واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رئيس بنياد مستضعفان بر ضرورت توسعه صنعت گردشگري در كشور تاكيد كرد
رئيس بنياد مستضعفان در مراسم بهره برداري از طرح توسعه و بازسازي هتل چهار ستاره پارسيان اوين، بر ضرورت عزم جدي در توسعه گردشگري در كشور تاكيد كرد.
به گزارش روز يكشنبه خبرنگار اقتصادي ايرنا ،"محمد فروزنده" در مراسم بهره برداري از اين هتل وابسته به سازمان سياحتي و مراكز تفريحي بنياد مستضعفان كه با حضور برخي مقام هاي بنياد مستضعفان، سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، شهرداري تهران، اتحاديه هتلداران و انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي برگزار شد، توجه به مسائل فرهنگي و امنيتي را دو عامل موثر در تاخير در تصميم گيري ها دانست و گفت: براي تسريع در اجراي اينگونه پرورژه ها بايد سياست گذاري هاي جديدي اعمال شود .
وي در ادامه افزود: ساخت و بازسازي اين هتل نمونه اي از كارهايي است كه بايد در كشور انجام شود و اين كار به آن معناست كه خوشبختانه در اين زمينه سرمايه گذاري هاي مناسبي در حال انجام است .
فروزنده معتقد است: براي سرمايه گذاري در اين بخش بايد كارهاي فراوان و گسترده اي انجام شود ، هرچند صنعت گردشگري و هتلداري را بايد از زواياي مختلف مورد بازنگري قرار داد.
رئيس بنياد مستضعفان، بخش فرهنگي را اولين زوايه اي كه بايد مورد بازنگري قرار گيرد، عنوان كرد و گفت: هميشه نگاه به هتل و گردشگري نگراني هايي را از ابعاد فرهنگي براي مسئولان ايجاد مي كرد، به طوري كه از گسترش اين نوع خدمات ابا داشتند و معتقد بودند نگراني ها از اين محل جدي است.
فروزنده در همين ارتباط اضافه كرد: براي توسعه بخش هاي هتلداري و گردشگري در كشور بايد براي رفع اين دو ابهام (فرهنگي و امنيتي)تدابير لازم اتخاد شود تا مانع از تاخير در تصميم گيري ها و در مجموع تاخير در اجراي توسعه هتلداري در كشور نشوند.
رئيس بنياد مستضعفان گفت: جمهوري اسلامي ايران نه تنها داراي يك تمدن كهن و غني است ، بلكه حرف هاي روشن و شفاف زيادي در اسلام بخصوص شيعه دارد كه براي معرفي اين ويژگي ها به جهانگردان بايد نسبت به رفع سريع تر اين نگراني ها ، اقدام شود.
وي با بيان آنكه هتل چهار ستاره پارسيان اوين از هتل هاي قديمي تهران است كه از ديرباز مورد توجه گردشگران و جهانگردان بوده است، گفت: از آنجا كه هزينه بالاي توسعه و نوسازي
هتل ها باعث نگراني سرمايه گذاران فعال در بخش هتل سازي و در مجموع مانع از حضور بخش خصوصي در اين بخش خواهد شد، لذا دستگاه هاي مسئول بايد شرايط لازم را براي افزايش حضور بخش هاي غيردولتي و خصوصي در اين بخش فراهم كنند.
فروزنده افزود: ساخت و توسعه هتل ها علاوه بر اينكه كار دقيق و زيبايي است، نقش زيادي در ايجاد اشتغال و ايجاد درآمد در كشور خواهد داشت.
رئيس بنياد مستضعفان سپس از سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري كه تلاش هاي زيادي در خصوص توسعه گردشگري و به روز كردن فناوري ها در اين بخش كرده است، قدرداني كرد و خطاب به كاركنان جديد اين هتل، گفت: با توجه به طي دوره هاي آموزشي مختلف داخلي و خارجي، بايد از تجارب سرپرستان با تجربه داخلي خود براي ارايه خدمات مطلوب تر و مناسب تر به مشتريان تلاش و از هر گونه فكر و روش جديد جهت ارتقاي ارائه خدمات بهره گيري كنيد.
وي بر ضرورت جوان گرايي در اين صنعت تاكيد كرد و گفت: براي آنكه هتل و هتلداري در ايران زود كهنه نشود، بهره گيري از دانش نوين و روز بايد هميشه مورد توجه قرار گيرد.
فروزنده در پاسخ به سئوال يكي از پيمانكاران مبني بر اينكه چرا بنياد در نوسازي هتل هاي خود از جمله آزادي از مشاوران خارجي استفاده كرده است، افزود: با وجودي كه اولويت سازمان سياحتي و مراكز تفريحي بنياد استفاده از پيمانكاران داخلي است ، اما بنياد اين شجاعت را نيز داشته كه براي اجراي طرح هاي خود از مشاوران خارجي نيز استفاده كند . زيرا مشاوران خارجي از ما در اين صنعت پيشتر هستند و بايد از تجارب آنها در اين بخش استفاده شود.
وي با بيان آنكه دنيا در اين بخش از ما بسيار پيشرفته تر است، گفت: ممكن است دانش ساخت و ساز و يا دانش اين كار را در اختيار داشته باشيم، اما فاقد كارخانه ساخت و تجهيزات هستيم و افرادي را كه بايد اين امور را ساماندهي كنند ،در اختيار نداريم. هتلداري و ايجاد هتل كاري عمراني و ساختي است ، لذا بايد بسترهاي آن در كشور فراهم شود.
فروزنده تاكيد كرد: براي توسعه هتلداري در كشور علاوه بر نيروي طراح، سازنده، سيستم هاي ساخت تجهيزات بايد تيم هاي خدمات بعد از بهره برداري را نيز در اختيار داشته باشيم.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز از اينكه سازمان سياحتي بنياد توانسته در بحث الگوسازي در مراكز اقامتي و هتل سازي پيشقدم شود، قدرداني كرد.
"محمدشريف ملك زاده" افزود: اين نهاد در سال هاي اخير در بخش توسعه گردشگري خوب درخشيده است ، به طوري كه اقدام آن تنها در جهت حفظ منافع نبوده است.
وي با اشاره به حمايت هاي مالي سازمان سياحتي و مراكز تفريحي بنياد از برگزاري اولين همايش بين المللي گردشگري كه با حضور فعالان اين صنعت از كشورهاي انگلستان، فرانسه و آمريكا تشكيل شد، گفت: همه مردم بايد جهت توسعه اين صنعت در كشور تلاش كرده و گام بردارند.
اين مقام مسئول با اشاره به الگوسازي سازمان سياحتي بنياد در ساخت هتل، ابراز اميدواري كرد: اين اقدام بنياد بتواند زمينه حضور بيشتر بخش خصوصي و عمومي كردن هرچه بيشتر اين صنعت را در كشور فراهم كند.
مديرعامل سازمان سياحتي و مراكز تفريحي بنياد نيز گفت: با اجراي طرح توسعه و نوسازي هتل، بخش هايي از ساختمان كه مدت ها به اداره آموزش اختصاص بافته بود، به ساختمان جديد هتل اضافه شد و تعداد اتاق هاي آن از 32 باب در گذشته به 150 باب در زمان حاضر افزايش يافته است.
"احد محمدي" كل سرمايه گذاري انجام شده براي اجراي طرح توسعه و بازسازي هتل چهار ستاره پارسيان اوين را 192 ميليارد ريال عنوان كرد و گفت: زيربناي اين هتل نيز از 9 هزار و 800 مترمربع قبل از بازسازي به 16 هزار مترمربع پس از بازسازي افزايش يافته است.
وي از همه دستگاه ها از جمله شهرداري، بانك ملي و غيره كه اين سازمان را در اجراي طرح يادشده ياري كردند،قدرداني كرد و گفت: با ساخت يك هتل، يك هتل ساز نيز تربيت كرديم.
محمدي با بيان آنكه پيمانكار مجري طرح توسعه اين هتل پيشتر كارهاي عمراني انجام مي داد و در ساخت هتل تخصصي نداشت ، اما اكنون به اين توانمندي رسيده است ، ابراز اميدواري كرد كه با توجه به تجارب جديد آن در ساخت هتل، اين شركت بتواند در توسعه صنعت هتلداري در كشور نقش موثري ايفا كند.
اقتصام ** 1558 ** 1557
يکشنبه 1 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]