پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850400950
اهداف سند چشم انداز 20 ساله با دانايي محوري دست يافتني است آيت الله هاشمي رفسنجاني در نخستين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي ;
واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: اهداف سند چشم انداز 20 ساله با دانايي محوري دست يافتني است آيت الله هاشمي رفسنجاني در نخستين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي ;
نخستين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با حضور آيت الله هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ، دكتر جاسبي و ساير مسوولان و شخصيت هاي برجسته علمي و دانشگاهي كشور در ميهمانسراي واحد علوم و تحقيقات برگزار شد .
در اين مراسم رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار داشت: نوآوري و آزاد انديشي را بايد تقويت كنيم و فضايي را در دانشگاه و حوزه به وجود بياوريم تا بتوانيم محقق و آزاد انديش تربيت كنيم.
هاشمي رفسنجاني در اين اجلاس با ابراز تاسف از اينكه سخنان رهبري در جاهايي كه بايد به كار گرفته شود، اعمال نشده به اين نكته اشاره كرد، احساس مي شود كه در برخي مواقع جريان نوآوري بر خلاف انتظار پيش رفته است.
وي با اشاره به بررسي قرآن كريم و مطالعه زندگي رسول اكرم ابراز كرد، از زماني كه اولين سوره قرآن به پيامبر نازل شد موضوعيت راجع به انسان و دانش انساني بوده است كه مطالعه قرآن نشان مي دهد موارد بسيار زيادي در زمينه ي تحقق و علم و كسب دانش ديده مي شود. علم و دانش سهميه اصلي بشر است كه اسلام به آن اكتفا كرده و در بحث نوآوري و كرسي هاي نظريه پردازي اين موضوع بايد دنبال شود كه جامعه اسلامي تابع تفكر و تعقل باشد و همه ي اين موارد در كنار ايمان و اعتقادات بايد مدنظر قرار گيرد.
به گزارش ايسكانيوز، رييس مجلس خبرگان رهبري در اين اجلاس انسان آزاد انديش را از دو منظر مهم ارزيابي كرد كه انسان بايد مسلح به فكر و تعقل و از طرف ديگر مسلح به ايمان باشد. انسان آزاد انديش كسي است كه با توجه به اين خصوصيات واقع بين در امور كشور، زندگي، بشريت و آفرينش است اگر چنين فردي در جامعه يافت شد مي توان ادعا كرد او انسان آزاد انديش ديني است.
وي با اشاره به انسان آزاد انديش غير ديني خاطر نشان كرد: اين انسان هم صاحب امتياز است و برخي معتقد هستند كه اين دسته زودتر مي توانند به سر منزل مقصود دست يابند اما اين فاقد چراغ هدايت و راهنما هستند كه در اين صورت به انحراف نيز كشيده شده اند. اما در جامعه اسلامي ما با وجود خداوند، رسالت، وحي مسير را طي مي كنيم. آزاد انديشان غير ديني بسيار از متحجران زمان خود جلوترند و البته بايد توجه داشته باشيم كه اشتباه در هر دو گروه اتفاق مي افتد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطر نشان كرد، انسان آزاد انديش نبايد تنها در علوم انساني مورد توجه قرار گيرد چرا كه بايد اين هدف در علوم پايه نيز مورد توجه باشند. بايد مراقب بود كه مطالب مطرح شده با خرافات آلوده نشوند. دانشگاه آزاد و ديگر دانشگاههاي كشور بايد فضاي نوآوري و نرم آفزاري كه مورد تاكيد رهبري است را در همه ي سطوح علمي خود در نظر گيرند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني اظهار داشت، نظريه پردازي و نو آوري كار آساني نيست زيرا در عصر حاضر پرداختن به اين موضوع نسبت به گذشته كار مشكل تري شده، مهم است اگر در مساله مطرح شده از سوي فرد محقق بتوان از نظريه او در برابر مخالفان دفاع كرد.
وي با اشاره به اهميت نوآوري اعلام كرد، امام راحل (ره) از جمله كساني بودند كه نوآوري هاي مهمي را به همراه داشتند و يكي از اين موارد آن بود كه روحانيت به مساله حكومت پرداخت و در اين زمان بود كه حوزه وارد عرصه سياست شد. در زمان آيت الله بروجردي ايشان با توجه به شرايط با تفكر حركت كردند و پس از ايشان امام خميني (ره) با نوآوري جديدي مشكلات زيادي كه براي حوزه بوجود آمده بود به خوبي حل كرد و پس از آن مساله مصلحت در نظام اسلامي را مطرح كردند كه بن بستهاي پيش آمده نيز با اين تفكر امام خميني (ره) از بين رفت.
برگزاري 50 عنوان كرسي نظريه پردازي، نقد و مناظره تا چشم انداز 1404
همچنين دكتر جاسبي در نخستين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره افزود: ساختارسازي مناسب و هدايت روشمند، تمام فعاليت هاي استادان، تشويق و حمايت صاحبان نظريه از جمله سياستگذاري هاي دانشگاه آزاد اسلامي در جهت توسعه كمي و كيفي كرسي هاي نظريه پردازي است.وي ادامه داد: تمامي واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي ملزم به برگزاري كرسي هاي نظريه پردازي شده و به همين منظور برنامه هاي تشويقي و حمايتي تهيه و تدوين شده است تا فرهنگ آزاد انديشي و توليد علم در دانشگاه، نهادينه شود.عضو منتخب امام (ره) در شوراي عالي انقلاب فرهنگي، اذعان داشت: طبق برنامه اي كه هيات كرسي هاي نظريه پردازي طراحي كرده است، 12 همايش منطقه اي در مناطق 12 گانه دانشگاه آزاد اسلامي برگزار مي شود.وي با اشاره به اينكه دبيرخانه دائمي حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره در حوزه معاونت پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي تشكيل شده است، گفت: در همين زمينه، كميته هايي تخصصي در مناطق تشكيل شده است و تدوين آيين نامه ها و دستورالعمل هاي لازم، چاپ و انتشار نشريات تخصصي و... از ديگر موارد است.عضو منتخب امام (ره) در شوراي عالي انقلاب فرهنگي به ربع قرن فعاليت دانشگاه آزاد اسلامي اشاره كرد و گفت: امروز اين مجموعه آموزش عالي داراي 14 ميليون متر مربع فضاي آموزشي و رفاهي با 750 رشته دانشگاهي، يك ميليون و 400 هزار دانشجو، دو و نيم ميليون فارغ التحصيل، 600 مدرسه سما با 50 هزار دانش آموز، هزار و 300 عنوان تحقيقاتي،152 مجله علمي، 10 ميليون كتاب، ده ها انجمن علمي، مراكز رشد و تحقيقاتي، پارك هاي فن آوري و... است.رئيس شوراي اجرايي دانشگاه هاي جهان اسلام به اهداف كمي دانشگاه آزاد اسلامي با رويكرد توليد علم و فن آوري در افق 1404 اشاره كرد و گفت: در اين افق، دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي به دو و نيم ميليون نفر اعضاي هيات علمي از 27 هزار نفر به 50 هزار نفر در سال 1390، 109 هزار نفر در سال 1404 مي رسد.
وي ادامه داد: همچنين نسبت استاد به دانشجو در سال 1390، يك به 30 و در سال 1404، يك به 23 خواهد رسيد.جاسبي اذعان داشت: امروز دانشگاه آزاد اسلامي داراي 10 مركز رشد است كه اين مراكز تا سال 1390 به 40 مركز و تا چشم انداز 20 ساله به 100 مركز افزايش مي يابد و پارك هاي فن آوري نيز به چهار پارك تا سال 90 و هفت پارك تا سال 1404 افزايش خواهد يافت.
همچنين رئيس دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به اين كه ظرفيت دانشگاه آزاد اسلامي براي سرمايه گذاري در كرسي هاي نظريه پردازي بيشتر از اين هاست، گفت: بستر مناسبي كه ايجاد شده، فرصت مناسبي براي ارتقاي استادان و هيات علمي دانشگاه است.
دكتر جاسبي با بيان اين مطلب و خطاب به روساي واحدها، معاونان پژوهشي و استادان، افزود: دانشگاه آزاد اسلامي با توجه به هيات علمي و استادان برجسته اي كه دارد به راحتي مي تواند 100 كرسي را در سراسر ايران برگزار كند.
وي يادآور شد: كارهاي مقدماتي و مجموعه آيين نامه ها و ضوابطي كه در هيات هاي كرسي نظريه پردازي به تصويب رسيده است، بستر مناسبي براي دانشگاه آزاد اسلامي ايجاد كرده است كه بتواند علاوه بر ارائه مقالات علمي، ارتقاي استادان نيز مدنظر گرفته شود.
جاسبي افزود: طبق مصوبه اي كه در وزارت علوم نيز پذيرفته شده است، كرسي هايي كه مورد تصويب قرار مي گيرند در ارتقاي استادان هيات علمي مورد محاسبه قرار مي گيرد.
وي ادامه داد: هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، داراي پشتوانه قوي حقوقي است كه هرجا مانعي بر سر راه آن باشد، شوراي عالي انقلاب فرهنگي از آن دفاع مي كند.
به گفته رئيس شوراي اجرايي اتحاديه دانشگاه هاي جهان اسلام، هنوز بسياري از واحدها و دانشكده هاي دانشگاه آزاد اسلامي از برگزاري كرسي هاي نظريه پردازي در دانشگاه بي اطلاع اند و بايد معاونان پژوهشي در اين زمينه فعال تر عمل كنند و كارگاه هاي آشنايي با اين كرسي ها را در واحدها راه اندازي كنند.
به گزارش ايسكا نيوز دكتر جاسبي تصريح كرد: امروز كه زمينه و مقدمات پژوهش در قالب كرسي هاي نظريه پردازي فراهم شده است فرصت مناسبي است كه بايد به نحو شايسته از آن بهره برد چرا كه نتايج آن هم براي خود فرد و هم دانشگاه آزاد اسلامي مهم است و ديگر اين كه اين مساله مورد تاكيد مقام معظم رهبري هم است.وي اذعان داشت: اصل كرسي هاي نظريه پردازي به صورت جامع و گسترده در دانشگاه آزاد اسلامي پيگيري مي شود.
دانشگاه آزاد اسلامي بزرگ ترين سپاه علمي جهان است
حجت الاسلام والمسلمين دكتر علي اكبر رشاد در اولين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با بيان اين مطلب اظهار داشت: اگر از ميان حدود 27 هزار نفر عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي، تنها 270 نفر مطالبي را در راستاي نوآوري و آزاد انديشي ارائه دهند، اتفاق بزرگ در عرصه كرسي هاي نظريه پردازي رخ خواهد داد.وي با اشاره به موانع نوآوري و نظريه پردازي افزود: موانع منشي و خصلتي، رواني و روان شناختي، تدبيري، فلسفي، معرفت شناختي، دين شناسانه، اخلاقي، فرهنگي، تاريخي، اجتماعي و مديريتي از جمله موانعي است كه در حال حاضر پيش روي نظريه پردازي و نوآوري است.رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي با تفكيك موانع نظريه پردازي به دو دسته انفسي و آفاقي، تاثيرگذاري موانع انفسي و دروني را بيش از ديگر موانع دانست و گفت: موانع انفسي پنهان و ناشناخته هستند و به همين دليل مشكلات بيشتري را به همراه دارند.حجت الاسلام والمسلمين علي اكبر رشاد با اشاره به پديده خود سانسوري در كشور گفت: برخي مي گويند آزادي نيست و نمي توان حرف زد كه اين يكي از آفات هاي نظريه پردازي و آزاد انديشي است.وي ادامه داد: تنها نخبگان نيستند كه مي توانند نوآوري كنند زيرا نوآوري در گرو نبوغ نيست و مصداق بارز آن شهيد مطهري بود كه با تلاش، خودباوري، اعتماد به نفس و اخلاص به چنين جايگاهي رسيد.به گزارش ايسكانيوز، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي خاطرنشان كرد: دانشگاه ها و مراكز علمي بايد با تجارب موفقي كه در گسترش آموزش عالي و تحصيلات تكميلي دارند در جهت پژوهش و نوآوري و كرسي هاي نظريه پردازي حركت كنند.
دانشگاه آزاد اسلامي 11 كرسي نظريه پردازي را تا پايان سال برگزار مي كند
حجت الاسلام امير علي لطفي در نخستين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با بيان مطلب افزود: پنج دستگاه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري رسانه ملي و مراكز علمي و پژوهشي كشور، طي دوره پنج ساله از بهمن 82 تا آذر 87، مسوول پيگيري مساله كرسي هاي نظريه پردازي كه مورد تاكيد مقام معظم رهبري است، شدند.وي ادامه داد: مولفه هاي اصلي چشم انداز نظريه پردازي، آزادانديشي و نقد و مناظره علمي، توليد علم و انديشه ديني، تمدن سازي و جامعه پردازي، دستيابي ايران به متخصصان متناسب با شان و جايگاه آن براي دستيابي به قدرت اول منطقه، الهام بخش در جهان اسلام، اعاده عزت و حيثيت جهان اسلام است.لطفي، مطالبات هيات نظارت از دانشگاه آزاد اسلامي را بسط نشاط اجتهادي، تقويت شجاعت نظريه پردازي، ايجاد خلاقيت علمي، ارتقاي سطح تفكر اجتماعي، ايجاد فرصت براي نظريه پردازان و شنيدن بيانات آنان و ايجاد فضاي رقابتي براي ارائه ايده ها دانست.وي، وظايف اساسي هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي را زمينه سازي هدايت كرسي هاي علمي توسط علما و صاحب نظران، پيگيري و جذب حمايت حكومت اسلامي از كرسي ها، نهادينه كردن گفت و گوي آزاد در سطح ملي و ايجاد زمينه نقدسازي در سطح ملي دانست.لطفي ادامه داد: نظريه پردازي، مناظره، نقد، مساله محور، آزادانديشي و كرسي هاي ترويجي شش نوع كرسي است كه ما بر روي آن فعاليت مي كنيم و 17 دستگاه، مسوول حمايت و مديريت آن هستند.وي خاطرنشان كرد: ظرفيت و پتانسيلي كه در دانشگاه آزاد اسلامي وجود دارد اگر بيشتر از مجموعه دانشگاه هاي دولتي نباشد، معادل آن است.دبير هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با اشاره به اينكه تا به امروز 30 كرسي نهايي شده است، گفت: در جلسه اي كه هيات با مسوولان وزارت علوم و روساي 28 دانشگاه كشور داشت، متاسفانه هنوز هيات نظارت شناخته نشده بود اما در جلسه امروز، جاي بسيار تقدير و تشكر از همكاري و هماهنگي دانشگاه آزاد اسلامي را داريم.
وي با اشاره به اينكه كميته هاي دستگاهي، كاربردي ترين سامانه اجرايي ماست، گفت: كميته دستگاهي كلان دانشگاه آزاد اسلامي طي 10 روز آينده تشكيل مي شود كه اين كميته دستگاهي، مسوول پيگيري بحث آزادانديشي، نقد و مناظره است.لطفي گفت: خانه ملي گفت و گوي آزاد با مسووليت برگزاري كرسي هاي آزادانديشي در آذرماه 85 تصويب شده اما متاسفانه تا مهر امسال هنوز آيين نامه آن اجرايي نشده است كه اميدواريم به زودي كرسي ها را برگزار كند.وي ادامه داد: در بحث نظارت و حمايت از برگزاري كرسي ها، تا به امروز 135 تقاضا ارزيابي شده كه بخش عمده اي از آن به دليل نداشتن شرايط به دستگاه هاي مربوطه ارجاع داده شد و 27 كرسي مورد تاييد قرار گرفته است.
بيش از 42 طرح نامه پيش كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره دفاع شده است
دكتر فريدون رهنماي رودپشتي در نخستين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با موضوع راه كارهاي بسط و گسترش نظريه پردازي، نقد و مناظره و آزادانديشي با بيان اين مطلب افزود: بحث كرسي هاي نظريه پردازي، طبق فرمايشات مقام معظم رهبري از سال 81 آغاز شد و دانشگاه آزاد اسلامي به طور جدي از سال 83 با برگزاري 11 سمينار منطقه اي، سازمان دهي مناسبي در اين رابطه صورت داد و در سال 86 با برگزاري بيش از 27 كرسي نظريه پردازي، وارد مرحله اجرايي شد.
وي به تشكيل دبيرخانه دائمي كرسي هاي نظريه پردازي در دانشگاه آزاد اسلامي اشاره كرد و گفت: امروز اين دبيرخانه از يك شوراي راهبردي به يك منطقه انسجام يافته تبديل شده به طوري كه بعد از ارائه پيش كرسي در سازمان مركزي، به دبيرخانه ارسال مي شود.
رهنما ادامه داد: به منظور بسترسازي و تشويق اساتيد و اعضاي هيات علمي، آيين نامه اجرايي كرسي هاي نظريه پردازي، مورد بازنگري قرار گرفت تا با يك ساختار متفاوت، موضوع دنبال شود.وي خاطرنشان كرد: در بخشنامه جديد، طرح نهادينه شده و در فضاي جديد، جهت گيري اساسي طرح هاي پژوهشي به كرسي هاي نظريه پردازي اختصاص داده شد و در اولويت قرار گرفت.به گزارش ايسكانيوز،معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي يادآور شد: سهم دانشگاه آزاد اسلامي در برگزاري و حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، قابل توجه بوده و با دريافت طرح نامه ها از مناطق دانشگاهي، بحث كرسي ها به طور كامل در همه واحدها و مناطق دانشگاهي بسط و توسعه يافته است.
ابلاغ آيين نامه اجرايي جذب اساتيد و تهيه اسناد فناوري هاي برتر
دكتر كي نژاد رئيس دانشگاه هنرهاي اسلامي در نخستين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با بيان اين مطلب افزود: در كنار اين هيات يك كميسيون در دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي به نام كميسيون نهضت توليد علم و تحقق آن در نظام آموزشي كشور با 12 عضو تشكيل شده كه اسناد فن آوري هاي برتر را تهيه كرده و به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي رساند كه از آن جمله، نانو فن آوري و زيست فن آوري است.وي خاطرنشان كرد:رشته هاي محيط زيست، هوافضا و IT نيز در دستور كار اين كميسيون قرار گرفته است.كي نژاد گفت: كار جديدي كه ما شروع كرده ايم در حوزه علوم شناختي است،بدين ترتيب كه سند اين فن آوري كاملا جديد است و در دست تدوين قرار گرفته و تا دو سال آينده سند آن تهيه مي شود.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: يك سال قبل شوراي عالي انقلاب فرهنگي مصوبه اي براي جذب استادان داشت كه پس از برگزاري 25 جلسه، آيين نامه اجرايي آن ابلاغ شد.
وي در خصوص مباحث فرهنگي گفت: در كميسيون هايي كه در رابطه با موضوعات فرهنگي در دبيرخانه تشكيل مي شود بايد از همه انديشمندان كشور استفاده كرد كه برخي از آنان در شهرستان ها هستند.وي با اشاره به اين كه دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان پيشگام در بحث كرسي هاي نظريه پردازي فعاليت مي كند، گفت: كارهاي خوب و بزرگ از ويژگي هاي دكتر جاسبي است كه بايد از وي تشكر كرد.به گزارش ايسكانيوز،عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص كرسي هاي نظريه پردازي، گفت: شوراي عالي انقلاب فرهنگي پس از اعلام مطالبي كه از سوي مقام معظم رهبري ارائه شد به سرعت وارد عمل شد و امروز بالاخره پس از پنج سال مي بينيم كه كارها به سرعت و طي دو سه ماهه امكان پذير نمي باشد.
حمايت دانشگاه آزاد اسلامي از كرسي هاي نظريه پردازي تا سقف 20 ميليون تومان
دكتر تقي ترابي در نخستين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با بيان اين مطلب به بررسي و تبيين سيستم سيستماتيك كرسي هاي نظريه پردازي پرداخت و افزود: جنبش نرم افزاري يا همان جنبش توليد انديشه و فكر، فضاي بسيار گسترده اي از علم را مي طلبد.
وي ادامه داد: جنبش نرم افزاري مشتمل بر دو پارادايم نهضت توليد علم و آزادانديشي است.ترابي خاطرنشان كرد: صاحبان كرسي هاي نظريه پردازي، بايد صاحب نظران علمي، ديني يا هنري باشند و سخنان و آثار علمي آنان، فراگير و مورد پذيرش جهان باشد.
مشاور رئيس دانشگاه آزاد اسلامي به بررسي تاثيرات ايجاد كرسي هاي نظريه پردازي در توليد علم پرداخت و گفت: سوالي كه در اينجا مطرح است، اين است كه آيا محققان حوزه و دانشگاه از ضوابط ايجاد كرسي هاي نظريه پردازي اطلاع دارند، چه تدابيري بايد انديشيد و موانعي كه بر سر راه نقد و نقدپذيري وجود دارد، كدام است؟ وي به تشريح نقد و مناظره، تفكر فلسفي، كرسي هاي نظريه هاي پردازي در فضاي آزاد انديشي و توليد علم پرداخت و گفت: در تعامل دو حلقه فضاي آزاد انديشي و توليد علم، تفكر فلسفي، تحقيقات كاربردي، كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره و تحقيقات بنيادي شكل مي گيرد.ترابي با تاكيد بر اينكه نتايج كارهاي تحقيقاتي و كرسي هاي نقد و مناظره، بايد به صاحبان صنايع وصل شود، گفت: دو طرح پژوهشي تدوين اصلاح نامه جامع كرسي ها و آسيب شناسي فرهنگي كرسي ها در دست انجام است.وي با تاكيد بر حمايت از طرح نامه هايي كه به كرسي هاي نظريه پردازي ارائه مي شود، گفت: اگر طرحي از ابتدا به وسيله يك شخص ارائه شود و تا برگزاري كرسي نظريه پردازي ادامه يابد و اجرايي شود برحسب امتياز كسب شده و نوع كرسي تا سقف 20 ميليون تومان پاداش دريافت مي كند.اعضاي هيات علمي و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي نيز در سطح بين المللي مشاركت فعالي در زمينه طرح هاي تحقيقاتي و پژوهشي خواهند داشت چرا كه دانشگاه آزاد اسلامي عضو اتحاديه دانشگاه هاي جهان اسلام نيز است.
دانشگاه آزاد اسلامي و شوراي عالي انقلاب فرهنگي، عضو يك بدنه و به دنبال شكوفا كردن پتانسيل عظيم انقلاب اسلامي هستند
دكتر حسن رحيم پور ازغدي در اولين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با بيان اين مطلب اظهار داشت: بايد با بهره گيري از كرسي هاي نظريه پردازي، توليد فكر اسلامي و ايراني كرد و با الگوسازي به سمت اهداف عالي انقلاب اسلامي حركت كنيم.عضو هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با بيان اينكه پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه چند تن از اساتيد دانشگاه براي ايجاد كرسي هاي نظريه پردازي، سندي ايدئولوژيك براي نظام است، گفت: اين نامه يك نامه تاريخي و صداي هزاران استاد حوزه و دانشگاه بود كه سال ها منتظر ايجاد بستري مناسب براي كرسي هاي نظريه پردازي بودند.
وي با بيان اينكه در راستاي گسترش كرسي هاي نظريه پردازي، دانشگاه آزاد اسلامي نقش مهمي بر عهده دارد، بيان داشت: جرياني كه مي خواهد تمام خدمات و پتانسيل عظيم دانشگاه آزاد اسلامي را تحت الشعاع قرار دهد، راهي اشتباه در پيش گرفته است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي همچنين خاطرنشان كرد: انتقادات بايد همراه با شفافيت قانوني باشد و در حال حاضر هم دانشگاه آزاد اسلامي و شوراي عالي انقلاب فرهنگي، عضو يك بدنه و به دنبال شكوفا كردن پتانسيل عظيم انقلاب اسلامي هستند.
رحيم پور ازغدي با اعتقاد به اينكه بقاي انقلاب اسلامي به كرسي هاي نظريه پردازي بستگي دارد گفت: متاسفانه خطر ياس، جمود، ديكتاتوري، افراط و هرج و مرج به اسم مذهب وجود دارد و بايد اين خطر را با نوآوري در راستاي اسلامي و ايراني رفع كنيم.
شنبه 9 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-