تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه كه روزه مى‏گيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855618473




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در سمينار بررسي مسائل خانواده و بهداشت باروري از ديدگاه اسلام وزير بهداشت: محور سلامت خانواده مهمتر از عنوان بهداشت باروري است


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: در سمينار بررسي مسائل خانواده و بهداشت باروري از ديدگاه اسلام وزير بهداشت: محور سلامت خانواده مهمتر از عنوان بهداشت باروري است


تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: بحث سلامت خانواده را مهمتر و جامع تر از عنوان بهداشت باروري مي دانم زيرا در سلامت خانواده علاوه بر بهداشت باروري به بهداشت رواني، توانمندسازي و روابط اعضاي خانواده توجه مي شود.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، كامران باقري لنكراني در سمينار بررسي دستورالعمل مسايل خانواده و بهداشت باروري از ديدگاه اسلام كه به ميزباني مجمع تقريب مذاهب اسلامي در حال برگزاري است، اظهار داشت: وضعيت خانواده در جهان تاسف بار است كه بايد از جهات گوناگون بررسي شود، يكي از محورهاي مهم در خانواده، سلامت مادر است كه در اين زمينه آمارها نگران كننده است.
وي ادامه داد: در اهداف هزاره سوم، بحث سلامت مادران مورد توجه خاصي قرار گرفته كه تا سال 2015 مرگ و مير آنها كاهش يابد ولي آمارها ظرف 20 سال گذشته نشان مي دهد اتفاق مهمي رخ نداده و در حال حاضر از هر 100 هزار بارداري، 400 مورد منجر به مرگ مي شود.
لنكراني خاطر نشان كرد: جاي تاسف است كه در ساليان اخير و بعد از اشغال افغانستان رقم مرگ و مير مادران نه تنها بهبود پيدا نكرده بلكه در ايالتهاي گوناگون آن به خصوص "بدخشان" به شش هزار و 500 نفر به ازاي هر 100 هزار نفر رسيده كه در هيچ كجاي دنيا اين آمار سابقه ندارد.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي افزود: اگر باور داريم كه محور خانواده مادر است، كمبود امكانات باعث متزلزل شدن كيان خانواده مي شود و تاثير بدي را در مرگ و مير نوزادان و كودكان زير پنج سال دارد.
وي تصريح كرد: بازخواني اين پرونده به كاهش مرگ و مير مادران باردار كمك مي كند و ضروري است كه برخي عوامل مورد توجه قرار گيرند، مثلا زايمان مادر زير 18 سال و يا بعد از 35 سال خطر دارد، فاصله ميان بارداري نبايد كمتر از پنج سال باشد. زمان وضع حمل و زايمان بايد كاملا برنامه ريزي شده و تحت كنترل باشد تا بتوان از مرگ و مير مادر و نوزاد جلوگيري كرد.
لنكراني تاكيد كرد: ميزان دسترسي به خدمات درماني و فاصله محل سكونت تا محل ارايه خدمات و همچنين امكانات و ميزان درآمد بهداشتي هر كشور بسيار مهم است. آمار مرگ و مير مادران باردار در ايران كاهش يافته كه نشان مي دهد به رقم 6/73 درصد رسيده است با توجه به اينكه در اهداف هزاره سوم كاهش 75 درصدي پيش بيني شده متوجه مي شويم كه ايران به اين هدف رسيده است.
وي خاطر نشان كرد: يكي از نقاط قوت مساله بهداشت در ايران اين است كه ميزان تحصيلات و آگاهي مادران در امر باروري افزايش يافته و اقدامات زيادي براي توسعه اين موضوع رخ داده و به نظر من مساله بهداشت باروري مهمتر از ساخت و ساز درمانگاههاست كه افزايش سطح سواد مادران در اين زمينه حائز اهميت است.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تصريح كرد: ميزان بالا رفتن سطح سواد پرسنل آموزش ديده، زنان و مامايي از 85 درصد به 97 درصد افزايش يافته و كساني كه براي زايمان نمي توانند از مساعدت پرسنل آموزش ديده بهره مند شوند به كمتر از سه درصد رسيده است و به طور طبيعي در فاصله حدود 10 كيلومتري مكان زندگي هر خانواده، خدمات بهداشتي و درماني وجود دارد.
لنكراني اظهار داشت: در تمامي روستاها حدود پنج هزار ماما را قرار داده ايم و خوشحاليم كه در راس عوامل كمك رساني به اين امر رهبران ديني جامعه قرار دارند و اين موضوع را با گستردگي خاصي پيگيري مي كنيم. ما حاضريم كه تجربيات ايران را به تمامي كشورهاي مسلمان بخصوص اندونزي منتقل كنيم كه بتوانيم شاهد تحولات مثبت بر كاهش مرگ و مير مادران باشيم.
وي تصريح كرد: يكي از مشكلات مسايل باروري در ايران اين است كه وضعيت در استان هاي مختلف يكسان نيست و آن هم به خاطر دهكهاي درآمدي است كه تقريبا فاصله 20 درصدي را در ايران شاهد هستيم البته در برخي كشورها اين رقم به 300 درصد هم رسيده بنابراين براي كاهش اين امر بايد اقدام كنيم. اگر قرار است در خانواده و مرگ و مير مادران تحولي انجام شود اين موضوع بدون توجه به مسايل اجتماعي محقق نخواهد شد.
وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي خاطر نشان كرد: طي دو دهه گذشته در زمينه بهداشت خانواده تغييراتي به وجود نيامده كه اين موضوع نگران كننده است، بايد به محوريت خانواده بيشتر از بهداشت باروري اهميت داد نبايد بهداشت باروري به ابزاري براي شهوت مداران تبديل شود.
وي در ادامه افزود: در زمينه خانواده و بهداشت آن، ما هم منطق علمي داريم و هم منطق ديني كه تلاش مي كنيم و آن را تكليف خود مي دانيم كه بحث سلامت خانواده را به شدت پيگيري كنيم و اعتقاد داريم كه سلامت خانواده مهمتر از بهداشت باروري است.
لنكراني ادامه داد: عدم توجه به بهداشت خانواده باعث شده كه در كشورهاي جهان افراد مبتلا به بيماريهاي گوناگون افزايش يابد كه اين موضوع به ويژه در كشورهاي شمال موجب نگراني است.
وي اظهار داشت: در احاديث اسلامي به ويژه از پيامبر اكرم(ص) و در كتب اهل سنت نقل شده كه به مومنان اجازه داده نشده كه خود را در موضع خواري قرار دهند و گمان مي كنم كه اگر به عزت مومنين توجه شود بايد مقوله خانواده مدنظر قرار گيرد.
وي تاكيد كرد: اسلام به مسلماناني با كيفيت، هوشمند و سالم احتياج دارد و موضوع سلامت خانواده، مادر، كودك و نوزاد را اسلام اداي دين و تكليف مي دادند. فرزند سالم در يك خانواده مي تواند استعدادهاي خود را شكوفا كند و به رشد و تعالي برسد.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در پايان سخنان خود در اين سمينار گفت: بنابراين در زمينه سلامت خانواده و بهداشت باروري تكليف مهمي داريم كه تقاضا مي كنيم نگاه فرهنگي، ديني و مبنايي به خانواده با بحث هاي كارشناسي مستحكمتر ميان كشورهاي اسلامي به خصوص ايران و اندونزي گسترش يابد./01/198/120
 چهارشنبه 20 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن