واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:
جملات کوتاه و خواندنی جی پی واسوانی
تو آن چیزی خواهی شد که به آن می اندیشی و عمل میکنی .
زندگی هدیه خداوند به ماست و ” شیوه زندگی ” ما ، هدیه ما به خداوند .
پربارترین گنج ، قلبی عاشق است که با همه در آرامش است .
بیدار شو . قوی باش . کارهای زیادی هست که باید انجام بدهیم . بارهای زیادی هست که باید بر دوش بکشیم . قوی باش ، خوب بجنگ و پیروز شو .
بهترین لحظات زندگی ، اوقاتی است که احساس می کنیم عشق را به دیگران منتقل می کنیم و پیام و حضور خدا را برای دیگران قابل لمس می سازیم .
هر رنجی در خدمت تکامل است .
شادی را هیچ پیامبر و قدیسی نمیتواند به تو ارزانی دارد . تو باید خود این ثروت را کسب کنی .
یکی از مهمترین گام های رسیدن به خدا ، عشق و یاری به فقر است .
خدای نور و زندگی ! هر روز مرا از عشقت لبریز کن تا از بگذرم و به رنجیدگان برسم . دعاها و اشکهایم را برایت می آورم . خودم را به تو تقدیم میکنم .
مراقب باشید انچه می بخشید چون رازی در قلبتان پنهان بماند .
زمین و آسمان شاید روزی ناپدید شوند اما حقیقت یا عشق فناناپذیر است . به آنچه فناناپذیر است بپیوندید .
با زندگی بیامیزید . به رنجیدگان یاری رسانید . به همه عشق بورزید . آنگاه خودتان ، تقدیر ، راز زندگی و خدا را خواهید شناخت .
تنها باشید اما نه منزوی . با مردم مراوده داشته باشید و خدا را در آنها ببینید .
آموزشی جدید لازم است تا قلب را بیدار کند . وقتی که قلب بیدار شود ، ذهن را در مسیر هدایت خواهد کرد و نوری از قلب به ذهن خواهد تابید .
ما با چشم ظاهر همه چیز را قضاوت میکنیم ، اما خدا به درون مینگرد . ما اعمال ظاهری را تحسین میکنیم ، اما خدا به انگیزه های درونی مینگرد .
انسان چیزی نیست که تصور می کند بلکه آن چیزی است که اراده میکند و می خواهد .
وقتی که تندر می غرد و توفان می وزد ، نهراس . در پس این تندر و آن طوفان ، کسی حضور دارد که زمین را آفرید و او عاشق و مهربان است .
وقتی که اندوهی نصیبمان میشود ، خدا لبخند میزند زیرا میداند که رنج گذراست و از رنج و درد است که زندگی غنا می یابد .
در راه زندگی هرگز از هیچ شکستی نومید نشو ، خدا با توست .
کسانی که قلبی پاک دارند حضور خدا را در همه وقایع می بینند .
دست نیافتنی ترین چیز در دنیا زمانیست که از دست رفته است .
خود بگو خدا با من است و همه چیز در دست اوست این جملات توفان را آرام می سازد .
هرکس همان گونه است که فکر می کند پس مراقب افکار خود باشید . ذهن همچون ساعتی پیوسته درحال کار کردن است و باید هر روز با اندیشه های خوب آن را کوک کرد .
دست نیافتنی ترین چیز در دنیا زمانیست که از دست رفته است .
خداوند برکتی عظیم به توبخشیده است . تو چه چیزی به اوتقدیم میکنی ؟
هرروزچیزی هر چند کوچک به اوتقدیم کن . از روی عشق و به نیازمندان . . .
میان دانستن و دریافت کردن فاصله زیادی است .
وقتی که بر یک وسوسه ، اندیشه پلید،یا خواسته نا خوشایند چیره می شویم واز ارتکاب به آن اجتناب ورزیم نیرویی نهفته و قدرتمند در درون ما شکفته می شود و پاره اللهی . جودمان را تقویت می کند .
انگاه نگاهی تازه ، نیرویی نوین و خردی متعالی تر نسبت به زندگی خواهیم داشت و با ارامش و سرور بیشتری راه عشق را می پیماییم .
اندیشیدن در زندگی مان نقش مهمی دارد اندیشیدن به نگرش مان شکل می دهد ، اندیشه مان می توانیم زندگی مان را دگرگون کنیم .
هر یک از ما می تواند در هر زمان که بخواهد وارد خانه دوست شود . تنها لازم است کلید قفل دل خویش بگشاییم . خانه دوست پیش رویمان خواهد بود . . .
به خدا دعا کنید تا از شما برای اجابت دعاهای دیگران استفاده کند .
وقتی خداوند در این نزدیکی است چرا دچار ترس می شوی ؟
زندگی به نخی بسته است و بسیار نامطمئن ، هیچوقت نمیدانید که مرگ چه زمانی شما را احضار میکند پس به هیچ چیز وابسته نباشید هر چیز را همانطورکه پیش می آید بپذیرید و پیوسته به خدا فکر کنید بگذارید که فکر خدا در زمینه آگاهی شما در همه اوقات جاری باشد . . .
مرگ مانند ماری است که پوست می اندازد . انسان نمی میرد بلکه فقط جسم مادی خود را ترک می کند . میتوان گفت که جسم مادی مرده است نه خود انسان ، انسان نمی میرد ، نمی تواند بمیرد .
مرگ مانند غروب خورشید است وقتیکه خورشید در اینجا غروب میکند در جائی دیگر طلوع میکند و در واقع هیچگاه خورشید غروب نمیکند به همین ترتیب مرگ هم فقط یک توهم ظاهری است .
آنچه در این دنیا مرگ تلقی میشود در دنیائی دیگر تولد است ، زیرا زندگی نهایتی ندارد .
شاید بعضی هاتون بگین چه کسی از اون دنیا اومده یا مرده و بعد زنده شده منظورم همان خواب جسم است ولی من یکی به این موضوع معتقدم . معتقدم که جسم فیزیکی پس از مرگ ما که جسم دیگری است و روح در مرحله بعدی به درآن جسم میرود که نامش ( قرینه اثیری ) است و از ماده ای بسیار ظریف و اثیری تشکیل شده است . . .
مبادا آن کس را که هرگز ما را فراموش نمی کند فراموش کنیم . . .
مرد تاجر پس از نابودی کسب پر رونق خود ، تابلویی بر ویرانه خانه و مغازه اش آویخت که روی آن نوشته بود : مغازه ام سوخت ! اما ایمانم نسوخته است ! فردا شروع به کار خواهم کرد !
بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است . متبرک کسی است که علی رغم همه رویدادها قلب خود را بسوی خدا می گیرد و می گوید : به تو توکل میکنم . . .
افراد بسیاری را دیده ام که برای اثبات برتری دین خود دست به هر کاری می زنند، آنها وارد مباحثاتی بی انتها می شوند ، حتی برای اثبات آن می جنگند و حاضرند که جان خود را ببازند . اما افراد اندکی را دیده ام که مطابق با تعالیم دین خود زندگی می کنند و گواه راستین تعالیم برتر دین در زندگی هستند .
______________________________
دادا جی. پی. واسوانی در دوم ماه اگوست سال ۱۹۱۸ در حیدرآباد سند هندوستان زاده شد . او تحصیلات عالی خود را در کالج سند کراچی با موفقیت چشم گیری گذراند و از آن پس در مسیر زندگی به پیروی از استاد معنوی خود ، سادو واسوانی ـ که عمویش نیز بود ـ دل گماشت .
جی. پی. واسوانی این عارف ، فیلسوف ، انساندوست و آموزگار بزرگ گامهای عموی بزرگوارش را پی گرفت و شیوۀ زندگی خود را بر اساس کتابهای مقدس ، موعظههای قدیسین و منش سادو واسوانی بنا نهاد .
در حال حاضر دادا جی. پی. واسوانی سرآمد آموزگاران معنوی مرکز سادو واسوانی ست ، که شعبات گوناگونی در شهرهای هندوستان و کشورهای مختلف جهاندارد . این مرکز پس از سادو واسوانی با یاد و احترام او نامگذاری شد .
مردی که دانای اسرار، فرزانه و یک قدیس بود. او معتقد بود که ما باید خداوند را با قلب خود در آغوش بکشیم و خدمات عاشقانۀ خود را نثار تمامی فرزندان محنت دیدۀ او نماییم. سادو واسوانی همچنین پرندگان و حیوانات و همۀ آفریدههای پروردگار را شایای مهرورزی میدانست ، چرا که آفرینش را از یک خانواده به شمار میآورد .
پیام جی. پی. واسوانی نیز تکریم و عشق نسبت به همۀ موجودات هستی ست . این استاد معنوی به دلیل سخنرانیهای جذاب و الهام بخش خود در هندوستان مورد احترام والایی قرار دارد . او همچنین دارای جایگاهویژه ای در تالار سخنرانی دی. اچ. در سازمان ملل متحد است و یک کرسی از مجلس نمایندگان انگلیس به این عارف گران قدر اختصاص دارد .
این فیلسوف شهیر هند تاکنون سی عنوان کتاب به زبان انگلیسی منتشر کرده است . عناوین کتابهای منتشرۀ واسوانی به زبان مادری او ـ سندی ـ نیز بیش از این تعداد است .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]