تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درهاى آسمان در اولين شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرين شب آن بسته نخواهد شد. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866193353




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

داروهاي ايراني به خارج صادر مي شوند


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: معاون دارويي وزير بهداشت: جام جم آنلاين: دکتر رسول ديناروند معاون دارويي وزير بهداشت گفت: در دو سال گذشته شش فراورده دارويي بيوتکنولوژيک جديد در ايران به توليد رسيده است که به کشورهاي خارجي نيز صادر مي شوند. به گزارش واحد مرکزي خبر ، دکتر ديناروند افزود: اين فراورده ها شامل اينترفرون هاي آلفا و بتا در درمان طيف وسيعي از بيماريها از جمله ام اس و هپاتيت سي ، پگيليتد اينترفرون آلفا که اثربخشي بسيار بالاتري دارد و بسيار گرانقيمت است ، اريتروپويتين ، جي سي اس اف و اينترفرون گاما است. وي اضافه کرد : امسال شش فراورده ديگر نيز مجوز توليد و عرضه خواهند گرفت که دو قلم از آنها به توليد رسيده است و چهار نوع ديگر مراحل ارزيابي و کنترل کيفيت را در وزارت بهداشت مي گذرانند. معاون غذا و دارويي وزارت بهداشت به وجود پرونده هاي ارزيابي چندين داروي بسيار مهم نيز دردرمان بيماريهاي صعب العلاج در اين وزارتخانه خبر داد و گفت : برخي از اين داروها در دست توليدند و بعضي ديگر در کميسيون دارويي وزارت بهداشت در آستانه گرفتن مجوز توليد و ورود دارو به بازار هستند. وي با بيان اينکه اين داروها پس از گرفتن مجوز توليد و ورود به بازار در اين کميسيون اعلام عمومي مي شوند اضافه کرد : بجز اين داروهاي نوترکيب و بسيار مهم پروتئيني و پپتيدي ، فراورده هاي دارويي ديگري نيز در درمان بيماران صعب العلاج مصرف مي شوند که بخش عمده اي از آنها نيز به توليد داخلي رسيده اند. دکتر ديناروند داروهاي سيکلوسپورين را که در جلوگيري از رد پيوند در بيماران کليوي و همچنين تالاسمي کاربرد دارد از گروه اين داروها برشمرد و گفت : هر چند که نوع تزريقي اين دارو در حال حاضر با دستورالعمل ايراني در يکي از کشورهاي اروپايي توليد مي شود اما به اين علت که پرونده ساخت آن داخلي است در زمره داروهاي توليد ايران محسوب مي شود و به محض ورود دستگاه فريزرايد به کشور تمام مراحل در داخل انجام خواهد شد. وي در بخش پاياني سخنان خود سه سال گذشته را سالهاي تحول دارويي در وزارت بهداشت ناميد و افزود: در اين سالها ايران به دستاوردهاي ارزشمندي در توليد و عرضه داروهاي جديد رسيده است که نمونه ويژه اي از آنها دستيابي به دو فراورده دارويي گياهي بود که مشابه خارجي ندارند.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 314]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن