تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850019347




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بررسي قابليت هاومشكلات گيلان، دردستيابي به برنامه چشم انداز 20ساله (قسمت اول )


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بررسي قابليت هاومشكلات گيلان، دردستيابي به برنامه چشم انداز 20ساله (قسمت اول )
در نشست "گيلان در چشم انداز 20 ساله"، از عدم ثبات مديريت در گيلان، عزل و نصب هاي بدون ضابطه و سياسي كردن امور به عنوان مهمترين مشكلات و موانع اين استان در دستيابي به اهداف مدنظر در سند چشم انداز 20 ساله، نام برده شد.


به گزارش ايرنا، رييس سازمان مطالعات وزارت آموزش و پرورش و نماينده سابق مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي، در اين نشست كه عصر روز پنجشنبه در رشت برگزار شد، دراين خصوص گفت: يكي از بزرگترين مشكلات اين استان، عدم ثبات مديريت در آن است.
دكتر "هاجر تحريري نيك صفت" افزود: در كشور ما از جمله گيلان، هركس به راحتي مي تواند مدير شود بدون آنكه قابليت ها و شاخص هاي لازم براي اين كار را در فرد مدنظر بررسي شود.
وي گفت: علاوه بر آنكه فردي هم كه مدير مي شود، امنيت خاطري براي ثبات در ادامه كار براي وي وجود ندارد و به راحتي عزل مي شود.
"نيك صفت" افزود: اين كار موجب مي شود تا مديران نتوانند برنامه ريزي ها و اهداف خود را در آن مدت كم به اجرا درآورده و يا نتيجه آن را به طور كامل ببينند.
وي با اشاره به تغيير سه استاندار در طول چهارسال دوره نمايندگي خود، در استان گيلان، گفت: عدم ثبات مديريت در اين استان موجب شده است تا با وجود كارهاي انجام شده، نتوانيم در راستاي برخي از قابليت هاي گيلان حركت كنيم.
وي سياسي كردن امور را از ديگر موانع توسعه گيلان ياد كرد و افزود: در حالي نمايندگان استان در اموري چون عزل و نصب مديران وارد كار شدند كه وظيفه آنها نظارت، نه دخالت در اين امور بوده است.
"نيك صفت" ادامه داد: ورود نمايندگان در زمينه هايي كه در حيطه وظايف آنان نيست، مانع دستيابي به اهداف مدنظر براي توسعه استان مي شود.
وي ضمن ابراز تاسف از كمرنگ بودن هماهنگي و اتحاد بين مديران استان، پراكندگي و نداشتن يك رويه واحد در امور را از ديگر مشكلاتي عنوان كرد كه گيلان از آن رنج مي برد.
نماينده سابق مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به تدوين سند چشم انداز 20 ساله گيلان، اظهار داشت: اين سند به عنوان سند ملي راهبردي، با در نظر گرفتن قابليت ها، محدوديت ها و تنگناهاي مربوط به توسعه گيلان در تيرماه سال 84 طراحي و تدوين شده است.
وي ضمن برشمردن قابليت هاي گيلان در بخش هاي مختلف، از موقعيت ممتاز طبيعي و زيست محيطي و وجود رودخانه هاي متعدد در گيلان به عنوان يكي از اين قابليت ها نام برد كه به دليل استفاده نادرست از رودخانه ها در زمان حاضر، در بدترين وضع ممكن قرار دارند.
"نيك صفت" گفت: آمار بالاي نرخ بيكاري نيروهاي تحصيل كرده و متخصص در گيلان، مسووليت مديران استان را در قبال ايجاد اشتغال براي اين افراد بيشتر مي كند.
وي افزود: بايد با ايجاد اتاق فكر و فضا براي بيان نقد مناسب، زمينه حضور و مشاركت بيشتر اين نيروها را در گيلان فراهم كنيم.
"نيك صفت" ادامه داد: متاسفانه در زمان حاضر فضا به گونه اي شده است كه چون مسوولان فرصت نقد را به ديگران نمي دهند، نيروهاي متخصص و كارشناس نيز از ارايه نقدهاي سازنده واهمه دارند.
وي تصريح كرد: با وجود اينكه ايجاد شبكه هاي حمل و نقل جاده اي و ريلي از مزيت هاي اين استان محسوب مي شود اما به دليل كمبود اعتبارات روند احداث و توسعه اين شبكه ها به كندي انجام مي شود.
اين مقام مسوول، از بالابودن سرعت فرسودگي و طولاني بودن اجراي پروژه ها، شكنندگي محيط زيست، پايين بودن درآمدهاي عمومي به نسبت ساير استانها براي خدمات رساني شهري و بالابودن تراكم جمعيت و نرخ بيكاري از عمده ترين تنگناهاي موجود گيلان نام برد كه در سند چشم انداز 20 ساله ذكر شده است.
"نيك صفت" در ادامه درخصوص برخي از مسايل اساسي گيلان هم گفت: آلودگي رودخانه ها، مشكل دفن زباله، استفاده از روش هاي سنتي در كشاورزي، مهاجرت روستاييان به شهرها، وابستگي اقتصاد استان به تك محصول برنج، كمبود بازارچه هاي مناسب، ناكافي بودن فضاهاي فرهنگي و نبود فرهنگ سرا از جمله مسايلي است كه بايد براي رفع آن تلاش كرد.
وي افزود: بايد براي حل مشكل برداشت بي رويه شن و ماسه از بستر رودخانه ها، واگذاري كارهاي عمراني به پيمانكاران بدون نظارت و پيشگيري از بيماري هاي خاص و شايع اين استان فكر اساسي كرد.
وي ازنبود انبارهاي بزرگ و سردخانه اي، مجتمع دايمي نمايشگاهي، به عنوان يكي ديگر از معضلات گيلان نام برد.
"نيك صفت" در ادامه سخنان خود، بيان داشت: در حالي به بهانه ايجاد اشتغال براي جوانان اقدام به تاسيس شهرك گلخانه اي در گيلان كردند كه به دليل فراهم نبودن زيرساخت هاي لازم در آن شهرك، نه تنها آن جوانان بيكار ماندند بلكه بدهكار و ورشكست نيز شدند.
وي درادامه تشريح مشكلات و مسايل اساسي در گيلان،ادامه داد: ساليان طولاني است كه كار رسوب برداري از سد سفيدرود انجام نشده و اين مساله مشكلات عديده اي را به وجود آورده است.
وي علاوه بر مشكل كاربري زمين و شفاف نبودن ضوابط در ابن بخش، از فرسوده بودن صنايع و قديمي بودن فناوري هاي صنايع گيلان به عنوان ديگر مشكلات استان نام برد كه بايد به آن توجه كرد.
رييس سازمان مطالعات وزارت آموزش و پرورش، با بيان اينكه با وجود پيشرفت هاي مناسب، اجراي برخي از طرحها كند و پرانتقاد بوده است، بر لزوم توجه مديران به سند چشم انداز 20 ساله در برنامه ريزي ها تاكيد كرد.
وي افزود: مديران بايد به اين برنامه اعتقاد داشته باشند و خود را ملزم به ادامه راه مسوولان قبل بدانند.
كد2 ادامه دارد 506/7289/ 1552 شماره 518 ساعت 20:20 تمام
 پنجشنبه 28 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن