واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: تك گويي ها
برخي دوستان با «آتش سبز» مشكل دارند
تهيه كننده فيلم سينمايي «آتش سبز» درخصوص اكران تازه ترين ساخته محمدرضا اصلاني، در گروه فيلم هاي فرهنگي تاكيد كرد كه برخي دوستان از اساس با اين فيلم مشكل دارند.قاسم قلي پور درباره توليد اين پروژه سينمايي به مهر گفت: روايت غيرخطي و غيركلاسيك فيلم براي مخاطب جذاب است. اصلاني در قصه گويي خود را محدود به زماني خاص نكرده است از اين رو قصه مي تواند در هر زمان و جغرافيايي اتفاق بيفتد. بازيگران چند نقش را بازي كرده اند و اين تداخل نقش ها و زمان ها اشاره به اين وجه قصه است. وجهي كه كهنه نمي شود و متعلق به همه زمان هاست.وي درباره اكران «آتش سبز» در جشنواره و واكنش هاي متفاوت مردم و منتقدان به آن گفت: «شرايط فيلم در اولين اكران خوب نبود. اما بعضي دوستان از اساس با اين فيلم مشكل دارند. زيرا هجمه و حمله خود را به آن به شكلي غريب شروع كردند. انتقاد مي تواند سازنده باشد، اما هجمه تنها فضاي نقد را آلوده و دلگيري ها را بيشتر مي كند.» عزت ا... انتظامي، مهتاب كرامتي، مهدي احمدي و پگاه آهنگراني ايفاگر نقش هاي اصلي «آتش سبز» هستند.«آتش سبز» ماندگار مي شود و در تاريخ سينماي ايران جايگاهي ويژه خواهد داشت. حتي اگر ارزش هاي آن امروز ديده نشود.
وسوسه ايفاي نقش منفي را داشتم
بازيگر فيلم سينمايي «ترديد» وسوسه بازي در نقش منفي دومين ساخته واروژ كريم مسيحي را، از جمله دلايل حضور بر پرده سينما پس از مدت ها دوري از دنياي بازيگري ذكر كرد.عليرضا شجاع نوري درباره نقش خود در «ترديد» به مهر گفت: اولين ويژگي اين نقش براي من، منفي بودن آن است. مدتي بود وسوسه ايفاي يك نقش منفي را داشتم. حضور واروژ كريم مسيحي روي صندلي كارگرداني اين پروژه هم يكي ديگر از دلايل بود.وي افزود: البته «ترديد» متن خوبي هم داشت. من در اين فيلم نقش عموي سياوش (هملت) را بازي مي كنم كه روزبهان نام دارد و تمام نقشه ها را طراحي مي كند.شجاع نوري گفت: بازيگري مانند عاشق شدن است. چون شما براي عاشق شدن هرگز نمي توانيد برنامه بريزيد. از وقتي دستيار كارگردان با من تماس گرفت تا وقتي قرار شد در اين فيلم بازي كنم ٤٨ ساعت طول كشيد.
برخي پول مي دهند تا در فيلم ها بازي كنند
مهدي هاشمي گفت: حضور بازيگران ناشناسي كه بدون پشتوانه تجربي و آموزشي به اين عرصه وارد شده اند، به صنف بازيگران و اعتراضات آن ها مربوط نمي شود، بلكه عرصه سينما بايد به حدي قوي باشد كه چنين افرادي را به درون خود راه ندهد.وي در گفت وگو با ايسنا خاطرنشان كرد: امروزه همه بازيگران شبيه هم هستند.مهدي هاشمي گفت: در اين ميان اگر عده اي بازيگر هم هستند كه از خيابان و مهماني وارد سينما مي شوند، اين مسئله به ضعف و بدبختي سينماي ما برمي گردد. حتي شنيده ام عده اي پول هم مي دهند تا در فيلم ها بازي كنند. چنين مواردي نشان از نزول و سقوط سينماي ما دارد.اين بازيگر سپس خاطرنشان كرد: در حال حاضر بازيگري در سطح عكس شده است؛ در چنين شرايطي عكس متحرك فلان خانم يا آقا را كه چهره خوبي دارد مي گيرند و از آن جا كه خيلي سطحش پايين است و ذائقه تماشاگر ما هم همين افراد را طلب مي كند، چنين اتفاقي مي افتد.مهدي هاشمي درباره حضور بازيگران حرفه اي و شناخته شده در فيلم ها و سريال هاي سطحي و كم كاري اين افراد در چنين پروژه هايي، اظهار كرد: نه تنها در سينما كه حتي در زندگي، كسي كه براي خودش ارزش قائل است، دست به هر كاري نمي زند؛ در حرفه ما هم وضعيت به همين منوال است. ما بازيگراني داريم كه ارزش و آبروي حرفه و شخص خودشان را نمي شناسند. آن ها تنها براي به دست آوردن پول بيشتر تن به نقش هاي سطحي مي دهند.
شنبه 16 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]