واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون سازمان دارالقرآن تبليغات اسلامي: تمامي مركز استانها بايد داراي كتابخانههاي تخصصي باشند
خبرگزاري دانشجويان ايران - زاهدان
سرويس: شهرستانها
معاون آموزشي و پژوهشي سازمان دارالقرآن تبليغات اسلامي كشور گفت: اداره تبليغات اسلامي در تمامي مراكز استانها و شهرستانهاي سراسر كشور كتابخانه داير كرده است.
حاج شريف در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه سيستان و بلوچستان، افزود: يكي از برنامههاي مهم در دست اجراي سازمان دارالقرآنالكريم از سه سال پيش تاكنون، داير نمودن كتابخانه تخصصي با توجه به امكانات و فعاليتهاي هر استان، در مراكز استانها است.
وي ادامه داد: در سالهاي اخير جهت تقويت و تجهيز كتابخانههاي سراسر كشور بودجهاي به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اختصاص يافته است.
وي اضافه كرد: با تجهيز كتابخانهها در كشور جوانان و نوجوانان و اقشار مختلف مردم ازاين كتابها استفاده كرده و قطعا اثرات مثبت آن در جامعه نيز مشهود خواهد بود.
او تصريح كرد: ناشران و نويسندگان با استفاده از قوه تفكر و ايدههاي خود بايد كتابهاي ديني، مذهبي و فرهنگي متناسب با فرهنگ جامعه اسلامي نوشته و براي استفاده جوانان، كتاب ها را در اختيارشان قرار دهند.
معاون آموزشي و پژوهشي سازمان دارالقرآن الكريم كشور تصريح كرد: چند مركز در استان تهران با راه اندازي سامانه پاسخگويي مشاوره ديني، عهده دار اين فعاليت ميباشند.
وي هدف از سفر خود را به استان سيستان و بلوچستان، بازديد از دارالقرآن الكريم اداره تبليغات اسلامي استان و مراكز وموسسات قرآني مردمي سراسر استان عنوان كرد و گفت: با رسيدگي و پيگيري بودجه اختصاص يافته جهت انجام فعاليتهاي قرآني و مذهبي بيشتر استان، اميدواريم در سالهاي آينده اين استان به لحاظ فعاليتهاي ديني، مذهبي و فرهنگي و غيره جزو استانهاي برتر كشور شناخته شود.
وي درخصوص بهره گيري از تلفن همراه جهت تبليغ و ترويج دين مبين اسلام اشاره كرد: طرح بهره گيري از تلفن همراه را درخصوص مسائل ديني و مذهبي در زمنيه هاي تلفن گويا، پاسخ به سوالات ديني، شبهات، مسائل قرآني خصوصا در حوزه دين دردست اجرا داريم كه در سالهاي آينده به بهره برداري خواهد رسيد.
وي بيان داشت: از وظايف سازمان تبليغات اسلامي فعاليت در حوزه دين و قرآن مي باشد و دبيرخانه نهضت قرآن آموزي جهت آموزش قرآن كريم و مفاهيم آن دراين سازمان استقرار دارد.
او ادامه داد : درحال حاضر 470 نفر به عنوان كارشناس قرآن در ادارات تبليغات اسلامي سراسر كشور مشغول به فعاليت هستند.
وي خاطرنشان كرد: طرحهاي عمراني و طرحهاي تخصصي جهت اجرا به مراكز و موسسات فرهنگي – قرآني محول ميشود و سازمان تبليغات اسلامي به عنوان حمايت كننده و ناظر بر اجراي طرحهاي قرآني ايفاي نقش ميكند.
وي خواستار توجه بيشتر مسوولان به حوزه قرآني شد و يكي از بزرگترين مشكلات حوزه قرآني را عدم وجود متولي دراين زمينه دانست.
وي افزود:مهمترين مركز در زمنيه آموزش قرآن كريم سازمان آموزش و پرورش است چرا كه نونهالان، نوجوانان و جوانان جامعه طي مدت 12 سال زير نظر اين مركز آموزش مي بينند.
وي اظهار داشت: در هر سال تحصيلي آموزش قرآن كريم جزو درسهاي پايه و ضروري است ولي در هنگام فارغ التحصيل شدن از اين مقاطع ديده ميشود آن طور كه بايد آموزش نديدهاند.
وي اشاره كرد: آموزش و پرورش بايد به دانش آموزان روخواني قرآن كريم را به صورت تكميلي و پايه آموزش دهد.
وي در پايان تاكيد كرد: داشتن جامعهاي قرآني، هماهنگي تمامي نهادها، ارگانها و سازمانها را مي طلبد.
انتهاي پيام
جمعه 8 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]