واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: استاندار خراسانشمالي: استفاده از لامپ رشتهاي در دستگاههاي اجرايي ممنوع است
جام جم آنلاين: مهندس محمدحسين جهانبخش استاندار خراسان شمالي بر لزوم صرفهجويي در مصرف انرژي تاكيد كرد و گفت: از امروز استفاده از لامپهاي رشتهاي در دستگاههاي اجرايي ممنوع است كه در اين راستا افرادي از شركت برق و استانداري براي بازديد به ادارهها خواهند رفت.
به گزارش ايسنا ، استاندار خراسانشمالي در جلسه شوراي اداري استان افزود: در كشور70 ميليون نفري ايران بيشتر از كشور چين با يك ميليارد و300 ميليون نفر جمعيت انرژي مصرف ميشود كه اين يك فاجعه است.در كشور ايران كه برخوردار از جامعه اسلامي و فرامين ديني به خصوص در زمينه صرفهجويي و پرهيز از اسراف است مصرف اينگونه انرژي دردي بزرگ است.
وي بيان كرد: ميانگين انرژي توزيع شده برق در خراسان شمالي ماهانه 100 ميليون كيلووات ساعت است كه براي اين ميزان ماهيانه60 ميليارد ريال و ساليانه 720 ميليارد ريال يارانه پرداخت ميشود.
استاندار خراسانشمالي گفت: از امروز استفاده از لامپهاي رشتهاي در دستگاههاي اجرايي ممنوع است كه در اين راستا افرادي از شركت برق و استانداري براي بازديد به ادارهها خواهند رفت.
وي خاطرنشان كرد: مديران بايد فردي را در دستگاه ملزم كنند كه بررسي كند زماني كه اداره تعطيل ميشود حتما همه لامپهاي اضافي خاموش باشد. خراسانشمالي از معدود استانهايي است كه افراد براي انشعاب برق در نوبت قرار نميگيرند و تنها با يك تلفن از اين حق برخوردار ميشوند.
او ادامه داد: با تمهيدات انديشيده شده توسط مسوولان شركت برق استان، خراسان شمالي كمترين خاموشي را در كشور داشته است.
استاندار خراسانشمالي بار ديگر بر لزوم صرفهجويي در مصرف انرژي تاكيد كرد و افزود: ارتقاي بهرهوري جلوگيري از هدررفت سرمايههاي ملي است.
وي ادامه داد: بهره گيري بهينه از نيروهاي پرتوان، مهارت نيروي انساني، امكانات و اعتبارات نيز باعث ارتقاي بهرهوري ميشود كه ارتقاي رفاه اجتماعي را به همراه خواهد داشت.
وي خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامي ما تجلي تعالي انسانها و اوج بهرهوري ازتوان انسانهايي بود كه تمام وجودشان را در طبق اخلاص گذاردند و براي پيروزي انقلاب اسلامي جانفشاني كردند.
رييس مركز ملي بهرهوري ايران نيز در اين جلسه گفت: بهرهوري ضامن رشد جامعه است و كاستي در اين زمينه موجب كاستيهاي بسياري در جامعه خواهد بود.
دكتر ميرزايي افزود: در طرح تحول اقتصادي دولت، بهره وري به عنوان هدف اصلي مطرح شده است؛ زيرا بهرهوري مفهومي عميق، گسترده و پردامنه است. اكنون 2/1 يارانه در كشور را دهك اول و 5/33 آن را پردرآمدترين دهك جامعه مصرف مي كنند كه نحوه بهره گيري از اين منابع عادلانه نيست.
وي گفت: بهره وري مدل عملكرد نظام اقتصادي و مديريتي جامعه و شاخصي مهم است و دستيابي به آرمانهاي نظام بدون بهرهوري امكانپذير نيست.
او بيان كرد: دامنه اين مفهوم در فرهنگ ديني ما به مراتب عميقتر از چيزي است كه در فرهنگ غرب وجود دارد، اما متاسفانه اين اصل مهم در جامعه مغفول مانده است.
ميرزايي از بين بردن منابع به علت عدم شناخت از آنها، تضييع و هدردادن و زيادهروي در استفاده از منابع را از جمله چالش ها در اين زمينه ذكر كرد.
وي گفت: كريهترين چهره فقر، فقر ناشي از عدم تحرك توليد است و براي ريشهكني آن در جامعه مهمترين كار رونق توليد و تكاپو است. جهان اقتصادي به سرعت در هم تنيده مي شود و در چنين شرايطي رقابت اهميت مي يابد كه كشورهايي مي توانند در اين ميان موفق شوند كه در بهره وري توفيق بيشتري داشته باشند.
رييس مركز ملي بهره وري گفت: بهرهوري انرژي در ايران يك سوم متوسط جهاني است و شدت مصرف انرژي در دنيا نزولي و در ايران صعودي است.نظام بودجهريزي در كشور ما بر اساس هزينه است و هر فردي كه بيشتر هزينه كند پول بيشتري ميگيرد نه هر كسي كه بيشتر بهرهوري كند.
ميرزايي تاكيد كرد: تخصيص اعتبار و به خصوص دادن دستمزد بايد تابعي از بهرهوري باشد تا براي اين امر انگيزه و بستر فراهم شود. بايد با فراهم كردن بسترها، زمينه ارتقاي بهرهوري در كشور فراهم شود تا دستاوردهاي خوبي در اين زمينه حاصل شود.
مشايخ معاون مركز توسعه و تحول اداري وزارت كشور نيز گفت: براي ارتقاي بهرهوري بايد به ساختار آن توجه شود.
وي افزود: بايد دستاوردها و شاخصهاي مورد نظر مشخص شود كه در اين زمنيه كميته راهبردي استانها تشكيل خواهد شد. در اين راستا كميتههاي امور عمومي، اقتصادي، اجتماعي و سياسي و امنيتي و زيربنايي فعال ميشود.
سه شنبه 19 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]