واضح آرشیو وب فارسی:فارس: 20 درصد جوانان آمريكا از اختلالات رواني رنج مي برند
تقريبا از هر 5 جوان آمريكايي، يك نفر علاوه بر مسايلي همچون اعتياد به مواد مخدر و مشروبات الكلي، از مشكلات و اختلالات شخصيتي رنج مي برد.
به گزارش سرويس بين الملل برنا به نقل از خبرگزاري "آسوشيتد پرس"، محققان پس از يك مطالعه گسترده از جوانان آمريكايي اعلام كرده اند كه اين مشكلات شخصيتي، به صورت رفتارهاي وسواسي و نا بهنجار اجتماعي در جوانان بروز كرده و در برخي مواقع مي تواند به خشونت نيز كشيده شود.
اين مطالعات همچنين حاكي است كه تنها كمتر از 25 درصد از جوانان آمريكايي كه در سن دانشگاهي به سر مي برند و با مشكلات رواني دست و پنجه نرم مي كنند، براي درمان به پزشك مراجعه مي نمايند.
اكثر محققان بر اين باورند كه حتي با وجود شواهد كم دال بر وجود مشكلات رواني در جوانان آمريكايي، اين مشكلات و اختلالات شخصيتي در محيط هاي دانشگاهي به امري عادي تبديل شده است.
اين مطالعه كه بر اساس مصاحبه رو در رو با بيش از 5 هزار جوان در رده سني 19 تا 25 سال صورت گرفته، نظر بسياري از كارشناسان را به خود جلب كرده؛ چنانچه اعلام كرده اند بايد هر چه سريع تر مديران و مقامات دانشگاهي براي رفع اين مشكل راه چاره اي بينديشند.
دكتر مارك اولفسون، يكي از محققان و همچنين استاد دانشگاه كلمبيا و موسسه روان پزشكي نيويورك، فقدان اقدامات لازم و كافي براي درمان و رفع اين مشكل را امري نگران كننده خوانده و اعلام كرد كه اين مساله نه تنها هشداري براي دانشجويان و والدين آنها تلقي مي شود بلكه مسوولان و مديران دانشگاهي نيز بايد گوش به زنگ بوده و با ارايه خدمات ويژه، راهكارهاي مناسب جهت رفع اين مشكلات را ارايه دهند.
نتايج اين تحقيق همچنين نشان مي دهد كه نيمي از جواناني كه مورد مطالعه قرار گرفته اند، چه در حال تحصيل در دانشگاه باشند و چه نباشند، در شرايطي قرار دارند كه يا با مشكلات رواني دست و پنجه نرم مي كنند يا در آستانه ابتلا به آن هستند.
مشكلات شخصيتي، دومين مشكل فراگير مردمان آمريكايي پس از مساله اعتياد به مواد مخدر و مشروبات الكلي بوده و معمولا شامل رفتارهاي وسواسي، غير اجتماعي و پارانويدي مي شود كه زندگي روزمره افراد را تحت الشعاع قرار مي دهد.
محققان خاطر نشان كرده اند كه تراژدي هاي اخير نظير تيراندازي يك دانشجو به چندين نفر و در نهايت خودكشي در دانشگاه ويرجينيا تك و مورد مشابهي در دانشگاه ايلينويز شمالي، نگراني مسوولان را در زمينه شيوع مشكلات رواني در محيط هاي دانشگاهي بالا برده است و آنها را به اين نتيجه سوق داده كه اين قشر، آسيب پذيرترين گروه در ميان جوانان هستند.
محققان اعلام كرده اند: براي بيشتر جوانان آمريكايي، چشم انداز آينده آنها با تحصيلات آموزشي بالا، شغل مناسب و توسعه روابط شخصي رقم مي خورد و براي اقليت باقي مانده، ازدواج و درآمدن در قالب وظايف والدين تجسم پيدا مي كند. اما در هر صورت اين مسايل، مي تواند منشا بسياري از دغدغه ها و استرس هاي جوانان بوده و در نهايت آنها را به سمت مشكلات رواني پيش ببرد.
چهارشنبه 13 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 430]