واضح آرشیو وب فارسی:مهر: فاطمه طباطبايي:روشهاي تربيتي امام (ره) كمتر بيان شده اند
كرج - خبرگزاري مهر: همسر مرحوم سيد احمد خميني (ره) گفت: متاسفانه به نكات تربيتي امام خميني (ره) كمتر توجه شده است.
به گزارش خبرنگار مهر در كرج، دكتر فاطمه طباطبايي همسر مرحوم سيد احمد خميني در مراسم اختتاميه دومين دوره سلسله مسابقات آفتاب در آينه (طرح ملي انديشه شناسي حضرت امام خميني) با انتقاد از اينكه نكات روشهاي تربيتي امام كمتر بيان شده است، تصريح كرد: پاس داشتن حرمت افراد حتي مخالفين توسط ايشان و ظهور اخلاص در رفتار و كردار امام ناشي از رياضت نفس از نكات مهم تربيتي رفتارهاي ايشان است.
وي خاطرنشان كرد: شناخت شخصيت امام خميني (ره) از دو طريق افرادي كه شخصا محضر امام را درك كرده اند و اين افراد همچنان وجود امام را در جامعه ساري مي بينند و نيز از راه مطالعه آثار ايشان ميسر است.
طباطبايي با اشاره به هدف از شناخت امام افزود: شناخت امام (ره) در انتخاب مسير درست به افراد كمك مي كند.
اين استاد دانشگاه با تقسيم آثار تاليفي امام خميني تصريح كرد: آثار ايشان در زمينه هاي گوناگوني همچون فقه و اصول فلسفه و عرفان تاليف شده است به گونه اي كه كتاب عرفاني مصباح الهدايه در باب خلافت و ولايت انسان كامل در 29 سالگي تاليف كرده اند.
امام نكات جديدي در فلسفه و اصول گشايش كردند كه هميشه از مباحث مورد نزاع ميان متكلمان و علما بود.
تنوع مباحث و آراي امام (ره) نشان از جامعيت شخصيت ايشان است
همسر مرحوم سيد احمد خميني اظهار داشت: تنوع مباحث و آراي امام خميني در علوم مختلف نشان از جامعيت شخصيت ايشان دارد.
وي با اشاره به آثار تكويني حضرت امام تصريح كرد: بخش دوم آثار ايشان، آثار تكويني است كه شامل پرورش افرادي همچون مطهري ها، بهشتي ها، و جوانان انقلابي است كه كلمات وجودي امام در عالم هستند.
طباطبايي يادآور شد: شيفتگان امام خميني تنها محدود به ايران نمي شوند به گونه اي كه عليرغم تسلط استكبار جهاني بر رسانه ها، آوازه ايشان تا دورترين روستاهاي نقاط آفريقا رسيده است. همچنين وجود جوانان انقلابي حزب الله لبنان شاهد ديگري بر اين مسئله است.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: سخنرانيهاي امام خميني (ره) در سه جلد به نام كوثر به چاپ رسيده است، علاوه بر آن امام (ره) قدرت زيادي در آثار بياني از جمله تبع شعر و ذوق لطيف داشتند.
همسر سيد احمد خميني تاكيد كرد: دقت بالا و ذهن نقاد و لطافت ايشان در روابط خانوادگي حاكي از ريشه داشتن رفتارهاي ايشان در اخلاص و توحيد بود.
وي افزود: امام خميني در كتاب "شرح جهل و عقل" خويش علوم شرعي را واسطه اي براي رساندن ما به مقصد حصول توحيد در قلب مي داند و اين يعني قلبا توحيدي شدن و به رنگ بي رنگي خداوند و همان پاكي ايمان و صفا و خلوص در آمدن.
طباطبايي گفت: وقتي قلبي رنگ خدايي يابد، قادر به ايجاد معجزه مي شود كه عشق همه مردم در همه سنين، اقشار و نژادها نمونه اين معجزه است و امام خميني (ره) همان معجزه زمان ماست.
در ادامه اين مراسم سعيد پورعلي معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي كل كشور اظهار داشت: تبليغ و ترويج و ايجاد فضا براي تعمق آرا و انديشه هاي امام از مهمترين فعاليتها به شمار مي رود و تاسيس مركز فرهنگي اسلامي امام خميني (ره) در اين راستا بوده است.
وي افزود: جشنواره دو سالانه طريق جاويد، برگزاري اردوهاي ملي منطقه اي دانشگاهي و نشستهاي تخصصي با هدف بررسي آرا امام برگزاري برنامه ها و مسابقات كتابخواني براي ترويج و نقد انديشه هاي امام در ميان دانشجويان از ديگر برنامه هاي جهاد دانشگاهي است.
در ادامه مراسم حميد سبزواري شعرهاي سروده خويش در وصف امام خميني ره را خواندند و در پايان به 20 نفر از افراد برگزيده مسابقه آينه اي در آفتاب جوايز نفيسي اهدا شد.
اين مسابقات با همكاري وزارت بهداشت و درمان، پژوهشكده امام خميني و موسسه نشر و تنظيم آثار امام خميني برگزار شده است.
دوشنبه 18 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]