تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حكيم نيست آن كس كه مدارا نكند با كسى كه چاره اى جز مدارا كردن با او نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826669147




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس موزه‌ جانورشناسي پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران: موزه جانورشناسي با مشكل كمبود بودجه مواجه است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس موزه‌ جانورشناسي پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران: موزه جانورشناسي با مشكل كمبود بودجه مواجه است


خبرگزاري دانشجويان ايران - كرج
سرويس: شهرستان‌ها

رييس موزه‌ جانورشناسي پرديس كشاورزي و منابع طبيعي گفت: اين موزه براي دعوت از كارشناسان و اعزام محققان به خارج از كشور با مشكل بودجه مواجه است.

دكتر عليرضا صبوري در گفت‌وگو با ايسنا، در راستاي معرفي جانورشناسي پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران اظهار داشت: اين موزه‌ از سال 1307 توسط شادروان استاد جلال افشار پايه‌گذاري شد كه در ابتدا دو اتاق در اختيار داشته و در طي سال‌ها گسترش پيدا كرد. ساختمان موزه قبل از دانشگاه تهران توسط روس‌ها ساخته شده و مساحتي بالغ بر دوهزار مترمكعب دارد و داراي سه طبقه است. طبقه‌ اول و همكف طبقه نمايش اين موزه مي‌باشد و زيرزمين بخش تحقيقاتي اين موزه است.

صبوري در رابطه با گونه‌هاي جانوري موزه بيان كرد: گونه‌هاي جانوري به دوبخش تقسيم مي‌شوند؛ داخلي و خارجي، ولي طراحي دكور موزه براساس گونه‌ي سيستماتيك جانوري است و به گروه آبزيان، ششداران، پرندگان و ديگر گونه‌ها تقسيم مي‌شوند.

وي خاطرنشان كرد: اين موزه داراي گونه‌هاي كم‌ياب و حتي ناياب جانوري در سطح جهان است. اين موزه درواقع يك ذخير‌ه‌ي ژنتيكي ملي است، دراين موزه نمونه‌هايي يافت مي‌شود كه شامل اولين نمونه در يك گونه‌ي جانوري است كه برروي اين نمونه‌ها قيمت‌گذاري نمي‌توان كرد، درواقع افتخار موزه‌هاي دنيا به داشتن اين گونه نمونه‌هاي اصل و تك مي‌باشد و اين يكي از افتخارهاي موزه‌ي ما است كه داراي چنين نمونه‌هايي مي‌باشد. حتي نمونه اصلي بعضي از كشورها از جمله مونتگرو، يمن، تركيه و هند در اين موزه يافت مي‌شود.

رييس موزه جانورشناسي پرديس كشاورزي و منابع طبيعي در رابطه با امور بين‌الملل گفت: به صورت علمي ارتباطات در زمينه‌ي بين‌المللي وجود دارد و رابطه به صورت دوطرفه مي‌باشد ولي دراين جا مشكل كمبود بودجه براي دعوت از كارشناسان خارجي و يا رفتن به كشورهاي ديگر براي تحقيقات هرچه بيشتر با موزه‌هاي ديگر مطرح است.

وي ادامه داد: اولين قدم، جمع‌آوري نمونه از دوطرف كوه البرز است و يكي از مسائلي كه در اين سفر به آن توجه شد، نبود كلكسيون حلزون در ايران است كه مورد بررسي قرار گرفت.

صبوري درخصوص مشكلات موزه پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران اظهار داشت: سه‌دسته مشكل اساسي روبروي ما قراردارد؛ اولين مشكل، مشكل معماري‌ خود ساختمان موزه است. ساختمان موزه قديمي و در طي سال‌ها به آن توجه نشده به همين دليل وضعيت بحراني است، علاوه برآن با مشكلات كنترل رطوبت و هوا در ساختمان براي حفاظت از نمونه‌ها روبرو هستيم كه در واقع چنين سيستمي وجود ندارد، چون اين ساختمان در اصل براي موزه ساخته نشده بود بلكه بعدها تصميم به اين كار گرفته شد. براي نگهداري نمونه‌ها از مواد شيميايي سرطان‌زا استفاده مي‌شود كه كاملاً برخلاف استانداردهاي جهاني است چون مواد شيميايي سرطان‌زا هستند و براي حل همه‌ي اين مسائل نياز به بودجه‌اي حدود يك ميليارد تومان مي‌باشد.

وي ادامه داد: دومين مساله، مساله نيروي پرسنلي است. چون موزه‌اي به اين بزرگي داراي يك نفر نظافت‌چي و دونفر كارشناس مي‌باشد، درحالي كه قبلا يعني در ابتداي تاسيس اين نيرو 16نفر بودند و با رفتن آن‌ها جايگزيني وجود نداشت و همين نبود پرسنل باعث شده كه رسيدگي به موزه به خوبي انجام نشود.

صبوري در پايان ابراز داشت: انتظار نداريم مشكلات به طور كلي و يكباره حل شود، انتظار ما فقط اين است كه بودجه‌اي براي موزه هرساله درنظر گرفته شود تا بتوانيم براساس آن برنامه‌ريزي و كم كم مشكلات را برطرف كرده و توان اين ايجاد شود كه موزه هم از لحاظ علمي و كيفي رشد كند و هم در معرض عموم قرارگيرد. چون اين موزه، موزه‌ي تكي در ايران است و همانند تخت جمشيد جزوي از ميراث فرهنگي ملي ايرانيان است و از مسوولين خواستار عمل در اين زمينه مي‌باشيم.

انتهاي پيام
 جمعه 8 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن