واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: جمعي ازاساتيد: فضيلت مداري بايد مبناي وحدت حوزه و دانشگاه باشد
ساري - جمعي ازاساتيد حوزه و دانشگاه فضيلت مداري را مبناي وحدت حوزه و دانشگاه دانستند وگفتند: حوزه و دانشگاه دو مركز علمي و تعليمي هستند كه خاستگاه و فطرتي مشترك دارند.
آنها درگفت و گو با خبرنگارايرنا افزودند: امروزه براي استقلال كشور هم بايد به علوم ديني حوزه و هم بايد به علوم نرم افزاري ازطريق دانشگاهها اهتمام داشت .
يك استاد حوزه و دانشگاه بابل گفت : بايد بين حوزه و دانشگاه، اين دوگروه روشنفكر و تاثيرگذار جامعه وحدت و همفكري وجود داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمين "عباس نيكزاد" اظهارداشت : آيين ، دين ، منافع ملي و دشمن هر دو گروه، مشترك است و آنها بايد همفكر و همگام از تجربيات هم استفاده نمايند.
وي تصريح كرد:براي نزديكي اهداف مشترك حوزه و دانشگاه بايد شخصيتهايي را كه دست پرورده هر دو قشر مي -باشند و پايبند به اصول انقلابي و نظام ، استقلال كشور و دشمن شناس هستند در راس امور قرار گيرند.
وي عملكرد مشترك حوزه و دانشگاه را در سالهاي اخير مثبت ارزيابي كرد و اظهار داشت : براي كوتاه كردن دست دشمنان بايد بيش از پيش به جنبش نرم افزاري روي آورد.
يكي ديگراز مدرسين حوزه و دانشگاه كشور در اين باره گفت : علم در دنياي امروز متشكل از علم دين و علم روز مي باشد.
حجت الاسلام والمسلمين "جلال صدر" اضافه كرد: حوزه و دانشگاه بايد مكمل هم باشند چرا كه امروزه در دنيا نه حوزه و نه دانشگاه بدون تاثيرگذاري نسبت به هم و عدم تبادل افكار نمي توانند به رشد و بالندگي در جهات مختلف دست يابند.
وي تصريح كرد: حوزه و دانشگاه بايد علوم ديني را به دانشگاه ارايه دهد و از آن طرف دانشگاه نيز علوم جديد را به حوزه منتقل نمايد چرا كه هر دو به همديگر نياز دارند.
وي بابيان اينكه وحدت حوزه و دانشگاه ضرورت دارد اشاره كرد: با وحدت حوزه و دانشگاه مفاهيم ديني و الهي و نيز علوم جديد از نگاه ديني در داخل و خارج از كشور رواج مي يابد.
وي خاطرنشان كرد: هم اكنون يكي از مهمترين چالش هايي كه در وحدت حوزه و دانشگاه وجود دارد اين است كه برخي معتقدند كه "حوزه و دانشگاه نمي توانند وحدت داشته باشند" و مي خواهند براساس آن جدايي دين از سياست را دامن بزنند.
همچنين مشاور رييس جمهوري در حوزه روحانيت در باره وحدت حوزه و دانشگاه اظهارداشت : حوزه و دانشگاه بايد براي رسيدن به فضيلت تلاش كنند.
به گفته "ناصر سقاي بي ريا"، دانشگاه بايد يكسري دروس جهان بيني قوي و نيز دروس اخلاق براي دانشجويان و اساتيد داشته باشد تا بتواند فضيلت محوري را حفظ كند.
وي خاطرنشان كرد: بايد ريشه و اساس وحدت حوزه و دانشگاه يكي باشد تااين وحدت حقيقي بين آن دو صورت پذيرد درغيراين صورت سالي يكبار دور هم جمع شدن و بعد ازآن همه چيز به فراموشي سپردن نمي تواند مشكلي را در جامعه حل كند.
وي گفت : نمايندگان مقام معظم رهبري ، طراحان ، برنامه ريزان ، وزارت آموزش وپرورش ، آموزش عالي ، شوراي عالي فرهنگي و غيره مي توانند نقش كليدي را در ساماندهي وحدت حوزه و دانشگاه ايفا نمايند.
27 آذر ماه به عنوان "روز وحدت حوزه و دانشگاه " در كشور نامگذاري شده است . ك /4
7329/503/402/508
چهارشنبه 27 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]