واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: خطر اول:
فعال کردن گزینه "ورود من به سیستم را ثبت کن" (Keep me signed in) در رایانه های عمومی
راه محافظت:
- ساده ترین راه حل این است که اگر از رایانه شخصی خود استفاده نمی.کنید، هرکز این گزینه را فعال نکنید.
- درباره رایانه های محل کارتان محتاط باشید زیرا تنها تا زمانی که در محل کارتان باشید در اختیار شماست و بقیه روز می.تواند در دسترس دیگران باشد و دیگران نیز می.توانند تمامی.اطلاعات شخصی شما را به راحتی برای خود ارسال کنند.
- اگر از مکانی عمومی.به وب سایتهای مانند گوگل، آمازون و یا ای-بی وارد شده اید، در پایان کار از خروج از وب سایت اطمینان حاصل کنید. (Sign out)
- برای حفظ حریم خصوصی خود پس از پایان کار با رایانه تاریخ مرورگر اینترنتی خود را پاک کنید.
- برای جلوگیری از کنترل فعالیتهای آن لاین خود می.توانید از حالت "پنهانی" مرورگر خود استفاده کنید. این حالت در اینترنت اکسپلورر 8، InPrivate Browsing و در کروم گوگل New Incognito Window نام دارد.
- هرگز هیچ رمز عبوری را بر روی مرورگر خود ذخیره نکنید، حتی اگر مرورگر از شما این را بخواهد زیرا افرادی دیگر می.توانند به راحتی از آن استفاده کنند.
خطر دوم:
به روز نکردن ویندوز، جاوا، ادوبی ریدر، ادوبی فلش
راه محافظت:
- برنامه.های جاوا، فلش و ریدر در صورت به روز رسانی نشدن به دلیل نقصهای ایمنی، مسئول بسیاری از آلودگی های رایانه ای هستند. ساده ترین راه خلاصی از چنین آلودگی هایی به روز رسانی دائمی.این چند نرم افزار است، فلش برای به روز رسانی به صورت خودکار از شما تقاضا می.کند اما برای به روز رسانی جاوا کاربر باید به صورت روزانه اقدام کند. همچنین ادوبی ریدر نیز از سیستم به روز رسانی خودکار برخوردار است.
- از به روز رسانی سیستم عامل ویندوز اطمینان حاصل کنید. یکی از راه های این کار قرار دادن تنظیمات ویندوز بر روی به روز رسانی خودکار است. این کار رایانه و نقاط ضعف ایمنی سیستمهای عامل را کمتر در دسترس هکرها قرار خواهد داد.
خطر سوم:
جستجوی شایعات درباره افراد مشهور یا موضوعات غیر اخلاقی
راه محافظت:
- محافظت از این خطر دیگر نیازی به فکر کردن ندارد. به دلیل اینکه این موضوعات مواردی هستند که هکرها از گرایش ناخواسته تعداد زیادی از کاربران اینترنتی به آنها آگاهی دارند. از این موضوعات برای حمله های جدید به رایانه ها به خوبی استفاده می.کنند، پس ساده ترین راه حل این است که دور چنین وب سایتها و جستجوهای اینترنتی را خط بکشید.
- در صورتی که مجبور به جستجوی چنین مفاهیمی.هستید، از بخشهای خبری سایتهایی مانند گوگل یا بینگ استفاده کنید زیرا این سایتها از وب سایتهای مرجع ارزیابی اولیه ای دارند و این می.تواند از میزان احتمال آلوده شدن رایانه ها بکاهد.
خطر چهارم:
استفاده از BitTorrent برای دانلود نرم افزارها، برنامه های تلویزیونی و فیلمهای تحت قانون حق تکثیر راه محافظت:
- فقط از وب سایتهای قانونی و رسمی.دانلود مانند iTunes، Hulu و دیگر وب سایتهای قانونی استفاده کنید و به هر قیمتی از سایتهای تورنت یا سیلابی حتی اگر آلوده به ویروس نیز نباشند، استفاده نکنید. زیرا برخی از تبلیغات ارسال شده بر روی این وب سایتها می.توانند بدون انجام کاری خاص از جانب کاربر، رایانه را آلوده کنند.
- اطلاعات و مطالب به سرقت رفته را دانلود نکنید.
- هرگز اطلاعات و مطالب به سرقت رفته را دانلود نکنید!!
__________________
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]