تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815247594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استفاده زياد از تلويزيون و اينترنت سلامت جسم و روان كودكان را تهديد مي كند


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: استفاده زياد از تلويزيون و اينترنت سلامت جسم و روان كودكان را تهديد مي كند
پژوهشگران با دستيابي به نتايج قطعي تر اعلام كردند; تماشاي زياد تلويزيون و انجام بازيهاي رايانه اي يا استفاده از اينترنت به مدت طولاني سلامت كودكان را به خطر مي اندازد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا كودكاني كه وقت زيادي را در طول روز به تماشاي تلويزيون يا كار با اينترنت و رايانه اختصاص مي دهند در معرض طيف قابل توجهي از مشكلات سلامت مانند چاقي يا ميل به كشيدن سيگار قرار دارند.
در اين تحقيق متخصصان انستيتو ملي سلامت آمريكا پژوهشگران دانشگاه ييل و مركز پزشكي اقيانوسيه كاليفرنيا با همكاري يكديگر روي 173 تحليل قبلي كه از سال 1980 انجام شده است تجزيه و تحليل هاي گسترده اي انجام داده اند .
اين تحقيق يكي از فراگيرترين ارزيابي هايي است كه تا اين تاريخ روي نحوه تاثيرات تماس با منابع رسانه اي روي سلامت جسمي كودكان و نوجوانان صورت گرفته است .
اين مطالعات پيشين كه عمدتا در آمريكا انجام شده بودند بيشتر روي تلويزيون متمركز شده اند اما برخي نيز نگاهي به تاثيرات بازي هاي ويدئويي فيلم ها موسيقي رايانه و استفاده از اينترنت داشته اند.
لازم به ذكر است كه سه چهارم از اين تحقيقات نشان داده است كه تماشاي زياد تلويزيون عواقب منفي و نامطلوبي براي سلامت كودكان دارد.
اين پژوهش شواهد علمي قوي و مستدلي ارائه مي كند كه بر اساس آن كودكاني كه زياد با رسانه ها در تماس هستند بيشتر با مشكل چاقي مواجه مي شوند ميل به كشيدن سيگار در آنها بوجود مي آيد و فعاليتهاي جنسي را از سنين بسيار پايين تر آغاز مي كنند. هم چنين بر اساس اين پژوهش گرايش به مصرف الكل و مواد مخدر و كاهش بازده تحصيلي در مدارس در اين كودكان به مراتب بيش از آنهايي است كه كمتر با ابزار رسانه اي مختلف در تماس هستند.
 شنبه 23 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن