واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون حقوقي كانون جهانگردي ايران: استاندارد هتلهاي ايران با معيارهاي جهاني در نظر گرفته شده فاصله دارد خلاء بحثهاي آموزشي در صنعت هتلداري احساس ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستانها
معاون حقوقي و بينالملل كانون جهانگردي و اتومبيلراني جمهوري اسلامي ايران گفت: استاندارد هتلهاي ايران با معيارهاي جهاني در نظر گرفته شده فاصله دارد.
به گزارش واحد دريافت خبر ايسنا،منطقه خراسان، محمدعلي پاك سرشت با اظهار اين كه الگوي بينالمللي براي تعيين استاندارد هتل در دنيا وجود ندارد، افزود: در حال حاضر هر كشوري بر اساس معيارهاي خودش اقدام به تعيين استاندارد هتل ميكند.
وي بر ضرورت تسريع در استانداردسازي هتلهاي كشور تاكيد و تصريح كرد: سازمان بينالمللي جهانگردي استانداردها و معيارهايي را براي هتلهاي دنيا در نظر گرفته است كه متاسفانه استاندارد هتلهاي ايران با معيارهاي جهاني در نظر گرفته شده اين سازمان بينالمللي فاصله دارد.
وي گفت: در حال حاضر به شدت به بحثهاي آموزشي در صنعت هتلداري نياز داريم؛ به طوري كه خلاء بحثهاي آموزشي در صنعت هتلداري احساس ميشود.
پاك سرشت افزود: در طول سالهاي گذشته از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و بخش خصوصي هتلداري، اقداماتي براي آموزش در اين صنعت آغاز شده است، ولي با توجه به حجم فعاليت گستردهاي كه در صنعت هتلداري كشور وجود دارد، آموزشهاي تخصصي اين صنعت فراگير نشده است.
معاون حقوقي كانون جهانگردي ايران اظهار كرد: آموزش در صنعت هتلداري پايه و اساس استانداردسازي در هتلهاي كشور است و اگر آموزشهاي اين صنعت به خوبي انجام شود، استانداردسازي هتلهاي كشور هم به خوبي انجام ميگيرد.
وي با بيان اينكه صنعت هتلداري كشور داراي دو بخش سختافزاري و نرمافزاري است، افزود: ساختمان و تجهيزات هتلها مربوط به بخش سختافزاري و نيروي انساني براي ارائه خدمات نيز مربوط به بخش نرم افزاري است.
پاك سرشت با اظهار اين كه اغلب كاركنان هتلهاي كشور داراي دانش تجربي و مهارتي در زمينه هتلداري هستند، گفت: در صورتي كه هتلهاي كشور بهترين تجهيزات را نيز داشته باشند ولي سطح سواد كاركنان آنها پايين باشد سطح كيفيت خدمات در هتلهاي كشور كاهش خواهد يافت، در حالي كه با بكارگيري كاركنان آشنا به اصول و فن هتلداري ميتوان كيفيت خدمات را افزايش داد.
معاون حقوقي كانون جهانگردي ايران در خصوص تاثير تحريمها بر صنعت هتلداري كشور هم گفت: تحريمها اثري بر صنعت گردشگري و در نتيجه بر صنعت هتلداري نخواهند گذاشت؛ چرا كه به دليل وجود آثار طبيعي و تاريخي در ايران، گردشگران حرفهاي جامعه هدف گردشگري ما هستند.
وي اظهار كرد: ورود گردشگر خارجي به طور مستقيم به امنيت، رفاه، ثبات اقتصادي و صنعت هتلداري كشور تاثير خواهد گذاشت.
پاك سرشت در عين حال حفظ صنعت هتلداري را در حمايت دولت و حذف نشدن يارانه انرژي دانست.
وي به نرخ هتلهاي در ايران نيز اشاره و اظهار كرد: نرخ هتلهاي ايران قابل مقايسه با نرخ ساير كشورهاي جهان نيست؛ زيرا در حال حاضر ايران پايينترين نرخ هتلهاي دنيا را دارد.
وي در ادامه افزود: در صورت افزايش كيفيت و در نتيجه جذب ميهمان بيشتر در صنعت هتلداري، ارزان سازي بيشتر هتل در كشور نيز رخ خواهد داد.
پاك سرشت يكي از مشكلات صنعت هتلداري كشور را برگزاري همايش و سمينارهاي دستگاههاي دولتي در هتلها دانست و تاكيد كرد: برگزاري همايش و سمينارهاي دستگاههاي دولتي در هتلهاي كشور ظرفيت گردشگري را از صنعت هتلداري گرفته است؛ چرا كه با برگزاري اين گونه همايشها گردشگر از اسكان در هتل خودداري ميكند.
انتهاي پيام
دوشنبه 2 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]