تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826008193




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حضور خاتمى در دانشگاه تهران ، اصلاح طلبان را به جان هم انداخت


واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: حضور خاتمى در دانشگاه تهران ، اصلاح طلبان را به جان هم انداخت
در جريان سخنراني روز گذشته محمد خاتمي رئيس جمهور سابق، اعضاي سازمان ادوار دفترتحكيم در حالي كه تصاويري از عبدالله نوري در دست داشتند خواستار حضور نوري در انتخابات رياست جمهوري شدند و شعارهايي را عليه خاتمي سر دادند.

به گزارش كيهان سرانجام بعد از دو بار تغيير در زمان از پيش تعيين شده براي حضور محمدخاتمي در دانشگاه تهران، وي ديروز در دانشگاه تهران حاضر شد.

همزمان با حضور رئيس جمهور پيشين جمهوري اسلامي ايران در دانشگاه تهران جمعي از دانشجويان اين دانشگاه با صدور نامه اي سرگشاده با عنوان «آقاي خاتمي، ما هم سوال داريم» سوالاتي را از وي مطرح كردند.

براساس گزارشات دريافتي در دقايق آغازين اين مراسم، طرفداران خاتمي و هواداران عبدالله نوري با يكديگر درگير شده و تنش هايي در سالن بروز كرد.

در جريان اين تنش ها اعضاي سازمان ادوار دفتر تحكيم در حالي كه تصاويري از عبدالله نوري در دست داشتند خواستار حضور وي در انتخابات رياست جمهوري شدند و شعارهايي را عليه خاتمي سر دادند. اين در حالي بود كه انجمن اسلامي دانشگاه تهران با هدف جلوگيري از ورود حاميان نوري به تالار شهيد چمران محل سخنراني خاتمي، تدابير ويژه اي را به كار گرفته بود.

اعتراضات هواداران عبدالله نوري اما به همين جا ختم نشد چنانكه در اعتراض به حضور خاتمي در دانشگاه تهران درب سالن محل برگزاري سخنراني را شكستند.

هواداران عبدالله نوري با آتش زدن تصاوير خاتمي و همچنين ريختن تصاوير وي در سطل زباله به حضور رئيس جمهور سابق در دانشگاه تهران اعتراض كردند.

اين در حاليست كه در ميان حاضران در سالن دست نوشته هايي مبني بر تحريم انتخابات به چشم مي خورد.

صبح دوشنبه از دانشگاه هاي اميركبير، تربيت مدرس، خواجه نصير، شريف و تربيت معلم، اتوبوس هايي براي انتقال دانشجويان به دانشگاه تهران و محل سخنراني خاتمي توسط انجمن هاي اسلامي اين دانشگاه ها در نظر گرفته شده بود. به طوري كه وقتي درب سالن در اثر ازدحام جمعيت شكسته شد، دانشجويان با صندلي هايي كه از ساعتي قبل با انتقال اتوبوسي پر شده بود، مواجه شدند.

پس از شكسته شدن درب سالن، يكي از اوباش، تصوير امام خميني(ره) را كه بالاي درب نصب شده بود، پاره كرد.

حاميان خاتمي و اعضاء انجمن اسلامي دانشگاه تهران نيز كه از خاتمي براي حضور در اين مراسم دعوت كرده بودند، شعارهايي در حمايت از خاتمي سر دادند. «خاتمي قهرمان، براي حفظ ايران، اميد ملت بمان»جزء شعارهاي اصلي طرفداران خاتمي است كه به صورت دست نوشته هايي نيز در سالن ديده مي شد.

برخي زد و خوردهاي پراكنده در گوشه و كنار سالن مشاهده شد.

مخالفان خاتمي با شعارهايي مانند «آزادي، مساوات، تحريم انتخابات»، «انجمن سنتي تو مايه خفتي»، فضاي اين مراسم را متشنج كردند. اين طيف افراطي همچنين شعارهاي متعددي عليه دولت سر دادند كه در اين شعارها، حاميان خاتمي نيز آنها را همراهي مي كردند.

زماني كه مجري برنامه سخناني در مورد فجايع غزه ايراد كرد با واكنش منفي حضار مواجه شد تا حدي كه صداي وي تقريباً به كسي نمي رسيد.

صحبت هاي بعدي مجري درباره آرمان هاي انقلاب نيز به همين صورت مورد استقبال حضار صورت نگرفت.

هيچ كدام از دانشجوياني كه قصد سوال شفاهي از خاتمي را داشتند، اجازه اين كار را پيدا نكردند. سوال هاي كتبي نيز تنها حول و حوش حضور يا عدم حضور خاتمي در انتخابات سال آينده بود.

جمعي از دانشجويان دانشگاه تهران نيز با صدور نامه اي سرگشاده با عنوان «آقاي خاتمي، ما هم سؤال داريم» همزمان با حضور ديروز خاتمي در دانشگاه تهران، در اين نامه سؤالاتي را از وي مطرح كردند.

در نامه سرگشاده جمعي از دانشجويان مسلمان دانشگاه تهران كه پيش از ظهر دوشنبه در دانشگاه تهران منتشر شد، خطاب به سيدمحمد خاتمي آمده است: بعد از دوران اصلاحات، اين سومين حضور شما در سياسي ترين دانشگاه ايران است. حتما يادتان هست كه در سال پاياني دوره 8 ساله رياست جمهوري تان چه رخ داد! فرزندان شما كه سالها برايتان سوت و كف زده بودند شما را هو كردند و چقدر زيبا شاهد شعار زنده باد مخالف من، بودند؛ به خاطر مي آوريد؟ به اخراج از سالن توسط همراهانتان، تهديدشان كرديد و در آدم بودنشان شك كرديد و اين دانشجويان ارزشي و مسلمان بودند كه احترام رئيس جمهور مملكتشان را حفظ كردند و از حق نقد و سؤال هاي بيشمار خود از گفتمان اصلاح طلبان گذشتند.

رئيس جمهور سابق ما، آنجا شما از شنيده شدن صداي دشمن در پايگاه اصلاح طلبان گفتيد، چقدر دير اين صدا به گوش شما رسيد. صدايي كه از همان ابتدا به گوش ما و ساير دوستداران نظام رسيده بود. امروز هم اين صداها واضح تر شنيده مي شود. از حمايت هاي رئيس جمهور آمريكا از اصلاح طلبان چه خبر؟ اخيرا براي چندمين بار از اصلاح طلبان بيروت تا تهران حمايت كرده است، به نظر شما اين حمايت ها در پاسخ صداهاي خارج شده از اردوگاه اصلاحات نيست؟

حجت الاسلام والمسلمين خاتمي، بالاخره ما نفهميديم كه اصلاحاتي كه تاكنون تعريف دقيقي نشده است براي دموكراسي قيد دين مي آورد يا براي دين قيد دموكراسي؟ شما اظهارات آقايان آغاجري، سروش و گنجي را كه بوي ارتداد از آن به مشام مي رسد شنيده ايد؟ موضع شما به عنوان يكي از رهبران اصلاحات چيست؟

همچنين «انجمن اسلامي دانشجويان دموكراسي خواه» دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران بخش هاي مهم 10 سؤال خود را در قالب يك بيانيه منتشر كرد.

در اين بيانيه خاتمي را «رئيس سابق جمهوري» و «كانديداي احتمالي رياست آينده جمهوري» خوانده اند و تأكيد كرده اند «معتقديم اگر خاتمي مي خواهد بيايد، اين آمدن نبايد با دعوت اين و آن باشد» و نخستين سؤال خود را با موضوع «تداركاتچي نبودن رئيس جمهوري و تلاش براي اجراي قانون اساسي»، نوشته اند.

در ادامه بيانيه نيز 9 مورد ديگر از پرسش هاي خود را با موضوع «وعده هاي خاتمي در زمان رياست جمهوري» نوشته اند.

همچنين در بيرون از سالن گروهي با نام «گروه 88 دانشكده فني» برگه هاي كوچكي با عكس خاتمي توزيع مي كنند كه در پشت آن اين عبارت درج شده است: «پيوند دو جنبش ايراني- جنبش دانشجويي و جنبش اصلاحات».

در همين حال خاتمي نيز با اصرار حضار آماده پاسخگويي درباره حضور 3 باره اش در انتخابات شد ولي زماني كه بار ديگر به شرط گذاري براي حضور در انتخابات تأكيد كرد با واكنش بسيار منفي حضار روبرو شد به طوري كه تعدادي از آنها تالار را ترك كردند.

خاتمي در پاسخ به سؤالي درباره عبور برخي از اصلاح طلب ها از وي بعد از مكث زياد پاسخ داد: هر كس مي خواهد عبور كند عيبي ندارد همانطور كه امام گفته همه اجازه فعاليت دارند.

وي با بيان اينكه ديگر امروز رد و تأييد صلاحيت ها اثر منفي ندارد، مدعي شد: اين امر باعث تأسف است. امروز زندان رفتن در اين نظام باعث خفت نيست و اين بسيار بد است. ما از حوزه دفاع از اسلام و جمهوري اسلامي سخن مي گوئيم، بايد بگونه اي شرايط باشد كه هر كس كه با او برخورد مي شود، مانند يك انسان مجرم خطرناك باشد نه اينكه تنها به خاطر انتقام و به دليل داشتن سلايق سياسي برخورد و يا رد صلاحيت شود.

خاتمي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه آيا هشت سال كافي نيست؟، گفت: براي رسيدن به آرمان هاي انقلاب هشت سال كافي نيست، بلكه وقتي اصلاحات تدريجي است، 28 سال هم براي آن كافي نيست. من به هيچ وجه نمي گويم كه عيب نداشتيم. اتفاقاً عيوب زيادي هم داشتيم و حتي برخي فرصت ها را از دست داديم. اگر آن زمان كه برخي در مقابل اصلاحات و خواست مردم ايستادگي مي كردند، با قاطعيت بيشتري عمل كرده بوديم، نتيجه بهتر بود. اگر بعضي از كارشكني ها انجام نمي شد، قطعاً دستاوردهاي بيشتري داشتيم و در عين حال اعتراف مي كنم ضعف در دولت نيز وجود داشت.

وي در عين حال خاطرنشان كرد: البته به نام اصلاحات حرف هاي بي ربطي گفته شد اما آنها را به حساب اصلاحات مورد علاقه من نگذاريد. اكنون اگر اصلاحات روي كار بيايد تجربه هشت سال دولت اصلاحات و چهار سال اخير را هم دارد.
 سه شنبه 26 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: کيهان]
[مشاهده در: www.kayhannews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن