واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: دبيركل حزب كارگزاران: دلسوزان كشور به تشكيل دولت وحدت ملي روي آورندكارگزاران مدعي هيچ پست و سمتي نيستاميد مردم به اتحاد اصلاحطلبان است
تهران- خبرگزاري كار ايران
دبيركل حزب كارگزاران سازندگي گفت: اگر تمام دلسوزان از همه جناحها و در سطح ملي خطرهاي موجود و نياز به اقدام جدي براي رفع اين خطرها را حس كنند، به تشكيل دولت وحدت ملي روي ميآورند.
به گزارش خبرنگار"ايلنا"، «غلامحسين كرباسچي» روز پنجشنبه و در اختتاميه گردهمايي كارگزاران سازندگي ضمن تاكيد بر لزوم تشكيل وحدت ملي اظهار داشت: در دولت وحدت ملي از همه نيروهاي فعال كشور استفاده خواهد شد، البته حداقل تضمينها بايد وجود داشته باشد. بايستي چهرههاي دلسوز ملي و مورد قبول همه مردم در دو جناج فعال شوند.
وي با بيان اينكه مسائل ملي كشور همواره براي حزب كارگزاران مهم است، گفت: كشور را بايد بهسمت تحزب اسلامي و آباداني كه حق ملت ايران است، ببريم. شرايط كنوني حق ملت ايران نيست و پس از 30 سال ملت ايران سزاوار شرايط بهتر از اين بود.
وي ضمن تاكيد بر حمايت حزب متبوعش از افراد موثر، تاكيد كرد: دولت نهم در ابعاد فرهنگي، اقتصادي، تاريخي و سياسي، هفت فرصت بزرگ در اختيار داشت كه بعد از 16 سال به ايران روي آورده بود.
شهردار سابق تهران افزود: دستاوردهاي برنامه 5 ساله، تدوين سند چشم انداز برنامه چهارم توسعه و تفاهم همه جريانات در محورهاي توسعه كشور اولين فرصت دولت نهم بود و همچنين اجراي طرحهاي بزرگ در امور زيربنايي، توسعه دانشگاهها و حضور نيروي انساني عظيم جوان و تحصيل كرده در خدمت دستگاه اجرايي، تكميل روند آزادسازي اقتصادي با ابلاغ سياستهاي اصل 44، درگيري آمريكا و بسياري از قدرتهاي بزرگ در عراق و افغانستان كه فرصت تاريخي براي تنظيم روابط خارجي ايران بهوجود آورد، حمايت همه دستگاهها از دولت و افزايش بيسابقه قيمت نفت، هفت فرصتي بود كه روبروي ايران قرار گرفت.
وي درآمد نفتي دولت نهم را در سه سال و نيم اخير، دو برابر دوران رياستجمهوري هاشمي و خاتمي عنوان و تاكيد كرد: در چنين شرايطي و با اشتباهات دولت ايران، كشور با بحران جدي مواجه شد و اجماع جهاني عليه ما شكل گرفت و كه آثار آن هر روز مشخصتر ميشود.
كرباسچي ادامه داد: از هم گسيختگي نيروهاي انقلاب، وازدگي و ياس مردم، ايجاد محيط بسته و مداخله در زندگي مردم، فشار بر رسانهها و وضعيت آمار و تورم نشاندهنده اشتباهات دولت است. آنچه كه در اواخر برنامه 5 ساله قرار بود، انجام شود تك رقمي شدن تورم بود اما اكنون رقم تورم به 30 درصد رسيده است. بين سالهاي 75 تا 85، سالانه 500 هزار فرصت شغلي ايجاد ميشد اما اكنون به 200 هزار فرصت رسيده است.
دبير كل حزب كارگزاران سازندگي گفت: دولت نهم اشتباهات استراتژيك زيادي مرتكب شد اولين اشتباه دولت بينياز كردن خود و كشور از سرمايههاي انساني بود. دولت حتي به خوديهاي خويش هم رحم نكرد و به جاي دانش جمعي به نظريات شخص رئيسجمهور تكيه نمود كه تسويه دروني دولت در تاريخ بيسابق است.
وي اشتباه استراتژيك دوم را عدم استفاده صحيح از درآمد نفتي عنوان كرد و ادامه داد: استفاده غير علمي و غير كارشناسي از درآمد نفت در بودجه آثار وحشتناكي داشت كشوري كه به خودكفايي در توليدگندم رسيده بود اكنون 8 ميليون تن گندم وارد ميكند و حساب ذخيره ارزي نيز به باد رفته است.
كرباسچي اشتباه استراتژيك سوم دولت را اين گونه بيان كرد: انحلال سازمان مديريت و برنامهريزي كه مهمترين عنصر برنامهريز در كشور بود، اشتباه ديگر دولت محسوب ميشود وقتي سازمان برنامه نيست، نميدانيم پولها به كجا رفته و حتي شايد آمار آن هم دست آقايان نباشد.
كرباسچي كند كردن روند طرحهاي بزرگ را از ديگر اشتباهات دولت خواند و تصريح كرد: دولت نهم به بهانه كمك به سفرههاي مردم، روند طرحهاي بزرگ را كند كرد و اكنون در زمستان با قطع گاز و در تابستان با قعطي آب مواجهايم و اكنون آنان ميخواهند اين اشتباهات را با طرح تحول اقتصادي در سال آخر عمر دولت فرافهكني كنند در صورتي كه اين طرح، بسيار طرح مهمي است و مورد تائيد كارشناسان قرار دارد.
وي بهينه كردن سوبسيدها را از طرحهاي خوب ارزيابي و بيان كرد:اين طرح در گذشته نيز مطرح شده، اما اجرايي نشده بود و اميدواريم مجموعه عقل جمعي كشور اجازه ندهند اين طرح به صورت نابخردانهاي اجرا شود. اميدوارم هم مجلس و هم بزرگان كشور مانع اجراي نابخردانه اين طرح شوند.
كرباسچي با بيان اينكه پس از سي سال حق مردم ايران اين بلا نبود، اضافه كرد: در شرايطي كه ايران ميتوانست به سمت جلو جهش داشته باشد، چنين بلايي حق ملت نبود، البته تقصير ما سياسيون در مرحله اول انتخابات رياست جمهوري نيز است. بايد به خودمان انتقاد كنيم زيرا كه در انتخابات سال 84 بين برادران هم فكر اختلاف افتاد و اين اختلاف باعث پيروزي گروهي قليل شد.
وي با بيان اينكه، امروز به صنعتي شدن نيازمنديم ادامه داد: اكنون نيازمند صنعتي شدن كشور هستيم، اما لازمه اين امر خصوصيسازي، تكثرگرايي و دموكراسي است.
دبيركل حزب كارگزاران سازندگي افزود: ما هيچگاه به دنبال توسعه منهاي عدالت نبودهايم. عدالت اختراع دولت جديد نيست و توزيع فقر افتخار محسوب نميشود. بايد ثروت را توليد و آن را توزيع كرد. از سوي ديگر توسعه اقتصادي و هم زمان تامين عدالت اجتماعي امري غير قابل انكار است. برخي گفتند كه كارگزاران به طرحهاي بزرگ ميپردازد، اما از معيشت مردم غافل است، بايد پاسخ داد در طول اين سه سال كدام طرح بزرگ و عمراني آغاز شده است،اتمام طرحهاي گذشته كه به حساب نميآيد زيرا طرحهاي نيمهكاره بالاخره روزي به پايان خواهد رسيد.
كرباسچي با اشاره به ابلاغ سياستهاي اصل 44 ادامه داد: پيشنهاد ميكنم با اصل 44 عوام فريبي نكنيم اين اصل به معناي كاهش اعمال اختيار دولت است و برخورد سياسي و دولتي كردن شركتهاي شبه دولتي مناسب نيست.
وي با بيان اينكه در اقتصاد راهي جز سرمايهگذاري و خصوصي سازي وجود ندارد، تصريح كرد: بايد يك استراتژي را پذيرفت و با برنامه حركت كرد. از سوي ديگر راه معقول اجراي طرح تحول اقتصادي و بهينه كردن يارانهها اين است كه بدون شعار و استفاده از موقعيت، آن را اجرايي نمود.
كرباسچي با تاكيد بر اينكه احزاب و گروهها به اين جمعبندي رسيدهاند، كه تنها منتقد نباشند،توضيح داد: در روشهاي اجرايي بايد از نيروهاي فعال و نيروهاي مختلف استفاده شود.
وي همچنين احزاب را فيلتر قدرت مطلقه دانست و اظهار داشت: راه كنترل قدرت، وجود احزاب است قدرت ميتواند حتي طمع را در حضرت آدم به وجود آورد. وظيفه احزاب مشورت كردن،انتقاد كردن و رهنمود دادن است.
شهردار سابق تهران با تاكيد بر اينكه بيبرنامهگي و به همريختگي حق ملت ايران نيست، با اشاره به شرايط انتخاباتي اضافه كرد: براي احياي ايران دو راهكار وجود دارد. اگر در سطح ملي تمام دلسوزان در همه جناحها خطر را احساس كنند بايد به يك اقدام جدي دست بزنند و تشكيل دولت وحدت ملي با حضور همه نيروهاي فعال كشور، بسيار خوب است البته بايد براي حضور همه گروهها در دولت تضمين وجود داشته باشد، بايد چهرههاي دلسوز ملي و مورد قبول همه مردم در دو جناح حضور داشته باشند.
وي ادامه داد: براي مدتي بايد اتحاد ملي به وجود آيد. هاشمي رفسنجاني تعريف ميكرد كه برخي از اعضاي جامعه روحانيت مبارز معتقدند كه نميشود گروهي با وقاهت و دروغ، نيروها را حذف كنند. دقت كنيد كه روحانيت مبارز به اين نتيجه رسيده، بنابراين بايد بسياري مسائل را ناديده بگيريم و در كنار يكديگر بنشينيم.
كرباسچي خطاب به جريان اصلاح طلب گفت: اختلافات داخلي را بايد در مقطع كوتاهي كنار گذاشته تا در انتخابات پيروز شويد. برخي از تندرويها و اختلافات در جريان اصلاحطلب باعث شد كه احمدينژاد سر كار بيايد و امروز همه روشنفكران در سراسر كشور اميدشان به اتحاد اصلاحطلبان است.
وي در ادامه افزود: بايستي دوستان اصلاح طلب، عاقل و معتدل فضاهاي مجازي دروغين را كه بين ما ايجاد كرده اند،بردارند. از كروبي، خاتمي و روحاني خواهش مي كنيم كه برگردند. اميد مردم به اتحاد اصلاحطلبان است و سرنوشت آينده جوانان در اين نقطه تاريخ بسيار حساس است. كارگزاران مدعي هيچ پست و سمتي نيست.
وي در پايان گفت: درخواست همه دوستان انقلاب و روشنفكران اردوگاه اصلاح طلبان براي برون رفت از بحرانهاي كنوني وحدت اصلاحطلبان است و حق ملت ايران اين است كه گامي قاطع بردارند.
پايانپيام
كد خبر: 461475
جمعه 15 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 176]