تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 27 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806835492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چطور بر رفتار نوجوانان نظارت کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: متخصصان معتقدند نظارت مخفیانه می.تواند جلوی رفتارهای پرخطر جوانان را بگیرد
رز قدیانی را که یادتان هست. هنوز آن.قدر از پخش سریال اغما نگذشته که دختر معتاد و فریب خورده.ای را که دکتر پژوهان نجات داد، از یاد برده باشید. اگر شما هم پدر یا مادر باشید، دلتان نمی.خواهد خدای نکرده مانند والدین رز از زبان دیگران خبر معتاد بودن فرزند دلبندتان را بشنوید. نمی.خواهیم شما را بترسانیم اما برای اینکه قبل از دیر شدن بتوانید به نوجوان.تان حالی کنید که او را دوست دارید و اجازه تجربه هر خطری را به او نمی.دهید، لازم است چهارچشمی مراقب او باشید. در این صورت است که خواهید توانست در صورت لغزش.های کوچک، او را راهنمایی کرده و جلوی اتفاقات ناگوار را بگیرید.
اگر نوجوان شما امروز مصرف.کننده مواد نباشد، هر زمانی این احتمال وجود دارد که فرزند سربراه شما هم تبدیل به یکی از هزاران مصرف.کننده مواد مخدر شود. البته در این شرایط، درست نیست بدون تهیه مدارک کافی در مورد فرزندمان تصور اشتباه داشته و احساس نگرانی کنیم. فاجعه زمانی روی می.دهد که والدین بعد از بقال سر کوچه می.فهمند دلبندشان به آخر خط رسیده. شاید به این علت که منتظرند علایم تابلو را در رفتار و چهره فرزندشان ببینند؛ شما این اشتباه را نکنید. بعضی والدین هم منتظر می.نشینند تا اولیای مدرسه آنها را احضار کرده و خبر از افت تحصیلی نوجوانشان بدهند. اگرچه از بین رفتن علاقه نوجوان به تفریح و سرگرمی، تغییر در گروه دوستان و افت تحصیلی از علائم اعتیاد است؛ اما وقتی این نشانه.ها بارز می.شوند که دیگر کار از کار گذشته و «مصرف تجربی و تفریحی مواد» تبدیل به «اعتیاد» شده. لازم است بدانید بیشتر نوجوانانی که مصرف مواد را شروع می.کنند، در ابتدا، اتفاقی و به اصرار دوستان دست به این کار می.زنند ولی به تدریج مصرفشان حالتی منظم پیدا می.کند. ممکن است او حتی بیشتر از یک سال مصرف مواد به طور نامنظم را شروع کرده باشد؛ بدون اینکه هیچ نشانه.ای در او دیده شود که بخواهد شما را به شک بیندازد.
یادتان باشد، علائم تابلوی مصرف مواد مخدر تنها زمانی بروز می.کند که نوجوانی به مصرف مخدر اعتیاد پیدا کرده باشد وگرنه در زمان مصرف نامنظم یا همان مصرف تفریحی، علائم تابلو ممکن است برای مدت.ها مخفی بماند.
مهم این است که ما به طور مداوم نوجوان را تحت نظر و کنترل داشته باشیم تا بتوانیم سرنخ.ها را در همین دوران پیدا کنیم. البته این نظارت نباید به گونه.ای باشد که نوجوان.تان احساس کند آزادی و استقلال او را کاملا از بین برده.اید بلکه باید به او بفهمانید که به روش کنترل نامحسوس او را می.پایید و نخواهد توانست مشکلی را از شما پنهان کند. پس بهتر است او هم به شما اعتماد کرده و خودش را به دردسری که به تجربه.اش نمی.ارزد، نیندازد.

10فرمان برای آنها که فرزندی سالم و نه معتاد می.خواهنددر ادامه 10روش برای نظارت مخفیانه بر رفتار نوجوانان و شناسایی علامت.های مصرف مواد مخدر در آنها - بدون اینکه متوجه کنترل شما شوند - ارائه شده است:
1 - به محض ورود نوجوان.تان به خانه، او را در آغوش بگیرید و به دنبال تشخیص هرگونه بوی مشکوک مانند بوی مواد مخدر یا الکل باشید. این را در نظر داشته باشید که گاه استفاده از اسپری و عطر زیاد یا جویدن آدامس، ممکن است برای پنهان کردن بوی مواد مصرف شده باشد.
2 - نوجوانان تحت تاثیر مصرف مواد، معمولا پس از ورود به خانه مستقیما به اتاقشان می.روند. سعی کنید بلافاصله پس از ورود فرزندتان به خانه، مکالمه مختصری را در حالی.که به چشمانش نگاه می.کنید، با او داشته باشید. وجود لکه.های قرمز رنگ در چشمانش، صحبت.های نامفهوم و عدم تعادل می.توانند از علائم مشکوک به مصرف مواد باشند.
3 - تا زمان ورود نوجوان.تان به خانه، چراغ.ها را روشن نگاه داشته و بیدار بمانید.
4 - از نوجوان.تان بخواهید ساعت را به شما اعلام کند و طی این عمل نیز نحوه رفتار او را تحت. نظر داشته باشید.
5 - اگر چنانچه نوجوان.تان به طور غیرمنتظره.ای از شما اجازه خواست که شبی را بیرون از منزل یا در خانه یکی از دوستانش سپری کند و شما در این مورد احساس شک و تردید داشتید، به او جواب منفی دهید و خواسته.اش را نپذیرید.
6 - برنامه.ای متغیر و غیرقابل پیش.بینی داشته باشید تا نوجوان.تان نتواند برنامه.های مخفیانه مصرف موادش را با برنامه.های شما تنظیم کند. شاید اگر فرزندتان بداند که مادر و پدرش هر روز ساعت 7شب به خانه برمی.گردند، بتواند برنامه مصرف با دوستانش را طوری تنظیم کند که شما متوجه نشوید ولی اگر شما در هفته یک یا 2روز به طور غیرمنتظره ساعت4 به خانه برگردید، او دیگر نمی.تواند به این راحتی برنامه.ریزی کند.
7 - از اینکه فرزندتان در خارج از خانه چه می.کند، دقیقا اطلاع داشته باشید. دوستان و والدین دوستانش را ملاقات کنید و سعی کنید در فعالیت.های مشترکشان حضور داشته باشید تا آنها را بشناسید. علاوه بر این، هر موقع تماس تلفنی گرفتند، از آنها بخواهید خودشان را معرفی کنند. همیشه نوجوان.تان را تشویق کنید که دوستانش را در مواقعی که شما در خانه هستید، به خانه دعوت کند. به خاطر داشته باشید، هدف شما این است که مانع شوید نوجوان.تان احساس کند در تجربه.های خطرناک، آزادی دارد.
8 - از همسایه.تان درخواست کنید که به طور پراکنده و در هنگامی که بیرون از خانه هستید، نوجوان.تان و فعالیت.های او را تحت نظر داشته باشد.
9 - رفتار نوجوان.تان را در محیط مدرسه کنترل کنید. از معلمانش بپرسید که آیا هیچ تغییر قابل توجهی در رفتار فرزندتان مشاهده کرده.اند یا خیر؟
10 - در نهایت و مهم.ترین نکته این است که به طور منظم با نوجوان خود در مورد مواد مخدری که شاهد مصرف آنها بوده و احساساتی که در مورد آنها داشته، صحبت کنید. همچنین اگر این تجربه را داشته، از او بخواهید که توضیح دهد چطور از عهده موقعیت مورد نظر برآمده است. تا جایی که می.توانید با او صادق باشید و به او اطمینان دهید هر کاری که بتوانید برای رهایی.اش از مصرف مواد انجام خواهید داد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 366]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن