تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838029331




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پایان روزگار اتحاد در اروپا


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:






این روزها اتحادیه اروپا با بحران.هایی غیرمعمول روبه.روست؛ رویدادهایی مانند فاجعه هسته.ای فوکوشیمای ژاپن و بهار عربی که تأثیر قابل توجهی بر روحیه حاکم بر این اتحادیه گذاشته و آنچه تا.کنون به.عنوان روحیه اروپایی از آن یاد می.شده، دستخوش تغییر شده است.

از طرفی شک و تردید.ها در مورد بقای یورو که در نتیجه بحران یورو به.وجود آمده نیز فراگیر شده و بسیاری از اعضای اتحادیه را نگران کرده است. شرایط کنونی طوری است که کارشناسان بابت ظهور ملی.گرایی میان اعضا هشدار می.دهند؛ این می.تواند پایان رؤیای اتحاد در اروپا باشد.
پس از انفجار در نیروگاه.های اتمی فوکوشیمای ژاپن، نگرانی و هراس از تکرار چنین فاجعه.ای در کشورهای اروپایی، تنش.های بسیاری ایجاد کرد. این نگرانی.ها موجب شد اجلاسی در بروکسل تشکیل و ارزیابی143 راکتور هسته.ای اروپا به بحث گذاشته شود. براساس پیشنهاد مطرح شده قرار بود با انجام آزمون.های فشار، امنیت این راکتورها مورد بررسی قرار گیرد اما اعضای اتحادیه با این طرح موافقت نکردند. 12 می .پس از اعلام مخالفت اعضا، گونتر اوتینگر، عضو کمیسیون انرژی اتحادیه اروپا ضمن تأکید بر اهمیت انجام این آزمون.ها گفت: انتظار عمومی این است که با انجام آزمون.های معتبر، همه خطرات و نگرانی.های امنیتی قابل پیش.بینی، سنجیده شود.
مسئله ارزیابی نیروگاه.های اتمی در سطح اروپا که در هفته.های اخیر به یکی از مسائل مورد بحث تبدیل شده در اجلاس بروکسل نیز اختلاف نظرهای فراوانی به.دنبال داشت. جلسه میان اوتینگر و نمایندگان 27.کشور عضو اتحادیه بدون هیچ نتیجه.ای به پایان رسید. پس از فاجعه فوکوشیما، اعضا در مورد لزوم انجام آزمون.های فشار هم.عقیده بودند اما هیچ.یک بر سر معیار این آزمون.ها به توافق نرسیدند.
فرانسه و انگلیس بیش از سایرین در مورد جزئیات این آزمون.ها سنگ.اندازی کردند. از نظر مقامات این دو کشور دلیلی وجود ندارد که راکتورهایشان در هیچ زمینه.ای حتی فجایع طبیعی مورد ارزیابی قرار گیرد.
انجام آزمون.های فشار در نیروگاه.های هسته.ای تنها یکی از موارد اختلاف نظر اعضای اتحادیه اروپاست. از این.رو شرایط در اتحادیه در مسیری پیش می.رود که احساس مشترک میان اعضا کم.کم از بین می.رود.
بحران.های مالی، این قاره را از هم گسسته و «اول من» به مرام جدید کشورها بدل شده است و هریک از اعضا در مرحله نخست تنها به منافع خودشان فکر می.کنند. در نتیجه همین تفکر، دومین هفته
ماه می، دانمارک به شکلی غیرمنتظره اعلام کرد مرزهایش را روی دارندگان ویزای شینگن می.بندد. این اقدام عجیب دانمارک و کناره.گیری..اش از توافقنامه شینگن مانعی برای مسافرت آزاد در اروپا خواهد بود؛ تصمیمی که نتیجه سیل مهاجرت شهروندان کشورهای درگیر قیام.های عربی به سایر نقاط جهان است.
در واکنش به این تصمیم دانمارک، دانیل کان بندیت، یکی از اعضای برجسته طرفدار محیط.زیست و از اعضای حزب سبز در اتحادیه اروپا توصیه کرد کپنهاگ هرچه سریع.تر متوجه پیامدهای این اقدام شود. او در گفت.وگو با اشپیگل تأکید کرد: دانمارکی.ها باید تصمیم بگیرند اگر در بستن مرزهایشان قاطع هستند باید از توافقنامه شینگن کناره.گیری کنند که در آن صورت برای سفر به هر یک از کشورهای اروپایی، باید ویزا دریافت کنند. فنلاندی.ها نیز در خلاف مسیر منافع مشترک اتحادیه حرکت می.کنند. در انتخابات ملی اخیر فنلاند، زمانی که مردم این کشور پای صندوق.های رأی رفتند حمایت کامل خود از حزب راست پوپولیست را نشان دادند. ورود راست گراها به دولت به معنای همراهی نکردن فنلاند با اتحادیه اروپا در تزریق کمک مالی به پرتغال مقروض و بحران زده بود.
روحیه «اول من» در میان آلمانی.ها نیز طرفداران بیشتری پیدا کرده است. پس از واردشدن نخستین شوک به یورو که اروپا را به سختی لرزاند، آلمانی.ها3 بار به کشورهای بحران زده کمک.های مالی هنگفتی کرده.اند. صدها میلیارد یورو به کشورهای یونان، ایرلند و پرتغال قرض داده شده و رقیبان مرکل نگرانند که برلین به پرداخت.کننده اصلی کمک.های مالی به کشورهای منطقه یورو تبدیل شود؛ منطقه.ای که روز به روز امیدهایش کمرنگ.تر می.شود. شرایط کنونی برای مرکل بسیار حساس است و صدراعظم به شکلی جدی تهدید می.شود.
ظاهرا19 عضو پارلمان که از ائتلاف صدراعظم هستند اعلام کرده.اند دیگر از برنامه.های مرکل برای نجات منطقه یورو حمایت نمی.کنند. ائتلاف حاکم 3شاخه دارد؛ حزب دمکرات مسیحی به رهبری آنگلا مرکل، حزب سوسیال مسیحی و حزب دمکراتیک آزاد. البته این ائتلاف نسبت به سران سوسیال دمکرات، حزب سبز و حزب چپ، تنها 20 کرسی بیشتر در اختیار دارد و درصورت ادامه مخالفت.های ائتلاف حاکم با برنامه.های مرکل، تصویب این قانون به آرای جناح.های مخالف وابسته خواهد بود.
این وضعیت نه تنها برای مرکل بلکه برای کل اروپا خطرناک خواهد بود. فردریک هاینمن، یکی از اعضای مرکز تحقیقات اقتصادی اروپا ضمن اشاره به تهدیدهای ناشی از این وضعیت می.گوید: آلمان مهم.ترین تکیه.گاه اروپاست. تمام مکانیسم بحران یورو به حمایت.های آلمان از سیاست.های کمک مالی به اتحادیه اروپا بستگی دارد. بروز هرگونه پیچیدگی و اشکال در این مکانیسم، شوک.های بزرگی به بازارهای مالی وارد خواهد کرد.
بدبینی عمومی نسبت به آینده یورو
نکته قابل توجه این است که نه تنها سیاستمداران بلکه مردم عادی نیز نسبت به آینده یورو بدبین هستند و به.شدت تحت فشارند. براساس یکی از نظرسنجی.های اخیر در آلمان، یک سوم شرکت.کنندگان خواهان شکل.گیری آلمانی مستقل، بدون یورو هستند و نمی.خواهند اتحادیه اروپا بر آنها سلطه قانونی داشته باشد. البته این وظیفه کمیسیون اروپاست که تمامی معاهده.هایی را که توسط اعضای اتحادیه اروپا در بروکسل امضا شده، اجرا کرده و از آنها محافظت کند. کمیسیون اروپا ترجیح می.دهد به جای اینکه یکی پس از دیگری، اعضا را به باد انتقاد گرفته و از آنها شکایت کند تا از انجام وظایفش شانه خالی کرده باشد، پنهانی و پشت پرده عمل کند. این گرایش کمیسیون اروپا روند سازش را به تعویق می.اندازد.
زمانی که دانمارک اعلام کرد وفاداری..اش به توافقنامه شینگن را به حالت تعلیق درآورده و به شکلی یکجانبه مرزهایش را بست، هیچ.یک از اعضای اتحادیه اروپا حاضر نشدند به نشانه دفاع از یکی از بزرگ.ترین دستاورد.های بلوک اروپا یعنی آزادی مسافرت، کاری انجام دهند. در عوض کمیسیون اروپا از کپنهاگ درخواست کرد، توضیحات کافی ارائه دهد. سپس نوبت به افراد مختلف رسید که راهکارهای شخصی.شان را مطرح کرده و خواستار دستورالعمل.های جدیدی برای کنترل مرزهای اروپا شوند.
اکثریت 27 وزیر داخلی اتحادیه اروپا در اجلاس بروکسل اعلام کرده.اند برای کنترل.های جدید مرزی در موارد خاص نظیر فشار مهاجرت، آمادگی داشته.اند. بهار عربی که موجب شد سیل مهاجران از شمال آفریقا و خاورمیانه به سمت اروپا سرازیر شود، آزمونی مهم برای اتحادیه اروپا بوده است. بهار عربی و تحولات اخیر فرصتی بود تا اتحادیه به تمرین سیاست خارجی بپردازد. گام نخست آنها نیز این بود که سوریه را تحریم کرده و دارایی.های 13.نفر از اعضای دولت این کشور را مسدود کند. با این حال نمایندگان آلمان این سؤال را مطرح کرده.اند که چرا نام بشار.اسد در میان این 13.نفر نیامده است که کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا از آنها خواست سکوت کنند.
به هر حال آنچه مشخص است تغییر روحیه حاکم بر اتحادیه اروپا و افزایش منفعت.طلبی اعضای آن است. گونتر ورهوگن یکی از اعضای قدیمی و باسابقه کمیسیون اروپا به تازگی کتابی منتشر کرده است و در آن درباره اتحاد اروپایی هشدار داده است. او به.شدت از گسترش نفوذ حزب راست پوپولیست و بازگشت ناسیونالیسم- ملی.گرایی- به اروپا ابراز نگرانی کرده است. بدون روحیه اروپایی که زمانی همه رهبران کشورهای عضو دارای آن بودند، دستاوردهای بلوک اروپا یعنی آزادی مسافرت، واحد پول خارجی مشترک و بیش از 65.سال صلح و آرامش به خطر خواهد افتاد. آن طور که ورهوگن نوشته، امروز دیگر به سختی می.توان گفت که سران دولت.ها به.عنوان عضو اتحادیه حاضر باشند منافع خود را برای عمیق.تر کردن یکپارچگی اروپایی به خطر بیندازند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن