تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 20 مرداد 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1810523481




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همه دردسر های چشم رنگی شدن !


واضح آرشیو وب فارسی:ایران ویج: همه دردسر های چشم رنگی شدن !



عنبیه شناسی یکی از شیوه های تشخیص اختلال و بیماری در بدن است که از اواسط قرن نوزدهم در مجارستان برای تشخیص اختلال ها و بیماری های انسان مورد استفاده قرار گرفته است. البته پیشینه این دانش را هزار سال قبل از میلاد مسیح می دانند که شکل نوین آن توسط ایگناتس فون پکزلی ارائه شده است. این شیوه تشخیصی که امروزه در کنار شیوه های درمانی طب مکمل در جهان مورد استفاده قرار می گیرد بر این اصل استوار است که هر اندام یا ارگان بدن در سطح عنبیه چشم در ناحیه کاملا مشخص و معینی قرار دارد. براساس دانش این علم، افراد می توانند با بهره گیری از تخصص کارشناسان و متخصصان عنبیه شناسی زمینه های ژنتیک یا اکتسابی سلامت و بیماری را در خود بررسی کرده و به این ترتیب امکان و احتمال ابتلا به بیماری های جسمی و روحی را در بدن خود بررسی کنند. این شیوه که یکی از بی خطرترین و ارزان ترین شیوه های تشخیص و شناسایی بیماری ها در بدن است از جمله روش هایی است که در مکاتب طبی مختلف در جهان از قبیل طب سنتی ایران و طب سنتی چین مورد توجه قرار گرفته است. در این روش براساس رنگ پایه چشم، تغییر رنگ چشم و تغییر در بافت با ساختار عنبیه تشخیص بیماری ها صورت می گیرد. در این شماره از سیب سبز برای آشنایی بیشتر با این شیوه تشخیصی با دکتر مهرداد کریمی، دستیار طب سنتی و دانشجوی دکترای طب سنتی دانشگاه تهران به گفت وگو نشستیم.


● چشم شما آینه بدن شماست
تا حالا به این موضوع فکر کرده اید که چشم های شما آینه ای برای بررسی میزان سلامت، تندرستی و نشاط شماست؟ آیا تا به امروز به اهمیت رنگ چشم های تان برای حفظ سلامت جسم و روان تان فکر کرده اید؟ آیا می دانستید که در جهان علمی وجود دارد که با بررسی و معادله رنگ، بافت و ساختار چشم شما قادر است میزان سلامت و تندرستی جسم و روان و بیماری های احتمالی شما را مشخص کند.
این علم که از آن با عنوان عنبیه شناسی یاد می شود، سال هاست که توسط درمانگران و متخصصان مکاتب طب سنتی و مدرن در جهان برای تشخیص و شناسایی بیماری های جسم و روح انسان ها مورد بهره برداری قرار می گیرد. در این شیوه درمانی درمانگران با معاینه و بررسی مردمک، عنبیه و شبکیه بیمار با کمک دستگاه هایی که در اختیار دارند می توانند بیماری های احتمالی و اختلال هایی که درارگان های درونی بدن به وجود آمده را شناسایی و برای درمان آن ها به واسطه طب های مکمل و طبیعی اقدام کنند.
متخصصان عنبیه شناسی بر این باورند که چشم انسان آینه ای از تمام اندام ها و ارگان های درونی بدن است و بررسی و مطالعه تغییرات به وجود آمده در چشم از قبیل تغییر رنگ، بروز لک، تغییر اندازه مردمک، بروز هاله در اطراف مردمک یا عنبیه و… می تواند نشانه بروز یک بیماری در بدن افراد باشد. برای آشنایی بیشتر با این شیوه درمانی که امروزه در کشور های متعدد و توسط متخصصان طب مدرن و مکمل مورد استفاده قرار می گیرد با دکتر مهرداد کریمی به گفت وگو نشستیم تا اطلاعات بیشتری را در این زمینه به دست آوریم.


● عنبیه شناسی از کجا پیدا شد؟
در ابتدای سالهای دهه سوم قرن نوزدهم ،پسر ی مجارستانی با نام ایگناتس فون پکزلی، به طور اتفاقی یک جغد را در در باغ به دام انداخت که در جریان رها سازی او از دام، پای راست جغد شکست.همانطور که پکزلی بعدها یادآوری کرد با نگاه کردن به درون چشم درشت و واضح جغد، متوجه شدکه نشانه سیاه رنگی در عنبیه ودر موقعیت معادل ساعت ۶پدیدار شده است. پکزلی پای جغد را جا انداخت واو را برای دست آموزی نگاه داشت.در طی مراقبت های مستمر جغد ودر طول درمان متوجه شد که پرده سفیدرنگی روی نقطه ونشانه سیاه درون چشم را پوشانده ونوار سفیدرنگی آن را احاطه کرده است. او بعدها فهمید که روند تشکیل بافت ترمیمی را مشاهده کرده است. سال ها بعد که پکزلی دانشجوی پزشکی جوانی بود، با دیدن علامت سفید در موقعیت ساعت ۶ در چشم یک جوان باسابقه شکستگی ساق پا بیش از پیش به یافته دوران کودکی خود اطمینان کرد ودر آن جا فرصت یافت تا هزاران بیمار را قبل وبعد از بروز بیماری هاوجراحی ها بررسی کند وحاصل این مشاهدات، تهیه وتکمیل نقشه اولیه عنبیه شد.
در سال ۱۸۶۶ وی طبابت را در بوداپست آغاز کرد واولین کتاب « اکتشاف در قلمروعلم طبیعی وپزشکی» منتشرکرد.


● تشخیص بیماری با مشاهده چشم
عنبیه شناسی همانطور که از نامش مشخص است برای شناسایی و تشخیص بیماری های مختلف از سوی درمانگران شیوه های طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین کارکرد آن در طب های مکمل و حتی در طب مدرن تنها برای شناسایی بیماری ها و احتمال ابتلای افراد به بیماری ها و اختلالات مختلف است. بنابراین از عنبیه شناسی نمی توان به عنوان یک شیوه درمانی مکمل که نظامی کامل برای تشخیص و درمان بیماری ها دارد، نام برد اما می توان از آن به عنوان یکی از شیوه های تشخیص بیماری در انسان یاد کرد. در این شیوه درمانگر با مشاهده رنگ سفید چشم و بررسی تغییرات به وجود آمده در آن برای تشخیص بیماری ها و اختلال های احتمالی اقدام می کند. این شیوه در مکاتب طبی مختلف از قبیل طب سنتی ایران و حتی طب مدرن در امر تشخیص و بررسی روند درمان مورد استفاده قرار می گیرد. البته باید توجه کرد که این رشته ماهیت درمانی ندارد ولی به لطف بنیانگذاران آن درمان های طبیعی و مکمل با این شیوه تلفیق شده اند.


● زردی چشم نشانه چیست؟
در طب رایج نیز برای تشخیص بیماری ها به بررسی وضعیت اسکلرا(بخش سفید چشم)، مردمک (بخش سیاه چشم) و شبکیه (بخش انتهایی و محل گیرنده های بینایی) می پردازند. هرگونه تغییر رنگی در این مناطق نشانه بروز بیماری در فرد است. به عنوان مثال اختلالات کبد مانند هپاتیت باعث تغییررنگ سفیدی چشم و تمایل آن به زردی می شود. ابتلا به فشارخون بالا ودیابت نیز تغییرات خاصی را در ناحیه شبکیه چشم ایجاد می کند. علاوه بر این درمانگران با مشاهده عنبیه و تشخیص هاله در بخش بالایی آن می توانند احتمال ابتلا به بیماری چربی خون را در بیماران شان تشخیص دهند.


● سم؛ عامل تغییراندازه مردمک
درمانگران عنبیه شناسی بر این باورند که سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مواد سمی، مسمومیت و ابتلا به برخی از بیماری های خاص موجب تغییر اندازه مردمک چشم می شود. در باور عامه مردم نیز این نکته مورد توجه است که افرادی که موادمخدر یا روانگردان مصرف می کنند با تغییراتی در چشم به ویژه اندازه مردمک چشم ها مواجه می شوند. بنابراین مشاهده وضعیت چشم ها یکی از شیوه های بررسی سوءمصرف مواد است که احتمال مسموم شدن با مواد خطرناک و سمی را در بدن مورد بررسی قرار می دهد.


● رنگ چشم برای تشخیص بیماری کافی است؟
علاوه بر رنگ اصلی چشم، عوامل دیگری از قبیل تغییراتی که در سطح شبکیه، مردمک و عنبیه چشم قابل مشاهده است در تشخیص و شناسایی بیماری ها بسیار موثر است. هر یک از این تغییرات نشان دهنده بروز اختلال یا مشکلی در یکی از ارگان های بدن است. به عنوان مثال نقاط و لکه های سفید در سطح چشم نخستین مرحله شروع بیماری یا اختلال است. در این مرحله فرد از بیماری خود خبر ندارد و پس از گذشتن از این مرحله به مرور علائم بیماری در او دیده می شود. باید توجه داشت که در شیوه عنبیه شناسی تنها رنگ را برای تشخیص بیماری ها مدنظر قرار نمی دهند بلکه اجزای تشکیل دهنده و نحوه قرارگیری فیبرهای عنبیه و فضاهای ایجاد شده میان این فیبرها نیز برای تشخیص بیماری ها در انسان ضروری است. به این ترتیب تعیین ساختار و علائم عمومی عنبیه، تعیین وضعیت ژنتیک و اکتسابی عنبیه و مشاهده و بررسی ظاهر عنبیه بسیار موثر است.


● عنبیه شناسی خطراتی هم دارد؟
عنبیه شناسی یکی از ارزان ترین و کم خطرترین شیوه های تشخیص بیماری در جهان است. در بسیاری از کتاب ها و مراجع طبی نیز به این موضوع اشاره شده است که این روش علاوه بر کم خطری و هزینه های کم، بدون درد بوده و یکی از سریع ترین شیوه ها برای تشخیص بیماری و بروز اختلال های احتمالی در جسم و روان بیماران است. در این شیوه درمانگران پس از تشخیص بیماری براساس اصولی که وام گرفته از مکتب های طب مکمل است به بیمار شیوه درمانی ارائه می دهند و با شروع درمان میزان بهبود و چگونگی روند درمان را از طریق بررسی و معاینه عنبیه تحت نظر قرار می دهند.


● رژیم غذایی مناسب برای چشم آبی ها
لازم است افراد چشم آبی مصرف روغن زیتون و کتان را در برنامه غذایی خود بگنجانند. این افراد بهتر است از مصرف بیش از حد انواع گوشت، پنیر، شیر و خامه پرهیز کرده و این مواد غذایی را کمتر در سبدغذایی روزانه خود داشته باشند. نوشیدن قهوه، چای و نوشیدنی های بسیار شیرین نیز از دیگر مواردی است که در برنامه غذایی این گروه باید گنجانده شود. به گفته درمانگران شیوه های طبیعی، درمان با گیاهان دارویی مانند قاصدک، گزنه و بومادران از جمله بهترین دارو برای افراد چشم آبی محسوب می شود تا از آن برای پاکسازی درونی بدن استفاده کنند.


● عنبیه هر فرد با دیگری متفاوت است
عنبیه بخش رنگی چشم هر فرد است که مانند سرانگشتان طرحی خاص و منحصر به فرد است. به این معنا که عنبیه هر انسانی مانند سرانگشتان او به شخص وی تعلق دارد و از آن می توان برای شناسایی و تشخیص هویت استفاده کرد. در هر یک از عنبیه ها ۲۸ هزار پایانه عصبی وجود دارد که به واسطه غده تالاموس در مغز به تمامی ارگان ها و اندام ها مرتبط است. در این بخش ۴ لایه فیبری و عروقی وجود دارد که در عنبیه شناسی و تشخیص بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد. بروز تغییرات در این لایه ها با کمک میکروسکوپ و با مهارت متخصص عنبیه شناسی قابل رویت است، بنابراین باید توجه داشت که عدم وجود تغییر در ظاهر چشم نمی تواند به تنهایی نشانه سلامت جسم و روح انسان باشد بلکه ممکن است تغییراتی در لایه های عنبیه وجود داشته باشد که با چشم غیرمسلح امکان بررسی و شناسایی آن ها امکان پذیر نباشد.


● بیماری شایع میان چشم آبی ها
براساس تحقیقات و مشاهدات درمانگران و متخصصان عنبیه شناسی، احتمال ابتلا به سرماخوردگی، گلودرد و التهاب لوزه در افرادی که چشم های آبی دارند زیاد است. این افراد که غالبا در نیم کره شمالی زمین و در آب و هوای سرد زندگی می کنند استعداد زیادی برای ابتلا به بیماری هایی از قبیل سندرم روده تحریک پذیر، التهاب مثانه، اگزما و دردهای مفصلی دارند. از این رو به توصیه درمانگران لازم است این افراد نسبت به تخلیه و پاکسازی لنفاوی خود در طول سال اقدام کنند تا کمتر در معرض ابتلا به این بیماری ها قرار گیرند.


● اگر چشم تان قهوه ای است سیر بخورید
رژیم متناسب برای افزایش توان و ایمنی افرادی که چشمان قهوه ای رنگ دارند، مصرف میوه های قرمز رنگ و سبزی هایی به رنگ سبز تیره است. این افراد بهتر است از مصرف شکر تصفیه شده، چربی های اشباع شده و روغن های حاوی کلسترول پرهیز کنند یا مصرف آن ها را در برنامه غذایی خود به حداقل برسانند. از طرفی مصرف سیر، زنجبیل و فلفل در برنامه غذایی این گروه تاثیر زیادی دارد زیرا این مواد موجب تقویت سیستم گردش خون شده و برای این گروه بسیار موثر است. افرادی که چشمان آن ها قهوه ای رنگ است باید به شدت از استرس و تنش های محیطی پرهیز داشته باشند زیرا این موارد موجب بالا رفتن کلسترول و فشار خون در آن ها می شود.


● اگر چشمان آبی دارید زنجبیل بخورید
مصرف گیاهانی مانند زنجبیل، جنسینگ و سیر نیز از دیگر مواد طبیعی است که در تقویت و افزایش توان سیستم ایمنی افرادی که چشم آبی هستند، موثر است. متخصصان و درمانگران بر این باورند که ورزش هایی مانند شنا، حرکات کششی ذهن و جسم(یوگا)، تای چی و دیگر تمرین های تنفسی و تمرکزی نیز برای این افراد بسیار سودمند است. از طرفی استفاده متوالی از آب گرم و سرد هنگام استحمام تاثیر زیادی در تنظیم جریان خون و لنف بدن دارد و به افزایش ایمنی جسم این گروه کمک می کند.


● اگر چشم تان چند رنگ است این نکته را بخوانید
افرادی که چشم های سبز دارند در ۲ گروه تقسیم می شوند. گروه اول چشمان شان کاملا سبز رنگ است و گروه دوم افرادی هستند که رنگ چشم های آن ها در بخش مرکز قهوه ای و در محیط سبز رنگ است. در این حالت هر چه میزان سبزی چشم بیشتر باشد از ویژگی های گروهی که چشمان سبز دارند بیشتر بهره می برند و اگر رنگ قهوه ای چشمان شان بیشتر باشد ویژگی افرادی که چشمان قهوه ای رنگ دارند در آن ها زیادتر است.


● ارتباط رنگ چشم با بیماری های کبد
یکی از مهم ترین نکاتی که این افراد باید به آن توجه کنند تقویت دستگاه گوارش و حفظ تعادل آن است. کبد، کیسه صفرا و لوز المعده از جمله مهم ترین ارگان ها در بدن این افراد است که باید همواره نسبت به صحت و سلامت آن ها توجه داشته باشند. زیرا دستگاه گوارش در این گروه تمایل به تنبلی و کندی دارد. بنابراین درمانگران معتقدند که این افراد باید از خوردن غذاهای سنگین یا خوردن چند غذا با هم پرهیز کنند.


● این رژیم غذایی را از دست ندهید
افرادی که بیماری های کبد دارند بهتر است از مصرف چربی های اشباع شده پرهیز کنند و وعده های غذایی را سر ساعت و با آرامش به دور از فشار و استرس میل کنند. مصرف میوه هایی از خانواده تمشک و همین طور گیاهانی با طعم گزنده در حفظ سلامت و افزایش ایمنی این گروه بسیار موثر است. به گفته درمانگران؛ گنجاندن گیاه دارویی افسنتین، پوست لیمو و نارنج را برای افرادی که رنگ چشم سبز و قهوه ای دارند بسیار مفید می دانند. علاوه بر این افرادی که چشم سبز(رنگ چشم این افراد مخلوط است)دارند می توانند از مرزنجوش، نعنا و گیاه به لیمو در سبد غذایی خود مصرف کنند تا به این ترتیب گازهای روده را در بدن شان کنترل کرده و کاهش داده و هضم بهتری داشته باشند. ورزش حرکات کششی ذهن و جسم (یوگا) یکی از بهترین ورزش ها برای این گروه محسوب می شود.


● چشم قهوه ای ها به چه بیماری هایی مبتلا می شوند؟
بنا به نظریه عنبیه شناسان افرادی که چشمان قهوه ای رنگ دارند استعداد ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت، چربی خون، سنگ کلیه، سنگ کیسه صفرا و برخی از تومورها را دارند. این افراد در آب و هوای مناطق سردسیر به دلیل تاثیر سرما بر گردش جریان خون شان دچار اختلال در سیستم گردش خون شده و با مشکلاتی روبه رو می شوند. بنابراین به طور طبیعی این افراد در شرایط آب و هوایی گرم شرایط سازگارتری دارند. زنانی که در این گروه قرار می گیرند و چشم های قهوه ای رنگ دارند غالبا قاعدگی های پرحجم با لخته های تیره رنگ مشاهده می کنند.

۳۰ مهر ۱۳۹۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایران ویج]
[مشاهده در: www.iranvij.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 325]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن