تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):چه چيز مانع مى شود كه هر گاه بر يكى از شما غم و اندوه دنيايى رسيد، وضو بگيرد و به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851113710




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش فارس از رونمايي كتاب «آسيب شناسي سينماي كودك و نوجوان»/1 پرتوي: كتاب «آسيب‌شناسي سينماي كودك» يادبودي بر مزار اين سينما است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از رونمايي كتاب «آسيب شناسي سينماي كودك و نوجوان»/1 پرتوي: كتاب «آسيب‌شناسي سينماي كودك» يادبودي بر مزار اين سينما است
خبرگزاري فارس كامبوزيا پرتوي گفت:سال‌هاست كه سينماي كودك و نوجوان مرده است و كتاب «آسيب شناسي سينماي كودك و نوجوان» مانند يادبودي بر مزار سينماي كودك و نوجوان است.


به گزارش خبرنگار سينمايي فارس‏، مراسم رونمايي كتاب «آسيب شناسي سينماي كودك و نوجوان» با حضور كامبوزيا پرتوي، وحيد نيكخواه آزاد و محمد علي الستي ،زهرا مشتاقي و امير فضل اللهي و در غياب محمد علي طالبي به دليل سرماخوردگي و غلامرضا رمضاني به دليل حضور در سفر برگزار شد.
بنا بر اين گزارش، كامبوزيا پرتوي در مراسم رونمايي كتاب «آسيب شناسي سينماي كودك و نوجوان» كه روز گذشته در خانه سينما برگزار شد، گفت: من فكر مي كنم اين كتاب توانسته است از عهده رسالت خود برآيد اما خيلي دير است و مانند يادبودي است كه بر سر قبر سينماي كودك داريم مي‌گذاريم و حتي آنقدر دير شده است كه ديگر گريه‌مان هم نمي گيرد.
وي افزود: به نظر من در حال حاضر نياز اين كتاب حس نمي‌شود چرا كه تا زماني كه چنين تفكري در مورد سينماي كودك و نوجوان حاكم است اين نياز حس نخواهد شد، يك زماني اين نظر حاكم بود و چنين نيازي احساس مي شد كه در سينماي ما باشد اما امروزه كانون فرهنگي پرورش فكري كودكان و نوجوانان به عنوان متولي سينماي كودك چه كار دارد مي‌كند؟ تنها سالي دو يا سه نمايشگاه برگزار مي كند كه يكي از آنها مربوط به اطلس پود و ديگري نمايشگاه تغذيه است و حتي به مانند گذشته كتاب هم چاپ نمي كند و هيچ تاثيري بر جريان فكري كودك ندارد.
كارگردان فيلم «گلنار» تاكيد كرد: وقتي كه اين نهاد دولتي كه اتفاقا وظيفه اش ساخت فيلم است كار نكند من مي گويم كه سينماي كودك مرده است وقتي برنامه اي براي اكران ندارد بايد بگوييم كه سينماي كودك مرده است زماني سينماي كودك زنده بود و براي من بسيار عزيز بود اما امروزه سينمايي به نام كودك و نوجوان باقي نمانده است.
پرتوي در ادامه اظهار داشت: مصاحبه‌هايي كه با كارگردانان مختلف در اين كتاب انجام شده و حرف هايي كه كارگردانان زده‌اند، همگي خاطرات خوبي است از يك دوران سپري شده و اميدوارم اين ندبه (زاري كردن بر مزار مرده ) به گوش مسؤولين برسد.
وي تصريح كرد:امسال وقتي جشنواره تمام شد من تازه فهميدم كه جشنواره كودك برگزار شده است اما هنوز در اين سينما كساني مانند غلامرضا رمضاني به آينده اميدوارهستند چرا كه اصلا نمي‌توانند به كودك فكر نكنند و عشق به سينماي كودك دارند اما اين احساس مسؤوليت تنها در بين فيلمسازان است و مسؤولين اين احساس را ندارند.
اين كارگردان و فيلمنامه‌نويس سينماي ايران در ادامه خاطرنشان كرد: من اين كتاب را دوست دارم و به عنوان يك خاطره حفظ مي كنم چرا كه فكر مي‌كنم مي‌تواند عذاب وجدان براي يك عده باشد تا به آن دوران فكر كنند، ما اگر به تاريخ فيلمهاي موفق نگاه كنيم، مي‌بينيم كه موفق‌ترين فيلم‌هاي ما در سينماي كودك و نوجوان بوده است و آنقدر كه كانون از «باشو غريبه كوچك» پول درآورد، از هيچ فيلمي نتوانست پول درآورد و من اميدوارم كه تحقيقي از اين منظر انجام شود كه ما در سال‌هاي اخير چه ارتباطي را توانسته‌ايم با كشورهاي ديگر برقرار كنيم.
كامبوزيا پرتوي ادامه داد: خوشحالم كه بعد از سپري شدن سينماي كودك يك كتاب به آن پرداخته است و باز خوشحالم كه در هزاروصد صفحه به سينماي كودك پرداخته شده و اميدوارم اين كتاب آنقدر با استقبال مواجه شود كه به چاپ هاي دوم و سوم هم برسد و همين طور اميدوارم كه سينماي كودك و نوجوان دوباره زنده شود.
اين كارگردان سينماي ايران در ادامه با رد تقسيم بندي‌هاي موجود در خصوص سينماي كودك و نوجوان گفت: من سينماي براي كودك يا درباره كودك را اشتباه مي دانم چرا كه سينماي كودك براي همه كودكان است و نمي توان تقسيم بندي خاصي براي آن قائل شد.
وي در ادامه به فيلم‌هاي نظير «باشو غريبه كوچك» و«كليد» به عنوان شاهكارهاي سينماي كودك و نوجوان و استقبال جشنواره‌هاي خارجي از اين فيلم ها اشاره كرد و در خاتمه گفت به همين دلايل من هيچ وقت نتوانستم چنين تقسيم‌بندي‌هايي را در مورد سينماي كودك و نوجوان انجام دهم.
در ادامه دكتر محمد علي الستي در مراسم رونمايي كتاب «آسيب شناسي سينماي كودك و نوجوان» كه روز گذشته در خانه سينما برگزار شد گفت: نخستين سوالي كه براي من پيش مي‌آيد، اين است كه قرار است در اين جلسه چه‌كار كنيم؟
وي ادامه داد:من هميشه نسبت به اين عبارت نقد و بررسي وسواس داشته‌ام و معتقدم كه بايد دو عبارت نقد و آسيب شناسي را از يكديگر جدا كرد.
اين استاد ارتباطات تصريح كرد: آسيب شناسي اين است كه ما متفق‌القول بگوئيم كه راه‌هاي بهتري هم وجود دارد اما در نقد از اساس يك پديده انتقاد داريم و در اين شرايط وقتي كتابي خودش در مورد آسيب شناسي است، چطور مي‌توان آن را نقد كرد، قاعدتا در جلسه نقد كتاب بايد بگوئيم كه امير فرض‌اللهي اين اشتباهات را داشته اما چون دارد خودش درستي يك پديده ديگر را بررسي مي‌كند، نمي‌توان در مورد درستي كتاب صحبت كرد.
الستي افزود: نكته جالب در مورد فرض‌اللهي اين است كه جستجوگري خودش را فداي هيچ چيز نكرده است و در مصاحبه‌هايي كه با كارگردانان اين كتاب داشته است نشان مي‌دهد كه به دليل همان روح جستجوگر با سماجت خاصي كار خود را انجام داده است و تا آنجا كه توانسته از مصاحبه شوندگان حرف كشيده است.
وي اظهار داشت: ترتيب نگارش كتاب به گونه‌اي است كه امير فرض‌اللهي به گونه‌اي مانيسفت خود را در مورد سينماي كودك و نوجوان ارائه داده است كه سينماگر كودك و نوجوان زمناي موفق است كه سازگاري و گرايش را در مخاطب خود ايجاد كند.
ادامه دارد...
انتهاي پيام/ا
 چهارشنبه 22 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 203]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن