تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836479292
4 ( عيار )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 ( عيار )
سال آينده محقق مي شود؛ امكان ذخيره سازي 100 ميليون ليتر فرآورده نفتي در خراسان جنوبي
بيرجند- خبرنگار قدس: مدير شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه خراسان جنوبي گفت: پروژه تأسيسات ذخيره سازي 100 ميليون ليتري فرآورده هاي نفتي خراسان جنوبي اوايل سال آينده به بهره برداري مي رسد.
كوروش محموديه با بيان اينكه عمليات احداث اين تأسيسات از اواخر سال 85 آغاز شده است، افزود: اين پروژه در بخش طراحي 100 درصد، در بخش خريد 70 درصد و در بخش اجرا حدود 55 درصد پيشرفت داشته است.
وي با بيان اينكه تمام جايگاه هاي عرضه سوخت به كارت خوان مجهز شده اند گفت: از ابتداي آذرماه عرضه گازوئيل به وسيله كارت سوخت در جايگاه هاي عرضه سوخت استان آغاز و چهار هزار و 530 كارت سوخت گازوئيل تاكنون براي وسايل نقليه سنگين استان صادر شده است.
محموديه افزود: سرانه مصرف نفت گاز استان 475 ليتر مي باشد و خراسان جنوبي رتبه يازدهم كشور را به خود اختصاص داده است.
وي گفت: ميزان توزيع نفت گاز در استان روزانه 830 هزار ليتر است كه در سال گذشته 303 ميليون ليتر نفت گاز در خراسان جنوبي توزيع شده است.
به گفته وي، از اين ميزان 57 درصد در بخش حمل و نقل، 15 درصد نيروگاه ها، 10 درصد كشاورزي، 9 درصد صنايع، چهار درصد مصرف خانگي، سه درصد شامل ادارات و يك درصد براي نيروهاي مسلح در نظر گرفته شده است.
وي گفت: ميزان توزيع فرآورده هاي نفتي طي سال گذشته در خراسان جنوبي روزانه دو ميليون و 500 هزار ليتر بوده است كه از اين ميزان روزانه 520 هزار ليتر بنزين، 540 هزار ليتر نفت سفيد، 830 هزار ليتر نفت گاز و 440 هزار ليتر نفت كوره توزيع شده است.
وي از تبديل پنج جايگاه بنزين به بنزين و CNG خبرداد و تأكيد كرد: راه اندازي هر جايگاه عرضه «CNG» 600 تا 700 ميليون تومان هزينه دارد.
وي تعداد كارتهاي هوشمند بنزين خودروها را در استان طبق آخرين آمار 76 هزار و 64 و موتورسيكلتها را 11 هزار و 90 كارت اعلام كرد.
وي ميزان بنزين سوپر را كه از سال 86 توزيع آن آغاز شده، در سال پنج ميليون ليتر اعلام كرد.
وي با بيان اينكه اجراي طرح كارت هوشمند سوخت باعث كاهش 23 درصدي بنزين در استان شده است، گفت: تاكنون 47 هزار و 17 كارت هوشمند بنزين خودرو در خراسان جنوبي توزيع شده است.
وي درخصوص توزيع نفت سفيد اذعان داشت: در سال 86 بيش از 195 ميليون و 500 هزار ليتر نفت سفيد در استان توزيع شده است.
وي افزود: 157 هزار و 483 خانوار مشترك نفت سفيد با كارت در استان وجود دارند كه 53 درصد از اين تعداد شهري و 47 درصد روستايي اند.
وي خاطر نشان كرد: 96 درصد خانوارهاي استان كارت نفت سفيد دارند و تحويل دادن كارت بر مبناي جمعيت خانواده هاست.
وي اظهار داشت: 670 فروشندگي نفت سفيد شهري و روستايي و تعاون روستايي در استان وجود دارد و در بحث مربوط به انتقال فرآورده هاي نفتي 220 دستگاه نفتكش جاده پيما به صورت شبانه روزي فعاليت مي نمايند.
محموديه گفت: به منظور ارائه خدمات مطلوب سوخت رساني و خدمت رساني به روستاها طرح فروشندگي ها ي محور به اجرا در آمده است.
مدير عامل شركت پخش فرآورده هاي نفتي خراسان جنوبي تصريح كرد: هر 38 فروشندگي محور تا پايان سال جاري به بهره برداري خواهد رسيد.
يك مسؤول: قطع برق صنايع در مواقع بحراني اجتناب ناپذير است
خراسان امروز: صنعتگران خراسان رضوي خواستار اتخاذ تمهيدات لازم براي جلوگيري از قطع گاز واحدهاي توليدي شدند. آنها در اولين نشست كميته مشترك برق و صنايع با اشاره به خسارات قابل توجه قطع گاز به بخشهاي مختلف توليد در سال گذشته، تأمين انرژي مورد نياز صنايع را براي جلوگيري از توقف توليد ضروري دانستند.
رجبي، مدير ديسپاچينگ شرق كشور در اين جلسه با بيان اينكه احتمال كمبود سوخت در نيروگاه ها ممكن است به كاهش توليد انرژي و در نتيجه قطع برق منجر شود، گفت: اين كميته احتمال بروز بحران كمبود انرژي در زمستان آينده و خاموشي هاي احتمالي را بررسي مي كند.
وي با اشاره به اينكه تابستان امسال با اتخاذ تمهيدات لازم، خراساني ها با مشكل قطع برق مواجه نبودند، افزود: همچنين براي فصل زمستان امسال نيز پيش بيني هاي لازم انجام شده و در اين راستا ظرفيت مخازن سوخت نيروگاه ها تكميل شده است.وي گفت: اما در صورتي كه گاز نيروگاه ها قطع شود، مخازن سوخت جايگزين به صورت محدود پاسخگوي سوخت مورد نياز نيروگاه ها خواهد بود.
وي تصريح كرد: در صورت قطع گاز هر 10 روز به بيش از 10 ميليون ليتر گازوئيل نياز است.
در اين جلسه همچنين حكاك، معاون خدمات مشتركين شركت توزيع برق مشهد با تأكيد بر لزوم صرفه جويي در مصرف انرژي گفت: در برخي از موارد كه با بحران كمبود برق مواجه هستيم، چاره اي جز قطع برق صنايع نداريم و براي قطع برق واحدهاي توليدي نمي توان به صورت گزينشي اقدام كرد.
وي خواستار فعال سازي ژنراتورهاي ديزلي موجود در واحدهاي صنعتي شد و اظهار داشت: اين فعال سازي نياز به همكاري شركت نفت دارد.
وي گفت: با اين حال شركت برق نسبت به اطلاع رساني قبلي در صورت بروز بحران و بهينه نمودن مصرف انرژي اقدام كرده و خواهد كرد.
وي همچنين پيشنهاد داد واحدهاي صنعتي با استفاده از مشاوران نسبت به اتخاذ تمهيدات لازم در زمينه صرفه جويي و مصرف بهينه انرژي اقدامهاي لازم را به عمل آورند.
در اين جلسه مديران صنايع و اعضاي كميته مذكور ضمن تأكيد بر اطلاع رساني قبلي در زمان بروز بحران احتمالي از سوي شركت گاز، بر جلوگيري از قطع انرژي مورد نياز صنايع تأكيد كردند.
وزير راه و ترابري در بيرجند عنوان كرد؛ احداث راه آهن چابهار به مشهد؛ چيني ها اعلام آمادگي كردند
بيرجند- خبرنگارقدس: وزير راه و ترابري، اتصال راه آهن چابهار به راه آهن سراسري را گامي مهم در جهت توسعه محور شرق كشور دانست و افزود: توسعه اين محور از مصوبات نخستين سفر رئيس جمهور به خراسان جنوبي بوده است.
حميد بهبهاني در شوراي حمل و نقل خراسان جنوبي با بيان اينكه، چيني ها براي اجراي راه آهن و احداث اسكله در چابهار اعلام آمادگي كرده اند، گفت: در اين راستا، وزارت راه و ترابري در حال بررسي پروژه به طول 1500 كيلومتر و تأمين بودجه براي اجراي آن است.
به گفته وي، اجراي پروژه راه آهن چابهار- مشهد به طور خوش بينانه 6 سال و در بدترين شرايط به 12 سال زمان نياز دارد كه با مديريت زمان و فراهم شدن بودجه اجراي اين پروژه به كمترين زمان ممكن تقليل مي يابد.
وي، هزينه احداث راه آهن چابهار- مشهد را بيش از پنج ميليارد يورو اعلام كرد و گفت: اين پروژه، فرا استاني است و استانهاي خراسان رضوي، سيستان و بلوچستان، خراسان جنوبي و همچنين مناطق آزاد سرخس و چابهار درگير آن هستند.
وزير راه و ترابري، افزايش امنيت، اشتغالزايي در شرق كشور و توسعه محور شرق را از جمله مزاياي اتصال راه آهن چابهار به مشهد عنوان كرد.
وي از برگزاري كنفرانس بين المللي «چابهار، ترانزيت و توسعه خراسان جنوبي» طي سال آينده در بيرجند خبر داد و افزود: در اين همايش، از سرمايه گذاران خارجي نيز دعوت خواهد شد.
بهبهاني، برگزاري اين همايشها را گامي مهم در راستاي توسعه اقتصادي دانست. او با افزايش پروازهاي بيرجند- تهران در روزهاي چهارشنبه و جمعه در فرودگاه بيرجند موافقت كرد.
وي روند اجراي طرح توسعه فرودگاه بيرجند را مطلوب ارزيابي كرد و افزود: برج و باند اين فرودگاه از پيشرفت قابل قبولي برخوردار است.
وزير راه و ترابري ضمن تشريح اقدامهاي انجام شده درخصوص حذف نقاط حادثه خيز نيز اظهار داشت: سالانه حدود 300 تا 400 نقطه حادثه خيز در كشور از بين مي رود.
وي افزود: به طور متوسط سالانه هزار تا 1500 كيلومتر راه در كشور احداث مي شود.
وي درخصوص دو بانده كردن محور بيرجند- نهبندان، قرار گرفتن سه راهي منصورآباد به عنوان راه اصلي و دو بانده شدن محور بيرجند- قاين نيز قول مساعد داد.
استاندار خراسان جنوبي نيز در اين نشست با بيان اينكه سيستم ناوبري فرودگاه بيرجند مربوط به 70 سال پيش است، خواستار تجهيز اين فرودگاه به سيستم ناوبري جديد شد.
به اعتقاد سيد صولت مرتضوي، پروژه راه آهن خراسان جنوبي به دليل نقش مهم آن در توسعه استان، يكي از مهمترين پروژه هايي است كه در تسريع اجراي آن بايد اقدام اساسي صورت گيرد.
وي با بيان اينكه محور ديهوك- فردوس داراي رديف اعتباري است، خواستار اختصاص اعتبار جهت اجراي پروژه راه فردوس به سرايان شد.
مرتضوي افزود: احداث محور بيرجند- خوسف نيز از منابع داخلي آغاز شده و به طرف خور ادامه دارد كه به دليل مناسب نبودن ادامه محور كه بخشي از آن در استان يزد واقع شده، بايد به دو بانده كردن اين محور تا استان يزد توجه شود.
آغاز صيد تفريحي؛ خراساني ها، با «ماهي» آشتي مي كنند!؟
خراسان امروز- روحپرور: سرپرست شيلات خراسان رضوي گفت: استخرها و منابع آبي موجود استان مي تواند آبزي پروري را در استان گسترش قابل توجهي دهد.
مهندس مهديزاده در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به نقش طرحهاي آبزي پروري در ايجاد اشتغال گفت: شيلات استان مي كوشد با تشويق علاقه مندان به پرورش ماهي كه غذاي سلامتي لقب گرفته است، زمينه رشد اين صنعت را فراهم كند.
وي با اشاره به ظرفيت مناسب استخرهاي كشاورزي و رودخانه ها براي پرورش انواع ماهي، خواستار تلفيق كشاورزي و آبزي پروري شد و گفت: در اين راستا مقرر شده است كه بتدريج استخرهاي موجود در مناطق مختلف ماهي دار شوند و شيلات به علاقه مندان تسهيلات لازم را ارايه خواهد نمود.
وي اظهار داشت: در حال حاضر يكي از مشكلات پرورش ماهي، گراني خوراك است، چرا كه 60 درصد هزينه هاي پرورش ماهي كشور را غذا تشكيل مي دهد.
وي با بيان اينكه در سال گذشته قيمت خوراك ماهي چهار برابر شده گفت: همين مسأله روي قيمت تمام شده توليد ماهي اثر گذاشته است.
وي در ادامه از ساخت پايانه فروش ماهي در مشهد با همكاري شهرداري و بخش خصوصي خبر داد و افزود: با احداث اين پايانه بحث ساماندهي حمل و نقل، كيفيت و توزيع ماهي به حد مطلوبي خواهد رسيد.
وي با اشاره به فعاليت 430 مركز پرورش ماهي در استان گفت: ميانگين سرانه مصرف ماهي در كشور هفت كيلوگرم، در استان دو كيلو و 800 گرم و در مشهد چهار كيلوگرم است.
وي ادامه داد: به منظور توسعه فعاليتهاي آبزي پروري، آشنا ساختن مردم با فعاليتهاي شيلاتي و ارتقاي مصرف آبزيان اخيراً براي صيد تفريحي برنامه ريزي شده است كه اولين مورد آن با تلاش كميته ماهيگيري انجام شد.
وي با اشاره به تجربه برخي كشورها براي صيد تفريحي گفت: اگر دستگاه هايي نظير شهرداري، تربيت بدني، محيط زيست، شركت آب و سازمان گردشگري همكاري لازم را به عمل آورند و فضا و امكانات مورد نياز را تأمين كنند، صيد تفريحي گسترش قابل توجهي خواهد يافت.وي گفت: با وجود امكانات و موقعيت ويژه شهر مشهد و سفر ميليونها زائر و مسافر به اين شهر، متأسفانه مشهد از نظر مراكز تفريحي و پر كردن اوقات فراغت با فقر شديدي مواجه است و گسترش صيد تفريحي مي تواند بخشي از اين خلاء را پر كند.
يك نماينده مجلس خبرداد؛ پرداخت 40 ميليارد تومان سود سهام عدالت در خراسان شمالي
بجنورد- خبرنگار قدس: رئيس سازمان كار و امور اجتماعي خراسان شمالي در يازدهمين جلسه كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري با اشاره به رتبه نخست استان در بحث ثبت اطلاعات و آمار مربوط به بنگاه هاي زودبازده از دستگاه هاي اجرايي كه اين آمار را به صورت كامل وارد سيستم نكرده بودند، خواست تا نسبت به اين امر پيگيري و جديت لازم را داشته باشند.
مهندس احمدي با اشاره به بيانيه تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در دفاع از طرح بنگاه هاي زودبازده اظهار داشت: بانكهايي كه در بحث پرداخت اعتبارات در نظر گرفته شده استان به بنگاه هاي زودبازده مشكل منابع دارند، هر چه سريعتر اعلام كنند تا با هماهنگي بانك مركزي نسبت به رفع مشكل آنان اقدام شود.معاون برنامه ريزي استانداري خراسان شمالي نيز در اين جلسه گفت: از هفت هزار ميليارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده بنگاه هاي زودبازده در سطح كشور، بيش از 140 ميليارد تومان سهم خراسان شمالي است كه حدود 23/2 درصد كل اعتبار مي باشد.مهندس نادري افزود: اين مبلغ فقط براي پروژه هاي نيمه تمام، توسعه اي و سرمايه در گردش اولويت دار در نظر گرفته شده است و شامل طرحهاي جديد حتي با داشتن اولويت نمي باشد.در ادامه مهندس قوامي نماينده ناظر مجلس شوراي اسلامي در كارگروه اشتغال نيز طي سخناني يكي از راه حلهاي مشكل كمبود منابع را اختصاص نيمي از سود سهام عدالت استان به بنگاه هاي زودبازده عنوان كرد.نماينده مردم شهرستان اسفراين گفت: در خراسان شمالي حدود 40 ميليارد تومان سود سهام عدالت توزيع خواهد شد كه در صورت تشكيل مجمع عمومي اين شركت و تصويب آن مي توان حداقل نيمي از آن را براي اجراي طرحهاي نيمه تمام و اولويت دار بنگاه هاي زودبازده هزينه كرد.
بهره برداري از 2 سايت «BTS» در بجستان
بجستان- خبرنگار قدس: رئيس اداره مخابرات بجستان از افتتاح دو سايت «BTS» روستاي جزين و خانه هاي سازماني بجستان خبرداد.
وي گفت: با بهره برداري از اين دو سايت مجموع سايتهاي منصوبه منطقه به 11 مورد رسيده است.
وي افزود: ارتباط تلفني اهالي روستاي نيان كه تاكنون از نعمت تلفن محروم بودند، برقرار شده و 64 خانوار اين روستا مي توانند با پيش شماره 0535626 ارتباط برقرار نمايند.
كاهش 30 درصدي توليد عسل در كاشمر
كاشمر- خبرنگار قدس: توليد عسل در كاشمر با 30 درصد كاهش مواجه است.
رئيس جهاد كشاورزي كاشمر با بيان اين مطلب گفت: براساس آمار و سرشماري از زنبورداران در مهرماه سال جاري در اين شهرستان بيش از 110 زنبوردار با ظرفيت 6646 كلني زنبورعسل به توليد عسل مشغول مي باشند.
مهندس صوابي با بيان اينكه توليد عسل در سال زراعي 87- 86 در اين شهرستان 39/3 تن بوده است، افزود: دليل اين كاهش، سرمازدگي سال گذشته و خشكسالي سال جاري بوده است.
وي در خصوص سياستهاي حمايتي دولت از زنبورداران آسيب ديده گفت: براي جبران خشكسالي، اعتبارات مورد نياز به منظور كمك به زنبورداران تخصيص يافته و در شرف پرداخت است و تمامي سررسيدهاي تسهيلات بانكي آنها در سال جاري بدون كارمزد، يك سال تمديد شده است.
از امروز آغاز مي شود؛ اختلال در خطوط تلفن همراه اسفراين
بجنورد- خبرنگار قدس: خطوط تلفن همراه اول اسفراين و صفي آباد از مركز خراسان رضوي به خراسان شمالي انتقال مي يابد.
عمليات برگردان خطوط تلفن همراه در شهرستان اسفراين و صفي آباد در راستاي تفكيك خطوط تلفن همراه استان بوده و با انجام اين عمليات، شماره مشتركين همراه اول در اين مناطق تغيير خواهد يافت.
با آغاز عمليات برگردان از پنج آذرماه (امروز) خطوط ارتباطات سيار در شهرستان اسفراين و صفي آباد به مدت 72 ساعت با احتمال قطع و اختلال همراه بوده و پيش شماره هاي مشتركين تغيير مي كند.
بر اين اساس پيش شماره 0915571 به 0915576 0915572 به 0915369، 0915174 به 0915169 0915172 به 0915184 تغيير خواهد كرد.
بنا به اين گزارش، پيش شماره هاي 372 و 584 مشتركين اسفراين و صفي آباد هيچ گونه تغييري نخواهد كرد.
در صورت وجود اختلال بيش از مدت زمان ياد شده مشتركين مي توانند با شماره تلفن 05842237777 تماس حاصل نمايند.
پيش بيني برداشت 9 هزار تن وش پنبه از مزارع مه ولات
مه ولات- خبرنگار قدس: مدير جهاد كشاورزي مه ولات گفت: 3250 هكتار از مزارع اين شهرستان به كشت پنبه اختصاص يافته است.
مهندس حسين محمدي افزود: پيش بيني مي شود از اين سطح 9 هزار تن وش پنبه استحصال شود.وي با بيان اينكه شهرستان مه ولات از نظر متوسط عملكرد توليد در سطح هكتار رتبه اول استان را دارا مي باشد، خاطر نشان كرد: دو سايت توليد پنبه هر كدام به وسعت 100 هكتار در اين شهرستان كشت شده كه مسائل فني زراعي زير نظر كارشناسان زراعت، حفظ نباتات و ترويج جهاد كشاورزي در آن رعايت شده و افزايش توليد 10 درصدي را در اين سايتها شاهد هستيم.وي گفت: از سوي جهاد كشاورزي 1400 تن انواع كود شيميايي و 240 تن بذر بين پنبه كاران منطقه توزيع شده است.
فرماندار تأكيد كرد؛ تكميل پروژه هاي نيمه تمام بردسكن تا دهه فجر
بردسكن- خبرنگار قدس: فرماندار بردسكن در جلسه شوراي اداري اين شهرستان گفت: پيشرفت پروژه هاي عمراني در شهرستان مثبت ارزيابي مي شود و مرحله سوم اعتبارات عمراني نيز در حال تخصيص است.
مهندس مقامي از مسؤولان دستگاه هاي اجرايي خواست پروژه هايي را كه از قبل رها شده و نياز به اعتبار دارد، به فرمانداري و ادارات كل خود اعلام كنند.او افزود: در صورتي كه تا دهه مباركه فجر بتوانند پروژه ها را تمام كنند، صد درصد اعتبارات مورد نياز به آنان پرداخت مي شود.وي با تأكيد بر اينكه دوشنبه هر هفته مسؤولان مؤظفند ديدار عمومي داشته باشند، گفت: درصدديم بدون مكاتبات اداري، برخي مشكلات مردم را با حضور مسؤولان در فرمانداري رفع كنيم.وي در ادامه از مجتبي نظام آبادي، شاعر توانمند شهرستان كه طي 6 سال متمادي در جشنواره شعر رضوي مقام برتر را كسب كرده و به مرحله كشوري راه يافته، تقدير كرد.وي گفت: مجوز دو هفته نامه «نداي بردسكن» در دور دوم سفر رئيس جمهور به استان صادر شد.وي افزود: 100 ميليون ريال براي درمانگاه امام رضا(ع) بردسكن نيز در سفر اخير رئيس جمهور اختصاص يافت و دستور تجهيز آن به وزارت بهداشت داده شد.
سه شنبه 5 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 331]
-
گوناگون
پربازدیدترینها