واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: گزيده اخبار
ملت ايران به افقهاى دوردست در سياست خارجى مى انديشند
398898.jpg
رئيس مركز بررسى هاى استراتژيك رياست جمهورى گفت: مردم ايران به افق هاى دوردست در سياست خارجى و در راستاى منافع ملى ايران فكر مى كنند. عليرضا ذاكر اصفهانى رئيس مركز بررسى هاى استراتژيك رياست جمهورى در گفت وگو با فارس با اشاره به جهت گيرى دولت در بحث هسته اى گفت: بحث هسته اى به عنوان يك مصداق مهم مطرح مى شود و اين بحث صرفاً به عنوان يك دستاورد تكنولوژى براى ما مطرح نيست، بلكه اين موضوع استقلال ملى ما را محك مى زند و جهت گيرى دولت عمدتاً در راستاى بحث استقلال ملى است. وى دليل اقبال عمومى نسبت به سياست خارجى دولت نهم را پيگيرى آرمان هاى مردم در بحث هسته اى دانست و اظهار داشت: مردم احساس مى كردند آنچه دولت قبلى در بعد خارجى نتوانسته به آن دست پيدا كند دولت فعلى توانسته به آرمان هاى مردم تحقق بخشد. رئيس مركز بررسى هاى استراتژيك رياست جمهورى در خصوص اظهار نظر برخى مبنى بر اين كه اظهارات احمدى نژاد باعث شكل گيرى اجماع جهانى عليه ايران شد، خاطرنشان كرد: دشمن سعى كرد در مقابل ديپلماسى فعال ما اين موضع را ايجاد كند و ما را به انزوا بكشاند كه خوشبختانه محقق نشد. ذاكر اصفهانى افزود: آنچه در داخل اتفاق مى افتد عمدتاً در دنباله آن چيزى است كه در خارج براى ما سناريوسازى مى شود.
آمادگى سازمان ملل براى كمك به حل مسئله ديپلمات هاى ربوده شده ايرانى
بان كى مون دبيركل سازمان ملل در گزارش جديد خود به شوراى امنيت در مورد لبنان آمادگى خود را براى كمك به حل مسئله ديپلمات هاى ربوده شده ايرانى در آن كشور اعلام كرد. بان كى مون در اين گزارش ضمن اشاره به تبادل اطلاعات ميان حزب الله و مقامات رژيم اسرائيل درخصوص برخى موارد حساس براى طرفين، به موضوع تبادل گزارش ميان دو طرف در خصوص سرنوشت چهار ايرانى كه در سال ۱۹۸۲ ربوده شده اند اشاره كرده و گفته است در حالى كه تبادل نامه ميان طرفين در اين خصوص مفيد بوده اما من معتقدم كه اقدامات بيشترى براى حل نهايى اين مسئله قابل انجام است و سازمان ملل آماده است به هر طريقى كه بتواند به اين روند كمك كند. پس از گذشت بيش از ۲۶ سال از ربوده شدن ديپلمات هاى كشورمان در لبنان اين نخستين بار است كه دبيركل سازمان ملل در گزارش خود به شوراى امنيت به اين موضوع اشاره كرده و ضمن درخواست پيگيرى جدى تر اين امر، براى كمك به حل آن اعلام آمادگى نموده است.
نبايد در انتقادات خدمات دولت گم شود
398892.jpg
عضو هيأت رئيسه مجلس خبرگان با بيان اين كه در اكثر صحبت هاى خصوصى و عمومى، سختكوشى و دلسوزى دولت را گفته ام، اظهار داشت: ولى به عنوان يك صاحبنظر در عرصه سياسى، انتقاداتى را نيز به دولت دارم اما نقدهاى تخريب گرايانه را حرام مى دانم، نبايد در انتقادات، خدمات دولت گم شود. به گزارش ايرنا، آيت الله سيداحمد خاتمى در همايش بصيرت كه توسط بسيج دانشجويى دانشگاه هاى تهران بزرگ و در مجتمع فرهنگى دانشجويى ۱۳ آبان (لانه جاسوسى سابق امريكا) برگزار شد، حمايت را به دو دسته حمايت مطلق و معقول تقسيم بندى كرد. خاتمى با اشاره به اين كه ما امام را مى شناختيم و مى دانيم كه مواضعش بحق است، خاطرنشان كرد: ما همين اعتقاد را نسبت به مواضع ولايت داريم، ايشان از دولت حمايت مى كنند و ما هم از آنجا كه ولايتمدارى را شعار نمى دهيم بلكه به آن عمل مى كنيم، لذا از دولت حمايت مى كنيم. عضو مجلس خبرگان رهبرى تأكيد كرد: اما به عنوان كسى كه مقام معظم رهبرى را مى شناسد و مواضع ايشان را دقيقاً مى داند، مى گويم كه هرگز مقصود ايشان بستن باب انتقاد نيست، چرا كه اگر در جامعه اى انتقاد نباشد، آن جامعه مرده است.
شوراى نگهبان طرح اصلاح قانون انتخابات را بررسى نكرده است
سخنگوى شوراى نگهبان با اشاره به مصوبه مجلس شوراى اسلامى درباره سؤال از وزيران و بحث استيضاح، مصوبه اوليه مجلس را مغاير قانون اساسى خواند و گفت كه مصوبه از سوى مجلس، اصلاح و به شوراى نگهبان رسيده است و شورا طى روزهاى آينده نظر خود را درباره مصوبه اعلام خواهد كرد. به گزارش ايسنا، عباسعلى كدخدايى همچنين در مورد بررسى مصوبه مجلس شوراى اسلامى مبنى بر تغيير در سن رأى دهندگان گفت: طرح اصلاح قانون انتخابات رياست جمهورى از سوى مجلس به دست ما رسيد اما شوراى نگهبان تاكنون فرصت بررسى آن را نداشته است. در آن طرح شرايطى براى كانديداها لحاظ شده است اما فكر نمى كنم بتوانيم به اين زودى آن را بررسى كنيم.
شنبه 2 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]