واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: يك استاد دانشگاه: جوانان براي عبور از مرحله تجرد به تأهل هيچ آموزشي نمي بينند
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: عضو هيئت علمي دانشگاه تهران اظهار داشت: جوانان براي عبور از مرحله تجرد و وارد شدن به دوره ي تأهل كه اطلاعات كمي نسبت به آن دارند بايد آموزش ببينند. درحالي كه هيچ حركت نظام مندي در اين باره انجام نشده است.
به گزارش روز يكشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" ، دكتر هادي بهرامي احسان خانواده و مسئولان را عليرغم داشتن دغدغه ملي در امر ازدواج جوانان فاقد يك عزم ملي براي حل اين مشكل دانست و تصريح كرد: بايد واقعيت هاي جامعه را با صراحت بيشتري ارزيابي كنيم تا نسبت به تصميم گيري و اقدامات، خردمندانهتر عمل كنيم. واقعيت اين است كه در جامعه علي رغم تسريع، تأكيد و اهميتي كه در بحث ازدواج جوانانمان هست، در عمل بيش از آنكه اقدامي كنيم تنها دغدغه داريم.
وي با تاكيد بر اينكه نهادهاي مرتبطي چون آموزش و پروش و دانشگاه هيچ برنامه سيستماتيك و سازمان يافتهاي براي گذر جوانان از مرحله تجرد به تاهل ندارند، گفت: قطعا جوانان براي وارد شدن به مرحلهاي كه تجربه و آگاهي نسبت به آن ندارند، نيازمند آموختن مهارت هستند و گذر از مرحله تجرد به تأهل نياز به كسب مهارت جهت عبور از اين مرحله را دارد.
دكتر بهرامي با ابراز تأسف در همين زمينه افزود: صادقانه بايد گفت كه هيچ حركت نظاممند و مؤثري در اين راستا انجام نشده است. البته منظور اين نيست كه كارگاه مشاوره و كلاس مهارت هاي ازدواج وجود ندارد. اما اين يك حركت نظاممند و كافي براي عبور از مرحله تجرد به تأهل نيست.
وي بلند مدت بودن آموزشها، تناسب آن با سن و ويژگي مخاطب و آموزش بر اساس آگاهي و تحقيق را از ويژگي هاي يك حركت نظاممند در امر ازدواج دانست و اضافه كرد: منظور از آموزش در امر ازدواج تنها آموزشهاي جنسي نيست؛ چون مسائل جنسي تنها بخش كوچكي از رابطه بين زن و مرد را تشكيل ميدهد و بخش اعظم ديگر آن مهارت در برقراري ارتباط در زمينههاي ديگر است.
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران افزود: در دوران ابتدايي بايد به زبان كودك، دوران راهنمايي به زبان يك نوجوان، دوره دبيرستان به زبان جواني كه مي خواهد وارد جامعه و دانشگاه شود و در دوران دانشگاه به زبان يك دانشجوي فرهيخته، آموزش هايي در جهت مسئوليت پذيري، تعهد متقابل و نحوه برقراري ارتباط، به صورت مستمر ارائه شود.
دكتر بهرامي احسان نگاه جامعه به امر ازدواج را نگاه سيتماتيك با اهداف قابل تحقق ندانسته و در ادامه تصريح كرد: در حال حاضر جامعه با مشكل ازدواج مواجه شده و در تلاش براي رفع آن است. در حالي كه اگر برخوردي انكاري و اجتنابي براي حل اين مسئله در پيش گيرد قطعا عدم فرا گرفتن مهارت برخورد با جنس مخالف در سالهاي بعد به صورت مزمن و در قالب مشكلات ديگر نمود خواهد يافت./146
يکشنبه 3 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]