تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804124164




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گرما زدگی در کمین. ماست


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:





"برای پیشگیری از گرمازدگی در فصل تابستان نباید منتظر بمانیم تا تشنه بشویم و در مواقع تعریق شدید بدن، نوشیدن آب بیش از حد نیاز توصیه می.شود."
این یکی از توصیه.هایی است که کارشناسان این روزها با گرم.تر شدن هوا و احتمال گرمازده شدن شهروندان بر آن تأکید می.کنند و همچنین معتقدند که استراحت در ساعات گرم روز و محدود کردن ساعات قرارگیری در معرض آفتاب بهترین راهکار برای جلوگیری از گرمازدگی است.
یکی از بیماری.های مهم در ایام گرم سال گرمازدگی است.ضمن اینکه به.راحتی و خیلی سریع می.توان این بیماری را تشخیص داده و درمان کرد، گرمازدگی می.تواند خطرناک و کشنده نیز باشد. این بیماری با نزدیک شدن به تابستان درصد زیادی از بیماران مراجعه.کننده به مطب.ها را تشکیل می.دهد. با این حال دکتر ایرج خسرونیا، رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران درباره عوارض و علائم گرمازدگی به همشهری این.طور توضیح می.دهد: وقتی که فرد گرمازده می.شود بیش از حد تعریق می.کند که در نتیجه آن آب بسیار زیادی از بدن او دفع خواهد شد و به.دنبال آن سرگیجه، ضعف، تهوع و بی.حالی، او را آزار خواهد داد.
به گفته دکتر خسرونیا همچنین در نتیجه ریزش عرق، مقدار زیادی سدیم و پتاسیم از بدن دفع می.شود که خود این دو عامل ضعف و بی.حالی عمومی را تشدید می.کند و اگر تپش قلب و سرگیجه بیش از حد ادامه یابد فرد باید حتما به پزشک مراجعه کند.
رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران با اشاره به اینکه بسیاری از مسافرت.ها به.طور مستقیم باعث ابتلای شخص به گرمازدگی و مسمومیت می.شوند، می.افزاید: مواد فاسدشدنی در گرما بسیار آسیب پذیر است چون غذاها در درجه حرارت بالا سریعا فاسد می.شوند، به.عنوان مثال گوشت چرخ کرده، ماهی، شیرینی.جات و شیر خیلی سریع فاسد می.شوند و مسمومیت.های خطرناکی را به.وجود می.آورند.
دکتر خسرونیا همچنین خاطرنشان می.کند: زمانی که فرد بعد از خوردن یک غذای مشکوک احساس تهوع، سرگیجه و اسهال کرد باید درمان.های اولیه را خیلی زود شروع کند چون مسمومیت ابتدا هیچ مشکلی ایجاد نمی.کند ولی به مرور چون از طریق اسهال و استفراغ، بدن مایعات زیادی را از دست می.دهد ممکن است منجر به افت فشار خون، تپش قلب، ریزش عرق و سردی
بدن شود.
با این اوصاف به گفته پژوهشگران، گروه.های زیر بیشتر در معرض این خطر قرار می.گیرند: کودکان و افراد مسن که سیستم خنک.کننده بدن.شان ضعیف است، کسانی که به سرعت دچار اسهال می.شوند، افراد ساکن مناطق سردسیر که به مناطق گرمسیر و شرجی مسافرت می.کنند، افراد مبتلا به دیابت، چاقی مفرط و ناراحتی.های قلبی و کسانی که به میزان زیادی الکل مصرف می.کنند.علاوه بر این، یکی از کارهایی که مردم برای فرار از گرما انجام. می.دهند، پناه بردن به آب.های جاری است.
رئیس انجمن پزشکان داخلی ایران با اشاره به اینکه بعضی از استخرها کانون عفونت.ها هستند، تصریح می.کند: در بعضی از مناطق، مردم به آب.های جاری داخل شهر پناه می.برند. این آب.ها آلوده هستند و باعث ایجاد بیماری.های پوستی، چشمی و تنفسی می.شوند، بنابراین هر جا که آب هست دلیل ندارد که پاک و قابل استفاده باشد.
آرزو دهقانی، کارشناس اداره پیشگیری از حوادث وزارت بهداشت نیز در مورد این اختلال اینطور توضیح می.دهد: داروهای آتروپین، داروهای ضد.افسردگی، آنتی.هیستامین.ها، داروهای قلبی و داروهای مربوط به پارکینسون نیز ممکن است در دمای بدن اختلال ایجاد کرده و منجر به گرمازدگی شوند، برای همین افرادی که دارو مصرف می.کنند باید با پزشک خود در مورد داروهای مصرفی مشورت کنند تا مصرف این داروها در تنظیم دمای بدن اختلال ایجاد نکند.
وی تصریح می.کند: دویدن و دوچرخه.سواری در مسافت طولانی در اماکنی که رطوبت هوا بالاست نیز، احتمال بروز گرمازدگی را بیشتر خواهد کرد. بنابراین درصورت اجبار به ورزش در هوای گرم، این کار باید با نرمش آغاز شده تا بدن با هوای گرم سازگار شود و حتی.الامکان در صبح یا عصر که هوا خنک.تر است ورزش انجام شود






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن