراسيون فوتبال روز يكشنبه اعلام خواهد شد.
وي از برنامه تيم كشتي براي اعزام به گوانگجو ياد كرد و گفت: مربيان خوبي براي اين رشته انتخاب شده كه نياز به حمايت دارند و بايد برنامهها مصوب شود. افراد منتخب كساني هستند كه در گذشته عملكرد موفقي از خود نشان دادهاند. در بازيهاي آسيايي توانايي كسب 13 مدال در كشتي را داريم اما، رقيبهاي ما نيز راحت ننشستهاند. بايد رقباي خود را قوي و جدي بدانيم و ضمن اينكه به آنها احترام ميگذاريم، خود را براي يك مبارزه بزرگ آماده كنيم. ژاپن، كره شمالي و جنوبي، مغولستان، چين و به طور كلي كشورهاي شرق آسيا رقباي جدي ما هستند.
دبيركل كميته ملي المپيك كسب مقام چهارم در بازيهاي آسيايي 2010 را مستلزم چند فاكتور مهم دانست و گفت: اول اينكه تك تك فدراسيونها بايد احساس مسوليت كرده و اين رويداد بزرگ را درك كنند و موفقيت در اين مهم به همبستگي فدراسيونها، سازمان تربيت بدني، كميته ملي المپيك و همه افراد مرتبط با ورزش نياز دارد و در اين ميان وظيفه كميته ملي المپيك سنگين است.
وي ادامه داد: در همين راستا از هفته گذشته در جلساتي با حضور محمد عليآبادي، كيومرث هاشمي، رييس و نايب رييس فدراسيون مربوطه، يك كارشناس كه از سوي كميته ملي المپيك انتخاب شده است، به بررسي برنامههاي همه فدراسيونها ميپردازيم و اين جلسات تا آخر دي ماه نيز ادامه خواهد يافت. تاكنون همهي فدراسيونها برنامهي چهار ساله و يك ساله خود را تنظيم كرده و آن را ارايه كردهاند كه بعضي از برنامهها كامل نبوده و از آنها خواستيم برنامههايشان را كامل كنند. اين برنامهها بررسي شده و جوابهاي لازم داده خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه تمام امكانات آكادمي از ابتداي اسفند در اختيار فدراسيونها قرار ميگيرد به ايسنا گفت: آكادمي ملي المپيك موظف شد از اين تاريخ تا شروع بازيهاي گوانگجو هيچ برنامهايي نداشته باشد تا فدراسيونها و ورزشكاران به راحتي بتوانند از مركز سنجش آكادمي استفاده كنند و به فدراسيون نيز گوشزد شده است كه هيچ تيمي بدون تست به گوانگجو اعزام نخواهد شد و حضور تيمها منوط به تاييد متخصصين مركز سنجش است و براي هر رشته نورمهاي مختلف را تدارك خواهيم ديد تا هر كس را با نورم خودش بسنجيم.
افشارزاده بيان كرد: برنامه تغذيه ورزشكاران نيز برابر برنامه پزشك انتخاب خواهد شد و متخصص تغذيه بر برنامه غذايي ورزشكاران نظارت خواهد كرد. در رشتههايي چون بسكتبال نيز كه خارج از آزادي مستقرند، چون خودشان داراي آشپزخانهاند ميتوانند به راحتي از برنامه غذايي مناسب استفاده كنند.
دبيركل كميته ملي المپيك بر اهميت بحث نظارت نيز تاكيد كرد و گفت: كميسيون ناظرين بايد بر كار فدراسيون نظارت كند، بررسي مشكلات موجود در برنامه تداركاتي از نظر تمرين، زمان آن، تغذيه و... از وظايف ناظرين است. ناظرين بايد حقايق را اعلام كنند. ناظرين 60-70 درصد ميتوانند نتايج را به جز در موارد استثنايي پيشبيني كنند. همه بايد فضاي مبارزه را براي ورزشكار آماده كنيم.
وي درباره بازيهاي تداركاتي اظهار كرد: تيمها بايد به تورنمنتهايي اعزام شوند كه بتوان از آنها تجربهاندوزي كرد. بايد تيمهاي قوي براي برگزاري بازي تداركاتي انتخاب شوند. در اين ميان نقش رسانههاي گروهي حساس است. رسانهها بايد مراقب باشند كه با انتقادهاي بيشمار كاري نكنند كه تيمها تمام داشتههاي خود را در اين مسابقات به كار گيرند، فضاي رسانهايي به سمت حمايت پيش برود.
وي تاكيد كرد: بازيهاي گوانگجو مقدمهايي براي المپيك 2010 است و اگر برنامه محور حركت كنيم و سر راه اشكالاتي پيش نيايد به اهدافمان ميرسيم. ما بايد با درايت اين راه صعب العبور را هموار كنيم و هرچه سريعتر به قله موفقيت برسيم.
دبيركل كميتهي ملي المپيك در رابطه با سياست اين كميته در قبال حمايت از فدراسيونهاي ورزشي گفت: رشتههاي ورزشي را به سه بخش تقسيم كردهايم، گروه اول فدراسيونهايي هستند كه 80 درصد مدالآورند، دسته دوم فدراسيونهايي هستند كه در گذشته به جايگاههاي چهارمي و پنجمي رسيدهاند و با حمايت ميتوانند در گوانگجو موفق باشند و دسته سوم فدراسيونهايي هستند كه به برنامهريزي دراز مدت نياز دارند. با حمايت از گروه سوم ميتوانيم در دراز مدت تمام تيمها را به مسابقات آسيايي اعزام كنيم ولي در كوتاه مدت گروه اول و دوم در اولويت قرار دارند.
وي در پاسخ به اين سوال كه پيش از المپيك و در دورههاي گذشته نيز از فدراسيونها خواسته شد تعداد مدالهايي كه كسب ميكنند را مشخص كنند اما، اين شيوه موفق نبود آيا باز هم همين روش را به كار ميگيرد؟ به ايسنا گفت: بايد از گذشته درس عبرت بگيريم. به آينده چشم بدوزيم و پلهاي پشت سر را خراب كنيم. هرچه بگوييم كه در گذشته چه شد زمان سوزي كردهايم. بايد ديد برنامه چيست. ما در يونان هم همينگونه عمل كرده و موفق بوديم. اگر ما برنامهريزي كرديم موفق خواهيم بود. تعداد مدال كسب شده ويترين فدراسيون است و از فدراسيونها توقع داريم مطالب را با آگاهي بگويند.
دبيركل كميته ملي المپيك در پاسخ به اين سوال كه آيا تغييرات احتمالي روساي فدراسيونها در برنامهها تداخل ايجاد ميكند، خاطرنشان كرد: سازمان تربيت بدني حتما براساس ارزيابي به اين تغييرات دست ميزند. در بعضي از فدراسيونها حتي اين تغيير ميتواند نقطه عطف هم باشد. افراد جديدي هم كه احتمالا انتخاب خواهند شد از دل آن ورزش خواهند بود و آگاهيهاي لازم را از آن رشته دارند و با كميته ملي المپيك هماهنگ هستند.
وي ابراز كرد: منشور كميته ملي المپيك ترجمه شده و تا آخر هفته منتشر خواهد شد. اصلاح اساسنامه نيز در دستور كار كميته ملي المپيك قرار دارد و به سرپرستي "مهدي قدمي" رييس كميسيون مديريت و برنامهريزي كارها پيش ميرود و حداكثر تا يك ماه آينده اساسنامه اصلاح خواهد شد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 11 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 265]