تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826754039




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جهان - انتقاد غرب از پيشنهاد كمك آژانس به سوريه


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: جهان - انتقاد غرب از پيشنهاد كمك آژانس به سوريه


جهان - انتقاد غرب از پيشنهاد كمك آژانس به سوريه

ايليا جزايري:برخي كشورهاي غربي از آژانس بين‌المللي انرژي اتمي به دليل ارائه پيشنهادي مبني‌بر كمك به سوريه براي ساخت نيروگاه اتمي، انتقاد كردند. به گزارش خبرگزاري‌ها برخي از ديپلمات‌هاي وابسته به آژانس بين‌المللي انرژي اتمي با اعلام اين خبر گفتند كه به احتمال زياد ايالات متحده آمريكا و هم‌پيمانانش در جلسه شوراي حكام آژانس كه قرار است دو هفته ديگر برگزار شود با طرح «همكاري فني با سوريه» براي ساخت نيروگاه اتمي مخالفت كنند، اقدامي كم‌سابقه كه مي‌تواند شكاف‌هايي سياسي در شوراي حكام به وجود آورد. آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در حال حاضر در حال تحقيق از فعاليت‌هايي در سوريه است كه ايالات متحده و اسرائيل مدعي هستند فعاليت‌هايي سري اتمي هستند. به عقيده كارشناسان، برخورد غرب با طرح آژانس براي همكاري فني با سوريه، منوط به گزارش آژانس درباره فعاليت‌هاي سوريه مي‌باشد كه قرار است هفته آينده منتشر شود. اين در حالي است كه برخي ديپلمات‌هاي وابسته به آژانس بين‌المللي انرژي اتمي دوشنبه گذشته گفتند كه آثاري از اورانيوم در برخي از نمونه‌هاي جمع‌آوري شده توسط بازرسان آژانس از محل بمباران شده در سوريه كشف شده است. اين محل نيمه‌ساز سال گذشته توسط هواپيماهاي نظامي اسرائيل بمباران شد و ايالات متحده مدعي است كه اين محل يك زرادخانه سري اتمي بود. آژانس موضع‌‌گيري درباره اين اخبار و گزارش‌ها را نپذيرفت. سوريه مي‌گويد محل بمباران شده توسط هواپيماهاي اسرائيلي، يك پايگاه نظامي متروكه بود كه گزارش‌هاي سازمان اطلاعات ايالات متحده درباره آن، گزارش‌هايي جعلي و دروغ است. يك مقام سوري نيز هفته گذشته به‌طور ضمني اشاره كرد كه آثار اورانيوم كشف شده از بمب‌هاي شليك شده توسط هواپيماهاي اسرائيل در محل بر‌ جاي مانده است. برخي از ديپلمات‌ها و كارشناسان اما معتقدند آثار اورانيوم كشف شده به احتمال زياد از اورانيومي بر جا مانده است كه در محل مورد استفاده قرار مي‌گرفت اما به اندازه كافي غني‌سازي نشده بود. به هر حال به گفته ديپلمات‌هاي وابسته به آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، با اينكه كشف آثار اورانيوم در سوريه نگران‌كننده است، اما چيزي را ثابت نمي‌كند. انتظار مي‌رود در گزارشي كه آژانس هفته آينده ارائه مي‌دهد خواستار تحقيقات بيشتري از فعاليت‌هاي اتمي سوريه باشد. به گزارش رويترز برخي از ديپلمات‌هاي حاضر در وين كه خواستند هويت آنها فاش نشود گفته‌اند كه موافقت با پروژه ساخت نيروگاه اتمي سوريه در حالي كه اين كشور در معرض تحقيقات و بازرسي‌هاي آژانس قرار دارد، مي‌تواند پيامي خطا و نادرست در پي داشته باشد. بر پايه طرحي كه رويترز منتشر كرده است آژانس پيشنهاد داده كه به سوريه براي مطالعات فني و اقتصادي درباره انرژي اتمي كمك كند و به اين كشور براي ساخت نيروگاهي با هزينه 350 هزار دلار در مدت زماني مابين سال‌هاي 2009 تا 2011 ياري رساند. طرح‌هاي همكاري فني همه‌ساله در ماه نوامبر براي موافقت به شوراي حكام آژانس بين‌المللي انرژي اتمي كه از 35 كشور تشكيل شده، ارائه مي‌شود. اين پروژه‌ها براي تصويب نياز به موافقت تمام اعضا دارند. ايالات متحده، بريتانيا و فرانسه بزرگ‌ترين مشاركت‌كنندگان در تامين بودجه پروژه‌هاي همكاري فني آژانس هستند. با اين حال برخي از كشورهاي عضو شوراي حكام انرژي اتمي به «سياسي كردن» كمك‌هاي فني آژانس به كشورها، اعتراض كرده‌اند.

خشنودي سوريه از طرح اوباما درباره عراق
سوريه اعلام كرد كه طرح باراك اوباما، رئيس‌جمهور منتخب ايالات متحده براي خروج نيروهاي آمريكايي از عراق در مدت 16 ماه از زمان به قدرت رسيدن خود، سوريه را بسيار خشنود كرده است و اين طرح منعكس‌كننده خواست عراق و همسايگان آن است. بشار جعفري، نماينده دائم سوريه در سازمان ملل متحد پس از جلسه شوراي امنيت اين سازمان گفت كه سوريه نيز اوباما را براي اين اقدام تشويق مي‌كند چراكه خواست عراق و همسايگان آن است. به نظر مي‌رسد كه دولت جورج‌ بوش نيز با خروج نيروهاي آمريكايي از عراق تا پايان سال 2011 ميلادي در چارچوب يك پيمان‌نامه امنيتي با اين كشور، موافقت كرده است. ايالات متحده سوريه را به عدم تلاش كافي براي منع ورود شبه‌نظاميان به عراق از مرزهاي خود متهم مي‌كند.
هواپيماهاي نظامي آمريكايي ماه گذشته با حمله به روستايي در شرق سوريه مدعي شد يكي از رهبران القاعده عراق را در اين حمله هوايي كشته است. سوريه اما مي‌گويد در اين حمله هشت غيرنظامي كشته شده‌اند. خبرگزاري‌ها گزارش دادند كه ايالات متحده از طريق هوشيار زيباري، وزير امور خارجه عراق به سوريه پيام داده‌اند كه چنين حوادثي ديگر رخ نخواهد داد. سوريه در پيام‌هايي به سازمان ملل متحد و شوراي امنيت خواستار تكرار نشدن حوادث مشابه و اعلام ايالات متحده به عنوان متجاوز شد.
اولمرت تمايل به مذاكره مستقيم با سوريه دارد
ايهود اولمرت، سرپرست نخست‌وزيري اسرائيل گفت كه مذاكرات غيرمستقيم سوريه و اسرائيل در چند روز آينده از سر گرفته خواهد شد كه در اين مذاكرات دوطرف بر سر آغاز مذاكرات مستقيم تصميم‌گيري خواهند كرد. سوريه و اسرائيل در سال جاري تاكنون چند دور مذاكره غيرمستقيم با وساطت تركيه برگزار كردند.
روزنامه اسرائيلي «يديعوت احارنوت» نوشت كه اولمرت تمايل به بالا بردن سطح مذاكرات به مذاكرات مستقيم دارد. اين در حالي است كه راستگرايان اسرائيل به شدت با اين اقدام اولمرت مخالف هستند.
 يکشنبه 26 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 176]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن