تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850706588




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سرفه طولانی بیش از سه هفته از علایم بیماری سل ریوی است


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: سرفه طولانی بیش از سه هفته از علایم بیماری سل ریوی است






پزشک هماهنگ کننده سل مرکز بهداشت استان کرمان گفت: سرفه طولانی بیش از سه هفته از علایم بیماری سل ریوی است.
دکتر صدیقه فلاح خوش قلب در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر گفت: سل یک بیماری قابل علاج بوده و عامل ایجاد کننده آن میکروب سل یا مایکوباکتریوم توبرکلوزیس است، میکروب سل به هر قسمتی از بدن از قبیل ریه ها، کلیه ها، ستون فقرات و مغز حمله ور می شود و در صورت عدم درمان مناسب می تواند کشنده باشد.
وی خاطر نشان کرد: عفونت سل از راه هوا منتقل می شود این میکروب زمانی وارد هوا می شود که یک فرد مبتلا به بیماری فعال سل ریه و گلو، سرفه و عطسه کند افراد سالم در مجاورت فرد مبتلا، این میکروب را با تنفس وارد بدن خود کرده و به آن آلوده می شوند.
دکتر خوش قلب یاد آور شد: هر فرد آلوده به میکروب فوق الزاماً به بیماری سل مبتلا نمی شود، حالتی که فرد آلوده است ولی بیماری را بروز نمی دهد به عنوان عفونت سل مخفی نامیده می شوند.
وی ادامه داد: این افراد بیمار نبوده، علایم بیماری سل را ندارند و قادر به انتقال بیماری به اشخاص دیگر نیستند اما ممکن است برخی افراد دارای آلودگی مخفیانه به سل در آینده به بیماری سل مبتلا شوند بیماران مبتلا به سل در صورت پیگیری خدمات پزشکی، تحت درمان قرار گرفته و بهبودی کامل می یابند.
پزشک هماهنگ کننده سل مرکز بهداشت استان کرمان اظهار داشت: در سال ۱۳۸۴ حدود ۱۱ هزار بیمار مبتلا به سل در کشور شناسایی شده اند که این تعداد تنها نیمی(۵۰ درصد) از کل بیماران مبتلا به سل در جامعه است و سایر بیماران ناشناس هستند میزان مرگ و میر ناشی از سل اسمیر خلط مثبت در ایران در آن سال ۳۲۹ نفر(۶۸ درصد) بود.
وی گفت: در صورت مصرف درست و منظم داروهای سل، این بیماری معمولا در بیش از ۹۵ درصد موراد قابل درمان قطعی است.
دکتر خوش قلب یاد آور شد: هنگامی که میکروب سل از راه هوا به وسیله استنشاق توسط فرد سالم وارد ریه ها شد بلافاصله شروع به تکثیر کرده و از این مرحله به بعد است که میکروب می تواند وارد خون شده و از طریق خون به سایر اعضا بدن فرد آلوده مانند کلیه ها، ستون فقرات و مغز وارد شود.
وی افزود: سل ریوی و گلو قابل سرایت است و می تواند به افراد دیگر منتقل شود ولی سل سایر قسمت های بدن مانند کلیه ها و ستون فقرات قابل انتقال و مسری نیست.
وی اظهار داشت: در بیشتر افرادی که میکروب سل از طریق تنفس وارد بدن آنها می شود بدن قدرت مقابله با میکروب را داشته و از رشد و تکثیر آن جلوگیری می کند.
وی ادامه داد: این میکروبها در بدن به صورت غیرفعال باقی مانده و می توانند در آینده فعال شوند این حالت را عفونت سل مخفی می گویند، افراد آلوده به سل مخفی علامتی از بیماری سل را ندارند، احساس بیماری و ضعف نمی کنند قادر به انتقال بیماری سل به سایرین نیستند.
دکتر خوش قلب اظهار داشت: هرگاه سیستم ایمنی بدن قادر به جلوگیری از تکثیر میکروب سل نباشد فرد آلوده شده، به بیماری سل فعال مبتلا می شود، میکروب در بدن فرد تکثیر یافته و بیماری سل ایجاد می کنند.
وی افزود: میکروب سل به بافت های بدن حمله ور می شود و آنها را تخریب می کند، اگر این اتفاق در ریه ها افتاد میکروب سل می تواند حفراتی را در آنجا ایجاد کند.
این پزشک اظهار داشت : برخی افراد به محض الوده شدن به میکروب سل(ورود میکروب به بدن) به دلیل ضعف در سیستم ایمنی به بیماری سل مبتلا می شوند، برخی هم در آینده و در زمانی که سیستم ایمنی ایشان به دلیل دیگری ضعیف شود مبتلا به بیماری سل می شوند.
دکتر خوش قلب یاد آور شد: کودکان و سالمندان سیستم ایمنی ضعیفی دارند بنابراین احتمال پیشرفت عفونت سل از همان شروع آلودگی وجود دارد افراد آلوده به ویروس نقص اکتسابی سیستم ایمنی(ایدز) نیز دچار این مشکل هستند .
وی خاطر نشان کرد: سایر علت هایی هم که سیستم ایمنی افراد را ضعیف کرده و احتمال ابتلا به بیماری سل را افزایش میدهند شامل اعتیاد، بیماری قند(دیابت)، شغل های در ارتباط نزدیک با گرد و غبار، ابتلا به سرطان خون و دیگر اعضا بدن، کمبود وزن یا اختلال رشد در کودکی، اقدامات درمان شخصی طبی مانند مصرف کورتون و یا پیوند اعضا هستند.
دکتر خوش قلب در مورد علایم بیماری سل گفت: علایم بیماری سل وابسته به محل جایگزینی و تکثیر میکروب سل در بدن فرد است معمولاً محل جایگزینی و تکثیر این میکروب در ریه هاست.
این پزشک یاد آور شد: سل ریوی می تواند علایم مانند سرفه طولانی بیش از سه هفته، خلط خونی یا غیرخونی متعاقب سرفه، بی اشتهایی، کاهش وزن، ضعف بدنی، لرز، تب، تعریق شبانه، درد قفسه سینه داشته باشد.
دکتر خوش قلب اظهار داشت: این بیماری تقریباً با مصرف دارو بهبودی کامل می یابد به این شرط که داروها دقیقاً به همان ترتیبی که توسط پزشک یا پرستار به بیمار گفته می شود مصرف شوند. افراد مبتلا به بیماری سل باید داروهای متنوع و متفاوتی مصرف کنند، این بدین علت است که میکروب های زیادی باید توسط داروها کشته شوند، درمان با داروهای چندگانه سبب می شود که سرعت کشتن میکروب ها بیشتر بوده و از ایجاد مقاومت در برابر دارو در باکتریها نیز جلوگیری شود.
پزشک هماهنگ کننده سل مرکز بهداشت استان کرمان خاطر نشان کرد: بیشترین داروهای قابل استفاده در درمان سل شامل ایزونیازید و ریفامپین و اتامبوتول و پیرازنیامید است، هرکدام از این داروها اثر خاص خود را دارند هیچکدام از آنها جایگزین داروهای دیگر نمی شود. طول مدت درمان شش ماه است، افراد بیمار باید تا دو هفته پس از شروع درمان ضد سل از محل کار خود یا محل تحصیل جدا شده و در منزل بمانند تا افراد دیگری را آلوده به بیماری نکند، مصرف کامل و منظم داروها از عود بیماری پس از بهبودی جلوگیری می کند.
وی خاطر نشان کرد: بهترین راه درمان بیماری سل مصرف دارو زیر نظر مستقیم پرسنل بهداشتی است، با ورود به این برنامه یک پرسنل بهداشتی هر روز و یا چندین بار در هفته بیمار را ملاقات می کند و داروها را به وی ارایه می دهد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 305]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن