تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به نيازمند كمك مالى كند و با مردم منصفانه رفتار نمايد چنين كسى مؤمن حقيقى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819712793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مردان علی.وار می.توانند زنان فاطمه.گونه داشته باشند


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: یک کارشناس مذهبی گفت: این بانوی بزرگوار فقط در یک بعد یا زمینه خاص سرآمد نیست، بلکه در همه اوصاف پسندیده و از جنبه.های مختلف فردی، اجتماعی و خانوادگی شاخص و الگو می.باشد.

به گزارش مشرق، حجت.الاسلام علیرضا مهرانفر در گفت.وگو با ایسنا منطقه زنجان، با تأکید بر لزوم شناساندن وجوه مختلف شخصیت حضرت زهرا(س) به آحاد جامعه، تصریح کرد: یکی از این وجوه، در نوع تربیت فرزندان و ادای وظیفه مادر بودن آشکار است. امام حسن(ع)، امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) محصول تربیت حضرت فاطمه(س) و امام علی(ع) هستند و بخش مهمی از تربیت فرزندان این خانواده را باید مرهون روش تربیتی حضرت زهرا(س) دانست.
وی یادآور شد: در روایات آمده است که حضرت زهرا(س) در شب.های قدر، فرزندانشان را بیدار نگه می.داشتند تا آنها بتوانند از برکات این شب.ها بهره.مند شوند و این امر نشان می.دهد ایشان عقلانیت را بر عاطفه خود غالب می.کردند، به بیان دیگر غلبه عقلانیت بر عاطفه یکی از روش.های تربیتی این بانوی بزرگوار بود که باید الگوی همه مادران قرار گیرد.
مهرانفر افزود: همسرداری حضرت فاطمه(س) نیز به گونه.ای بود که پس از شهادت ایشان، امام علی(ع) که فرمانده دلیر جنگ.ها و یک رزمنده قهرمان بود، بر سر مزارش می.گریست و می.گفت، «پس از تو، حزن من بی.نهایت است و هرگز از اندوه نبودن تو رها نمی.شوم. شب.های من بعد از تو به بیداری خواهد گذشت و خوابی در آن نخواهد بود.»
این کارشناس مسائل مذهبی در ادامه به بعد اجتماعی شخصیت حضرت زهرا(س) پرداخت و اظهار کرد: در خطبه.های این حضرت، وضعیت اجتماع قبل از پیامبر اکرم(ص) تحلیل شده و دلیل تغییرات به.وجود آمده پس از بعثت پیامبر(ص) مورد بررسی قرار گرفته است و به بیان دیگر این خطبه.ها، قدرت تحلیل مسائل اجتماعی حضرت فاطمه(س) را نشان می.دهد و علاوه بر این، در آنها می.توان ابعاد مختلف شخصیت این بانوی بزرگوار را مشاهد.ه. کرد.
این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه نباید بدون در نظر گرفتن شرایط، فضایل حضرت زهرا(س) را برای سرکوب زنان استفاده کرد، افزود: وقتی حضرت زهرا(س)، الگویی برای زنان معرفی می.شود، مردان نیز باید متقابلاً حضرت علی(ع) را الگوی خود قرار دهند، در واقع زمانی که مردان خود را به صفات و شخصیت حضرت علی(ع) نزدیک کنند، می.توانند از زنان انتظار رفتار فاطمه.گونه داشته باشند.
مهرانفر همچنین خاطرنشان کرد: الگو گرفتن از فاطمه زهرا(س) به این معنا نیست که باید در خانه کاه.گلی زندگی کرد و یا بر روی حصیر خوابید، بلکه باید فضایل و اعتقادات اصیل انسانی از جمله عفت، اخلاق، عدالت، حقیقت.طلبی و انسانیت را از این بانوی بزرگوار آموخت، در واقع با این توصیف، حضرت فاطمه(س) می.تواند الگوی همه زنان و مردان اعم از مسلمان و غیرمسلمان در همه دوران باشد






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 288]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن