واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از عيد قربان در غزه قربانگاه غزه همچنان در قحطي و تاريكي است
خبرگزاري فارس: در حالي كه كشورهاي عربي و اسلامي با شادماني منتظر ايام مبارك عيد قربان هستند، قربانيان قربانگاه غزه با نور شمع در پي يافتن غذايي براي خوردن و دارويي براي مداواي بيماران خود ميگردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ادامه كارشكني رژيم صهيونيستي براي ورود سوخت به نوار غزه، تنها نيروگاه برق اين منطقه را بار ديگر از صبح امروز بدون سوخت باقي گذاشت تا غزه در خاموشي مطلق فرو رود.
رژيم صهيونيستي بهرغم فشارهاي جهاني براي بازگشايي گذرگاههاي نوار غزه، فقط دو روز با ارسال محدود سوخت موافقت كرد.
"جمال الدرداساوي" يكي از مسؤولان نيروگاه برق غزه، گفت: اين نيروگاه از صبح يكشنبه بدون سوخت باقي ميماند و آخرين سوختهاي ارسالي نيز به اتمام ميرسد.
مدير مركز بهداشتي "الشفاء" غزه هم با اشاره به وضع ناگوار مراكز بهداشتي غزه اعلام كرد: قطعي مداوم برق، بسياري از بيماران اورژانسي را به مرگ و عدهاي از آنان نيز به اغما ميكشاند.
"محمد عاشور" مدير بيمارستان "الشفاء الطبي" در گفتوگو با فارس با اشاره به قطع مكرر جريان برق و موتورهاي برق مستقر در اين مركز گفت: اين موتورها تنها 500 ولت برق توليد ميكنند كه براي تمام كارهاي مورد نياز در بيمارستان كافي نيست.
عاشور در ادامه با اشاره به اينكه تمامي مراكز بهداشتي نوار غزه به اين بيمارستان وابسته هستند و در صورت بستهشدن آن، كار تمام آنها مختل ميشود، ميافزايد: در صورت ادامه قطع جريان برق از اين مجتمع، مديريت مجبور است وضع بحراني و فوقالعاده اعلام كند.
همچنين دكتر "فوزي عيسي" رئيس بخش اورژانس بيمارستان ميگويد: قطع ناگهاني برق، بسياري از بيماران اورژانسي را به كام مرگ ميكشاند.
عيسي ميافزايد: هر بيمار اورژانسي به پنج دستگاه مرتبط است كه او را براي زنده ماندن ياري ميكند، يكي از اين دستگاهها، دستگاه تنفس مصنوعي است كه اگر تنها پنج دقيقه از كار بيفتد، انسان از بين ميرود.
نوار غزه در شرايطي به استقبال عيد قربان ميرود كه بانك جهاني و صندوق بينالمللي پول درباره عواقب وخيم ادامه محاصره غزه توسط نيروهاي نظامي رژيم صهيونيستي و ممانعت از ارسال كمكهاي نقدي و جنسي به اين منطقه ابراز نگراني كردند.
رژيم صهيونيستي از ماه اكتبر تاكنون اجازه ورود پول به نوار غزه را نداده و نقدينگي بهشدت در اين منطقه كاهش يافته است.
كمبود پول نقد به اين معناست كه تقريباً 77 هزار كارمند غيرنظامي فلسطيني نميتوانند دستمزد خود را پيش از عيد قربان از بانكها خارج كنند.
تمام اين فشارها در حالي صورت ميگيرد كه رژيم صهيونيستي از ارسال هر نوع كمك به مردم قحطيزده اين مناطق خودداري ميكند، "جمال خضري" رئيس كميته مردمي مبارزه با محاصره غزه اعلام كرد، رژيم صهيونيستي در ادامه تشديد محاصره غزه، ورود يك كشتي قطري را به ساحل غزه به تعويق انداخت.
كشتي "المروه" ليبي نيز پنج روز پيش به دليل ممانعت صهيونيستها نتوانست وارد آبهاي فلسطين شود.
جمال خضري گفت، قرار بود اين كشتي فردا يكشنبه به نوار غزه برسد ولي رژيم صهيونيستي با اقدامات و كارشكنيهاي خود ورود اين كشتي امدادرسان را به تأخير انداخته است.
محاصره، فشار، تبعيض نژادي و نسلكشي مردم، تنها به نوار غزه منحصر نميشود بلكه ساكنان كرانه باختري كه بيش از يك ميليون و 300 هزار نفر را شكل ميدهند، زير نظر قانون نظامي اسرائيل زندگي ميكنند اما شهرك نشينان صهيونيستي كه تنها 250 هزار نفر هستند زير نظر قانون مدني اين رژيم مشغول زندگي هستند.
بيش از 65 درصد از راههايي كه به 18 شهر فلسطين منتهي ميشود، يا بسته است و يا موانع نظامي رژيم صهيونيستي در آن مستقر است كه بر عبور و مرور نظارت شديد دارد.
همچنين 600 مانع نظامي در تمام مناطق كرانه باختري وجود دارد كه عبور و مرور فلسطينيها را با مشكل مواجه كرده است.
اين اقدامات و تجاوزات تا جايي است كه سازمان اسرائيلي "الجمعية" نيز در بيانيهاي، گسترش شهركهاي صهيونيستي مستقر در سرزمينهاي اشغالي را نوعي تبعيض و تفكيك نژادي اعلام كرد.
تمام اين جنايات رژيم صهيونيستي در حالي صورت ميگيرد كه محافل رسمي كشورهاي عربي بر خلاف مردم و افكار عمومي كشورهايشان در اين باره، سكوت مرگباري را در پيش گرفتهاند.
پيشتر گفتيم كه ليبي و قطر كمكهاي انساندوستانهاي را به نوار غزه ارسال كردند كه هر چند اين كمكها به مقصد نرسيد اما فشار بر رژيم صهيونيستي باعث ميشود نتواند در برابر اين درخواستهاي مردمي مقاومت كند.
مردم اردن نيز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي در غزه تظاهرات كردند، اتحاديه پزشكان عرب نيز درباره بروز قريبالوقوع فاجعه بهداشتي و زيست محيطي در نوار غزه به خاطر محاصره اين منطقه هشدار داد.
اتحاديه پزشكان عرب با صدور بيانيهاي اعلام كرد هشدارهاي محافل بينالمللي درباره احتمال شيوع انواع بيماريهاي واگيردار از كشورهاي بحرانزده به نوار غزه ايجاب ميكند كه اين محافل براي كمك به ساكنان نوار غزه وارد عمل شوند و تمهيدات لازم را براي پيشگيري از بروز چنين فاجعهاي بينديشند.
اين اتحاديه از سازمانهاي بينالمللي ذيربط و كشورهاي همجوار خواست قبل از بروز اين فاجعه بهداشتي و زيست محيطي دست به كار شوند.
از سوي ديگر در حالي كه شوراي امنيت سازمان ملل در محكومكردن اقدام رژيم صهيونيستي در ادامه محاصره نوار غزه ناكام ماند، روسيه به تلآويو گوشزد كرد كه بايد بدون وقفه به محاصره اين منطقه پايان دهد.
روزنامه روسي «وزگلاد» نوشت كه نشست اضطراري شوراي امنيت سازمان ملل متحد بسيار داغ و جنجالي، ولي بدون نتيجه بود.
ليبي كه اسرائيل را به دزدي دريايي متهم كرده بود، نتوانست موافقت اعضاي دائم شوراي امنيت در محكوميت محاصره نوار غزه از سوي تلآويو را به دست آورد؛ البته روسيه با مواضع كشورهاي عربي در اين خصوص موافق بود.
نشست اضطراري شوراي امنيت سازمان ملل به درخواست ليبي و با توجه به اوضاع وخيم در نوار غزه برگزار شده بود.
انتهاي پيام/خ
يکشنبه 17 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]