واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: انتشار نسخه آنلاين نشريه «حصون» در اينترنت
گروه وبلاگ و IT: «طوبي»؛ سايت پژوهشكده تحقيقات اسلامي امكان دسترسي آنلاين به شانزدهمين شماره فصلنامه ديني «حصون» را براي كاربران فراهم كرده است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، فرماندهى و تفكر حقيقت پاسداري، ويژگيهاى مجاهدان (پاسداران) صدر اسلام، آثار و كاركردهاى معنويت در جنگهاى صدر اسلام، عوامل و موانع ترويج معنويت، نقش معنويت در زندگى و ميدان رزم از عناوين اصلي اين نشريه است.
نقش معنويت در پيروزى انقلاب اسلامى از ديدگاه امام خمينى (ره)، آسيبشناسى معنويت، ويژگيهاى پاسداران برجسته انقلاب اسلامى، نقش مديران و سازمانها در خلاقيت و نوآورى
سپاه و ولايتمدارى، نقش سپاه در مبارزه با ضد انقلاب و پاورقي از ديگر عناوين موجود در اين نشريه است.
در مقدمه سرمقاله «فرماندهى و تفكر حقيقت پاسداري» ميخوانيم: «در زنـدگـى هـر فـرد و مـلتـى امـورى ارزشـمـنـد وجـود دارد كـه شايسته است همواره مورد مـحـافـظت و حراست قرار گيرند. شايد كمتر كسى را بتوان يافت كه در اينگونه امور، احساس وظيفه و در حفظ آنها كوشش نكند.
پاسدارى در لغت به معناى نگهبانى، محافظت و حراست از چيزى است و بر اين مبنا، انواع و مـصـاديـقـى گـونـاگـون دارد؛ گـاه پـاسـدارى، مـحـافـظـت و حـراسـت از جـان، مال، ناموس و آبروست كه عقل و شرع به آن توصيه ميكند.»
«گـاهـى پـاسـدارى، مـحـافـظـت و حـراسـت از نـعـمـتهـايـى اسـت كـه خـداونـد مـتـعـال در اخـتـيـار انسان قرار داده است و جا دارد كه انسان از آنها بهعنوان امانتهاى الهى محافظت كند. زمانى نيز منظور از پاسدارى، محافظت و حراست از مرزها و سرحدات كشور اسلامى است.»
در بخشهايي از «آسيبشناسى معنويت»، آمده است: «برنامه اصلى دين، گسترش و تعميق معنويت در ميان همه ابناى بشرى است. نـيـاز انـسـان مـعـاصـر بـه مـعـنـويـت و ديـن، بـيـشـتـر از نـيـاز نسلها و انسانهاى گذشته است. مـعـنـويـت، مـحصول مواجهه جان آدمى با نشئه قدسى جهان و جهان قدسى است . اين مواجهه مـوجـب پـرورش جـان آدمـى و بـرتـريـن نـيـاز درونـى او اسـت. عامل و محرك اين مواجهه، طيف گستردهاى از پديدههاى تكوينى و تشريعى از مناسك ديـنـى گـرفـتـه تـا زيـبـايـى غـروب آفـتـاب و غيره است.»
«بـه سـخـن ديگر، جهان سرشار از پديدهها و حوادثى است كه خاصيت معنويتزايـى دارنـد. همچنان كه مملو از امور معنويتزدا است . معنويت، اعتراض انسان معنوى به جهان غايب از خدا است. روحِ معنويتگرا غيبت خدا را باور ندارد و همه جا را خانه او مىبيند.»
همچنين در مطلب «سپاه و ولايتمداري» آمده است: «پـذيـرش ولايـت پـيـامـبر اكرم(ص) و امامان معصوم(ع) و ولىفقيه در زمان غيبت، لازمه مسلمانى است . مجموعه تشيع بر ولايتمدارى است و هر كس در نظام حكومتى اسلام مسئوليت بـالاتـر و مهترى دارد بايد تبعيت او از رهبران الهى نيز بيشتر باشد. در صدر اسلام اينگونه بوده و آيات قرآن كريم و تاريخ اسلام نيز گواه آن است.
«در زمـان حـال و در زمـان ولايـت فـقـيـه عـادل نـيـز همه شيعيان بايد از فرمان رهبرى اطاعتپـذيـرى كـامـل داشـتـه بـاشـند. در اين ميان پاسداران بهعنوان محافظان نظام حكومتى و سـرزمين اسلامى بايد گوى سبقت را از ديگران در ولايتمدارى و اطاعتپذيرى بربايند، چنان كه تاكنون نيز در عمل چنين بوده است.»
همچنين نشريه «حصون» در عرصه انديشه اسلامي بههمت ستاد نمايندگي وليفقيه ويژه مديران ارشد هر سه ماه يكبار منتشر ميشود.
نسخه آنلاين نشريه «حصون» را اينجا ببينيد!
شنبه 2 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 329]