واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاونت نظري و مهارتي آموزش و پرورش خراسان شمالي: كارودانش با چالشها و مشكلات جدي روبرو است
خبرگزاري دانشجويان ايران - بجنورد
سرويس: شهرستانها
معاونت نظري و مهارتي سازمان آموزش و پرورش خراسان شمالي گفت: كارودانش با چالشها و مشكلات جدي روبرو است.
به گزارش خبرنگار ايسنا، محمد اكبرزاده در اولين گردهمايي معاونان نظري و مهارتي استانها افزود: فرسودگي تجهيزات، كمبود فضا، بي انگيزگي، عدم اعتقاد مشاوران در خصوص توسعه كار و دانش، عدم وجود ظرفيت براي دانش آموختگان فني و حرفهيي و تحصيل كردگان بيكار از عواملي است كه مانع توسعه كار و دانش شده است.
وي در ادامه يكي از مشكلات مدارس را دو نوبته بودن اعلام كرد و ادامه داد: اغلب دبيرستانها در استان دو نوبته هستند كه اين امر از مشكلات عمده است.
وي همچنين بيان كرد: در نظر داريم پنج مركز شبانه روزي را براي بازماندگان از تحصيل در مناطق محروم ايجاد كنيم.
معاون نظري و مهارتي سازمان آموزش پرورش خراسان شمالي عنوان كرد: 62 برنامه كيفيت بخشي مبتني بر تفكر، مشورت و برنامهريزي سرلوحه امور قرار داده شده است.
وي افزود: 88 برنامه كيفيت بخشي در سال 88 در نظر گرفته شده است و به عنوان سيامين سال انقلاب 30 برنامه از اين 88 برنامه اجرا خواهد شد.
اكبرزاده با اشاره به اينكه يكي از مشكلات در آموزش و پرورش عدم مستند سازي تجربيات است، بيان كرد: از طريق اين برنامه، برنامهها مستند خواهد شد و مدير بعدي خواهد فهميد از كجا كار را شروع كند و بازخوردههاي علمي مورد توجه قرار ميگيرد.
وي خاطرنشان كرد: طرح المپياد با حمايت دستگاه خارج از آموزش و پرورش اجرا خواهد شد و به تلاشهاي ماندگار مدير، دانش آموز، معاون و حتي خدمتكار برتر جوايزي اهدا خواهد شد.
وي افزود: حمايت نخبگان خوارزمي استان نيز تصويب و 100 ميليون تومان براي تجليل از رتبههاي برتر كنكور جذب شده است.
معاون نظري مهارتي سازمان همچنين از اهدا 19 دستگاه لپ تاپ و يك دستگاه پرايد به نفرات برتر كنكور خبر داد.
وي نشستهاي تخصصي با مولفان درسي، ستاد ارزشيابي در شهرستان، طرح نظارت و ارزيابي، تجربه آفريني و غيره را از برنامههاي سازمان عنوان كرد.
نباتي، مدير موفق آذربايجان شرقي نيز در اين جلسه گفت: دو برنامه كليدي و راهبردي را سرلوحه كار قرار دادهايم كه شامل توسعه متوازن و ارتقا كيفيت آموزشي است.
وي با اشاره به اينكه فرهنگ جامع و ظرفيتهاي انسانها با يكديگر متفاوت و تاثير گذار است، افزود: 45 درصد دانش آموزان بايد در حرفه و فن ثبت نام كنند و استانها بايد سهم خود را ايفا كنند.
وي ادامه داد: به كارگيري روشهاي تدريس و فرآيند يادگيري و كمك آموزشي با تجهيز آزمايشگاه و كارگاهها و اهميت دادن به ارزشيابي مستمر از برنامه هاي موفق در استان است و ارزشيابي بخشي از آموزش و پرورش است.
نباتي توجه به يك نوبته كردن مدارس و برگزاري كلاس آمادگي دانش آموزان و هدايت جلسات معاونان را براي بهبود وضعيت آموزش و پرورش ضروري دانست.
اين جلسه با حضور معاونان استانهاي خراسان شمالي، خراسان رضوي، آذربايجان شرقي، كرمان و همدان در بجنورد برگزار شد.
انتهاي پيام
دوشنبه 11 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]