واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: 13 آذر ماه همايش بين المللي «يادگيري الكترونيك» برگزار مي شود
همايش بين المللي يادگيري الكترونيك با هدف ارائه تازه ترين اطلاعات در خصوص يادگيري الكترونيكي و مديريت راهبردي اين يادگيري، 13 آذر ماه در كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران برگزار ميشود.
همايش بين المللي يادگيري الكترونيك با هدف ارائه تازه ترين اطلاعات در خصوص يادگيري الكترونيكي و مديريت راهبردي اين يادگيري، 13 آذر ماه در كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر كامران اعتماد مقدم، دبير علمي همايش بين المللي يادگيري الكترونيك صبح امروز در نشست خبري كه در سازمان مديريت صنعتي برگزار شد، ضمن اعلام اين خبر گفت: توجه به آموزشهاي تخصصي حرفه اي الكترونيك و بازگشايي ابعاد جديدي از يادگيري و آموزش الكترونيك مهم ترين وجه تمايز اين همايش با ساير همايشهاي حوزه آموزشهاي مجازي است.
وي با اشاره به رشد قابل توجه يادگيري الكترونيكي در سالهاي اخير، اظهار داشت: نتايج اين رشد امروزه در قالب دانشگاههاي مجازي و يادگيري الكترونيكي سازمان متبلور شده است.
اعتماد مقدم، معرفي شيوهها و فناوريهاي نوين يادگيري را يكي از اهداف اصلي همايش يادگيري الكترونيك عنوان و تصريح كرد: در اين همايش اساتيد بين المللي حوزه يادگيري الكترونيك Electronic lrarning و يافتههاي علمي خود را در الب ارائه سخنراني در اختيار شركت كنندگان قرار ميدهند.
رئيس مركز آموزش مجازي سازمان مديريت صنعتي همچنين گفت: در همايش يادگيري الكترونيك، تجارب بكارگيري يادگيري الكترونيكي درسازمانها و دانشگاهها، نقش يادگيري الكترونيكي در خلق سازمانهاي يادگيرنده و دانش محور، مديريت راهبردي يادگيري الكترونيكي و مديريت تغيير و يادگيري الكترونيكي به عنوان محورهاي اساسي مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد.
وي معرفي ابعاد جديدي از آموزش الكترونيك را از ديگر اهداف اين همايش عنوان كرد و افزود: در حال حاضر 80 درصد شركتهاي صنعتي جهان از آموزشهاي الكترونيك براي ارتقاي سطح علمي خود استفاده ميكنند.
اعتماد مقدم در تعريف اصطلاح يادگيري الكترونيك گفت: يادگيري الكترونيك استفاده از فناوريهاي اطلاعات و رايانه اي براي ايجاد تجربههاي يادگيري است.
رئيس مركز آموزش مجازي سازمان مديريت صنعتي با بيان اينكه يادگيري الكترونيكي طيف متنوعي از ابزارهاي فناوري اطلاعات مانند راديو، تلويزيون تلفن همراه، فيلم و سي ديهاي آموزشي را در بر ميگيرد، گفت: در سالهاي اخير اصطلاح يادگيري الكترونيكي Electronic lrarning با آموزش از طريق اينترنت مترادف شده است.
وي اينترنت را به عنوان مهم ترين بستر ارتباطي بين افراد و سازمانها دانست و افزود: امكان برقراري ارتباط و تعامل در جهت يادگيري بين استاد، درس و فراگيران و آموزش محتواهاي گوناگون از جمله قابليتهاي اينترنت است.
اعتماد مقدم با اشاره به محدوديتهاي استفاده از اينترنت و عدم دسترسي به اينترنت پر سرعت اظهار داشت: در جاهايي كه امكان دسترسي به اينترنت پرسرعت وجود ندارد، امكان توسعه آموزش مجازي از طريق CD DVD base training فراهم ميآيد.
رئيس مركز آموزشهاي مجازي سازمان مديريت صنعتي با اشاره به موفقتهاي اخير آموزش الكترونيك در جهان گفت: آموزش الكترونيك بدون اسارت در چارچوب قالبهاي سنتي، فرآيند مستمر آموزشي را به افراد علاقه مند ارائه ميدهد.
وي در خصوص تاريخچه پيدايش يادگيري الكترونيكي در ايران گفت: در سالهاي 79 و 80 مراكز تحقيقاتي نظير مركز تحقيقات مخابرات و اساتيد علاقه مند به موضوع يادگيري الكترونيكي فعاليتهاي پژوهشي خود را به منظور گسترش بيشتر فناوري در آموزش آغاز كردند.
رئيس مركز آموزش مجازي سازمان مديريت صنعتي همچنين گفت: آموزش الكترونيكي از سال 82 در بين مديران دولتي، دانشجويان و دانشگاهيان به عنوان رويكردي شناخته شده معرفي شد و دانشگاهها و مراكز علمي برخي دورههاي خود را به صورت الكترونيك كردند كه اين روند تا كنون نيز ادامه دارد.
اعتماد مقدم در پايان با اشاره به رشد غير خطي آموزش الكترونيكي در سالهاي اخير گفت: اميدواريم با برنامه ريزي درست و حركت اصولي براي گسترش زيرساختهاي دستيابي به اينترنت شاهد پيشرفت در حوزه يادگيري الكترونيكي باشيم./انتهاي پيام/
دوشنبه 27 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]